2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Nasılsınız bakalım bugün??biz iiz oğlumla çok şükür işe geldik belimin ağrısı biraz daha ii ama yinede tam geçmiş değilyavrularımıza bir gün daha yaklaştık bunun heyecanı ayrı bişey yaa...birde kucağımıza aldığımızı görsek sağ salim başak ne isterizki...dün yine odasında bi yarım saat oturdum oğlumla konuştum orada geçireceğimiz güzel zamanları düşündüm (allahım nasip ederse tabi)
kızlar benim 5 yaşında bi yiğenim var erkek...annesine hep kardeş istediğini sölerdi anneside halanın olacak oğlum oda senin kardeşin demiş..canım yiğenim gidip gelip soruyo halacım çıktımı kardeşim hadi artık çıkart diye karnımı seviyo hadi yiğit alp çıkta oyun oynayalım diye seviyo hep ahhh bu çocuklar her yaşları ayrı bir tatlı oluyo....oğlumda yiğenime çeksinde onun gibi akıllı uslu tatlı olsun inşallah...

bendede var...hatta eşime dün sabah söledim böle oluyo diye doktora soralım bi dedi..çok sinir bozucu ya hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum ahhh bu hormonlar ahhhh
canım ben bebeş şekeri aldım birde minik kavanozlardan yapıcam mevlüt içinde hastane içinde onları dağıtıcam...birde ramazan ayında olucaz tahmin ederim çoğu kişi oruç olacak o yüzden ben hastanede bir şey ikram etmicem...gerçi annem çikolata yaptırıcam dşyo oruç olsalar bile yanlarına alırlar diyo ama bakalım bence hiç gerek yok...şerbet falanda yapmıcam...
canım bende sirkeyle yıkadım o pragramı izledim ve bi gayret hepsini sirkeli suda yıkadım hemde elimde yıkadım önce sonra makinaya attım ne hamaratmışım yahuuuu...bişey sorcam oğluma yeni aldığım kıyafetleri ve anneannesin aldıklarını yıkamadım daha onları elimde yıkamayıp senin yaptığın gibi direk makinayamı atsam???sirkeyi deterjanın konulduğu yeremi döktün ve nekadar döktün??birde renkleri karışmadı dimi???
yaa bune böle bebek boğulur bunda yaa...en iyisi kucağıma alırım ne bağlarım ne kanguruya koyarım..babasıda taşır işi ne
ahh kuzum artık birisine karar ver bak yoksa isimsiz kalıcak kızçen ben ESİLA isminide çok beğeniyorum...
eveeettt bugünkü yoğuuunnnn çalışmalamın sonucunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruuumm
hasır banyo sepetini şeker sepetine dönüştürdüüümmm
tasarım & üretim by paradokss :81::81:
canım helal olsun sana diyorum ve alkışlıyorum seni....evde hemen bi sepet bulmam gerekiyor ve senden tiyo alıp benimde bişeyler yapmam gerek
kutay çok güzel tatlım havalı ve karizma bi isim bence...
canım bozma moralini gün doğmadan neler doğar...sen umudunu kaybetme hemi herşey güzel olacak allahın izniyle
canım hayırlı olsun mobilyalarınız resimleri bekliyoruz
osteocare i bende kullanıyorum ama düzensiz aklıma geldikçe kramplarım geçti cok sükür 16 tl ye aldım fıyatını merak edenler için yazdım
bende aynı ilacı kullanıyorum ama ağrılarım hiç geçmedi dahada çok ağrıyo( bana mı yaramadı acep ???
20 gün m ü ahh kuzum valla eli kulağında bak ben sana diyim gelsinde hayılısıyla kucağına al canım hareketlerini az hissedermişsin bu aylarda hiç telaş etme
kızlar bu kalca kemıgı ve bel agrısına magnezyum ılacı ıyı geldı agrısı olanlar varsa akıllarında bulunsnlar doktor verıyo
Bana hiç ii gelmedi ((
benimde doktorum kendi görüşmüyor sekreteri cevaplıyo sorularımı bende çok önemli bişey olmadıkça armıyorum zaten...soruları biriktirip kontrole gittiğimde soruyorum hepsini doktor sanırım bu duruma sinir oluyo ohhh canıma değsin

bunlar ne biçim insanlar yaa...gerçekten sinir bozucu bi olay...zaten hırsızlık olayı ayrı bi tramva bide karnı burnunda kadını gönderip seni iyice tranvaya sokuyolar hemde sende hamilesin...yok kızım bunlar akıllanmazlar hiç çekme şikayetini bugün sana yapan yarın başkasına da yapar ve geçmiştede yapmıştır..akıllansınlar biraz...

