günaydın kızlar biz geldik...
dün koca gün miskinlik yaptık evde babamızla... o bi koltukta ben bi koltukta uyuduk uyandık... e tabi gece olunca uykuya dalmamız biraz güç oldu... rahim kemiklerimdeki ağrı iyice şiddetlenmişti yatmadan önce (normalde geceleri daha çok ağrırdı)... karnımda bi gerilme kasılma... nefesimde daralama falan oldu yatmadan ama gece ara ara uyandığımda bunların hiçbiri yoktu (çok enteresan-uyku arasında wc kalktığımda bile yürümeye ciddi zorlanıyodum çünkü)... neyse sabah uyandık duşumuzu aldık... kahvaltımızı yaptık... rahim kemiklerimdeki ağrı azalmış, sadece sağ tarafı ağrıyo nedense... ve kocam dediki karnın aşağıya inmiş :18::18::18::18:ne yani Ayliz geliyo mu yoksabiraz korktum bolca heyecanlandım ama bilmiyorum... bugün doktor teyzemizde randevumuz var... gidelim bakalım ne diycek... ayrıca unutmadan ekliyim dün gece rüyamda doktora gidiyoruz (malumunuz bilen bilir benim hamilelikteki tüm rüyalarım harfiyen çıktı) neyse rüyama geliyim, doktor çatı muayenesini yapıyo yukarı çık konuşalım sezeryan tarihini belirleyelim beklemeye gerek yok protein kaçağı sıkıntı yaratıcak diyo... höyt diyorum sezeryan istemiyorum ben... kadının odasına bile çıkmıyorum korkudan... :18::18::18: bakalım gidince böyle bişey söylemez inşallah... bize dua edin kızlar güzel şeyler duyalım inşallah....
şşşşşttttt....
sinirlenmek yok.... tosunum üzülür annesiii.... geçmişler olsun... kendini sıkıntıya sokma lütfen...
ama bi gerçek varki bu durum biraz sıkıntılı.... bana kalırsa da almayın şikayetinizi geri... ayrıca o kadının karısı olduğu ne malum... hamile bi eşi dostu varsa acıtasyon yapmak adına göndermiş olma ihtimalleri bile var... ama dikkat edilmesi gereken bişey var ki; bu tip şerefsizler insanı rahat bırakmazlar... karnın burnunda Allah korusun takip eder başınıza iş açar adi köpekler... yani şikayeti alsan bi dert almasan bi dert... Allah yardımcınız olsun...
amaniinn ismiyle yaşasın kuzzey enesimizhadi gözün aydın
şekerlerinizde çok şirinmiş kavanoz olayına bendemi girsem pöff kararsızlık kötü
canım seninkide bana nasipmiş kullandım ben teşekkür ederizz teyzesiii hakkınızı helal edinn:))
Eki Görüntüle 731468 Eki Görüntüle 731469
Gece kuşu olarak biz geldik kızçemle
Uykumuz yok ama anneciğimizde çok güzel uyuduk biz...Bugün de
kestirdik güzel güzel uyudukSabah merhaba bebek programını
izledik kodu gönderelim dedik.40 tl indirim kazandık.Kardeşim adına da gönderdik
Ben de de 100 tllik indirim kodu vardı araba ve puset aldığımz zaman vermişlerdi.
