Tatlım bana kıyafet dayanmıyor her dakika birşeyler damlıyor yada pat diye mutfak tezgahına vuruyorum karnımı.Ama ben bu halimi çok sevmeye başladım.
ben öyle olunca vicdan azabı çekiyorum zarar veriyorum gibi sanki ,
Eşya koymak içinmi çıkarıyo yani sizi?Bi de nerde oturuosunuz canım uçmuş kiralar..İnan taşınmayı falan dert etmiyorum hatta istekliyim de ev bulamıyorus burda istediğimz gibi,sorun orda.Allah sizin de yardımcınız olsunn,
maşallah maşallah sübhanallah
canım, benim bugün 38. haftamın ilk günü. geçen hafta pazt. gittiğimde benimkide makat gelişliydi. dr.um 38.haftayı doldurunca gel dedi doğumu konuşalım dedi. yani 38.haftayı doldurmuş olucam önümüzdeki pazt. kontrolüne. bana öyle büyük bir riskten bahsetmedi ama. cerrahpaşaya gidiyorum ben. hemde perinatoloji de bakılıyorum 4. aydan beri. allaallah şimdi tedirgin oldum bende bak
rabbim hayırlı zamanlarda nasip etsin doğumunu inş.
bence bu hafta yapsan iyi olur canım gece kalmasın kafanda rahat olur. ben dalin sıvı deterjan aldım 2lt. 20 tl idi migrosta. gayette memnunum. yumuşatıcı fln kullanmıyorum çokta güzel oldu
hahaha
kız hepimiz aynıyız
alışamadık diyoruz ama sonuna da geldik işte
bende sağlam bi tane kıyafet kalmadı, hepsinin göbek kısmısı lekeli
evde yere saçtıklarımda cabası, ben döküyorum eşim annem arkamdan topluyolar
o dert bendede var ben hep buzdolabını kapatırken hafif çarpıyo :18: çok üzülüyorum ben özür dilerim annecim istemeden oldu dediğimdede eşim gülmeye başlıyo ama gerçekten her defasında çok üzülüyorum ister istemez sarsılıyordur diye... bazen 2 parça bulaşık oluyo yıkamaya zorlanıyorum.. hatta geçenlerde teyzemin kızıyla alışveriş yapıyoruz yoldan geçicez arabalar geçiyo tuttu kolumdan geri çekiyo sen geridesin ama göbek önde gidiyo 1 adım daha mesefa koy diye gülüyo
ben bütün bulaşıkları elimde yıkıyorum. Valla ne çektiğimi bi ben bilirim bi Allah bilir. Annem de uzak. Eşim nereye kadar. Her şey bana bakıyo. Elin hakkarilerinde.... Bebeğime bile dogru dürüst bi şey alamadım daha. 35. haftada gitcem inşalllah. O sıcakta nasıl gezeceksem ::::(((
canım keske bu zamana kadar bırakmasaydın gerçekten sıcakla zor 2 gündür bende dolaşmaya cıkıyım diorum zoruma gidiyo otur oturduğun yere diorum kendi kendime..
güya esya koymak içinmiş canım bana cok sacma geliyor nıye o kadar parayı elinin tersi ile itsin kı bır mılyonun hesabını yapan bırısı
amin canım hepimizin yardımcısı olsun istanbul avrupa yakasında oturuyorum kagthanede
canım çok bi seçenek yok burada. pazar bile yok. Bi lcw var, herbi modelini aldım :) ama yetmezz tabii ki. Şöyle gezeyim de uygun olanını alayım diye bi durum yok yani. Dokunarak da almak istiyorum.. İnternet de bi seçenek ama o keyfe varmak istiyorum. Of çok dert yandım yahu :)
selam anneler ve kıymetlileri geçmişi okuyamadım konunuzla alakalı olmayabilir ama bi sorum olacak..doğum öncesi ücretsiz izin kullanmamak için dr raporu gerekli 32.haftada ama bu 32.hafta benim kafamı karıştırdı 31+6 mı kastedilen yoksa raporu alabileceğimiz son tarih 32+6 mı?ben son 3 haftaya kadar çalışıyor gözükmek istiyorum öğretmenim ama son 6 hafta zaten yaz tatiline denk geliyo iyice kafam karıştı(bilgisi olan varsa beni aydınlatır mı??
