gittigidiyordan sipariş vermiştim canım baya geç geliyo eğer yaptırmayı düşünürsen bilgin olsun
doktorunla ılıskının ıyı olması cok guzel ben ozel hastaneye gtmeme ragmen adama kendısıne drek ulasamıyorm sekretryle grsmek zorndayım once.. uyuz oluyorm bu duurma...
hastanede beklemen bencede daha mantıklı en azındn kendnı guvende hıssdersın duunu alır yatarsın esyalarınıda kocıs getırır ay gouzmun onune gelıyor smdı:)
korkma canım ya bence bı sıkntı cıkmcak sende ınsallah cnku bu zamana kadr bı sorunun olmadı bundan sonrasıda ıyı gdck..
normal dogum olmasada can saglıgı olsun
ama bız dogumun basladıgını nasıl anlcaz ısde
valla doktorumdan allah razı olsun... 7/24 ulaşabiliyorum cep telefonundan... hatta geçenlerde biraz hareketlerde azalma hissettim hemen aradım "ben bi toplantıdayım hastanede değilim, sen hastaneye git arkadaşlar ilgilensin gerekirse bana bilgi verirler hemen gelirim" dedi... hastaneyi iyice gezdim dolaştım evimizin ortamında... odaları oldukça geniş ve temiz... duşu da mevcut misler gibi... ben de merak ediyorum o başlangıç anını... allah herbirimize kolay doğum nasip etsin inşallah... normal veya sezeryan hiç farketmez... allah kalbimi biliyo ya normal doğum çok istiyorum ama herşeyden önemlisi kızımın ve benim sağlığım... inşallah kolaylıkla atlatırız...
ınsallah canım gercekden bende oyleyım farketmez benım bebıs kordonu yuzune cekmıs hatta yuzunu goremedık persembe ondan. dolanmaz ınsallah kordon boynuna biizm icin en onemlisi bebegımze kavusmak dıkkat etmek lazım ama ben dun bısı yaptım nasıl solesem blmıyorm bı anda gaflete kapıldım
naptın kız sennnn:26:
ya dun pıknıge gtmısdık orda bıraz denıze grdım cok ıyı geldı kendımı cok ıyı hıssttım. snra cumbur cemaat hamama gttik biz bende herkez gırınce benmde canım ıstedı bıde masaj kopuk fılan cok caıp geldı heryerım agryor zaten diye..
hamam cok sıcak degildi ve sadece bız vardık. 10dkkaya cıkdm zaten kese ve kopugumde yapıldı ustne havuza gırdım yuzdum yuzdum ama kus gıbı hafıf hssettım kendımı o agrılar fılan yok ardından da masaja grııp eve geldık..
tabı duyan cok kızdı dogum olabilrdi diye bende kendme cok kızdım sonra ama o anda kendmı cok serbest hıssttım nıyeyse. sukurkı bısı olmadı
ama bugun dusunnce cok fazla cesaret gostermısım dedım kendıme
aman allah korusun... bu haftalardan sonra çok sıcak suyla duş almamaya çalış... yüzme imkanın varsa evet bol bol yüz ama masaj ve sıcak sudan uzak dur... yapman gereken bu haftalardan sonra sık sık soğuğa yakın ılık duş almak... ki; suyun normal doğuma katkısı çok fazla... vücudunu yüzerek ve bolca duş alarak hazırlayabilirsin... ama sıcak sakınnn
gerçekten de farklıymış çok hoş.http://www.tasarimbutigi.com/wp-content/uploads/fiyonk_konseptli_1_yas_kolonya.jpg
işte bunlar da benim hoşgeldin bebek kolonyalarım... Seker brnim için drmode oldu.. İlk bebekte yapmıştı .. Bunlarla bi de çikolata ikram etcem