Küvetimiz eksikti,banyo malzemelerimiz,bezimiz,oyuncağımız,çıngırağımız derken
200 tllik alışveriş yaptık.Çok kalabalıktı mağaza2 kuponum ve kodu verdim
kardeşimin kuponunu unuttum60 tlde cepten verdim bu yüzden ama
her eksiğimiz bittiŞaşkın DURU'nun anası
Sonra shopping festten dolayı her yerde indirim vardı.Kendime bir etek,kızçeme de
tiril tiril h&m den elbiseler aldım 10 tlyeÇok yorulduk gezmekten
babamız köyden gelip bizi evimize götürdü biz de uyku yok ama
Geçmişi de okudum yarın temiz sayfalara yazmak dileğiyle....KOCAMAN öpüyorum sizi
güüünaaayyyyddıııınnnnn şeker hamişleerrrrr
bugüüünnnn 38. haftaya girmiş bulunmaktayııııııııııızzzzzzz:81::81::81::81::119::119:
100puan bizeeeeee
ayyyy çok heyecanlı değilmi yaaaa
kızımı çok merak ediyoruuuummmmm
günaydin kızlar ,
dün ara ara girdim , ama yorumlariniza cevap yazamadim ,o kadar sinirlenmişimki dün hastanede aldim solugu ,
inanilmaz agri sanci halsizlikle gittim doktora , heralde stresten erken dogum yapicam diye ,
nst ile tanistik dun , sanci cikmadi cok sukur , tahlillerimizde temiz cikti , geri kalktik evimize geldik
ama ben halen sinirliyimmm
bende affetmeyi dusunmuyorum , ben sansliydim hemen yakalandilar , yada aldiklari sadece 1 laptop ' tu , insanalrin nice emeklerini çalıyorlar , yemeyip içmeyip köşeye koyduklari 3-5 kuruşlarini yiyorlar , kadinin gelmeside inanilmaz derecede bir yüzsüzlük , bunu asla kabul edemiyorum , hatat tekrar gelip görüşmek istediklerini söylemişler komşuya , eger tekrar geldiklerinde ben evde olursam ve karşılaşırsam kesin bi kıyamet kopar , ben hiç sakin degilim bu konularda bayanim vs demem direk 2 tane kafa göz dagitirimbu konuda cok agresifim . inş gelmezler , hayirlisi hakkimizda ,
agrilarimiz halen devam ediyor , dün gittigimiz doktor magnorm / magnesium verdi ? sizlerden bunu kullanan varmi ??
kendi doktoruma gitmedigim için kullanmak istemedim , birde endol diye bir fitil verdi agri kesici , ayrica erken dogum riski agri sanci yok dedi ama ek olarakta ciger geliştirici igne verdiyaptirmadim tabiki ,
bu magnezium ilacini kullanan varmi ?? hemen agrilari kesiyo vs denilen bir ilaç vardi o bumu yoksa :) ona göre içicem hemenn ??
ohh artık erken doğum diye bi korkunuz kalmadı maşallah tonton ece ve annesineee darısı bizleree
affetmemekle doğru olanı yapmışsın canım ALlah affetsin. Hamile karısını yalvartacak kadar düşmüş demekki o kadında öyle bi koca için ağız eğmesin af dilenmesin. Kızların dediği gibi para üstünü fazla aldığımızı farketsek ne yapıp edip vermeye gîdiyoruz , hak geçmesin diyoruz, para kolay kazanılmıyor ki, adam olsaydı gerekirse karton toplardı hamallık yapardı insanların emeğine göz dikmezdi,eminim ne o adamın ilk vukuatı ne de o kadının duygu sömürüsü yaptığı ilk kişi sen değilsindir, sıkma canını
magnezyumu banada vermişti dr çook oldu, al dursun eğer çok ağrın kasılman olursa içersin ama dayanamıcak gibi olursan iç demişti, benimde olmadı çok şükür, ama ağrıları kesîyormuş
Teyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm
canım bende rennie duo şurup kullandım faydasını gördüm.. ayrıca paradoksta söylmiş sade soda, süt ve sakız çiğnemednde fayda gördüm..gunaydın kızlar yine işe geldık oğlumla bu haftada cok cabuk gecer ıns. 2 gundur yemek borumda yanma var cok rahatsız edıyor benım gıbı olan var mı acaba... hepınıze bol tepıklı gunler...
aynen ya bizde dökülüyoruz dün babamızla biraz ev işlerimizi yaptık baya kolayladık ama öldük bugün hiç kalkmak istmdim ellerim ayaklarım uyuşuk..nasılsınız bakalım hamişler..
