canımm günaydıınn..aman yaa ne can sıkıcı bir durum ama sen bebişini düşün sakinleş yavrum içerde panik olmuştur annecime noluyo diye kıyamam. magnorm ben de kullanıyorum ara ara, rahatlatıyo bence, karnım taş gibi olduğunda falan içiyorum gevşiyo sanki. ama tok karnına iç bende aç içince ishal yapmıştı aklında olsun canım. bir de benm doktorumun da tek önerdiği ağrı kesici endol fitil. ağrın varsa bence 1 tane de olsa kullan, en azından rahatlarsın bu stresli halinle bir de ağrılarla uğraşma canım çok geçmiş olsun.
günaydın kızlar.
geçmiş olsun canım sıvı kaybına karşı bol bol su iç bari.
güle güle kullanın yine çok güzel şeyler almışsınız.
affetme zaten canım hiçbir hakları yok bunu senden istemeye.
magnezyum işe yarıyormuş ağrılar için ,bir de bacaktaki uyuşukluklar için.ben de içmedim ama hiç.doktorun risk yoksa niye ciğer geliştirici iğne verdi anlamadım.
yok bısde 3 yatak var 2 hemsıre var dk bası basımızdalar demmkı hastanemıs gayet ııı:))
ama bana buton vermedıler kııı hıc dah oda var yanııı
kızlar süt ve ben hıcıkımızde ayrı dunyaların ınsanıyısss hamıslgın basında denedım ıcmeyı ama ögg moduna geldımyanı sut ıcememmm
yarında gecmesse dr ararımm
ama gaz yapamamada 3-4 gundru var
ıshal modu 2 gundur varr
yosgunluk sanırım gece uyuyamıyorum ondan oluyorr pşamda gece uyumayınca uyutmuyor dun esım tatıl dıye karnımı e sımın sırtına dayandım rahat uyuym dıye esım dsbh dıyorkı ula bu bebe gece hıc uyumadııııya dedım anla benı gece 2 wc ye kalkıyorum 2-3 kerede sag sol don sonra 6,5 da esımı gondrmek ıcın uyanıyorumm sonra 8 de gerı yatıyorum sonra 10-11 de uyanıyorum okaaa
benım esım sıkayet etsınn cok kotu yaparım onu cunkumm ne cektıgımı o bılıyorrr
vsn senn esıne kalkmıyormusunkı sbhlarıı kısss adam onan mı sıkayet edıcekkı
yaz meleklerıı gecmıs olsun canım benımmmm ınsl ılerlemsss
günaydın canım aman dikkat et kendine. oğluşun için
bende ondan kullanıyorum adı yanlış hatırlamıyorsam sura eritmeli portakallı gibi çok seviyorum tadınıağrıyı kesiyormu deyince fakettim bak benim ilk zamanlardan beri çatı kemiğim ağrırdı yürüdükçe bile damar çekiliyo gibi hissederdi sanki o azaldı allahım ne kadar dikkatsizim tabi o ilacamı bağlı bilemiyorum
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.. çok kalmadı annesi aşağı inmeye başlarlar herhalde arkadaşın öle olmjuştu son zamanlara doğru:18::18::18:
aminn inşallah hepimize..
herşey bebişlerimiz için çok aşırı kiloluda durmuyorsun bence
günaydın herkese,
haftasonu umarım herkesin iyi geçmiştir.
ben canla başla doğumda vereceğim hediyeleri hazırlamaya devam ettim.
yeğenimin doğum gününe gittim sonraki gün hiçbirşey yapmak istemedim evde miskinlik yaptım,hazırlıklarıma devam ettim.
bugün de işe sürünerek geldim resmen.sanırım bu hafta son olacak benim için dayanamıyorum artık.sandalyede dik oturamıyorum.
oflaya poflaya çalışıyorum.sıkıntı iş değil ben rahat olamıyorum artık,gittikçe ağırlaşıyorum.eşime dedim çok zor gidiyorum şu an.eve bırakayım seni dedi.dur bakalım şu haftada bir geçsin dedim.
35.haftadayım ama doğum çantası namına hiçbirşey yok ortada.
merhaba bebek programında hediye verdiklerini ververgin arkadaşım vermişti sanırım.teşekkür ederiz teyzesi.sayende digital derecemizi aldıkAllah razı olsun.
suzan o halsizlik durumları bende de var.eğer doğum belirtisi ise yandım.
paradoks,topikte aktif olarak yazanlardan sizin,suzanın ve yarimin haberini bekliyorum ilk doğum olarak.
Bende de çok oluyor yatıyorsam oturma pozisyonuna geçiyorum geçmezse soğuk süt soğuk bir meyve yiyorum daha da geçmezse rennie duo şurup içiyorum o kesin çözüm oluyo çok ferahlatıyor.gunaydın kızlar yine işe geldık oğlumla bu haftada cok cabuk gecer ıns. 2 gundur yemek borumda yanma var cok rahatsız edıyor benım gıbı olan var mı acaba... hepınıze bol tepıklı gunler...
