2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cnm karnın aşağı indi diye o gün hemen doğurmazsın heralde içini ferah tut öyleysede Allahtan tabi herşey sonuçta 37 haftadan sonra bebek doğumlarında küveze bile alınmıyormuş tüm gelişimleri yerinde oluyormuş.
bu arada bende hamileliğimden itibaren tüm rüyalarım kısmen çıktı kimi gördüysem o kişiyle alakalı ya birşey duydum yada o kişiyi o gün canlı olarak gördüm.Hayırlara olsun inşallah.Dr sonrası merakla bekliyorum seni...

amaniinn ismiyle yaşasın kuzzey enesimiz hadi gözün aydın
şekerlerinizde çok şirinmiş kavanoz olayına bendemi girsem pöff kararsızlık kötü

tşkler teyzesi ,

hepimizin bebeişlerine saglikli hayirli ömürler inş.

şekerleri ben yapayim dedim, bu hasirlari ,

75 kurus patigin teki , 100 tane tül 8 tl ,

lavantasi kurdelesi geçiyo bu fiyati o yuzden yaptiralim dedik ,

ama kavanozlarimi yapicam bebek mevludune ,

tül ve kurdele alicam sadece , kuran zamanida hurma alicam içlerine.

Tünaydın güzel annecikler ve onların melekleri.. Bugün enerjimiz düşük gece hiç uyumadık sabaha karşı 6 gibi uyuyabildik. Sancımız ve ağrılarımız vardı. Ama olsun sancı ağrı vız geliyor artık bana kızıma kavuşmaya az kaldı çünkü

canım seninkide bana nasipmiş kullandım ben teşekkür ederizz teyzesiii hakkınızı helal edinn:))

İyi günlerde kullansın meleğin.. İşine yaramasına sevindim canım..

Amanin Durunun cicilerine bayıldım yaa. Güzel günlerde giysin canımcım..

ohh artık erken doğum diye bi korkunuz kalmadı maşallah tonton ece ve annesineee darısı bizleree

affetmemekle doğru olanı yapmışsın canım ALlah affetsin. Hamile karısını yalvartacak kadar düşmüş demekki o kadında öyle bi koca için ağız eğmesin af dilenmesin. Kızların dediği gibi para üstünü fazla aldığımızı farketsek ne yapıp edip vermeye gîdiyoruz , hak geçmesin diyoruz, para kolay kazanılmıyor ki, adam olsaydı gerekirse karton toplardı hamallık yapardı insanların emeğine göz dikmezdi,eminim ne o adamın ilk vukuatı ne de o kadının duygu sömürüsü yaptığı ilk kişi sen değilsindir, sıkma canını

magnezyumu banada vermişti dr çook oldu, al dursun eğer çok ağrın kasılman olursa içersin ama dayanamıcak gibi olursan iç demişti, benimde olmadı çok şükür, ama ağrıları kesîyormuş

selam güzel anneler
haftasonu kızımla denize girdik.çok güzeldi tavsiye ederim sanki onunla aynı seyleri hissettim daha bir bütündük..
ama göğüslerim çok sızladı ağrı yaptı. fazla duramadım.. bebeğimin kafası aşağı yerleştiği iiçin çok ağrı oluyo yürürken bile. daha doğrusu zonklama şeklinde bişi herhalde buda normal demi :) kızım gelsin sağlıkla da ben ağrılara razıyım..

teşekkürler canim ,

bende ayni düşüncedeyim , sürünsünler , yeni yasalara göre 3 yildan basliyormus bide hapis cezasi ,

bi yandan üzülüyorum , o bebegin suçu ne o seçmedi o aileyi diye , ama birileride böyle yapmaliki onlarda cezalarini çeksin belki pişman olurlar , bu kadar çabuk yakalnmaialri vs herşeyin bi sebebi var , şikayetimi geri almiyorum zaten ,

magnezyum suda eriyen içt:2:m sabah , işteyim yürümekte bile zorlaniyorum , sanki daha iyiyim ,

ama saatler bisiklete binmiş ve hamlamiş gibi hissediyorum kendimi

gunaydın kızlar yine işe geldık oğlumla bu haftada cok cabuk gecer ıns. 2 gundur yemek borumda yanma var cok rahatsız edıyor benım gıbı olan var mı acaba... hepınıze bol tepıklı gunler...
canım bende rennie duo şurup kullandım faydasını gördüm.. ayrıca paradoksta söylmiş sade soda, süt ve sakız çiğnemednde fayda gördüm..
aynen ya bizde dökülüyoruz dün babamızla biraz ev işlerimizi yaptık baya kolayladık ama öldük bugün hiç kalkmak istmdim ellerim ayaklarım uyuşuk..

Teyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm

maşallah size..

Geçmiş olsun bence eğer halsizlik bide 3 saat sonra hala miğde bulantın devam ederse git yoksa gitme derim.çünkü insan denizde çok üşütüyo üüüştmektende olur.bebişinde hareketliyse bişiy olmaz

2hafta önce bende gîrmiştim aynısı banada oldu lansînoh krem sürdüm masaj yapmadan girmeden önce ve sonra, öyle olmadı...
Bide Çok yürürüdpümde sol baldırım zonkluyor benimde.. Çok az kaldı

Kızlar bu patik şekerlerde çiçek kötü mü görünüyor erkek bebek için?Bende bundan yapacağım.Rengi mavi diye çiçeği umursamadım ama sizce nasıl?Benim beğendiğim model bu.Daha öncede paylaşmıştım.