Günaydın güzel anneler ve onların tosbaaları.. Bugün sessiz topik haliyle hafta sonu. biz erkencikten uyandık hanımefendiler çok kıpırdaktı yine sağolsun uyutmadı. Yalnız yeni bir sıkıntım var hanımlar sizde de vardır belki, ayaklarım inanılmaz ağrıyor geceleri hatta bazen sızlıyor yaa. çok fena bir durum uykumda resmen hissediyorum. Sanırım ayaklar ağırlığımızı taşıyamaz oldu. Fakat bizim hanım hareketlendikçe o ağrıları unutuveriyorum bir anda

Son düzenleme:
walla canım bende doktora gitmekten korkar oldum resmen her hafta gidiyrum ayda bir ultrasyona sokuyor her hafta nst ve kilo ölçümü yapıyor haftada 1kg alıyorum bana kızıyor çok kilolusun diye hemşire ebe bile çok kilolusun diyor iyice psikolojim bozuldu gitmek istemiyorum yarında kontrol var bakalım ne olacak

canım çok geçmiş olsun

sirke mantıklıda ilerde ne yapacağız o lekeleri çıkartırmı acaba

geçen hafta bende de vardı doktor nst ye aldı bebeğin kalp atışları güzel çıkmış sorun yok dedi bende hastalık zarar verirmi diye sormuştum böyle dedi

canım öncelikle kursta verdiğin bilgiler için ve tarif için teşekkürler iyiki varsın :) kutay güzel bence

kızlar bu kalca kemıgı ve bel agrısına magnezyum ılacı ıyı geldı agrısı olanlar varsa akıllarında bulunsnlar doktor verıyo
walla banada verdi hiç bir işe yaramadı eskisi nasılsa şimdi de öyle

Son düzenleme:
evet benim de ayaklarımın tabanları sanki falakaya yatırılmış gibi ağrıyor.neyse az kaldı artık bunlar son sıkıntılar.sonra lohusalığın sıkıntılarını çekicez biraz da.o da bitince rahatlarız biraz.

günaydın herkese bu arada.

slm kızlar yarın kontrlüm var zaten gidip 37.hafta raporu da almam lazım resmi doğum iznim başlıyorda. her hafta geleceksin dediği için doktor her hafta gidiyorum direk doğum hanede nstye bağlanıyorum tansiyon ve kilomu ölçüyorlar sonuçlarla doktora gidiyorum tamam diyor. asıl moralimi bozan nokta o kadar dikkat etmeme rağmen haftada 1-1,5 kg alıyorum ve ebe hemşire doktor hepsi çok kilolu olduğumu ve çok aldığımı söylüyor ama kimse bebeği ölçmüyor bebekte alıyor mu demiyor bebeğe ayda 1 kez bakıyorlar. 65 ile başladım 79 oldum hadi 80 de boyum da 1.70 boyumu hiç sormuyorlar zaten. etrafta gelenlere bakıyorum benden daha kilolular var ama bilmiyorum bende korkmaya başladım acaba doğuma zararı olur mu diye tamam zayıf değilim ama 15 kg aldım doğumdan sonra veririm bi şekilde ama onlar böyle dedikçe yemek istemiyorum bu seferde oğlum geri kalacak diye korkuyorum offfffffffffff psikolojim bozuldu resmen

hamilelikten çok sıkıldım artık doğurmak yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum çok merak ediyorum nasıl bişey kime benziyor ama bir yandan da fena tırsıyorum nasıl doğuracam diye sezeryandan da korkuyorum normal doğumdan da allahım hepimize sağ sağlim doğurmayı kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnnnn

Kırcam hepsinin kafasını yaa..insanın moralini bozmak için neler diyolar yaa..hamileliğimde yiyip kilo alıcam tabi başka nezaman yiycem canımın her istediğini

Ya arkadaşlar
Bu Show tv de çıkan bebek programı saat kaçtaydı_Su kod numarası vererek ebebkte hediye kazandıran?

