bebeğin çamaşırlarını yıkamak için hangı marka aldınız
ben dalin sıvı detarjan alacagım
haftaya kupon ile alayım dıyorum sızce gec kalmıs olur muyum yıkamak ıcın ???
kızlar ben ınsallah sezeryan olucam sezeryanda çatı muayenesı falan olmuyor degılmı?????
Günaydınlaaaar biz yine miskin bir güne uyandık evde olmak çalışmamak çok iyi geliyo:) her sabah kalktığımda diyorum ki çalışıyor olsaydım şimdi dördüncü dersimde olacaktım hatta bazen beşinci:)) çalışan herkese Allah kuvvet versin çabucak günler geçsin de izne ayrılsınlar:)
bende istiyorum artık izne ayrılmayı:44::44::44::44::44::44::44: ıyıce zoruma gitmeye basladı
valla ya ben ayaklarimi göremiyorum karnımdan işe geliyorum izin hakkim basladigi halde , bütçeye katkım olsun ve bebegimle 1 gun bile fazla geçirsem kardır diye , milet alışmış beleşten yemeyeAllah ıslah etsin diyorum
içtim az once , iğrenç tadi , bitmek üzere , inş iyi gelir
Son son artık çıkmam alışverişeDaha sonra alamayacakmışım
gibime geliyor
wuu senn bebeıgın keyfıne baglı dr dedıgıbı hıccbellı olmazzzzzzzzzzzzzzzbugün doktora randevumuz vardı daha öncede yazmıştım rahimde yumuşama var diye. bugün gittik 1 parmak kadar açıklık var dedi doktor:18: nst de sancılarım düzenli olsa imiş alacakmış beni doğuma ama düzensiz sancılar dedi. eve git evde bekle . peki doğum ne zaman olur dedim. bu hafta içi de olabilir haftaya da öteki hafta da.:44: nasıl yaniİ? açılma var ama bünyeye bağlı.bebeğin kilosu gelişimi,suyu herşeyi iyi ama şu zaman da doğum olur diyemem dedi.beklicekmişiz
hg canim ,
bizde öyleyiz , napicaz bilmiyorum daha 3 haftamiz var bide işten ayrılmak için
cokk teşk ederim canım hiç duymadım birde onu araştırayımBen sodasan aldım. Ne kokusu var ne de çamaşır üzerinde iz bırakıyor. Çok araştırdım %100 organikmiş.
wuu senn bebeıgın keyfıne baglı dr dedıgıbı hıccbellı olmazzzzzzzzzzzzzzzbunyen sancıya dayanıklı ıse bıraz gec olur degılse hemen acılma baslar tatlımmmmmmmm haydı hayırısıııı
Aaaa bitirmişim geçmişiGittik geldik ankaraya,artık tek isteğim evde oturup yatıp bebişimi beklemek Cumartesi kızılcahamam a pikniğe gittik ablamlar abimler falan ,güseldi ama öle bi yağmur yağdıki hatta dolu yağdı yani baya,yine de pes etmedik yedik içtik öle terkettik orayı.Pazar da düğünümüze gittik sonrasında yola çıktık gece evimizdeydik.Bu sefer yatmak,uyumak daha işkence oldu zaten ,Bugün öle güsel uyudumki kendi yatağımızda:):)ohhh
Ordayken ev sahibimiz aradı Onlar da kirada oturuo bizden aldıkları kirayı oraya veriyolr,onlara da artık çıkın demişler temmuza kadar,e o da mecbur bize dioSıfır ev bulamadık biz buralarda şimdi bu hafta bikaç yaşlık binalara bakıcas ve karar vermek durumundayız ordan da bişi çıkmazsa oturduğumuz evi alcas artık,hakkımızda hayrlısı neyse o olsun,işin kötüsü bu borsalar falan düştüya malum durumlardan dolayı,orda paramız var baya da zarardayız şu an ,yani ev almak için kötü bi zaman oldu ama du bakalım sıkıntılı işler.