biz yorgunuz kızımla her yanım dökülüyoo. temizlik hala bitmedi derinlemesine teizlik olduğundan herhalde. birde duvar silmeye kalktık salonumuz duruyo öylece sadece perdesini ve camlarını halledebildik teyzemiz evde o yapacak artık
yeni ciciler alan annişler hepside çok tatlı bu e bebk olayı da süper olmuş benimde anakucağım eksik haftaya almaya çalışayım bari sevdim bu işi
yanma bende çoktandır var genelde gaviscon şurup verio doktorlar ama bana fayda etmedi panto die bi ilaç verdi doktorrum sabah aç karrna içiliyo 2 gün idare ediyo çok rahatladım
Teyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm
Günaydın kızlarr
Haftasonu 2 günlüğüne denize gittik hava değişimi olsun diye. sivrisinekler küçük örümcekler vardı hep. eve geldik şimdi bacaklarım kabarmış biçok yerinde kırmızı kabarıklıklar var kaşınıyor hala. birden mide bulantısı geldi lavaboya koştum istifra ettim. Kabarıklar herkes de oldu ama kusma işin içine girince kuşkulandım. normalde pek kusmadım hamileliğim boyuncada toplasan 5-6 keredir hepsi.
Nette pek bişi bulamadım hamileliğe bi zararı varmı diye. Sizce önemli bişi olurmu sağlık ocağına gidimmi perşembe dr kontrolüm var o zaman mı söyleyim??
selam güzel anneler
haftasonu kızımla denize girdik.çok güzeldi tavsiye ederim sanki onunla aynı seyleri hissettim daha bir bütündük..
ama göğüslerim çok sızladı ağrı yaptı. fazla duramadım.. bebeğimin kafası aşağı yerleştiği iiçin çok ağrı oluyo yürürken bile. daha doğrusu zonklama şeklinde bişi herhalde buda normal demi :) kızım gelsin sağlıkla da ben ağrılara razıyım..
Kızlar bu patik şekerlerde çiçek kötü mü görünüyor erkek bebek için?Bende bundan yapacağım.Rengi mavi diye çiçeği umursamadım ama sizce nasıl?Benim beğendiğim model bu.Daha öncede paylaşmıştım.
Eki Görüntüle 731597
wuu drbana bırsey demedı cunku ark.aynı hast.dogum yaptı onu taa dogum gunune kadr bırsey yapmadılarr37. hafta erken değilki... zaten 37 de yapılıyor..
ben 3.aydan berı kullanıyorum kramplara ıı gelıyor ama artık sbh a karsı gıren haınn bır krampım var 1 aydır ona care olamıyorrrrrrrrrrrrgünaydin kızlar ,
dün ara ara girdim , ama yorumlariniza cevap yazamadim ,o kadar sinirlenmişimki dün hastanede aldim solugu ,
inanilmaz agri sanci halsizlikle gittim doktora , heralde stresten erken dogum yapicam diye ,
nst ile tanistik dun , sanci cikmadi cok sukur , tahlillerimizde temiz cikti , geri kalktik evimize geldik
ama ben halen sinirliyimmm
bende affetmeyi dusunmuyorum , ben sansliydim hemen yakalandilar , yada aldiklari sadece 1 laptop ' tu , insanalrin nice emeklerini çalıyorlar , yemeyip içmeyip köşeye koyduklari 3-5 kuruşlarini yiyorlar , kadinin gelmeside inanilmaz derecede bir yüzsüzlük , bunu asla kabul edemiyorum , hatat tekrar gelip görüşmek istediklerini söylemişler komşuya , eger tekrar geldiklerinde ben evde olursam ve karşılaşırsam kesin bi kıyamet kopar , ben hiç sakin degilim bu konularda bayanim vs demem direk 2 tane kafa göz dagitirimbu konuda cok agresifim . inş gelmezler , hayirlisi hakkimizda ,
agrilarimiz halen devam ediyor , dün gittigimiz doktor magnorm / magnesium verdi ? sizlerden bunu kullanan varmi ??
