Nasılsınız bakalım bugün??biz iiz oğlumla çok şükür işe geldik belimin ağrısı biraz daha ii ama yinede tam geçmiş değil yavrularımıza bir gün daha yaklaştık bunun heyecanı ayrı bişey yaa...birde kucağımıza aldığımızı görsek sağ salim başak ne isterizki...dün yine odasında bi yarım saat oturdum oğlumla konuştum orada geçireceğimiz güzel zamanları düşündüm (allahım nasip ederse tabi)
kızlar benim 5 yaşında bi yiğenim var erkek...annesine hep kardeş istediğini sölerdi anneside halanın olacak oğlum oda senin kardeşin demiş..canım yiğenim gidip gelip soruyo halacım çıktımı kardeşim hadi artık çıkart diye karnımı seviyo hadi yiğit alp çıkta oyun oynayalım diye seviyo hep ahhh bu çocuklar her yaşları ayrı bir tatlı oluyo....oğlumda yiğenime çeksinde onun gibi akıllı uslu tatlı olsun inşallah...
o pragramı izledim ve bi gayret hepsini sirkeli suda yıkadım hemde elimde yıkadım önce sonra makinaya attım ne hamaratmışım yahuuuu...bişey sorcam oğluma yeni aldığım kıyafetleri ve anneannesin aldıklarını yıkamadım daha onları elimde yıkamayıp senin yaptığın gibi direk makinayamı atsam???sirkeyi deterjanın konulduğu yeremi döktün ve nekadar döktün??birde renkleri karışmadı dimi???
ben ESİLA isminide çok beğeniyorum...
( bana mı yaramadı acep ???
gelsinde hayılısıyla kucağına al canım hareketlerini az hissedermişsin bu aylarda hiç telaş etme
((
bunlar ne biçim insanlar yaa...gerçekten sinir bozucu bi olay...zaten hırsızlık olayı ayrı bi tramva bide karnı burnunda kadını gönderip seni iyice tranvaya sokuyolar hemde sende hamilesin...yok kızım bunlar akıllanmazlar hiç çekme şikayetini bugün sana yapan yarın başkasına da yapar ve geçmiştede yapmıştır..akıllansınlar biraz...
kızlar benim 5 yaşında bi yiğenim var erkek...annesine hep kardeş istediğini sölerdi anneside halanın olacak oğlum oda senin kardeşin demiş..canım yiğenim gidip gelip soruyo halacım çıktımı kardeşim hadi artık çıkart diye
bendede var...hatta eşime dün sabah söledim böle oluyo diye doktora soralım bi dedi..çok sinir bozucu ya hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum ahhh bu hormonlar ahhhhGüzel haftasonları annecikler..
Umarım hepiniz iyisinizdir..
Benim birkaç sorum olacak..
Son 2 haftadr uyurken tükürük salgımda bi artış oldu sanırım, afedersiniz ama ağzımın suyu akıyor gece
Bir de karnımdan bazen kızım hareket ederken çıt çıt diye sesler geliyor.
Sizde de varmı böyle şeyler?
canım ben bebeş şekeri aldım birde minik kavanozlardan yapıcam mevlüt içinde hastane içinde onları dağıtıcam...birde ramazan ayında olucaz tahmin ederim çoğu kişi oruç olacak o yüzden ben hastanede bir şey ikram etmicem...gerçi annem çikolata yaptırıcam dşyo oruç olsalar bile yanlarına alırlar diyo ama bakalım bence hiç gerek yok...şerbet falanda yapmıcam...Arkadaşlar
Doğumdan sonra misafir için neler yapmalıyız?
Hastane için çikolata mı alacağız?ya da başka bir şey var mı?
