2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benim gittiğim hastaneyle hemen hemen aynı fiyatlar...ama bak bizim doktoru çağırırsan artı ücretliymiş..yani aylardır gittiğimz doktorun doğuma girmeme olasılığı %70 bence çünkü gece olursa eğer nöbetçiyse doktorun şanslısın ama değilse hiç yüzünü görmediğin başak bi doktor oluyor...(((saçma bence...gerçi ben kendi doktorumu hiç sevmiyorum o girsede olur girmesede..benim için önemli olan işini iyi yapan bi doktor olsun yeter...bizim hastanede doğum ilgili nam salmış biyermiş yani herkes çok ii bahsediyo...bakalım artık önce allaha sonra ordakilere emanetiz artık....ebelerin tutumları benim için çok önemli aksi bağırıp çağıran biri denk gelir diye çok korkuyorum valla hastaneyi yıkarım başlarına öle bişeyle karşılaşırsam..

inşallah kolaylıkla atlatırız bu süreci...

Selam kızlar şu kilo olayına bende takmış durumdayım.Bundan 2 ay önce abartı oldugunun farkındayım bir ayda 5 kilo aldım doktorum kızdı.Ondan sonraki kontrolumde ise 3 kilo almıştım onada kızdı.En son gittigimde 2.5 kilo almışım yine kızdı napayım canım dikkat etsemde etmesemde alıyorum şimdi haftaya yine gideceğim bu defa 2 kilo aldım Birde ne tesadüfse evde tartılıp çıkıyorum muayene olana kadar su dahi içmiyorum orda daha fazla çıkıyorum.Ben bu işten birsey anlamadım eskiden gebelere canın ne çekiyorsa yemelisin derlerdi şimdi aksine canının çektiğini bırak normal beslenmede kısıtlanıyor.Hersey bizim ve bebişlerimiz için fakat bana kilo almışssın diyenler morelimi bbozuyor .Birde sanki gebe değilimde normalde almışım gibi soyleyenlere deli oluyorum.Kilo almışssın diyenlere tek cevanım artık şu HAMİLE OLDUĞUM İÇİN OLMASIN....

cnm adelet hanımı bıraktım ben annemler hospitaliumun baş hekimini falan tanıyorlar diye oraya devam ettim bahar besen dr geceleride giriyor ama sezeryancı bir dr işin ehli ama

inşallah cnm yaa

aynn gönül rahatlığı ile geziyorum valla

Merhababebek teki kodu nereye gönderiyoruz arkadaşlar

www.merhababebek.tv

anneilgisi kod canım

o kodu nereye göndereceğz mesaj olarak bir numara mı var

www.merhababebek.tv

ah canım bende alamamaktan şikayetçiyim 62 den 70 şe zor çıktım bebeğimin sağlığı kilosu yerinde allahıma binlerce kez şükürler olsun ama bazıları sinir bozuyo gerçekten 8 aylık mı hamilesin diyorlar doğuracam onada inanmayacaklar herhalde

Anlıyorum canım inşallah geçer bir an önce. Hamilelikte emg çekilmesi sorun değilse bir an önce baktırmakta fayda var. Çok geçmiş olsun

Bebek besleniyorsa ikinizin sağlığı yerindeyse alma bende senin gibi almayanlara özeniyorum .normalde cılız biriyim ama gebeliklerde balon oluyorum

insanlar her şeye söyleyecek bi şey bulurlar çok can sıkmamak lazım boşverin keyfini çıkarın sağlıklı sıhhatli olsun da bebeklerimiz gerisi olur gider

bende anlamadım bende fazla çıkıyorum birde ayakabı vs ile çıkartıyorlar nst ye aç girilmiyor tok olacaksın tıka basa ye diyorlar e yemek yer yemez çıkıncada kızıyorlar deli midir nedir. :) aman canım sen bakma millete kimsi kilo aldın der kimizi acelen ne sen cahilmisin hemen hamile kaldın korunsana daha 27 yaşındasın der. bende patladım geçen gün birine size ne ya doğuran benim bakacak benim eşim istiyordu yaptım 30 umdan önce işte diyorum. millet umrumda değil hiç ama doktoru dinliyorum ister istemez.

canım benim hiç morelini bozma bende 59 la hamile kaldım 85 kiloyum şu anda ben takmıorum walla hiç kilo fln önemli deil sen doktorlara ne bakıosun onlara kalsa 4 kiloyla doğurturlar insanı boşwer sen bebeğin sağlıklı olsun gerisi hikaye

canım evet karın büyüyor daha da.sanki yeteri kadar büyüdü,artık daha büyümez şunun şurasında ne kadar kaldı diyorsunbir bakıyorsun son zaman yine baya büyümüş.senin çok çıkmayan bir karnın da olabilir ama herkesin yapısı farklı senin çok büyümüyordur belki.ama şu var,şimdiki halinden biraz daha fazla olur.

eveeettt bugünkü yoğuuunnnn çalışmalamın sonucunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruuumm
hasır banyo sepetini şeker sepetine dönüştürdüüümmm
tasarım & üretim by paradokss :81::81:
bravoo ellerine sağlık ne güzel olmuş yaa. hayranım böyle el becerisi hayal gücü yüksek insalaraa
canım banada ole bı can gelmısdı kac gundur temzlik gezmeler filn hemen kaptım sıfayı dıkkat edın sızde yorma kendnı bukdr ben bdhaa yormcam valla su acıyı gordkden snra
biz kendimizi iyi hissedince herşeyi yaparmışız gibi geliyor. sonra sancılar ağrılar hastalıklar hemen peşinden geliyor. bende çok tez canlıyım öyle oturup duramıyorum.ama oturmamız lazım gece özellikle karnımdaki ağrılar kasılmalar iyice gözümü korkuttu daha 1 ay var gelmesin erkenden kuzummm

canlaarr geçmişe az bakayım dedim ama yeni evime temizliğe gidiyorum annemlerle birlikte akşama görüşürüzzz
ben bişey yapmıycam bu kez yönetici olucam başlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…