Bizim kontrol perşembe bakalım doğum zamanı şekli falan benimde belli olur herhalde artık.Hiçbişeyi de hazırlamadım
bebeğin çamaşırlarını yıkamak için hangı marka aldınız
öğlen baktım benimkide bundanmış 1 bardak içtim ohhhh meyve suyu niyetineteşekkürler canim ,
bende ayni düşüncedeyim , sürünsünler , yeni yasalara göre 3 yildan basliyormus bide hapis cezasi ,
bi yandan üzülüyorum , o bebegin suçu ne o seçmedi o aileyi diye , ama birileride böyle yapmaliki onlarda cezalarini çeksin belki pişman olurlar , bu kadar çabuk yakalnmaialri vs herşeyin bi sebebi var , şikayetimi geri almiyorum zaten ,
magnezyum suda eriyen içt:2:m sabah , işteyim yürümekte bile zorlaniyorum , sanki daha iyiyim ,
ama saatler bisiklete binmiş ve hamlamiş gibi hissediyorum kendimi
oyy maşallah burna bak yaaaTeyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm
bugün doktora randevumuz vardı daha öncede yazmıştım rahimde yumuşama var diye. bugün gittik 1 parmak kadar açıklık var dedi doktor:18: nst de sancılarım düzenli olsa imiş alacakmış beni doğuma ama düzensiz sancılar dedi. eve git evde bekle . peki doğum ne zaman olur dedim. bu hafta içi de olabilir haftaya da öteki hafta da.:44: nasıl yaniİ? açılma var ama bünyeye bağlı.bebeğin kilosu gelişimi,suyu herşeyi iyi ama şu zaman da doğum olur diyemem dedi.beklicekmişiz
Aaaah ah bebeklerin sadece %3ü ters olurmuş bizim yaramazlar da bu yüzdenin içinde. Demek ki doktorlarımız aynı şeyleri söylemiş. Ben yarın 35 haftayı bitiriyorum 37 dolunca alır beklemez. Bu durumda iki haftam kaldı çok garip bir duygu. İnşallah gelişimlerini tamamlamış olurlar benim tek korkum bu.Benimde bebeğim hala ters. Dönme şansı için 2 haftamız kaldı. 37. hafta bittiğinde eğer hala ters olursa sezaryen tarihi belirleyeceğiz dedi doktorum. Bende 40. haftaya kadar bekleyelim ondan sonra sezaryan yaparız dedim. Bebekler 38. haftasını doldurduğunda doğmalarında hiçbir sorun olmaz her birşeyleri tam olur dedi. Ayrıca makat gelişi bebekler tehlikelidir. Bu şekilde doğum yoluna girebilir, her türlü aksilik olabilir dedi. (Doğum yoluna girdimi de allah korusun, sonuçları pek iyi gözükmüyor) İlk bebek olduğu için zaten 37. haftadan sonra dönme olasılığı kalmıyor, daha fazla bekleyip riske atmanın bir mantığı yok dedi.
Doktoruma çok güvendiğim halde başka doktorunda yorumunu almak istedim ve benim doktorumdan daha panik ve daha kesin konuştu.
İnşallah zamanında hayırlısıyla sağ salim doğar bebişinbugün doktora randevumuz vardı daha öncede yazmıştım rahimde yumuşama var diye. bugün gittik 1 parmak kadar açıklık var dedi doktor:18: nst de sancılarım düzenli olsa imiş alacakmış beni doğuma ama düzensiz sancılar dedi. eve git evde bekle . peki doğum ne zaman olur dedim. bu hafta içi de olabilir haftaya da öteki hafta da.:44: nasıl yaniİ? açılma var ama bünyeye bağlı.bebeğin kilosu gelişimi,suyu herşeyi iyi ama şu zaman da doğum olur diyemem dedi.beklicekmişiz
Ben dalin aldım kullandım mis gibi ama organik değil. İçine sinmeyecekse arkadaşlar sirkeyle yıkadılar öyle yapabilirsinbebeğin çamaşırlarını yıkamak için hangı marka aldınız
Çok haklısın canım Allah kolaylık versinGünaydınlaaaar biz yine miskin bir güne uyandık evde olmak çalışmamak çok iyi geliyo:) her sabah kalktığımda diyorum ki çalışıyor olsaydım şimdi dördüncü dersimde olacaktım hatta bazen beşinci:)) çalışan herkese Allah kuvvet versin çabucak günler geçsin de izne ayrılsınlar:)
bende istiyorum artık izne ayrılmayı:44::44::44::44::44::44::44: ıyıce zoruma gitmeye basladı
aynı sıkıntı bızdede var canımev sahıbımız ankaraya tasınacakmıs guya esyalarınıda bızım eve koyacakmıs afedersınız ama 1300 kıra verıyoruz ve ev sahıbımız cok cımrı bırısı babamda evın suankı kıraları 1500-1600 arası onun ıcın cıkındıyorsur dıyo banada mantıklı geldi
kızlar ya biraz dert yanayım size kendimdenBen karnımın büyüklüğüne alışamadıgım için her şeyi karnıma düşürüyorum karnımı çarpıyorum yaaa mesela elimde su şişesi var düşürüveriyorum.. Bi de parmaklar kalınlaştı her şeyi tam kavrayamıyorum (( sizde yaşıyor musunuz böyle şeyler yoksa ben mi anormalimmm ((((((
Tatlım bana kıyafet dayanmıyor her dakika birşeyler damlıyor yada pat diye mutfak tezgahına vuruyorum karnımı.Ama ben bu halimi çok sevmeye başladım.
