2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

valla doktorumdan allah razı olsun... 7/24 ulaşabiliyorum cep telefonundan... hatta geçenlerde biraz hareketlerde azalma hissettim hemen aradım "ben bi toplantıdayım hastanede değilim, sen hastaneye git arkadaşlar ilgilensin gerekirse bana bilgi verirler hemen gelirim" dedi... hastaneyi iyice gezdim dolaştım evimizin ortamında... odaları oldukça geniş ve temiz... duşu da mevcut misler gibi... ben de merak ediyorum o başlangıç anını... allah herbirimize kolay doğum nasip etsin inşallah... normal veya sezeryan hiç farketmez... allah kalbimi biliyo ya normal doğum çok istiyorum ama herşeyden önemlisi kızımın ve benim sağlığım... inşallah kolaylıkla atlatırız...

ınsallah canım gercekden bende oyleyım farketmez benım bebıs kordonu yuzune cekmıs hatta yuzunu goremedık persembe ondan. dolanmaz ınsallah kordon boynuna biizm icin en onemlisi bebegımze kavusmak dıkkat etmek lazım ama ben dun bısı yaptım nasıl solesem blmıyorm bı anda gaflete kapıldım

naptın kız sennnn:26:

naptın kız sennnn:26:

ya dun pıknıge gtmısdık orda bıraz denıze grdım cok ıyı geldı kendımı cok ıyı hıssttım. snra cumbur cemaat hamama gttik biz bende herkez gırınce benmde canım ıstedı bıde masaj kopuk fılan cok caıp geldı heryerım agryor zaten diye..
hamam cok sıcak degildi ve sadece bız vardık. 10dkkaya cıkdm zaten kese ve kopugumde yapıldı ustne havuza gırdım yuzdum yuzdum ama kus gıbı hafıf hssettım kendımı o agrılar fılan yok ardından da masaja grııp eve geldık..

tabı duyan cok kızdı dogum olabilrdi diye bende kendme cok kızdım sonra ama o anda kendmı cok serbest hıssttım nıyeyse. sukurkı bısı olmadı
ama bugun dusunnce cok fazla cesaret gostermısım dedım kendıme

aman allah korusun... bu haftalardan sonra çok sıcak suyla duş almamaya çalış... yüzme imkanın varsa evet bol bol yüz ama masaj ve sıcak sudan uzak dur... yapman gereken bu haftalardan sonra sık sık soğuğa yakın ılık duş almak... ki; suyun normal doğuma katkısı çok fazla... vücudunu yüzerek ve bolca duş alarak hazırlayabilirsin... ama sıcak sakınnn

aynen dusda bıle suyun ısını ıtınayla ayarlayan ben bı anda dun seytana uydum. ınsan sasırablyormus bazen demekkı. Allah dan sonucnu agır odemdım sukurler olsun ama gece hop otrdum dogmaz ınsallah dıye.
saol canım aama cdden denız ve havuz cok ıyı geldı

gerçekten de farklıymış çok hoş.
inşallah babanın ameliyatı iyi geçmiştir canım.
hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

öyle gerekiyorsa yapacak birşey yok da ,doktorun çok inceliyor da olabilir.neyse canım zaten erken bir zaman değil ki.yakında bebeğine kavuşacaksın.sağlıkla atlatırsın doğumu inşallah.
bugun iş çıkışı biz yarim_ ve bangbang teyzemizle yemek yicezzz , dedikodu yapcaz bol bol

resimde çekinicez tabikiii
nasıl geçti yemek fotolar yok mu kızlar

karpal tüner sendromu neymişki.geçmiş olsun canım inşallah çok önemli birşey değildir.

en mantıklısını yapmışsın.ben de geçen sadece karbonatla yıkadım.sirke de olabilir tabi.sürekli böyle yıkayamayız belki ama ilk zamanlar böyle yaparım.sonradan da yarı sabun tozu yarı karbonat yıkarım artık.

çok geçmiş olsun.bebeğe bir zararı yok sanırım bizim grip olmamızın.
evet kangurular çok zararlı.bunda sıkıntı yok kullanabilirsen

eveeettt bugünkü yoğuuunnnn çalışmalamın sonucunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruuumm
hasır banyo sepetini şeker sepetine dönüştürdüüümmm
tasarım & üretim by paradokss :81::81:
çok hoş olmuş ellerine sağlık

kutay ismi güzel bence canım.
inşallah bulursunuz bir an önce

iyi cesaret, sen neler yaptın öyle

Son düzenleme:

yüzmek genel anlamdada zaten vücudu en rahatlatan spor... çünkü tüm kasların hareket ediyor... kaldı ki doğum için önerilen en önemli aktivite... kasların kuvvetlenir daha kolay doğurursun emin ol... ve hareketten dolayı masaja ihtiyacın kalmaz bile...