inşallah babanın ameliyatı iyi geçmiştir canım.bende varım sabah sabah geldim işyerine çalışmaya.çalışanlar belli oluyo zatiiii :) kahvaltı yaptım okudum geçmişi kolonya olayıda çok güzelmiş.çok hoşuma gitti acaba ondandamı yapsam bugün euro floraya gidicem hastane için lohusa şerbet takımı alıcam.süslerim birde minik kavanozlarımın etiketleri gelicek son hali şöle 2 çeşit yaptırdım.öpüorum hepinizi bugün babam ameliyat oluyo gözünden şekeri var az görüyodu gözü bakalım 1 saatlik ameliyat inş.açılır
Eki Görüntüle 730709
hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Hooooppp hanımlar ve onların tosibikleri biz geldikkk...Hepinize günaydınlar.. Çok güzel haberlerim var sizlere. Doğum tarihimiz belli oldu, normal doğum kesinlikle olamayacak buna karar verildi. O yüzden epidural sezeryan ile 26 haziran günü minik prensesimi kucağıma alacağım. Ha tabi 26 hazirandan önce bizim cimcime ben geliyorum demezse bu tarih. Ancak doktorum hiçbir riskimin kalmadığını kızımın çok rahat olduğunu ve benim hastalığımı minimuma indirdiğini söyledi. 36. haftadan sonra riskler ortadan kalkarmış genelde. nst ye bağlandık sancımız ağrımız çıkmadı şükürler olsun. Önümüzdeki hafta tekrar çağırdı son tetkikler yapılacak kan, idrar falan. Kızımızı gördük ultrasondan kıpır kıpır maşallah 2740 gr yaklaşık 50 cm civarında. Ben de tam 13 kilo almışım toplamda. Çok yazdım yeter bu kadar geçmişi okumam lazım maşallahınız var Hepinize keyifli hafta sonlarııı..
Günaydın herkese:) dün kontrolümüz vardı bebek ters diye iki haftada bir gidiyorduk. Bizim cadı hala ters. Bu doktorun hiç hoşuna gitmedi ters bebekler bizi hep korkutur dedi Allah korusun kordon dolanma riski yüksek oluyormuş canım sıkıldı ama en azından şimdilik kordon dolanması yok... Yine hareket takibi yap dedi hareketlerinde azalma hissedersen hemmmen haberim olsun asla es geçme dedi. Bundan sonra her hafta görüşelim dedi. Doppler yaptı kan akışı iyi dedi. Ve ters bebekleri çok bekletmiyoruz 36-38 arasında alacam dedi şokkk oldum hiç bu kadar erken beklemiyordum. 36dan sonra küvöze girmez dedi ama yine de minicik olur. Zaten minyon bir bebek. Ortalamanın altında çıkıyor kilosu. Aman ne bileyim işte... Azıcık tedirgin oldum yani. Eşim de diyor ki biraz da ticari yaklaşıyor olaya sen üzülme bizi tedirgin edip her hafta çağırıyo (muayenesi 250 lira). İşte böyle kızlar. Dua edin her şey yolunda gitsin yoksa bu gidişle birkaç hafta sonra doğurucam(
Doppler ultrasonla oluyor canım. Benim doktor hiç nst yapmıyo doppler onun gelişmiş haliymiş bebeğe giden kan akışına bakıyorlar. Ultrasonda kordonu buluyor ve güp güp güp sesler geliyo foşur foşur sesler geliyo.
nasıl geçti yemek fotolar yok mu kızlarbugun iş çıkışı biz yarim_ ve bangbang teyzemizle yemek yicezzz , dedikodu yapcaz bol bol
resimde çekinicez tabikiii
karpal tüner sendromu neymişki.geçmiş olsun canım inşallah çok önemli birşey değildir.selam kızlar nasılsınız ben uzun zamandır yokum 19 Mayıstan itibaren internetsizdim.
kızlar ben iyice ağırlaştım bacak aramda acayip sancılar oluyor ellerim ayaklarım şişti bide dün idrar tahlili vermiştim hemoglabin ve keton pozitif çıkmış üremde düşmüş b12 vit.çok düşmüş moralim bozuldu bakalım pazartesi dr ne diyecek bana.ellerim çok acıyor eşimde anlattığım belirtilerden karpal tüner send olabilir dedi nörolojiye görünücem belki emg çekilirim.
