2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kız portakalıı gibi depilmi? benim ilaç başkamı yoksaadını senin dediğin ilaç gibi hatırladım ama...hani küçükken c vitamini olurdu onlar gibi sanki ben çok beğendim tadınıöğlen eve gidince bakayım bi adına

Son düzenleme:
Son son artık çıkmam alışverişeDaha sonra alamayacakmışım
gibime geliyor

bende ilk basta aldim herseyi deli gibi , sonrasinda alamiycam saniyodum , gercektende öyle ama

pilim bitik , alışveriş vs zor geliyo artık . iyi yapmişiz almişiz hrseyi ,

şimdi dışarı cıktıkca oylesine gördüğümüzü aliyorum , ihtiyac degil.

bakıyorumda aldiklarima , şimdi almaya kalksam magaza magaza gezmeye kalksam ooo komaya girerim heralde

Oyyy oyyyy maşallahhhhh ben herkesi çok merak ediyorum bu topikteki
tüm melekleri

ondan canim portikalli :))

ama ben sevmiyorum o küçükken içtiğimiz c vitaminli ilaçlarida öğğ yani bana göre değğiller

burnumu tıkadım zor içtim walla yaaa

yok canım ben görememişim kutunun altındaymış.
kızlar ben ınsallah sezeryan olucam sezeryanda çatı muayenesı falan olmuyor degılmı?????
olmaz canım.
bekleriz fotoları ben hala kararsızımşeker işinde

6 çeşit figür var hepsini yüklerim tek tek canım inşallah

Aynen kuzum o zaman eşim kızıyordu çok erken ne gerek daha sonra
alırız diye şimdi bir mağaza gezip 5 dakika dinleniyorum.Yorulmuyorum
ama kızçemi düşünüyorum hep İyi ki almışız önceden
şimdi formalite icabı diyerek geziyorum

Günaydın kızlar işe geldik ancak zaman buldum ve girdim şimdi cumartesiden kalan geçmişi okuyayım bir.bende hafta sonu yorgunlukla geçti yürüyüşler 5 saat anlamıyo insan yorulduğunu fakat gece yattım.Sabah işe gitmek için kalktımki baaklarım ve kasık ağrılarımdan kalkamıyorum 15 dakka dinlendim kendime geldim.fazla yormamak lazım kendimizi..birde çanta aldım kendime ama sırt çantası minti yeşili :) oğluşum için daha güzel sanki sırt çantası hemde kullanışlı.

Günaydın kızlarr
Haftasonu 2 günlüğüne denize gittik hava değişimi olsun diye. sivrisinekler küçük örümcekler vardı hep. eve geldik şimdi bacaklarım kabarmış biçok yerinde kırmızı kabarıklıklar var kaşınıyor hala. birden mide bulantısı geldi lavaboya koştum istifra ettim. Kabarıklar herkes de oldu ama kusma işin içine girince kuşkulandım. normalde pek kusmadım hamileliğim boyuncada toplasan 5-6 keredir hepsi.

Nette pek bişi bulamadım hamileliğe bi zararı varmı diye. Sizce önemli bişi olurmu sağlık ocağına gidimmi perşembe dr kontrolüm var o zaman mı söyleyim??

hg canim ,

bizde öyleyiz , napicaz bilmiyorum daha 3 haftamiz var bide işten ayrılmak için

belki deniz havası dokunmuştur.kusma devam ederse git yoksa kontrolünü bekle bence canım geçmiş olsun.

sen kendin malzeme alıp yapacaktın galiba değil mi?bir fikir vermek istedim ama erkek bebek olacak ya patiğin önündeki güller olmayabilir aslında onun yerine küçük bez figürler oluyor ya onlardan da yapıştırabilirsin canım bence.

gnydn canim ,

bence saglik ocagina git , bazi seyler baskalarina etki etmezken biz hamilelere etki edebiliyor malesef . belki alerji yapmiştir sinke vs , Allah korusun .

ben kavanoz yapicam mevlut için canim ,

40 tanede bundan alicaz , yakin ark gelen gidenlere vermek için

hazir alicam güller yerine baska ne yapabilir satıcıya sorucam canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…