2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

illa rencide et

çok geçmiş olsun cnm avokado nun iyi geldiğini biliyorum bende dökmüştüm sancısı doğum sancısından beter diyenler var avokadoyu dr a danışmadan yeme cnm tabii ben hamile değildim o zamanlar

paradokss sepetin güzzel olmnuş becerikli annişş senii

Nereden aldın cnm ? Ben ebebege baktım bırde bu avcılar tarafında yanyolda bebek magazaları var oralara bakındım bu markayı goremedım ama

Tül

burdan tül sipariş edeyim diyorum canım ama hangisi olur acaba inceliği kalınlığı nasıl olur malzemeleri alsak uydururuz herlahde bi şeyler:))
bu aldığım benim cibinlik tülü. biraz daha sert duruyor organze tüllere göre. eni 2mt civarıydı yanlış hatırlamıyosam, mt.si 3tl den aldım ben eminönünden.

Nereden aldın cnm ? Ben ebebege baktım bırde bu avcılar tarafında yanyolda bebek magazaları var oralara bakındım bu markayı goremedım ama

eminönü havuzlu han cnm pazar günleri kapalı ama en uygun bebek ürünleride orda satılıyor zaten en alt katı

ya kızlar bu arada bişi dicem size, ben bugün benim kızın hareketlerini düne göre daha az hissettim
yani azda demiyimde tarz değiştirdi galiba
önceden fıngır fıngır oynardı ayaktayken bile,şimdi daha sakin hareketleri, okşar gibi yapıyo, önceden harbi harbi geçiriyodu
tedirginim aslında bi yandan, doğum yaklaşınca bebeğin hareketleri yavaşlarmış ya??!!
içimde ne oluyoki acep ????
baksanıza 20 gün kaldı diyo, zaten gelişimi önde, poofff:18:
korkiyorum :18::18:

Biz geldik kızçeler kızçemle
2 gecedir çok az uyuyoruz uyku sorunu yaşıyoruz.O yüzden gün boyu
sersem tavuklar gibi dolaşıyoruz.Anneme geldim babamla aşkım köye gittiler
düğün için.Sabah hastanede dağıtmak için kolonyalarım geldi.Bayıldım çok tatlı
olmuşlar.Resim çeker yüklerim sonra.Bu arada doğum tarihi belli olan arkadaşımız var
maşallah diyelim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum...
Darısı bizlerin başına

Lyre tariflerine bayıldım evde tekrar girip o sayfayı kaydedeyim pcye
Ben lohusa şerbetlerini sevmiyorum eşim de limonata dağıtırız diyordu.Kavunlu limonlu
tarifini kendim için bir deneyeyim beğenirsem hastane için de yaparım....Ellerine sağlık kuzum
Kızçemi yine hıçkırık tuttuBugün karnım sertleşti bayağı ve sürekli wcdeyim
Altıma kaçırmam inşallah Geçmişi de okudum rahatım rahatım ohhhhh

Grafım verdiğin hastane bilgisi için de çok teşekkür ederim

benimki de azaldı... alanları daraldığı için olabilir annesi... 5-10 arası hareket hissediyosan korkulucak bişi yokmuş... doktorum öyle demişti... bende her an ağzım açık bekliyorum valla kızımın bi atak yapmasını... :18::18::18:

Annem benimki de öyle
Çok nadir tekme yiyorum,kayma söz konusu DURU hanımda ve bir yere toplanma
Çok az kalmış be annemmm:18::18::18:

yavf heran herşey olabilir benden haber alamazsanız merak etmeyin
hee annem dediki bide, bana hamileyken suyu birden boşalmış, kovadan dökülür gibi. ama kardeşime hamileyken suyu ara ara azar azar gelmiş, eğer kesenin yırtığı aşağıdaysa çok çok boşalıyomuş su, hiç sancın gelmedende suyun gelebilir dedi.
ya benim hayalim nişanın gelmesi o şekilde doğumun başlaması, inş. rabbim hepimizin gönlüne göre bi doğum verir
biz biraz akşam yürüyüşü yapalım bakalım şekerler öpüldünüüzzzz

Son düzenleme:

allah vakti ile bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :18:

cnm büyük ihtimal beğeniceksin ama sen yinede sonucu yazıver merak ederim

:18:

Annem benimki de öyle
Çok nadir tekme yiyorum,kayma söz konusu DURU hanımda ve bir yere toplanma
Çok az kalmış be annemmm:18::18::18:

:18:

Bu satıcının su anda satışta ürünü yoktur diyor

benim siparişler geleli çok az zaman oldu canım, bilgisayarının çöktüğünden ve yaptığı ürünlerin resimlerini kaybettiğinden bahsetmişti satıcı. muhtemelen bu tarz bi sorundan dolayı satışta ürünü olmayabilir. istersen ara ara takip et..

ayyyy...
benim de en anlayabileceğim şeklidir sanırım nişan gelmesi... yoksa sancı mancı ara ara oluyo bişiler ama ben adlandıramıyorum ki bi türlü... doğum da böyle hafif sancı ve kasılmalarla başlarsa saftirik ben onu da anlayamam belki şiddetlenene kadar...:18::18::18::18: korktummu ne heyecanmı yoksa bilemedimki şimdi....

cnm bı anda cıkar sne yorma kafanı

masallah tosuna
ne guzel doktorun normal dogum ıcın onerılerde bulunması bızımklerde gozumuzun ıcıne bakar sezeryan olsun dıye

ay kuzum bısı kalmamıskı 20 gun ayy bızde gorcezmı acaba sız ılk annelerden olcaksınız:)

anam hazırlıklı olun gercekden sızın kızcelerın az kaldı ya darııs basımıza. ayy bende heycnlanyorm sızın adnıza bole altta 20leri filan gorunce

ay nasıl sınyaller vercek acaba bende cok merak edyorum herkesın bı farklı cesıt oluyor. ınsallah en normalı ıyısı neyse o olur hayır ısıne bırakyorum ben:) cnku bende anlamam ne oldugunu kesın dogurana kadar

al benden de o kadar... ufacık bişeyde doktorumu arıyoruz zaten... hiç beklemem uçar giderim hastaneye... misss gibi valla alırım duşumu beklerim... evde yapıcağım ne varsa orda yaparım artık hastane buna çok müsait allahtan... hayırlısıyla pazartesi günü şu iğrenç çatı muayenemizi olsak da görsek bakalım normal becerebilicekmiyiz

kızlar bu kalca kemıgı ve bel agrısına magnezyum ılacı ıyı geldı agrısı olanlar varsa akıllarında bulunsnlar doktor verıyo

doktorunla ılıskının ıyı olması cok guzel ben ozel hastaneye gtmeme ragmen adama kendısıne drek ulasamıyorm sekretryle grsmek zorndayım once.. uyuz oluyorm bu duurma...

hastanede beklemen bencede daha mantıklı en azındn kendnı guvende hıssdersın duunu alır yatarsın esyalarınıda kocıs getırır ay gouzmun onune gelıyor smdı:)

korkma canım ya bence bı sıkntı cıkmcak sende ınsallah cnku bu zamana kadr bı sorunun olmadı bundan sonrasıda ıyı gdck..
normal dogum olmasada can saglıgı olsun
ama bız dogumun basladıgını nasıl anlcaz ısde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…