2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bu magnezium ilacini kullanan varmi ?? hemen agrilari kesiyo vs denilen bir ilaç vardi o bumu yoksa :) ona göre içicem hemenn ??[/QUOTE]

ben kullanıyorum canım 1 aydır bende gayet etkili oldu...

insallh canım ıyı gelir ben suya atılan hıc bı ılacı ıcemıyorum en son deneyımım monuroldeydı hepsini cıkartıyorum mıdemdekilerin agzıma alır almaz iğrenc oldum

kızlaar hazıran topıgınede sordumm ıshal ve gaz sancısı gıbı durum u olanlar dogum baslangıcı na ısare dıyorlar benım paşa hazırlıklara basladı anlasılannn gelısımını 17 hazıranda tmmlamıs gozukuyor onde olduu ıcınnnyanı bızım pşa nın keyfıne kalmıs hayrısı ınslll ama gece dekı cok pıs sancıdı yaaaaaaaaaaaa

bu arada hulı nıklı ark.nişanı gelmıs dogumu 7 temmuz gozukuyorr sancını gelmesını beklıyormussssssssssssssssssıra geldı temmuz annelerı

wuu senn bebeıgın keyfıne baglı dr dedıgıbı hıccbellı olmazzzzzzzzzzzzzzzbunyen sancıya dayanıklı ıse bıraz gec olur degılse hemen acılma baslar tatlımmmmmmmm haydı hayırısıııı

wuu senn bebeıgın keyfıne baglı dr dedıgıbı hıccbellı olmazzzzzzzzzzzzzzzbunyen sancıya dayanıklı ıse bıraz gec olur degılse hemen acılma baslar tatlımmmmmmmm haydı hayırısıııı

öyle vallahi .ama diken üstünde olmakta kötü ya .ha geldi ha gelecek. her lavaboya gittiğimde gözüm çamaşırım da zaten.annem haftaya gelecekti kayınvalide de bir hafta sonra.annem böyle olunca dedi benim içim rahat etmiyor ben çarşamba günü geleyim diye. şimdi diyorum ya kv de de tutturursa bende gelcem diye. sadece ben değil eşimde bunalacak.adamı bi uyutmuyor telefonları ile ya. geceye gidecek biliyor uyuyalı 2 saat olmuş az önce arıyor napıyosunuz ...al işte gelde sinirlenme..Rabbime dua ediyorum bebeğim inşallah sadece annem burda iken çat kapı sağlıklı sıhhatlice gelir hastanede onlarsız rahat olurum diye

kızlar ya biraz dert yanayım size kendimden Ben karnımın büyüklüğüne alışamadıgım için her şeyi karnıma düşürüyorum karnımı çarpıyorum yaaa mesela elimde su şişesi var düşürüveriyorum.. Bi de parmaklar kalınlaştı her şeyi tam kavrayamıyorum (( sizde yaşıyor musunuz böyle şeyler yoksa ben mi anormalimmm ((((((

aynı sıkıntı bızdede var canım ev sahıbımız ankaraya tasınacakmıs guya esyalarınıda bızım eve koyacakmıs afedersınız ama 1300 kıra verıyoruz ve ev sahıbımız cok cımrı bırısı babamda evın suankı kıraları 1500-1600 arası onun ıcın cıkındıyorsur dıyo banada mantıklı geldi

bebeğin çamaşırlarını yıkamak için hangı marka aldınız
ben dalin sıvı detarjan alacagım
haftaya kupon ile alayım dıyorum sızce gec kalmıs olur muyum yıkamak ıcın ???

canım bbende dalın aldım hem elde hem makınada yıkanandan ızıne ayrılınca mı yoksa sımdıden mı yıkasam karar veremedım bende gecen karnım agrıyınca yıkayacaktım usendım

öğlen baktım benimkide bundanmış 1 bardak içtim ohhhh meyve suyu niyetine
Teyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm
oyy maşallah burna bak yaaa

hayırlı zamanda gelir inşallah:18::18::18::18:

Aaaah ah bebeklerin sadece %3ü ters olurmuş bizim yaramazlar da bu yüzdenin içinde. Demek ki doktorlarımız aynı şeyleri söylemiş. Ben yarın 35 haftayı bitiriyorum 37 dolunca alır beklemez. Bu durumda iki haftam kaldı çok garip bir duygu. İnşallah gelişimlerini tamamlamış olurlar benim tek korkum bu.
İnşallah zamanında hayırlısıyla sağ salim doğar bebişin
Ben dalin aldım kullandım mis gibi ama organik değil. İçine sinmeyecekse arkadaşlar sirkeyle yıkadılar öyle yapabilirsin

Eşya koymak içinmi çıkarıyo yani sizi?Bi de nerde oturuosunuz canım uçmuş kiralar..İnan taşınmayı falan dert etmiyorum hatta istekliyim de ev bulamıyorus burda istediğimz gibi,sorun orda.Allah sizin de yardımcınız olsunn,

Tatlım bana kıyafet dayanmıyor her dakika birşeyler damlıyor yada pat diye mutfak tezgahına vuruyorum karnımı.Ama ben bu halimi çok sevmeye başladım.

Teyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm
maşallah maşallah sübhanallah

canım, benim bugün 38. haftamın ilk günü. geçen hafta pazt. gittiğimde benimkide makat gelişliydi. dr.um 38.haftayı doldurunca gel dedi doğumu konuşalım dedi. yani 38.haftayı doldurmuş olucam önümüzdeki pazt. kontrolüne. bana öyle büyük bir riskten bahsetmedi ama. cerrahpaşaya gidiyorum ben. hemde perinatoloji de bakılıyorum 4. aydan beri. allaallah şimdi tedirgin oldum bende bak

rabbim hayırlı zamanlarda nasip etsin doğumunu inş.

bence bu hafta yapsan iyi olur canım gece kalmasın kafanda rahat olur. ben dalin sıvı deterjan aldım 2lt. 20 tl idi migrosta. gayette memnunum. yumuşatıcı fln kullanmıyorum çokta güzel oldu
hahaha
kız hepimiz aynıyız
alışamadık diyoruz ama sonuna da geldik işte
bende sağlam bi tane kıyafet kalmadı, hepsinin göbek kısmısı lekeli
evde yere saçtıklarımda cabası, ben döküyorum eşim annem arkamdan topluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…