31 haftalıkken dr gittim kızım 40 cm ve 1600 kilo olmuştu iyimi sizce .
sizde durumlar nasıl...
en mantıklısını yapmışsın.ben de geçen sadece karbonatla yıkadım.sirke de olabilir tabi.sürekli böyle yıkayamayız belki ama ilk zamanlar böyle yaparım.sonradan da yarı sabun tozu yarı karbonat yıkarım artık.Merhaba güzel anneler...
Kızlar geçenlerde tv'de ekolojik hayat uzmanı mı ne böyle yeşilli bir adam dedi ki; yeni doğan kiyafetlerini sadece sirke ile yıkayın sirke kimyasalları alır. Deterjan hele yumuşatıcı kullanmayın dedi. Ben de makinenin enkısa programinda sadece sirke koyarak yikadim. Koku falan kalmıyor ayrıca.
Hatta sirkenin kötü enerjileri göturmesinde de etkisi vardir valla ister gülün ama sirkeye ayetel kursi, nas, felak, ihlas ve elham da okudum öyle kullandım))
çok geçmiş olsun.bebeğe bir zararı yok sanırım bizim grip olmamızın.kızlar gezdım gezdım ama acısı cıkdı smdı cok hastayım grp ıshal bogaz agrısı arda ates ne ararsanız var..
doktora gıttım bol sıvı ısde yogurt flan ıstrhat dedı baska bısı yapamadılar ya bebegmede gecerse hastalık gecmez dımı
evet kangurular çok zararlı.bunda sıkıntı yok kullanabilirsenslm canım ben wrap sling kendim dikip kullanıcam.kanguru pek sağlıklı degilmiş yeni doğan bebek için.Eki Görüntüle 730878 Eki Görüntüle 730879
Hülya'nın Tunası: Bir Cinayet Aracı Olarak Wrap Sling
çok hoş olmuş ellerine sağlıkeveeettt bugünkü yoğuuunnnn çalışmalamın sonucunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruuumm
hasır banyo sepetini şeker sepetine dönüştürdüüümmm
tasarım & üretim by paradokss:81::81:
kutay ismi güzel bence canım.bugün kü halimin aynı özeti
ay bende mi böyle yıkasam elma sirkesi alıp :44:
çok geçmiş olsun cnm allah senide bebeğinide korusun
garanti vakum olucaksa sezeryan ol derim vakum doğum kanalına giremeyen kendini itemeyen bebeklerde kullanılıyor
bu sıcakta pek kullananamam bebekte bende bunalırız kışa doğru düşünebilirim takması çıkarması zormuş biraz
bende kutay ismi biraz içime sindi gibi erkek için sizce nasıl :26:
inşallah bulursunuz bir an öncekızlar moralım cok cok bozuk. sabahtan berı ev aradık yokoturdugum ev cok rutubet yapıyo oturmamız mumkun degıl.bu zamana kadarda esım ıs degstrr dıe tasınamamstık ne ıs degstrebıldı ne de bız evı. :'( :'(
ya dun pıknıge gtmısdık orda bıraz denıze grdım cok ıyı geldı kendımı cok ıyı hıssttım. snra cumbur cemaat hamama gttik biz bende herkez gırınce benmde canım ıstedı bıde masaj kopuk fılan cok caıp geldı heryerım agryor zaten diye..
hamam cok sıcak degildi ve sadece bız vardık. 10dkkaya cıkdm zaten kese ve kopugumde yapıldı ustne havuza gırdım yuzdum yuzdum ama kus gıbı hafıf hssettım kendımı o agrılar fılan yok ardından da masaja grııp eve geldık..