kendi doktoruma gitmedigim için kullanmak istemedim , birde endol diye bir fitil verdi agri kesici , ayrica erken dogum riski agri sanci yok dedi ama ek olarakta ciger geliştirici igne verdiyaptirmadim tabiki ,
bu magnezium ilacini kullanan varmi ?? hemen agrilari kesiyo vs denilen bir ilaç vardi o bumu yoksa :) ona göre içicem hemenn ??
gusel haberlerle gel cnm ınsll aylızın le sen ve paradoks ılk doguran lardan olucaksını zgünaydın kızlar biz geldik...
dün koca gün miskinlik yaptık evde babamızla... o bi koltukta ben bi koltukta uyuduk uyandık... e tabi gece olunca uykuya dalmamız biraz güç oldu... rahim kemiklerimdeki ağrı iyice şiddetlenmişti yatmadan önce (normalde geceleri daha çok ağrırdı)... karnımda bi gerilme kasılma... nefesimde daralama falan oldu yatmadan ama gece ara ara uyandığımda bunların hiçbiri yoktu (çok enteresan-uyku arasında wc kalktığımda bile yürümeye ciddi zorlanıyodum çünkü)... neyse sabah uyandık duşumuzu aldık... kahvaltımızı yaptık... rahim kemiklerimdeki ağrı azalmış, sadece sağ tarafı ağrıyo nedense... ve kocam dediki karnın aşağıya inmiş :18::18::18::18:ne yani Ayliz geliyo mu yoksabiraz korktum bolca heyecanlandım ama bilmiyorum... bugün doktor teyzemizde randevumuz var... gidelim bakalım ne diycek... ayrıca unutmadan ekliyim dün gece rüyamda doktora gidiyoruz (malumunuz bilen bilir benim hamilelikteki tüm rüyalarım harfiyen çıktı) neyse rüyama geliyim, doktor çatı muayenesini yapıyo yukarı çık konuşalım sezeryan tarihini belirleyelim beklemeye gerek yok protein kaçağı sıkıntı yaratıcak diyo... höyt diyorum sezeryan istemiyorum ben... kadının odasına bile çıkmıyorum korkudan... :18::18::18: bakalım gidince böyle bişey söylemez inşallah... bize dua edin kızlar güzel şeyler duyalım inşallah....
şşşşşttttt....
sinirlenmek yok.... tosunum üzülür annesiii.... geçmişler olsun... kendini sıkıntıya sokma lütfen...
ama bi gerçek varki bu durum biraz sıkıntılı.... bana kalırsa da almayın şikayetinizi geri... ayrıca o kadının karısı olduğu ne malum... hamile bi eşi dostu varsa acıtasyon yapmak adına göndermiş olma ihtimalleri bile var... ama dikkat edilmesi gereken bişey var ki; bu tip şerefsizler insanı rahat bırakmazlar... karnın burnunda Allah korusun takip eder başınıza iş açar adi köpekler... yani şikayeti alsan bi dert almasan bi dert... Allah yardımcınız olsun...
ınsl cnm ıcıyorumm:26:günaydın kızlar.
geçmiş olsun canım sıvı kaybına karşı bol bol su iç bari.
güle güle kullanın yine çok güzel şeyler almışsınız.
affetme zaten canım hiçbir hakları yok bunu senden istemeye.
magnezyum işe yarıyormuş ağrılar için ,bir de bacaktaki uyuşukluklar için.ben de içmedim ama hiç.doktorun risk yoksa niye ciğer geliştirici iğne verdi anlamadım.
ıcıyorum pöfffkızlaar bol bol su ıcın ıshalı olanlar ben 1,5 kılo verdım hemde suyum azalmıs o kadar su ıcmeme ragmenpersembe tekrar bakacak doktorum
ınsl cnm yaagünaydın herkese,
haftasonu umarım herkesin iyi geçmiştir.
ben canla başla doğumda vereceğim hediyeleri hazırlamaya devam ettim.
yeğenimin doğum gününe gittim sonraki gün hiçbirşey yapmak istemedim evde miskinlik yaptım,hazırlıklarıma devam ettim.
bugün de işe sürünerek geldim resmen.sanırım bu hafta son olacak benim için dayanamıyorum artık.sandalyede dik oturamıyorum.
oflaya poflaya çalışıyorum.sıkıntı iş değil ben rahat olamıyorum artık,gittikçe ağırlaşıyorum.eşime dedim çok zor gidiyorum şu an.eve bırakayım seni dedi.dur bakalım şu haftada bir geçsin dedim.