Canım niye bozuyorsun moralini 15 kg ne ki? Çok rahat verirsin tabi ki. çevreye bakma sen bebeğin sağlıklı demi çok şükür. Gerisi paso fiso ne doğuranlar gördüm ben 25 kilo alanları falan. Hepsi de zamanla verdi. sen bebişine bak sağlığı yerinde olsun yeter..

birde kızlar sanki artık hepimizin temiz olması gerekiyor gibi geliyor bana ani doğum olabilir malum sonlara yaklaştık. aslında ben bekleyip son zamalarda yapacaktım ki tam temizlik sağlansın ufak da olsa kalmasın bir şey. ama 37 haftadayım ve doktor bana 15 hazirandan sonra hazır ol dedi ne yapsam beklesem mi yapsam mı bilmiyorum ya. eğer şimdi yaparsam diyorum hadi haizranda olmazda temmuza kalırsa o zaman da zorda kalırım ama şimdi de bir şey olacak diye ödüm kopuyor hazır olmak istiyorum of walla doğumdan hiç korkmuyorumda ağda yapamadan yakalanmaktan korkuyorum resmen :)

Tamam
İnternetten buldum.12.45 Merhaba bebeğim.Herkes seyretsin.Kod veriyormuş ve bunu msj olarak gonderdıgımızde ebebek sitesinde indirim kazanıyor muşuz.

bence anormal bir kilon yok,buna takılma boşver.ben19 kilo aldım hiç takmıyorum.normal yemeğini ye rahat ol boşu boşuna moralini bozmuşlar

kuzum oldu olacak hiç çıkartma kalsın içeride...korkunun ecele faydası yok demişler canım...nolursa olsun çıkacak bu veletler ha öyle ha böyle bende tam tersi daha hamileliğimi tam yaşayamadım zamanda azaldı diye üzülüyorum..şöle keyfimce karnımı gere gere gezemedimki işten güçten ((

yani doğurunca da bitmiyor ölemi((( allahım bütün bunlara dayanma gücü versin....

adiyefcim bide sana sorayım sen tecrübelisin bu konuda...şimdi ben 33 haftalığımya artık yaklaşık 1 ayım falan kaldı..karnım öle çok fazla çıkmadı şişkinliğimde normal diyebiliriz...ama insanlar sanki özellikle moral bozmak için mi nedir sürekli daha bu neki daha şişersin daha karnın büyür ooo diyip duruyolar...şişeceği kadar şişmedimi bu aydan sonra gerçekten daha mı çok olur??

bence anormal bir kilon yok,buna takılma boşver.ben19 kilo aldım hiç takmıyorum.normal yemeğini ye rahat ol boşu boşuna moralini bozmuşlar

ya öylede insan ister istemez psikolojik çöküntü yaşıyor hemşire ve doktorlar çok şeker ama fil muamelesi yapıyorlar ya deli oluyorum :)

günaydın bayanlarrr nasılsınız bakalım. şükür bugün 9 a kadar bari uyuyabildik.. yarın yine iş başı pöfff. kahvaltımızı yaptık bugün yatak odamızı temizleyeceğiz inşallah babamızada oturma odasının duvarlarını sildireceğiz
ayy canım yaa. hiç acıma bence sırf duygu sömürüsü olsun diye karısı olmayan biride gelmiş olabilir onlara hiç belli olmaz genelde çete oluyorlar. herkes cezasını çekmeli bence. sen affetsen başkasının evine girecek işi o olmuştur zaten üzme kendini hiç keyfi olarak hapse attırmış değilsin sonuçta. aklı başına gelsin
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsınn. iştesin yine kolay gele.
benimde var yeğen 3 yaşında ilk hamilelik zamanlarımda gitmiştik bak teyzenin karnında bebiş var falan die konuşmuştuk. sonra birdaha gittiğimizde hamile badilerinden giyip gitmiştim bebek kapının arkasından bakıo olanlarından yeğenim görür görmez kocaman açtı gzlerini çıktımı bebişşşşşşş dedi badiye yapıştı hemen allahım nasıl gülmüştük. çok tatlı oluolar çoookk

yaa ne güzel 37. haftamı tamamladığımı bende görebilecemmi acabaaa. kilonada hiç takılma bence hamileyiz sonuçta ramızda 20 gün var bak bende 15 kilo aldım veririz sonra bi şekilde sağlıkla doğuralımda

