2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
İyi demişssin senin düşüncen senin kararın ayrıca 27 ne geç ne de erken bir yaş tam zamanı işte bizim türk milletinde yorum yapmak başkalarının hayatına müdahele etmek var.Zaten doğuma az kalmış artık söylenenleri kaale almıyorum olan oldu atı alan üsküdarı geçti.En güzel cevap doğumdan sonra kilo vermek olacak kilomuzun derdi onlara düştü ya

kızlar birde geçenlerde güne gititim orda bayanlar konuşuyordu doğuma etekle gitmek en iyisi dediler. devamlı masaya inip çıkıyorsun açılmaya bakıyorlar vs en rahatı etek giy git dediler hayatta da etekle rahat edemem ama bakalım aklınızda bulunsun :)

Doğumdan önce görülebilecek belirtiler:

Bebeğin alçalması: Eğer ilk hamileliğinizdeyseniz doğum başlamadan önce bebek rahmin alt kısmına iner. Rahim yolunda bir baskı hissedebilirsiniz. Göğüs kafesindeki baskı da bu sayede azalacaktır ve nefes alma zorluğunuz ortadan kalkacaktır.

Sancıların artması: Hamileliğin ortalarından itibaren artan sancılar düzenli ve daha şiddetli bir hal aldıysa doğum yakın demektir. Bu dönemde bazı ağrılar adet döneminde yaşanan kramplara benzemektedir.
BUNLARIN HEPİS VAR BENDE HAYDE BAKALIM :)

ya hayır yaaaa:!! dövücem bu dr.ları haaaa kızım gayet normal kilon yaaa sakın takılma yaaa.
bende 1.73 boyundayım. bende 15 kilo aldım bugün itibarıyle. dr.um gayet iyisin diyo bebişimde 3.5 kiloyu geçti.
sakın sakın yemeni kesme faydalı şeyler yemeye bak sen, boşver onları. o dr.lar 30-40 kilo alanlara ne diyolar acaba çok merak ediyorum doğrusu

amin canıımmm
ama ben hiç sıkılmadım nedense yaa çok garip değilmi?
normal halimi unuttum diyebilirim hatta

ayyyyneeennnn bende ondan çok korkuyorum son anda bişi olurda jilete geliriz diye, ama vaktinide bilmiyozki?
ben bu hafta içi yapıcam artık yaa daha duramıcam, napıyım? böle tedirginliklede durulmuyo

walla canım sorma bizim sülale biraz enterasan ben 26 yaşında evlendim ve çok küçüğüm onlara göre acelem ne halbuki okulum bitti atandım 1 yıl çalıştım daha ne yapayım bende evlendim. Millet 35 inde falan evleniyor doğuruyor ya onun derdindeler. Kariyer yapmak daha önemli onlara göre vs zaten ben devlet memuruyum daha ne kadar kariyer yapabilirim ilginçler ikinci ünv okuyabilirmişim yada yüksek lisans yapabilirmişim çocuk yapmadan önce bende dedim walla siz kariyer yaptığınız için değil doğru insanı bulmadığınız için evlenip çocuk yapamıyorsunuz dedim :)

Nst ye giren arkadaşlar
Karnımız tok mu olacak?
Ne kadar süre kalacağız?
Birde elimize bir alet veriyorlarmış bebek hareket ettğinde düğmeye basıyormuşuz.Her hareketinde mi basacağız yoksa hareket süresünce basılı mı tutacağız?
Birde ya uyuyorsa bebek o zaman ne olacak?

Harika konuşmuşsun

SENİNLE AŞAĞI YUKARI ALDIĞIMIZ KİLO BOY VE BEBEKLERİN DOĞUMU ANI KUZU BEN EN SON 33.-34.HAFTADA BEBEĞİM 2550 GR DI UMARIM BENİMKİDE 3 OLMUŞTUR :) walla bende bu hafta halledeceğim inşallah her an gelebilirler :)

canlaarr geçmişe az bakayım dedim ama yeni evime temizliğe gidiyorum annemlerle birlikte akşama görüşürüzzz
ben bişey yapmıycam bu kez yönetici olucam başlarına

Kolay gelsin canımcım

Canım ben nst ye girdim ama elime bir alet falan vermediler. açlık tokluk önemli olmuyor bildiğim kadarıyla. 20 dk kadar kalıyorsun bir de. bir de bebeğin uyuması da önemli değil sancıya ve ağrılara bakılıyor nst de.