35.haftadayım ama doğum çantası namına hiçbirşey yok ortada.
merhaba bebek programında hediye verdiklerini ververgin arkadaşım vermişti sanırım.teşekkür ederiz teyzesi.sayende digital derecemizi aldıkAllah razı olsun.
suzan o halsizlik durumları bende de var.eğer doğum belirtisi ise yandım.
paradoks,topikte aktif olarak yazanlardan sizin,suzanın ve yarimin haberini bekliyorum ilk doğum olarak.
maasllah ne ka gusel cıkmıs yaaaaaaaaaaTeyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm
Aaaa bitirmişim geçmişiGittik geldik ankaraya,artık tek isteğim evde oturup yatıp bebişimi beklemek Cumartesi kızılcahamam a pikniğe gittik ablamlar abimler falan ,güseldi ama öle bi yağmur yağdıki hatta dolu yağdı yani baya,yine de pes etmedik yedik içtik öle terkettik orayı.Pazar da düğünümüze gittik sonrasında yola çıktık gece evimizdeydik.Bu sefer yatmak,uyumak daha işkence oldu zaten ,Bugün öle güsel uyudumki kendi yatağımızda:):)ohhh
Ordayken ev sahibimiz aradı Onlar da kirada oturuo bizden aldıkları kirayı oraya veriyolr,onlara da artık çıkın demişler temmuza kadar,e o da mecbur bize dioSıfır ev bulamadık biz buralarda şimdi bu hafta bikaç yaşlık binalara bakıcas ve karar vermek durumundayız ordan da bişi çıkmazsa oturduğumuz evi alcas artık,hakkımızda hayrlısı neyse o olsun,işin kötüsü bu borsalar falan düştüya malum durumlardan dolayı,orda paramız var baya da zarardayız şu an ,yani ev almak için kötü bi zaman oldu ama du bakalım sıkıntılı işler.
Bizim kontrol perşembe bakalım doğum zamanı şekli falan benimde belli olur herhalde artık.Hiçbişeyi de hazırlamadım
Sağolun kızlar:) Biz de buradaki en iyi doktor diye seçmiştik aynı zamanda riskli gbelik uzmanı başka doktorlara da gittim ama kimsenin göremediğini sadece bu adam görüyor. Bütün doktorlar hastalarını 18-20 hafta arasında mutlaka bir kez benim doktoruma da gönderiyor bir de o baksın diyorlar öyle yani. Cihazları burda tek. Şimdiye kadar hep çok güvendim ama biraz da paracı diyebilirim. Sezaryene gelince ben zaten kabul ettim sezaryeni normal yapmicam ki zaten. Ama bebek ters diye erken alındığını duymamıştım. Başka bebeği ters olanlar da vardı topicte. Acaba sizin doktorlarınız da erken alalım dedi mi
Kızlar nasılsınız? Ara ara giriyorum kopuk kopuk takip ediyorum ama gönlüm hep sizinle. Çarşamba günü dr a gittik 35+6 olduk. az kilo almış kuzum 2300 gr 45 cm. fazla yemek yiyemiyorum üşeniyorum galiba hazırlamayaneler tüketiyorsunuz gün içinde? 1 ayımız kaldı bundan sonra dikkat etmeliyim. Kaç öğün yiyorsunuz ne yiyorsunuz?
Bide doğum yapan arkadaşımız oldu mu? ben ilk gebeliğimde 2 gün sonra doğum yapmıştım 36+6 da. Zamanları geliyor kuzuların Rabbim sağlıkla hayırla herkesin bebeğini zamanında versin kucağına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?