Son düzenleme:

canım git hemen hatta şimdi kalk git...doğum bu nezman başlayacağı bellimi olur..bak seninle nerdeyse 1 ay var aramızda ama ben gittim 2 hafta önce ve şimdiye kadar hiç çıkmadı bile...doğuma kadar 2 kere falan daha giderim ben...tabi doğurmazsam
önemli konu bu tatlım ihmal etme .

çok geçmiş olsun cnm avokado nun iyi geldiğini biliyorum bende dökmüştüm sancısı doğum sancısından beter diyenler var avokadoyu dr a danışmadan yeme cnm tabii ben hamile değildim o zamanlar

Sağol cnm yarın dr sorarım.Sen Çamlıca erdem hast gidiordun değilmi dr kim ben mayıs 27 de Adalet zati ye gittim ama pek verim alamadım zaten mesai saatleri dışında doğuma kendi drlarımız girmiyormuş nöbetçi kimse giriyomuş.sen memnunmusun.

Canım hangi hastaneye gidiyosun çok merak ettim çok övdün rahatlığını...

Canım karpar tüner sendromu sinir hastalığı ellerden parmaklardan bilekten geçen sinirlerde bir bozukluk oluyor baskı yapıyor.
benimde ellerim hep uyuşuk karıncalanmış halde sabahları ağrıdan ölüyorum resmen çatal tutamıyorum yemek yaparken yemeği karıştıramıyorum düşün yani.

Sorma bende ağda mevzusunu napcam bilmiyorum alt kısımları aynaya bakarak eldivenle alıyorum kenarlarıda ama karnımın tam alt böldesini alamıyorum annem ağdaa yapıyor oraya ama pek yağ gibi temizlemiyor elimle kılları hissediyorum anne alamamışsın diyorum aldım ya daha nasıl alıym diyor kıllarım sertmişte ağda çekmiyomuş başlıyorum gülmeye o zamanda hiç alamıyor bağırıyo sus filan diye.benim ağda maceram böyle.yengemde her hafta muyeneye gidince hep alıyosun jiletle diyor mecburen diyor.heralde ani bir şeyde jilete talim.

Son düzenleme:
Günaydın minik tosbikler ve güzel anneleri, dünkü şoku atlattım psikolojim düzeldi. 37 hafta dolmadan (hatta belki 38) doğum yapmayı reddedicem gerekirse her gün giderim kordon dolanması var mı yok mu baksın. Ama göz göre göre erkenden de sırf ters diye doğurmicam. Zaten minnak benim nazlı kız. Az daha büyüsün ne kadar dursa kardır dimi.

Ne kadar saçmalamışlar öyle. Sanki otuz kilo almışsın gibi. Nedir ki 14 15 kilo. Bu doktorlar da ne garip benimki ne kiloma ne tansiyonuma baktı aylardır. Hiç daha tartılmadım. Sen boşver bebeğini aç mı bırakacaksın
Ya arkadaşlar
Bu Show tv de çıkan bebek programı saat kaçtaydı_Su kod numarası vererek ebebkte hediye kazandıran?

12.45 canım çok tavsiye ederim şimdiye kadar 500 liralık alışveriş yaptım 260 lira ödedim göçerttim resmen e-bebek'i:))) hatta iki gün önce tlf çaldı e-bebekten arıyoruz alışverişleriniz görünüyor memnun kaldınız mı dediler programı beğeniyor musunuz daha neler olmasını isterdiniz falan dediler ben de çooook memnunum dedim 250 lira cebimde kaldı nasıl olmayayım dimi ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…