tabı duyan cok kızdı dogum olabilrdi diye bende kendme cok kızdım sonra ama o anda kendmı cok serbest hıssttım nıyeyse. sukurkı bısı olmadı
ama bugun dusunnce cok fazla cesaret gostermısım dedım kendıme
aynen dusda bıle suyun ısını ıtınayla ayarlayan ben bı anda dun seytana uydum. ınsan sasırablyormus bazen demekkı. Allah dan sonucnu agır odemdım sukurler olsun ama gece hop otrdum dogmaz ınsallah dıye.
saol canım aama cdden denız ve havuz cok ıyı geldı
oha diyorum yaa... noluyooo.... nasıl bi memleketteyizzz....selamlar ,
biz geldik , teyzelerimizle güzel bir günün ardindan evimize geldik , namazimizi kildik dişari ciktik ikea'ya babamizin iş yerine alacaklari vardi , neyse tam cikmak uzereydik komşumuz aradi , evimze giren hırsızlardan bi tanesinin karısı ve kzueni gelmiş bize , karısı hamileymişdogumu yakinmiş , adamlar hapisteymiş şikayetimizi almamizi istediler , biz yoktuk komşumuz aktardi bunlari , Elim ayagim boşaldi sinirden bi hal oldum , bi cahillik yapmiş , özür dilemeye gelmiş vs vs vs
eşim ilk cok ılımlı bi sekidle karnındaki cocugun sucu ne diye beni teselli etmeye calişti ama ben o hırsızları karakolda gordugum ve hincimi alamadigim için çok gerginim , asla şikayetimi geri almak istemiyorum , başimiza belami alicaz sizce ne yapmaliyim ?? duysugala baglamak istemiyorum , bunu bugun bana yapan yarin baskasina yapar diyorum , bilemedim ben şimdi ??? imdatt
selamlar ,
biz geldik , teyzelerimizle güzel bir günün ardindan evimize geldik , namazimizi kildik dişari ciktik ikea'ya babamizin iş yerine alacaklari vardi , neyse tam cikmak uzereydik komşumuz aradi , evimze giren hırsızlardan bi tanesinin karısı ve kzueni gelmiş bize , karısı hamileymişdogumu yakinmiş , adamlar hapisteymiş şikayetimizi almamizi istediler , biz yoktuk komşumuz aktardi bunlari , Elim ayagim boşaldi sinirden bi hal oldum , bi cahillik yapmiş , özür dilemeye gelmiş vs vs vs
eşim ilk cok ılımlı bi sekidle karnındaki cocugun sucu ne diye beni teselli etmeye calişti ama ben o hırsızları karakolda gordugum ve hincimi alamadigim için çok gerginim , asla şikayetimi geri almak istemiyorum , başimiza belami alicaz sizce ne yapmaliyim ?? duysugala baglamak istemiyorum , bunu bugun bana yapan yarin baskasina yapar diyorum , bilemedim ben şimdi ??? imdatt
selamlar ,
nasıl sinir bozucu ya,hırsızlık olayının canınızı sıktığı yetmez gibi bir de bu mu çıktı.sizi ne hakla rahatsız ediyorlar ki eve kadar geliyorlar utanmadan.ne deyim bilemedim ki,onlara acıyıp şikayeti geri almaya hiç gerek yok bence.ama başımıza bela alır mıyız demişsin ya insanın aklına geliyor gerçekten.ama o da korkup da şikayeti geri almak gibi olur.can sıkıcı bir durum,senin de şu zamanında keşke hiç olmasaydı
oha dicem ama ayıp olcak yani; çok ilginç yani böylesinide ilk defa duydum;
ama olaya duygusal bakınca da karısına yazık dicem ama bilemedim ben çok saçma geldi :S:S
çıkınca hapisaneden yine yapıcak,işide budur o hırsızların...
selamlar ,
selamlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?