Ah canım ya böyle hassas zamanımızda ne kadar sıktılar canını öyle. Bu arada neden ciğer geliştirici iğne verdiklerini de anlayamadımgünaydin kızlar ,
dün ara ara girdim , ama yorumlariniza cevap yazamadim ,o kadar sinirlenmişimki dün hastanede aldim solugu ,
inanilmaz agri sanci halsizlikle gittim doktora , heralde stresten erken dogum yapicam diye ,
nst ile tanistik dun , sanci cikmadi cok sukur , tahlillerimizde temiz cikti , geri kalktik evimize geldik
ama ben halen sinirliyimmm
bende affetmeyi dusunmuyorum , ben sansliydim hemen yakalandilar , yada aldiklari sadece 1 laptop ' tu , insanalrin nice emeklerini çalıyorlar , yemeyip içmeyip köşeye koyduklari 3-5 kuruşlarini yiyorlar , kadinin gelmeside inanilmaz derecede bir yüzsüzlük , bunu asla kabul edemiyorum , hatat tekrar gelip görüşmek istediklerini söylemişler komşuya , eger tekrar geldiklerinde ben evde olursam ve karşılaşırsam kesin bi kıyamet kopar , ben hiç sakin degilim bu konularda bayanim vs demem direk 2 tane kafa göz dagitirimbu konuda cok agresifim . inş gelmezler , hayirlisi hakkimizda ,
agrilarimiz halen devam ediyor , dün gittigimiz doktor magnorm / magnesium verdi ? sizlerden bunu kullanan varmi ??
kendi doktoruma gitmedigim için kullanmak istemedim , birde endol diye bir fitil verdi agri kesici , ayrica erken dogum riski agri sanci yok dedi ama ek olarakta ciger geliştirici igne verdiyaptirmadim tabiki ,
bu magnezium ilacini kullanan varmi ?? hemen agrilari kesiyo vs denilen bir ilaç vardi o bumu yoksa :) ona göre içicem hemenn ??
Maşallah sizeeee:)) gerçekten çok heyecanlıgüüünaaayyyyddıııınnnnn şeker hamişleerrrrr
bugüüünnnn 38. haftaya girmiş bulunmaktayııııııııııızzzzzzz:81::81::81::81::119::119:
100puan bizeeeeee
ayyyy çok heyecanlı değilmi yaaaa
kızımı çok merak ediyoruuuummmmm
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz doktordan. Gelince yaz teyzeleri merak eder:)günaydın kızlar biz geldik...
dün koca gün miskinlik yaptık evde babamızla... o bi koltukta ben bi koltukta uyuduk uyandık... e tabi gece olunca uykuya dalmamız biraz güç oldu... rahim kemiklerimdeki ağrı iyice şiddetlenmişti yatmadan önce (normalde geceleri daha çok ağrırdı)... karnımda bi gerilme kasılma... nefesimde daralama falan oldu yatmadan ama gece ara ara uyandığımda bunların hiçbiri yoktu (çok enteresan-uyku arasında wc kalktığımda bile yürümeye ciddi zorlanıyodum çünkü)... neyse sabah uyandık duşumuzu aldık... kahvaltımızı yaptık... rahim kemiklerimdeki ağrı azalmış, sadece sağ tarafı ağrıyo nedense... ve kocam dediki karnın aşağıya inmiş :18::18::18::18:ne yani Ayliz geliyo mu yoksabiraz korktum bolca heyecanlandım ama bilmiyorum... bugün doktor teyzemizde randevumuz var... gidelim bakalım ne diycek... ayrıca unutmadan ekliyim dün gece rüyamda doktora gidiyoruz (malumunuz bilen bilir benim hamilelikteki tüm rüyalarım harfiyen çıktı) neyse rüyama geliyim, doktor çatı muayenesini yapıyo yukarı çık konuşalım sezeryan tarihini belirleyelim beklemeye gerek yok protein kaçağı sıkıntı yaratıcak diyo... höyt diyorum sezeryan istemiyorum ben... kadının odasına bile çıkmıyorum korkudan... :18::18::18: bakalım gidince böyle bişey söylemez inşallah... bize dua edin kızlar güzel şeyler duyalım inşallah....
]
Günaydınlaaaar biz yine miskin bir güne uyandık evde olmak çalışmamak çok iyi geliyo:) her sabah kalktığımda diyorum ki çalışıyor olsaydım şimdi dördüncü dersimde olacaktım hatta bazen beşinci:)) çalışan herkese Allah kuvvet versin çabucak günler geçsin de izne ayrılsınlar:)
Bende de çok oluyor yatıyorsam oturma pozisyonuna geçiyorum geçmezse soğuk süt soğuk bir meyve yiyorum daha da geçmezse rennie duo şurup içiyorum o kesin çözüm oluyo çok ferahlatıyor.
