çok ucuz...
muayene 80 tl...
normal doğum 1050 tl...
sezeryan 1550 tl...
epidural için ekstra 500 tl ödeniyor (normal doğumda değil sezeryanda epidural uygulanıyor sadece)...
bunlar paket fiyatlar... doğum öncesi ve sonrası anne-bebek tetkikleri... hastanede kaldığın gece de dahil... ve hepsinden önemlisi kendi doktorum giricek doğuma saat kaç olursa olsun... birde doktorumun normal doğumu destekliyor olması en önemli şansım...
benim gittiğim hastaneyle hemen hemen aynı fiyatlar...ama bak bizim doktoru çağırırsan artı ücretliymiş..yani aylardır gittiğimz doktorun doğuma girmeme olasılığı %70 bence çünkü gece olursa eğer nöbetçiyse doktorun şanslısın ama değilse hiç yüzünü görmediğin başak bi doktor oluyor...(((saçma bence...gerçi ben kendi doktorumu hiç sevmiyorum o girsede olur girmesede..benim için önemli olan işini iyi yapan bi doktor olsun yeter...bizim hastanede doğum ilgili nam salmış biyermiş yani herkes çok ii bahsediyo...bakalım artık önce allaha sonra ordakilere emanetiz artık....ebelerin tutumları benim için çok önemli aksi bağırıp çağıran biri denk gelir diye çok korkuyorum valla hastaneyi yıkarım başlarına öle bişeyle karşılaşırsam..
Merhababebek teki kodu nereye gönderiyoruz arkadaşlar
verdilermi kodu ben kaçırdım sanırım
Sağol cnm yarın dr sorarım.Sen Çamlıca erdem hast gidiordun değilmi dr kim ben mayıs 27 de Adalet zati ye gittim ama pek verim alamadım zaten mesai saatleri dışında doğuma kendi drlarımız girmiyormuş nöbetçi kimse giriyomuş.sen memnunmusun.
Canım hangi hastaneye gidiyosun çok merak ettim çok övdün rahatlığını...
Canım karpar tüner sendromu sinir hastalığı ellerden parmaklardan bilekten geçen sinirlerde bir bozukluk oluyor baskı yapıyor.
benimde ellerim hep uyuşuk karıncalanmış halde sabahları ağrıdan ölüyorum resmen çatal tutamıyorum yemek yaparken yemeği karıştıramıyorum düşün yani.
Sorma bende ağda mevzusunu napcam bilmiyorum alt kısımları aynaya bakarak eldivenle alıyorum kenarlarıda ama karnımın tam alt böldesini alamıyorum annem ağdaa yapıyor oraya ama pek yağ gibi temizlemiyor elimle kılları hissediyorum anne alamamışsın diyorum aldım ya daha nasıl alıym diyor kıllarım sertmişte ağda çekmiyomuş başlıyorum gülmeye o zamanda hiç alamıyor bağırıyo sus filan diye.benim ağda maceram böyle.yengemde her hafta muyeneye gidince hep alıyosun jiletle diyor mecburen diyor.heralde ani bir şeyde jilete talim.
günaydın canlar hatta iki canlılar
kilo mevzusu olmuş hiiiçççç kafaya takmayın ben diyetisyen olduğum halde 16 kg aldım. şimdi hamileyim ve belki bidaha yaşıycam bidaha yaşamıycam bu duyguları, kilo yüzünden kendimi sıkıntıya sokamam hiç. çok tatlı-cips-kola-abur cubur yemedikten sonra yani kilonun onlardan olmadığına eminsek bence sorun yok. ben daha çok kuruyemiş meyve ve süt ürünlerinden kilo aldım ama gözüm doyana kadar yedim ne istiyorsam. daha önce de demiştim sanırım burda, önemli olan emzirirken dikkat etmek. yoksa hamilelikte alınan kilolar (tabi bünyeye de bağlı ama) genelde 1 yıl içinde veriliyor. ki bizim doğumlar yaza denk gelicek. bol meyve sebze su ile hallederiz bu işi biz.