selamlar ,

biz geldik , teyzelerimizle güzel bir günün ardindan evimize geldik , namazimizi kildik dişari ciktik ikea'ya babamizin iş yerine alacaklari vardi , neyse tam cikmak uzereydik komşumuz aradi , evimze giren hırsızlardan bi tanesinin karısı ve kzueni gelmiş bize , karısı hamileymiş dogumu yakinmiş , adamlar hapisteymiş şikayetimizi almamizi istediler , biz yoktuk komşumuz aktardi bunlari , Elim ayagim boşaldi sinirden bi hal oldum , bi cahillik yapmiş , özür dilemeye gelmiş vs vs vs

eşim ilk cok ılımlı bi sekidle karnındaki cocugun sucu ne diye beni teselli etmeye calişti ama ben o hırsızları karakolda gordugum ve hincimi alamadigim için çok gerginim , asla şikayetimi geri almak istemiyorum , başimiza belami alicaz sizce ne yapmaliyim ?? duysugala baglamak istemiyorum , bunu bugun bana yapan yarin baskasina yapar diyorum , bilemedim ben şimdi ??? imdatt

oha diyorum yaa... noluyooo.... nasıl bi memleketteyizzz....

oha dicem ama ayıp olcak yani; çok ilginç yani böylesinide ilk defa duydum;
ama olaya duygusal bakınca da karısına yazık dicem ama bilemedim ben çok saçma geldi :S:S
çıkınca hapisaneden yine yapıcak,işide budur o hırsızların...

nasıl sinir bozucu ya,hırsızlık olayının canınızı sıktığı yetmez gibi bir de bu mu çıktı.sizi ne hakla rahatsız ediyorlar ki eve kadar geliyorlar utanmadan.ne deyim bilemedim ki,onlara acıyıp şikayeti geri almaya hiç gerek yok bence.ama başımıza bela alır mıyız demişsin ya insanın aklına geliyor gerçekten.ama o da korkup da şikayeti geri almak gibi olur.can sıkıcı bir durum,senin de şu zamanında keşke hiç olmasaydı

iyi geceler hepinize bende nerdeyse 10 gündür giremiyorum öncelikle merak ettim doğum yapan varmı diye

bende oha diyorum , hangimcesaretle gelmişler onu daha cok merak ediyorum ....

geçmişler olsun canım ama, hiç affetmeyin.
birincisi yakalanmasalar yanlarına kar kalacaktı. ikincisi bu yaptıkları ya ilk değildir veya son olmayacaktır. bir insan ne kadar çaresiz olursa olsun başkasının canını yakmayı göze alabiliyor ve doğacak çocuğuna hırsızın evladı damgasını layık görüyorsa tüm bu rezilliği siz temizleyemezsiniz.
ve başımıza bela alırız diye hiç korkmayın. korkarsanız daha büyüklerine hazırlıklı olun. bizim başımızdan öyle olaylar geçti ki öyle kıçı boklu hırsızlar falan değil koskocaman dolandırıcılar tefecilerle muhatap olduk adamlar senin korkusuz olduğunu görünce geri adım atıyor, ama zarar verirler diye korktuğunuz an size zarar verirler. Allah'ın izni ile hiçbir zarar veremezler haklı durumda olduğunuzda.
zarar vermemeleri için de savcılığa veririz başımıza geleceklerden şu kişi sorumludur diyeceğiz bir daha gelmeyin derseniz bir daha arayıp sormazlar. onlar sizden daha iyi biliyordur kanunları zaten. hiç sinirlenip canınızı sıkmayın.

iyi geceler kızlar bir kaç sayfa geride şerbet tarifleri yazdım bakın isterseniz

Son düzenleme:
Kizlar ya ben aksamdan beri adet olackmis gbi sancilaniyorum. Dr a carsamba gdicektim napsam ki. Bir dk surmuyordu bile ama sik sik oluyordu simdi de 20 dkdr falan durdu. Yalanci sancidir dimi?

Yarim_ seninle gunumuz ayniydi ama sen one gecmissin. Ne zamandir yazamiyorum dye takvimi senden takip ediyordum :)

hırsızları affetmek mi.ya bunlar hırsız hapisten çıksa bile akıllanmazlar.karısının aklı yokmuş galiba baksana hala kocam diyorbunlar çete karısı da öyledir.bence hukuk mücadeleni sürdür ya yakalanmasaydılar başka insanların canlarını yakmaya devam.çaldıklarıyla yaşamaya yetinmez tekrar kalkışacaktır.benim eşim helal lokma için çalışıyorsa pekala o da çalışabilirdi.r.bırak hırsız cezasını çeksin.zaten devlet bunlara bakıyor en fazla 1 yıl yatar sonra serbest dışarıda yine rahat durmazlar.bir hırsızın ömür boyu cezaevinde kaldığını da duymadım zaten bari biraz kalsınlar orada.ben asla affetmezdim inş devlette agır ceza verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…