maşallah maşallah sübhanallahTeyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm
canım, benim bugün 38. haftamın ilk günü. geçen hafta pazt. gittiğimde benimkide makat gelişliydi. dr.um 38.haftayı doldurunca gel dedi doğumu konuşalım dedi. yani 38.haftayı doldurmuş olucam önümüzdeki pazt. kontrolüne. bana öyle büyük bir riskten bahsetmedi ama. cerrahpaşaya gidiyorum ben. hemde perinatoloji de bakılıyorum 4. aydan beri. allaallah şimdi tedirgin oldum bende bakBenimde bebeğim hala ters. Dönme şansı için 2 haftamız kaldı. 37. hafta bittiğinde eğer hala ters olursa sezaryen tarihi belirleyeceğiz dedi doktorum. Bende 40. haftaya kadar bekleyelim ondan sonra sezaryan yaparız dedim. Bebekler 38. haftasını doldurduğunda doğmalarında hiçbir sorun olmaz her birşeyleri tam olur dedi. Ayrıca makat gelişi bebekler tehlikelidir. Bu şekilde doğum yoluna girebilir, her türlü aksilik olabilir dedi. (Doğum yoluna girdimi de allah korusun, sonuçları pek iyi gözükmüyor) İlk bebek olduğu için zaten 37. haftadan sonra dönme olasılığı kalmıyor, daha fazla bekleyip riske atmanın bir mantığı yok dedi.
Doktoruma çok güvendiğim halde başka doktorunda yorumunu almak istedim ve benim doktorumdan daha panik ve daha kesin konuştu.
rabbim hayırlı zamanlarda nasip etsin doğumunu inş.bugün doktora randevumuz vardı daha öncede yazmıştım rahimde yumuşama var diye. bugün gittik 1 parmak kadar açıklık var dedi doktor:18: nst de sancılarım düzenli olsa imiş alacakmış beni doğuma ama düzensiz sancılar dedi. eve git evde bekle . peki doğum ne zaman olur dedim. bu hafta içi de olabilir haftaya da öteki hafta da.:44: nasıl yaniİ? açılma var ama bünyeye bağlı.bebeğin kilosu gelişimi,suyu herşeyi iyi ama şu zaman da doğum olur diyemem dedi.beklicekmişiz
bence bu hafta yapsan iyi olur canım gece kalmasın kafanda rahat olur. ben dalin sıvı deterjan aldım 2lt. 20 tl idi migrosta. gayette memnunum. yumuşatıcı fln kullanmıyorum çokta güzel oldubebeğin çamaşırlarını yıkamak için hangı marka aldınız
hahahakızlar ya biraz dert yanayım size kendimdenBen karnımın büyüklüğüne alışamadıgım için her şeyi karnıma düşürüyorum karnımı çarpıyorum yaaa mesela elimde su şişesi var düşürüveriyorum.. Bi de parmaklar kalınlaştı her şeyi tam kavrayamıyorum (( sizde yaşıyor musunuz böyle şeyler yoksa ben mi anormalimmm ((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?