Ev için yine neler yapacağız?İkram için çikolata mı? pasta türü ikramlar dışında tabi benim demek istediğim.Lohusa şerbeti falan diyorlar.O nedir?onun için ayrı bir lohusa şerbeti takımı mı alacağız?ailemden uzaktayımPek bilmem böyle gelenekleride.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.En azından hazırlıklarımı tamamlarım.Birde ben sadece bebek şekeri yaptıracağım.Ayrıca lavanta kesesi falan gerekli mi?Yoksa şeker yerine lavanta kesesi mi yapıyorsunuz?Bir de çikolata yerine renkli badem şekeri mi?
OOOffffff ne çok sordum?:) :) :)
canım bende sirkeyle yıkadımMerhaba güzel anneler...
Kızlar geçenlerde tv'de ekolojik hayat uzmanı mı ne böyle yeşilli bir adam dedi ki; yeni doğan kiyafetlerini sadece sirke ile yıkayın sirke kimyasalları alır. Deterjan hele yumuşatıcı kullanmayın dedi. Ben de makinenin enkısa programinda sadece sirke koyarak yikadim. Koku falan kalmıyor ayrıca.
Hatta sirkenin kötü enerjileri göturmesinde de etkisi vardir valla ister gülün ama sirkeye ayetel kursi, nas, felak, ihlas ve elham da okudum öyle kullandım))
yaa bune böle bebek boğulur bunda yaa...en iyisi kucağıma alırım ne bağlarım ne kanguruya koyarım..babasıda taşır işi neslm canım ben wrap sling kendim dikip kullanıcam.kanguru pek sağlıklı degilmiş yeni doğan bebek için.Eki Görüntüle 730878 Eki Görüntüle 730879
Hülya'nın Tunası: Bir Cinayet Aracı Olarak Wrap Sling
ahh kuzum artık birisine karar ver bak yoksa isimsiz kalıcak kızçenyaa kızlar hepinize merhaba en büyük derdim şu an kızımın bir ismi olmaması hep tanem istiyordum ama şimdi vazgeçtim almira mı koysam diyorum şimdi çok kararsızım aslında su veya ada da düşündüm ama yok karar veremiyorum napcam ben yaa
canım helal olsun sana diyorum ve alkışlıyorum seni....evde hemen bi sepet bulmam gerekiyor ve senden tiyo alıp benimde bişeyler yapmam gerekeveeettt bugünkü yoğuuunnnn çalışmalamın sonucunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruuumm
hasır banyo sepetini şeker sepetine dönüştürdüüümmm
tasarım & üretim by paradokss:81::81:
kutay çok güzel tatlım havalı ve karizma bi isim bence...bugün kü halimin aynı özeti
ay bende mi böyle yıkasam elma sirkesi alıp :44:
çok geçmiş olsun cnm allah senide bebeğinide korusun
garanti vakum olucaksa sezeryan ol derim vakum doğum kanalına giremeyen kendini itemeyen bebeklerde kullanılıyor
bu sıcakta pek kullananamam bebekte bende bunalırız kışa doğru düşünebilirim takması çıkarması zormuş biraz
bende kutay ismi biraz içime sindi gibi erkek için sizce nasıl :26:
canım bozma moralini gün doğmadan neler doğar...sen umudunu kaybetme hemi herşey güzel olacak allahın izniylekızlar moralım cok cok bozuk. sabahtan berı ev aradık yokoturdugum ev cok rutubet yapıyo oturmamız mumkun degıl.bu zamana kadarda esım ıs degstrr dıe tasınamamstık ne ıs degstrebıldı ne de bız evı. :'( :'(
canım hayırlı olsun mobilyalarınız resimleri bekliyoruzgöbüşlüler merhaba.nasılsınız bakalım.ben günlerce yorgundum.hiç halim yoktu.bebişimin mobilyaları,benim gardrop geldi taaaaa konyalardan.günlerce onunla uğraştık.pek bişeye karışmadım ama yinede yoruldum.dün akşam artık bacaklarım ağrıyordu.odadan odaya yürüyemiyordum.şükür bugün iyiyim.odada küçük değişiklikler yapacağız.yapalım fotoları çekip yüklerim.mobilyaların içinin yatağı,nevresimi filan yok.onlar yıkanıp ütülenecek.annem gelince yapar.ama aklım sizlerdeydi.