Hiçbirşey olmuyor canım inan bana...bende korkumdan 7 ay gitmemiştim canım çok acır diye oysaki 10 yıldır ağda yaptırıyorum çok alışkınım ama nebiliym etraftan söylentilere inandım acır diye bebeğime bişey olur diye hep erteledim..ama sonra gittim valla tertemiz ve 2 hafata oldu daha çıkmadı bile...ön arka heryeri 10 dk bitirip çıkardı beni saolsun...
Merhababebek teki kodu nereye gönderiyoruz arkadaşlar
anneilgisi kod canım
o kodu nereye göndereceğz mesaj olarak bir numara mı var
Selam kızlar şu kilo olayına bende takmış durumdayım.Bundan 2 ay önce abartı oldugunun farkındayım bir ayda 5 kilo aldım doktorum kızdı.Ondan sonraki kontrolumde ise 3 kilo almıştım onada kızdı.En son gittigimde 2.5 kilo almışım yine kızdı napayım canım dikkat etsemde etmesemde alıyorum şimdi haftaya yine gideceğim bu defa 2 kilo aldımBirde ne tesadüfse evde tartılıp çıkıyorum muayene olana kadar su dahi içmiyorum orda daha fazla çıkıyorum.Ben bu işten birsey anlamadım eskiden gebelere canın ne çekiyorsa yemelisin derlerdi şimdi aksine canının çektiğini bırak normal beslenmede kısıtlanıyor.Hersey bizim ve bebişlerimiz için fakat bana kilo almışssın diyenler morelimi bbozuyor .Birde sanki gebe değilimde normalde almışım gibi soyleyenlere deli oluyorum.Kilo almışssın diyenlere tek cevanım artık şu HAMİLE OLDUĞUM İÇİN OLMASIN....
Canım sanada geçmiş olsun
Ama benim ellerimin şişliği ödemden değil bence çünkü drlar ve bende hep kontrol ediyorum ödem yok ellerimi yumruk yapamıyorum his kaybıda şöyle oluyor ellerim karıncalanıyor kaşınmaya başlıyor soğukluk giriyor ellerime kanı resmen çekiliyor bileğimden itibareen bir baskı ve sızı duyuyorum ayak karıncalanması gibi ama daha kötüsü eşim emg çekiyodu Erzurumdayken nöroloji kliniğinde çalışıyordu öğrenmişti emg çekimini o bana dedi mutlaka var bişeyler diye perşembe nörolojiye gidip emg çektirmek istiyeceğim.Hamilelik öncesi vardı zaten uyuşma ama şimdi arttı belirtileri.
Bebek besleniyorsa ikinizin sağlığı yerindeyse alma bende senin gibi almayanlara özeniyorum .normalde cılız biriyim ama gebeliklerde balon oluyorumah canım bende alamamaktan şikayetçiyim 62 den 70 şe zor çıktım bebeğimin sağlığı kilosu yerinde allahıma binlerce kez şükürler olsun ama bazıları sinir bozuyo gerçekten 8 aylık mı hamilesin diyorlar doğuracam onada inanmayacaklar herhalde
ah canım bende alamamaktan şikayetçiyim 62 den 70 şe zor çıktım bebeğimin sağlığı kilosu yerinde allahıma binlerce kez şükürler olsun ama bazıları sinir bozuyo gerçekten 8 aylık mı hamilesin diyorlar doğuracam onada inanmayacaklar herhalde
Selam kızlar şu kilo olayına bende takmış durumdayım.Bundan 2 ay önce abartı oldugunun farkındayım bir ayda 5 kilo aldım doktorum kızdı.Ondan sonraki kontrolumde ise 3 kilo almıştım onada kızdı.En son gittigimde 2.5 kilo almışım yine kızdı napayım canım dikkat etsemde etmesemde alıyorum şimdi haftaya yine gideceğim bu defa 2 kilo aldımBirde ne tesadüfse evde tartılıp çıkıyorum muayene olana kadar su dahi içmiyorum orda daha fazla çıkıyorum.Ben bu işten birsey anlamadım eskiden gebelere canın ne çekiyorsa yemelisin derlerdi şimdi aksine canının çektiğini bırak normal beslenmede kısıtlanıyor.Hersey bizim ve bebişlerimiz için fakat bana kilo almışssın diyenler morelimi bbozuyor .Birde sanki gebe değilimde normalde almışım gibi soyleyenlere deli oluyorum.Kilo almışssın diyenlere tek cevanım artık şu HAMİLE OLDUĞUM İÇİN OLMASIN....