Kızlar bu benim ilk bebeğim değil fakat bütün ezberlerimi unuttum sanki ilk defa gebelik yaşıyormuşum gibi herşeyi unuttum ve belirtiler çok farklı tecrübeli olmama rağmen bende ufacık bir belirtide erken olacağını düşünüyorum.Size tek şunu söyleyebilirim gerçek sancı farkını belli ediyor

canım elimize alet vermediler bizde iki tane kemer takıp bağlıyorlar beline asla aç gelme karnın tok olsun dediler ilkinde hep tok gittim bende 20 dk falan sürüyor eğer bebek uyuyorsa biraz yürü tatlı ye dolaş gel diyorlar çünkü uyurken çıkarsa bazen iyi çıkmıyor ve doktor tekrar yolluyor iki emek oluyor. ben gün içinde 3 kez gelen hamile gördüm güzel çıkmamış diye doktor yolladı tekrar

sevindim canım korkutmuştun bizi maşallah paşana

Ucuzmuş gerçekten doktorun prof mu 80 tl iyiymiş yani..

canım 30 kilo alanlar bile var zaten az zamanımız kaldı bence hiç takma yaz sıcağında verirsin beslenmei ihmal etme ben mide bulantısından beslenemiyorum keşke çok alsaydım da bunları yaşamasaydım

gerçekten de farklıymış çok hoş.
.

iyi cesaret, sen neler yaptın öyle

canım smdı cekıyorm ama okdar agır grıbımkı varmıdır caresi vicdan azabındayım fena halde bebegımıde uzdum

kesınlıkle cok ıyı geldı yuzmek agrılarım gıttı ama grip basladı

tatlım yaptıkları asla affdlmcek bısı gercekden hamile kadın onun karısmı acaba onuda ogrenmek lazım.
keske yasanmasaydı boyle bı durum.

iyi geceler kızlar bir kaç sayfa geride şerbet tarifleri yazdım bakın isterseniz

benım annanem yapcak yııllardır kızlarına lohusa serbetı yapıyo cnaım benım

canım sen onlara ne bakıyosun ya. kafana taktgnada degmez ole abrtı bı kıloda almamıssın.

Allah Allah.. bende ıse yaradı magnezyum

2kısı ıy gelmedı dedı demekkı degsyo kısıden ksııye ben bıraz olsn rahat ettm.

ıy yapıyosun kuzum benmkıde aynı hemsiresyle muhattap oluyorm aama kontorldede bııs sormyom cok sankı tınımda deglmıs gıbı:)

cnm abartı bı kılo yok 1.70de kısa bı boy degil bence uzme hıc kendnı tadını cıkar

bende aylık duzenlı agdamı yaptryorm ama yıne anı bı durumda jıletle gecerm ustnden herhalde kucuk fılan cıkmaya yakın olursa

kızlar cok fenayım ne uyku var ne rahatlık heryerım akıyor bogazlarım ve gogus kafesım resmen acıyor oksurmekden.

napmalyım ben bı fıkrı olan varmı

kızlar ebebekten 30 tl indirim kazandım.1-2 saat önceydi.şimdi alışveriş yapayım diye ebebğe giriyorum,indirimle ilgili hiçbirşey yok.sepete birşeyler ekledim ödemeye kadar geldim,yine gösteren birşey yok onu nasıl yapıcaz yardımcı olur musunuz?

kızlar cok fenayım ne uyku var ne rahatlık heryerım akıyor bogazlarım ve gogus kafesım resmen acıyor oksurmekden.

napmalyım ben bı fıkrı olan varmı

Cok gecmiş olsun puff ya cok zor olmalı gebeyken bunu yasamadım ki normalde nane limon biraz terleme iyi gelirdi diye düşünüyorum

Cok gecmiş olsun puff ya cok zor olmalı gebeyken bunu yasamadım ki normalde nane limon biraz terleme iyi gelirdi diye düşünüyorum

cok sagol cnm gercekden normal bı grıp gıbı degıl bu hamilelikde cok daha zormus.

dnedm bunlrn hepsnı ama bı faydası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…