bende aynı ilacı kullanıyorum ama ağrılarım hiç geçmedi dahada çok ağrıyoosteocare i bende kullanıyorum ama düzensiz aklıma geldikçekramplarım geçti cok sükür 16 tl ye aldım fıyatını merak edenler için yazdım
20 gün m ü ahh kuzum valla eli kulağında bak ben sana diyimya kızlar bu arada bişi dicem size, ben bugün benim kızın hareketlerini düne göre daha az hissettim
yani azda demiyimde tarz değiştirdi galiba
önceden fıngır fıngır oynardı ayaktayken bile,şimdi daha sakin hareketleri, okşar gibi yapıyo, önceden harbi harbi geçiriyodu
tedirginim aslında bi yandan, doğum yaklaşınca bebeğin hareketleri yavaşlarmış ya??!!
içimde ne oluyoki acep ????
baksanıza 20 gün kaldı diyo, zaten gelişimi önde, poofff:18:
korkiyorum :18::18:
Bana hiç ii gelmedikızlar bu kalca kemıgı ve bel agrısına magnezyum ılacı ıyı geldı agrısı olanlar varsa akıllarında bulunsnlar doktor verıyo
benimde doktorum kendi görüşmüyor sekreteri cevaplıyo sorularımı bende çok önemli bişey olmadıkça armıyorum zaten...soruları biriktirip kontrole gittiğimde soruyorum hepsini doktor sanırım bu duruma sinir oluyo ohhh canıma değsindoktorunla ılıskının ıyı olması cok guzel ben ozel hastaneye gtmeme ragmen adama kendısıne drek ulasamıyorm sekretryle grsmek zorndayım once.. uyuz oluyorm bu duurma...
hastanede beklemen bencede daha mantıklı en azındn kendnı guvende hıssdersın duunu alır yatarsın esyalarınıda kocıs getırır ay gouzmun onune gelıyor smdı:)
korkma canım ya bence bı sıkntı cıkmcak sende ınsallah cnku bu zamana kadr bı sorunun olmadı bundan sonrasıda ıyı gdck..
normal dogum olmasada can saglıgı olsun
ama bız dogumun basladıgını nasıl anlcaz ısde
selamlar ,
biz geldik , teyzelerimizle güzel bir günün ardindan evimize geldik , namazimizi kildik dişari ciktik ikea'ya babamizin iş yerine alacaklari vardi , neyse tam cikmak uzereydik komşumuz aradi , evimze giren hırsızlardan bi tanesinin karısı ve kzueni gelmiş bize , karısı hamileymişdogumu yakinmiş , adamlar hapisteymiş şikayetimizi almamizi istediler , biz yoktuk komşumuz aktardi bunlari , Elim ayagim boşaldi sinirden bi hal oldum , bi cahillik yapmiş , özür dilemeye gelmiş vs vs vs
eşim ilk cok ılımlı bi sekidle karnındaki cocugun sucu ne diye beni teselli etmeye calişti ama ben o hırsızları karakolda gordugum ve hincimi alamadigim için çok gerginim , asla şikayetimi geri almak istemiyorum , başimiza belami alicaz sizce ne yapmaliyim ?? duysugala baglamak istemiyorum , bunu bugun bana yapan yarin baskasina yapar diyorum , bilemedim ben şimdi ??? imdatt
bunlar ne biçim insanlar yaa...gerçekten sinir bozucu bi olay...zaten hırsızlık olayı ayrı bi tramva bide karnı burnunda kadını gönderip seni iyice tranvaya sokuyolar hemde sende hamilesin...yok kızım bunlar akıllanmazlar hiç çekme şikayetini bugün sana yapan yarın başkasına da yapar ve geçmiştede yapmıştır..akıllansınlar biraz...