slm kızlar yarın kontrlüm var zaten gidip 37.hafta raporu da almam lazım resmi doğum iznim başlıyorda. her hafta geleceksin dediği için doktor her hafta gidiyorum direk doğum hanede nstye bağlanıyorum tansiyon ve kilomu ölçüyorlar sonuçlarla doktora gidiyorum tamam diyor. asıl moralimi bozan nokta o kadar dikkat etmeme rağmen haftada 1-1,5 kg alıyorum ve ebe hemşire doktor hepsi çok kilolu olduğumu ve çok aldığımı söylüyor ama kimse bebeği ölçmüyor bebekte alıyor mu demiyor bebeğe ayda 1 kez bakıyorlar. 65 ile başladım 79 oldum hadi 80 de boyum da 1.70 boyumu hiç sormuyorlar zaten. etrafta gelenlere bakıyorum benden daha kilolular var ama bilmiyorum bende korkmaya başladım acaba doğuma zararı olur mu diye tamam zayıf değilim ama 15 kg aldım doğumdan sonra veririm bi şekilde ama onlar böyle dedikçe yemek istemiyorum bu seferde oğlum geri kalacak diye korkuyorum offfffffffffff psikolojim bozuldu resmen
kuzum oldu olacak hiç çıkartma kalsın içeride...korkunun ecele faydası yok demişler canım...nolursa olsun çıkacak bu veletler ha öyle ha böylebende tam tersi daha hamileliğimi tam yaşayamadım zamanda azaldı diye üzülüyorum..şöle keyfimce karnımı gere gere gezemedimki işten güçten ((
yani doğurunca da bitmiyor ölemi((( allahım bütün bunlara dayanma gücü versin....
adiyefcim bide sana sorayım sen tecrübelisin bu konuda...şimdi ben 33 haftalığımya artık yaklaşık 1 ayım falan kaldı..karnım öle çok fazla çıkmadı şişkinliğimde normal diyebiliriz...ama insanlar sanki özellikle moral bozmak için mi nedir sürekli daha bu neki daha şişersin daha karnın büyür ooo diyip duruyolar...şişeceği kadar şişmedimi bu aydan sonra gerçekten daha mı çok olur??
bravoo ellerine sağlık ne güzel olmuş yaa. hayranım böyle el becerisi hayal gücü yüksek insalaraaeveeettt bugünkü yoğuuunnnn çalışmalamın sonucunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruuumm
hasır banyo sepetini şeker sepetine dönüştürdüüümmm
tasarım & üretim by paradokss:81::81:
biz kendimizi iyi hissedince herşeyi yaparmışız gibi geliyor. sonra sancılar ağrılar hastalıklar hemen peşinden geliyor. bende çok tez canlıyım öyle oturup duramıyorum.ama oturmamız lazım gece özellikle karnımdaki ağrılar kasılmalar iyice gözümü korkuttu daha 1 ay var gelmesin erkenden kuzummmcanım banada ole bı can gelmısdı kac gundur temzlik gezmeler filn hemen kaptım sıfayı dıkkat edın sızde yorma kendnı bukdr ben bdhaa yormcam valla su acıyı gordkden snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?