bence çok hoş canim ,

sonuçta bebek bu erkek diye çiçek olamaaz die bi kaide yok sanirim ,

sevimli ve şık duruyo bence çiçeği ile ,

hayırlı gunler safak 25
doguranlar var super ya sız dogurunda sızra bıslere geldın dımı ama
kızlar ıshal nedenı ıle sbha kdr tedırgındım zaten sbha karsı 4,5 gıbı bır sancıı ALLAH IM ne kdr kotu bır sey gaz sancısı evet ama yapamıyorumm sonra dolan dolan esım sırtımı ovaladı karnımı ovaladı o st bısım paşa uykuda tabıı
ama gecmedı gaz da olmadı pöfff ama nasıl sancıyor sonra baktım ıshl az da olsa devam gecenın 5 de hede sonra gene dolann dolan belkım gecer dıye aa yokk en son usumeye basladımm sonra kv.yatagı bosdaydı ona uzandıydım daha genıs rahat dıye orda uyuya kalmısım sbh 7 de esımın alarmına uyandımm ama cok kotuydu o sancı ya acaba dogum sancısı gaz sancısı gıbı olabılırmı ne dersınız aklıma takıldıda ne dersınızzzz

37. hafta erken değilki... zaten 37 de yapılıyor..
wuu drbana bırsey demedı cunku ark.aynı hast.dogum yaptı onu taa dogum gunune kadr bırsey yapmadılarr

ben 3.aydan berı kullanıyorum kramplara ıı gelıyor ama artık sbh a karsı gıren haınn bır krampım var 1 aydır ona care olamıyorrrrrrrrrrrr
gusel haberlerle gel cnm ınsll aylızın le sen ve paradoks ılk doguran lardan olucaksını z
ınsl cnm ıcıyorumm:26:

kızlaar bol bol su ıcın ıshalı olanlar ben 1,5 kılo verdım hemde suyum azalmıs o kadar su ıcmeme ragmen persembe tekrar bakacak doktorum
ıcıyorum pöfff
hayırlısı ıle bır dogursaydıkkk

ınsl cnm yaa

bende onu dusunyordum benımde aklıma ılk geleneler paradoks ve yarımmm

Teyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm
maasllah ne ka gusel cıkmıs yaaaaaaaaaa

Aaaa bitirmişim geçmişi Gittik geldik ankaraya,artık tek isteğim evde oturup yatıp bebişimi beklemekCumartesi kızılcahamam a pikniğe gittik ablamlar abimler falan ,güseldi ama öle bi yağmur yağdıki hatta dolu yağdı yani baya,yine de pes etmedik yedik içtik öle terkettik orayı.Pazar da düğünümüze gittik sonrasında yola çıktık gece evimizdeydik.Bu sefer yatmak,uyumak daha işkence oldu zaten ,Bugün öle güsel uyudumki kendi yatağımızda:):)ohhh

Ordayken ev sahibimiz aradı Onlar da kirada oturuo bizden aldıkları kirayı oraya veriyolr,onlara da artık çıkın demişler temmuza kadar,e o da mecbur bize dio Sıfır ev bulamadık biz buralarda şimdi bu hafta bikaç yaşlık binalara bakıcas ve karar vermek durumundayız ordan da bişi çıkmazsa oturduğumuz evi alcas artık,hakkımızda hayrlısı neyse o olsun,işin kötüsü bu borsalar falan düştüya malum durumlardan dolayı,orda paramız var baya da zarardayız şu an ,yani ev almak için kötü bi zaman oldu ama du bakalımsıkıntılı işler.
Bizim kontrol perşembe bakalım doğum zamanı şekli falan benimde belli olur herhalde artık.Hiçbişeyi de hazırlamadım

ohh ne guısel gezmiş tozmuşsunuz ,

bebek rızkıyla gelir , ev işini kafaya takma bence canim hayırlısı hakkinizda

Benimde bebeğim hala ters. Dönme şansı için 2 haftamız kaldı. 37. hafta bittiğinde eğer hala ters olursa sezaryen tarihi belirleyeceğiz dedi doktorum. Bende 40. haftaya kadar bekleyelim ondan sonra sezaryan yaparız dedim. Bebekler 38. haftasını doldurduğunda doğmalarında hiçbir sorun olmaz her birşeyleri tam olur dedi. Ayrıca makat gelişi bebekler tehlikelidir. Bu şekilde doğum yoluna girebilir, her türlü aksilik olabilir dedi. (Doğum yoluna girdimi de allah korusun, sonuçları pek iyi gözükmüyor) İlk bebek olduğu için zaten 37. haftadan sonra dönme olasılığı kalmıyor, daha fazla bekleyip riske atmanın bir mantığı yok dedi.
Doktoruma çok güvendiğim halde başka doktorunda yorumunu almak istedim ve benim doktorumdan daha panik ve daha kesin konuştu.

bugün doktora randevumuz vardı daha öncede yazmıştım rahimde yumuşama var diye. bugün gittik 1 parmak kadar açıklık var dedi doktor:18: nst de sancılarım düzenli olsa imiş alacakmış beni doğuma ama düzensiz sancılar dedi. eve git evde bekle . peki doğum ne zaman olur dedim. bu hafta içi de olabilir haftaya da öteki hafta da.:44: nasıl yaniİ? açılma var ama bünyeye bağlı.bebeğin kilosu gelişimi,suyu herşeyi iyi ama şu zaman da doğum olur diyemem dedi.beklicekmişiz

bebeğin çamaşırlarını yıkamak için hangı marka aldınız
ben dalin sıvı detarjan alacagım
haftaya kupon ile alayım dıyorum sızce gec kalmıs olur muyum yıkamak ıcın ???

Merhaba, yanlış hatırlamıyorsam Clexane kullanıyordunuz. Hala devam ediyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…