2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

evet ya , oda cok gerildi teyzesi , sakin olmaya calişiyoruz napalim işte.

o zaman içeyim bi tane ben o ilaçtan . tşk canim

magnezyumu deniycem , gittigim doktor kendi doktorum degildi , erdem hast yakin evime nöbetci dr oluyo oraya gittim önce , ciddi bişey olursa kendi doktoruma giderim dedim , şişlide kendi dr. um . oda igne verdi , rşsk varmi dedim erken dogum vs yok dedi , hersey normal nst 'de sanci cikmadi bende anlamadim , zaten mecbur kalmayınc agitmiyorum o hast. kışınd ahasta oldum gittim 1 poşet ilaç verdi antibiyoik vs vs

kızlaar bol bol su ıcın ıshalı olanlar ben 1,5 kılo verdım hemde suyum azalmıs o kadar su ıcmeme ragmen persembe tekrar bakacak doktorum

günaydın herkese,

haftasonu umarım herkesin iyi geçmiştir.

ben canla başla doğumda vereceğim hediyeleri hazırlamaya devam ettim.

yeğenimin doğum gününe gittim sonraki gün hiçbirşey yapmak istemedim evde miskinlik yaptım,hazırlıklarıma devam ettim.

bugün de işe sürünerek geldim resmen.sanırım bu hafta son olacak benim için dayanamıyorum artık.sandalyede dik oturamıyorum.

oflaya poflaya çalışıyorum.sıkıntı iş değil ben rahat olamıyorum artık,gittikçe ağırlaşıyorum.eşime dedim çok zor gidiyorum şu an.eve bırakayım seni dedi.dur bakalım şu haftada bir geçsin dedim.

35.haftadayım ama doğum çantası namına hiçbirşey yok ortada.

merhaba bebek programında hediye verdiklerini ververgin arkadaşım vermişti sanırım.teşekkür ederiz teyzesi.sayende digital derecemizi aldıkAllah razı olsun.

suzan o halsizlik durumları bende de var.eğer doğum belirtisi ise yandım.

paradoks,topikte aktif olarak yazanlardan sizin,suzanın ve yarimin haberini bekliyorum ilk doğum olarak.

hemen içeyim o zaman ben

hg canim ,

bende sürünüyorum şuan ,

bugun özellikle çok kötüyüm nedense

Günaydınlaaaar biz yine miskin bir güne uyandık evde olmak çalışmamak çok iyi geliyo:) her sabah kalktığımda diyorum ki çalışıyor olsaydım şimdi dördüncü dersimde olacaktım hatta bazen beşinci:)) çalışan herkese Allah kuvvet versin çabucak günler geçsin de izne ayrılsınlar:)

gunaydın kızlar yine işe geldık oğlumla bu haftada cok cabuk gecer ıns. 2 gundur yemek borumda yanma var cok rahatsız edıyor benım gıbı olan var mı acaba... hepınıze bol tepıklı gunler...
Bende de çok oluyor yatıyorsam oturma pozisyonuna geçiyorum geçmezse soğuk süt soğuk bir meyve yiyorum daha da geçmezse rennie duo şurup içiyorum o kesin çözüm oluyo çok ferahlatıyor.
Ah canım ya böyle hassas zamanımızda ne kadar sıktılar canını öyle. Bu arada neden ciğer geliştirici iğne verdiklerini de anlayamadım
Maşallah sizeeee:)) gerçekten çok heyecanlı
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz doktordan. Gelince yaz teyzeleri merak eder:)

kızlar biraz önce bebek şekerlerim geldi.güzel görünüyorlar ama isim etiketsiz gelmiş.sinir oldum ya mesajda belirtmiştim.akşam foto yüklerim

anlayan yokki zaten :)) kimse anlamiyor ... doktor var dktor var işte..

bebegin boyunu sordum bilmiyorum diyo kadin bana ultrasonu kendisine cevirdi bana göstermedi gibi abuk subuk seyler , kendi hastasi degilim ya ondan sanirim

Allah kolaylık versin gerçekten sandalyede oturmak çok rahatsız ediyor. Geçende bi kınaya gittim sandalyede oturmaktan her yerim ağrıdı belim de çok ağrıdı karnım da habire sertleşip durdu hemen eşimi aradım gel beni al dedim evde uzanınca yavaş yavaş geçti. Programı haber verdiğim iyi olmuş gerçekten bayağı yararlanan oldu bu hafta. Ne güzel böyle güzel şeylere vesile olmak. Dijital derecenizi de güle güle kullanın:)) bu arada ben de Haziran çıkmadan doğum yapacak gibi duruyorum ters olduğu için kordon dolanma ihtimaline karşı biraz erken alacak ama ben yine de ne kadar dursa kar diyorum bakalım hakkımızda hayırlısı:))

sağolasın teyzesi
evet çok rahatsız edici gerçekten.arkaya yaslanıp oturuyorum bu sefer göbek iyice dikleşiyor,karşıdan gelene lakayit bir görüntü oluyor.
uzanmak istiyorum
haftasonu kontrole gideceğim ,bakalım ne diyecek.belli olmaz ki zaman sağlıkla,hayırla gelsinler inşallah.

hg canim ,

bende sürünüyorum şuan ,

bugun özellikle çok kötüyüm nedense

hoşbulduk şekerim.

aynen bugün nedense kamyon geçmiş gibi üzerimden.elim kolum kalkmıyor ,halsizim.
sabah uyanamadım gözüm kapalı duşa girdim.çıkınca biraz ayılır gibi olmuştum ama yok sersem gibiyim.

canım ocelıkle ıyı yapmıssı affetmemekle ne güzel dünya cal mılletı strese sok sonra af dile bız bu hamıle halımızle hergun ıse bosuna gidiyoruz sanki
magnormu arkadasları kullanıyor kasılma ve krampları ıcın doktorlARI BASLAMIS,zannedersem ağrıyı hemen kesıyo dedıklerı ilaç

kızlar biraz önce bebek şekerlerim geldi.güzel görünüyorlar ama isim etiketsiz gelmiş.sinir oldum ya mesajda belirtmiştim.akşam foto yüklerim

Canım bir arkadaşımın da öyle olmuştu internetten renkli desenli bir resim bulmuşlar bunun üzerine bilgisayardan birsürü hoşgeldin ... Ve tarih yazdılar yazıcıdn renkli çıkarttılar kendileri kesti zımbaladı. Aslında firmanın bunu telafi etmesigerekiyor ama yapmazlarsa bir fikir olsun diye yazdım. Hayırlı olsun bu arada:)

valla ya ben ayaklarimi göremiyorum karnımdan işe geliyorum izin hakkim basladigi halde , bütçeye katkım olsun ve bebegimle 1 gun bile fazla geçirsem kardır diye , milet alışmış beleşten yemeye Allah ıslah etsin diyorum

içtim az once , iğrenç tadi , bitmek üzere , inş iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…