canım çok güzeller ama yeter artık kızzz hani son diyordun daha sonra alırsın inş
bekleriz fotoları ben hala kararsızımşeker işinde
Son son artık çıkmam alışverişeDaha sonra alamayacakmışım
gibime geliyor
gittigidiyor dan mı aldın canım
kız portakalıı gibi depilmi? benim ilaç başkamı yoksavalla ya ben ayaklarimi göremiyorum karnımdan işe geliyorum izin hakkim basladigi halde , bütçeye katkım olsun ve bebegimle 1 gun bile fazla geçirsem kardır diye , milet alışmış beleşten yemeyeAllah ıslah etsin diyorum
içtim az once , iğrenç tadi , bitmek üzere , inş iyi gelir
Son son artık çıkmam alışverişeDaha sonra alamayacakmışım
gibime geliyor
güüünaaayyyyddıııınnnnn şeker hamişleerrrrr
bugüüünnnn 38. haftaya girmiş bulunmaktayııııııııııızzzzzzz:81::81::81::81::119::119:
100puan bizeeeeee
ayyyy çok heyecanlı değilmi yaaaa
kızımı çok merak ediyoruuuummmmm
kız portakalıı gibi depilmi? benim ilaç başkamı yoksaadını senin dediğin ilaç gibi hatırladım ama...hani küçükken c vitamini olurdu onlar gibi sanki ben çok beğendim tadını öğlen eve gidince bakayım bi adına
kızlar ben ınsallah sezeryan olucam sezeryanda çatı muayenesı falan olmuyor degılmı?????
yok canım ben görememişim kutunun altındaymış.Canım bir arkadaşımın da öyle olmuştu internetten renkli desenli bir resim bulmuşlar bunun üzerine bilgisayardan birsürü hoşgeldin ... Ve tarih yazdılar yazıcıdn renkli çıkarttılar kendileri kesti zımbaladı. Aslında firmanın bunu telafi etmesigerekiyor ama yapmazlarsa bir fikir olsun diye yazdım. Hayırlı olsun bu arada:)
olmaz canım.kızlar ben ınsallah sezeryan olucam sezeryanda çatı muayenesı falan olmuyor degılmı?????
bekleriz fotoları ben hala kararsızımşeker işinde
bende ilk basta aldim herseyi deli gibi , sonrasinda alamiycam saniyodum , gercektende öyle ama
pilim bitik , alışveriş vs zor geliyo artık . iyi yapmişiz almişiz hrseyi ,
şimdi dışarı cıktıkca oylesine gördüğümüzü aliyorum , ihtiyac degil.
bakıyorumda aldiklarima , şimdi almaya kalksam magaza magaza gezmeye kalksam ooo komaya girerim heralde
bende patik yaptirmaya karar verdim eşim çok begendi ,
ismi yoktu artık varr , bugun siparis vericem o yuzden yuppii
patik nasıldı ismi ne olacakkk
Günaydın kızlar işe geldik ancak zaman buldum ve girdim şimdi cumartesiden kalan geçmişi okuyayım bir.bende hafta sonu yorgunlukla geçti yürüyüşler 5 saat anlamıyo insan yorulduğunu fakat gece yattım.Sabah işe gitmek için kalktımki baaklarım ve kasık ağrılarımdan kalkamıyorum 15 dakka dinlendim kendime geldim.fazla yormamak lazım kendimizi..birde çanta aldım kendime ama sırt çantası minti yeşili :) oğluşum için daha güzel sanki sırt çantası hemde kullanışlı.
belki deniz havası dokunmuştur.kusma devam ederse git yoksa kontrolünü bekle bence canım geçmiş olsun.Günaydın kızlarr
Haftasonu 2 günlüğüne denize gittik hava değişimi olsun diye. sivrisinekler küçük örümcekler vardı hep. eve geldik şimdi bacaklarım kabarmış biçok yerinde kırmızı kabarıklıklar var kaşınıyor hala. birden mide bulantısı geldi lavaboya koştum istifra ettim. Kabarıklar herkes de oldu ama kusma işin içine girince kuşkulandım. normalde pek kusmadım hamileliğim boyuncada toplasan 5-6 keredir hepsi.
Nette pek bişi bulamadım hamileliğe bi zararı varmı diye. Sizce önemli bişi olurmu sağlık ocağına gidimmi perşembe dr kontrolüm var o zaman mı söyleyim??
HASIR PATİKLER BEBEK ŞEKERİ*kargosuz GittiGidiyor'da 85248945
bunlardan canim :))
ismide kuzey enes olcak inş
Günaydın kızlarr
Haftasonu 2 günlüğüne denize gittik hava değişimi olsun diye. sivrisinekler küçük örümcekler vardı hep. eve geldik şimdi bacaklarım kabarmış biçok yerinde kırmızı kabarıklıklar var kaşınıyor hala. birden mide bulantısı geldi lavaboya koştum istifra ettim. Kabarıklar herkes de oldu ama kusma işin içine girince kuşkulandım. normalde pek kusmadım hamileliğim boyuncada toplasan 5-6 keredir hepsi.
Nette pek bişi bulamadım hamileliğe bi zararı varmı diye. Sizce önemli bişi olurmu sağlık ocağına gidimmi perşembe dr kontrolüm var o zaman mı söyleyim??
belki deniz havası dokunmuştur.kusma devam ederse git yoksa kontrolünü bekle bence canım geçmiş olsun.
sen kendin malzeme alıp yapacaktın galiba değil mi?bir fikir vermek istedim ama erkek bebek olacak ya patiğin önündeki güller olmayabilir aslında onun yerine küçük bez figürler oluyor ya onlardan da yapıştırabilirsin canım bence.
amaniinn ismiyle yaşasın kuzzey enesimizHASIR PATİKLER BEBEK ŞEKERİ*kargosuz GittiGidiyor'da 85248945
bunlardan canim :))
ismide kuzey enes olcak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?