Ah canım ya böyle hassas zamanımızda ne kadar sıktılar canını öyle. Bu arada neden ciğer geliştirici iğne verdiklerini de anlayamadım
Maşallah sizeeee:)) gerçekten çok heyecanlı
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz doktordan. Gelince yaz teyzeleri merak eder:)
günaydın herkese,
haftasonu umarım herkesin iyi geçmiştir.
ben canla başla doğumda vereceğim hediyeleri hazırlamaya devam ettim.
yeğenimin doğum gününe gittim sonraki gün hiçbirşey yapmak istemedim evde miskinlik yaptım,hazırlıklarıma devam ettim.
bugün de işe sürünerek geldim resmen.sanırım bu hafta son olacak benim için dayanamıyorum artık.sandalyede dik oturamıyorum.
oflaya poflaya çalışıyorum.sıkıntı iş değil ben rahat olamıyorum artık,gittikçe ağırlaşıyorum.eşime dedim çok zor gidiyorum şu an.eve bırakayım seni dedi.dur bakalım şu haftada bir geçsin dedim.
35.haftadayım ama doğum çantası namına hiçbirşey yok ortada.
merhaba bebek programında hediye verdiklerini ververgin arkadaşım vermişti sanırım.teşekkür ederiz teyzesi.sayende digital derecemizi aldıkAllah razı olsun.
suzan o halsizlik durumları bende de var.eğer doğum belirtisi ise yandım.
paradoks,topikte aktif olarak yazanlardan sizin,suzanın ve yarimin haberini bekliyorum ilk doğum olarak.
kızlar biraz önce bebek şekerlerim geldi.güzel görünüyorlar ama isim etiketsiz gelmiş.sinir oldum ya mesajda belirtmiştim.akşam foto yüklerim
Allah kolaylık versin gerçekten sandalyede oturmak çok rahatsız ediyor. Geçende bi kınaya gittim sandalyede oturmaktan her yerim ağrıdı belim de çok ağrıdı karnım da habire sertleşip durdu hemen eşimi aradım gel beni al dedim evde uzanınca yavaş yavaş geçti. Programı haber verdiğim iyi olmuş gerçekten bayağı yararlanan oldu bu hafta. Ne güzel böyle güzel şeylere vesile olmak. Dijital derecenizi de güle güle kullanın:)) bu arada ben de Haziran çıkmadan doğum yapacak gibi duruyorum ters olduğu için kordon dolanma ihtimaline karşı biraz erken alacak ama ben yine de ne kadar dursa kar diyorum bakalım hakkımızda hayırlısı:))
hg canim ,
bende sürünüyorum şuan ,
bugun özellikle çok kötüyüm nedense
kızlar biraz önce bebek şekerlerim geldi.güzel görünüyorlar ama isim etiketsiz gelmiş.sinir oldum ya mesajda belirtmiştim.akşam foto yüklerim
günaydin kızlar ,
dün ara ara girdim , ama yorumlariniza cevap yazamadim ,o kadar sinirlenmişimki dün hastanede aldim solugu ,
inanilmaz agri sanci halsizlikle gittim doktora , heralde stresten erken dogum yapicam diye ,
nst ile tanistik dun , sanci cikmadi cok sukur , tahlillerimizde temiz cikti , geri kalktik evimize geldik
ama ben halen sinirliyimmm
bende affetmeyi dusunmuyorum , ben sansliydim hemen yakalandilar , yada aldiklari sadece 1 laptop ' tu , insanalrin nice emeklerini çalıyorlar , yemeyip içmeyip köşeye koyduklari 3-5 kuruşlarini yiyorlar , kadinin gelmeside inanilmaz derecede bir yüzsüzlük , bunu asla kabul edemiyorum , hatat tekrar gelip görüşmek istediklerini söylemişler komşuya , eger tekrar geldiklerinde ben evde olursam ve karşılaşırsam kesin bi kıyamet kopar , ben hiç sakin degilim bu konularda bayanim vs demem direk 2 tane kafa göz dagitirimbu konuda cok agresifim . inş gelmezler , hayirlisi hakkimizda ,
agrilarimiz halen devam ediyor , dün gittigimiz doktor magnorm / magnesium verdi ? sizlerden bunu kullanan varmi ??
kendi doktoruma gitmedigim için kullanmak istemedim , birde endol diye bir fitil verdi agri kesici , ayrica erken dogum riski agri sanci yok dedi ama ek olarakta ciger geliştirici igne verdiyaptirmadim tabiki ,
bu magnezium ilacini kullanan varmi ?? hemen agrilari kesiyo vs denilen bir ilaç vardi o bumu yoksa :) ona göre içicem hemenn ??
kızlar kutunun altından çıktı isim etiketleri adamları boşuna suçlamışım
bekleriz fotoları ben hala kararsızımşeker işindekızlar biraz önce bebek şekerlerim geldi.güzel görünüyorlar ama isim etiketsiz gelmiş.sinir oldum ya mesajda belirtmiştim.akşam foto yüklerim
canım ocelıkle ıyı yapmıssı affetmemekle ne güzel dünya cal mılletı strese sok sonra af dile bız bu hamıle halımızle hergun ıse bosuna gidiyoruz sanki
magnormu arkadasları kullanıyor kasılma ve krampları ıcın doktorlARI BASLAMIS,zannedersem ağrıyı hemen kesıyo dedıklerı ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?