oh maşallah
benimkide dönmedi daha, annem son 2-3 günde bile dönebilir takma diyor, bende takmıyorum, benimki şuanda 3,700e yaklaşmıştır zaten bu gidişle normal zor gözüküyor ama hayırlısı bakalım
sonundaaaa :81::81:
Sağol cnm inş bugünlerde geçecek.
eşim dr arkadaşına sormuş böbreklerimde kum veya taş varmış heralde bol su içsin demiş 4 yıl önce taş düşürmüştüm felaketti.
idrarım geldiği zaman sancım oluyo yapınca geçiyor kızlar dikkat edin hamilelerde çok olurmuş...
biz geldık dr dann ancak nete yazabıldık dr sorun yok dedı akıntı normal dedı kg sı 100 gr alarak 2960 lara gelmıs paşammm kg mısde 47 suyumuz nomal dedıı
daha dogum kanalına gırmemıs daha bol yuruyorsunn bol dus alıyorsun dedıı işte boyle bısden habler haftaya cuma goruscez gene hayırlısı ıleeeeeeeeeeeeeeeeeee
cnm bende baby go2 proton aldım baston ile hantalların arası tam yatıyor yenidoğana o yüzden uygun çift yönlü ayrıca çok az yer kaplıyor
ay cnm ist da ucuza buluyoz bazı şeyleri ama ist en pahalı şehir başka yerden illaki çıkıyorama seviyorum ist u
bu aldığım benim cibinlik tülü. biraz daha sert duruyor organze tüllere göre. eni 2mt civarıydı yanlış hatırlamıyosam, mt.si 3tl den aldım ben eminönünden.Tül
burdan tül sipariş edeyim diyorum canım ama hangisi olur acaba inceliği kalınlığı nasıl olur malzemeleri alsak uydururuz herlahde bi şeyler:))
illa rencide et
Nereden aldın cnm ? Ben ebebege baktım bırde bu avcılar tarafında yanyolda bebek magazaları var oralara bakındım bu markayı goremedım ama
ya kızlar bu arada bişi dicem size, ben bugün benim kızın hareketlerini düne göre daha az hissettim
yani azda demiyimde tarz değiştirdi galiba
önceden fıngır fıngır oynardı ayaktayken bile,şimdi daha sakin hareketleri, okşar gibi yapıyo, önceden harbi harbi geçiriyodu
tedirginim aslında bi yandan, doğum yaklaşınca bebeğin hareketleri yavaşlarmış ya??!!
içimde ne oluyoki acep ????
baksanıza 20 gün kaldı diyo, zaten gelişimi önde, poofff:18:
korkiyorum :18::18:
ya kızlar bu arada bişi dicem size, ben bugün benim kızın hareketlerini düne göre daha az hissettim
önceden fıngır fıngır oynardı ayaktayken bile,şimdi daha sakin hareketleri, okşar gibi yapıyo, önceden harbi harbi geçiriyodu
tedirginim aslında bi yandan, doğum yaklaşınca bebeğin hareketleri yavaşlarmış ya??!!
Biz geldik kızçeler kızçemle
2 gecedir çok az uyuyoruz uyku sorunu yaşıyoruz.O yüzden gün boyu
sersem tavuklar gibi dolaşıyoruz.Anneme geldim babamla aşkım köye gittiler
düğün için.Sabah hastanede dağıtmak için kolonyalarım geldi.Bayıldım çok tatlı
olmuşlar.Resim çeker yüklerim sonra.Bu arada doğum tarihi belli olan arkadaşımız var
maşallah diyelim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum...
Darısı bizlerin başına
Lyre tariflerine bayıldım evde tekrar girip o sayfayı kaydedeyim pcye
Ben lohusa şerbetlerini sevmiyorum eşim de limonata dağıtırız diyordu.Kavunlu limonlu
tarifini kendim için bir deneyeyim beğenirsem hastane için de yaparım....Ellerine sağlık kuzum
Kızçemi yine hıçkırık tuttuBugün karnım sertleşti bayağı ve sürekli wcdeyim
Altıma kaçırmam inşallahGeçmişi de okudum rahatım rahatım ohhhhh
Grafım verdiğin hastane bilgisi için de çok teşekkür ederim
benimki de azaldı... alanları daraldığı için olabilir annesi... 5-10 arası hareket hissediyosan korkulucak bişi yokmuş... doktorum öyle demişti... bende her an ağzım açık bekliyorum valla kızımın bi atak yapmasını... :18::18::18:
Annem benimki de öyle
Çok nadir tekme yiyorum,kayma söz konusu DURU hanımda ve bir yere toplanma
Çok az kalmış be annemmm:18::18::18:
Bu satıcının su anda satışta ürünü yoktur diyor
yavf heran herşey olabilir benden haber alamazsanız merak etmeyin
hee annem dediki bide, bana hamileyken suyu birden boşalmış, kovadan dökülür gibi. ama kardeşime hamileyken suyu ara ara azar azar gelmiş, eğer kesenin yırtığı aşağıdaysa çok çok boşalıyomuş su, hiç sancın gelmedende suyun gelebilir dedi.
ya benim hayalim nişanın gelmesi o şekilde doğumun başlaması, inş. rabbim hepimizin gönlüne göre bi doğum verir
biz biraz akşam yürüyüşü yapalım bakalım şekerler öpüldünüüzzzz
kızlar moralım cok cok bozuk. sabahtan berı ev aradık yokoturdugum ev cok rutubet yapıyo oturmamız mumkun degıl.bu zamana kadarda esım ıs degstrr dıe tasınamamstık ne ıs degstrebıldı ne de bız evı. :'( :'(
biz geldık dr dann ancak nete yazabıldık dr sorun yok dedı akıntı normal dedı kg sı 100 gr alarak 2960 lara gelmıs paşammm kg mısde 47 suyumuz nomal dedıı
daha dogum kanalına gırmemıs daha bol yuruyorsunn bol dus alıyorsun dedıı işte boyle bısden habler haftaya cuma goruscez gene hayırlısı ıleeeeeeeeeeeeeeeeeee
benimki de azaldı... alanları daraldığı için olabilir annesi... 5-10 arası hareket hissediyosan korkulucak bişi yokmuş... doktorum öyle demişti... bende her an ağzım açık bekliyorum valla kızımın bi atak yapmasını... :18::18::18:
ayyyy...
benim de en anlayabileceğim şeklidir sanırım nişan gelmesi... yoksa sancı mancı ara ara oluyo bişiler ama ben adlandıramıyorum ki bi türlü... doğum da böyle hafif sancı ve kasılmalarla başlarsa saftirik ben onu da anlayamam belki şiddetlenene kadar...:18::18::18::18: korktummu neheyecanmı yoksa bilemedimki şimdi....
ay nasıl sınyaller vercek acaba bende cok merak edyorum herkesın bı farklı cesıt oluyor. ınsallah en normalı ıyısı neyse o olur hayır ısıne bırakyorum ben:) cnku bende anlamam ne oldugunu kesın dogurana kadar
bu aldığım benim cibinlik tülü. biraz daha sert duruyor organze tüllere göre. eni 2mt civarıydı yanlış hatırlamıyosam, mt.si 3tl den aldım ben eminönünden.
al benden de o kadar... ufacık bişeyde doktorumu arıyoruz zaten... hiç beklemem uçar giderim hastaneye... misss gibi valla alırım duşumu beklerim... evde yapıcağım ne varsa orda yaparım artık hastane buna çok müsait allahtan... hayırlısıyla pazartesi günü şu iğrenç çatı muayenemizi olsak da görsek bakalım normal becerebilicekmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?