32+0 da aldım ben öğretmenlerde nasıl bilmiyorumama
Bütün çalışanlar için aynı. 32+0da alınıyor. Ben de öğretmenim.
yaz tatili ile ilgili sorun yok değil mi?yönetmeliği okudum bi kaç kez ama uygulamada örnek duymayınca etraftan emin olamadım.teşekkür ederim.. o zaman vakit gelmiş de geçiyor bile benim için.ama bebek ölçüleri ile takvimimiz tutmuyor bizim bebek 5 gün geriden takip ediyor bu konuda dr a danışmakta yarar var sanırım..ölçülere göre raporu yazarsa 1 hafta daha var gibi duruyo
ayyy bazıları ole sorumsuz oluyro pat catt ben doguma eltım ve esımle gıtcem kv gelcek ama hast.geeme dıyorum sancı anında ısteme kımseyı dogurayım öle dıyorummöyle vallahi .ama diken üstünde olmakta kötü ya .ha geldi ha gelecek. her lavaboya gittiğimde gözüm çamaşırım da zaten.annem haftaya gelecekti kayınvalide de bir hafta sonra.annem böyle olunca dedi benim içim rahat etmiyor ben çarşamba günü geleyim diye. şimdi diyorum ya kv de de tutturursa bende gelcem diye.sadece ben değil eşimde bunalacak.adamı bi uyutmuyor telefonları ile ya. geceye gidecek biliyor uyuyalı 2 saat olmuş az önce arıyor napıyosunuz ...al işte gelde sinirlenme..Rabbime dua ediyorum bebeğim inşallah sadece annem burda iken çat kapı sağlıklı sıhhatlice gelir hastanede onlarsız rahat olurum diye
hhehe bende carpıyorum bu gunlerde canım cok yanıyor hemenn paşamı dınlıyorumm ama ne yapım herkes cek kız su koca gobısı dıyorrrkızlar ya biraz dert yanayım size kendimdenBen karnımın büyüklüğüne alışamadıgım için her şeyi karnıma düşürüyorum karnımı çarpıyorum yaaa mesela elimde su şişesi var düşürüveriyorum.. Bi de parmaklar kalınlaştı her şeyi tam kavrayamıyorum (( sizde yaşıyor musunuz böyle şeyler yoksa ben mi anormalimmm ((((((
ben hergün bakıyorum ama hala bi akıntı olmadı göğüslerimdeKızlar birşey sorucam geçenlerde iki göğsümden atletime sıvı akmıştı resmen büyük ceviz boyutlarındaydı sizdede oldumu hiç.
güle kullan canım...bak şimdi bende çok özendim ...ben her pazar nerdeyse çalışıyorum hiç izleyemiyorum o programı...aslında benimde bi 50 tl lik indirim almam çok ii olurdu çünkü göğüs pompam yok onu alırdım ne güzel bakalım artık hayırlısı...selam kızlar ;
bugün bizde sabah merhababebek tv programını izleyip,hemen indirim kodlarını alıp koştuk bir ebebek mağazasına;
sadece internetten değil mağazaya gidipte kullanılabiliyomuş promosyon kodları,bende bir tane 50 tl lik bir tane de eşim adına 40 tl lik iki kodla gittim ve zaten bu hafta alacağımız kafamdaki son iki şeyide hallettim;
bebek arabımızı 320 tl iken 270 e
elektrikli göğüs pompamızıda 100 tl iken 60 liraya aldık;
walla çok iyi oldu bu promosyon kodları;
buradaki hangi arkadaştı hatırlamıyorum ama bu fikri veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum :)))
Eki Görüntüle 731267 Eki Görüntüle 731268
ahhh kuzum yaaa ne sinir ettiler seni...aman boşver allaha havale et karnındakini düşün onlara üzülücem diye bişey olmasın size değmez...ii bak kendine canımgünaydin kızlar ,
dün ara ara girdim , ama yorumlariniza cevap yazamadim ,o kadar sinirlenmişimki dün hastanede aldim solugu ,
inanilmaz agri sanci halsizlikle gittim doktora , heralde stresten erken dogum yapicam diye ,
nst ile tanistik dun , sanci cikmadi cok sukur , tahlillerimizde temiz cikti , geri kalktik evimize geldik
ama ben halen sinirliyimmm
bende affetmeyi dusunmuyorum , ben sansliydim hemen yakalandilar , yada aldiklari sadece 1 laptop ' tu , insanalrin nice emeklerini çalıyorlar , yemeyip içmeyip köşeye koyduklari 3-5 kuruşlarini yiyorlar , kadinin gelmeside inanilmaz derecede bir yüzsüzlük , bunu asla kabul edemiyorum , hatat tekrar gelip görüşmek istediklerini söylemişler komşuya , eger tekrar geldiklerinde ben evde olursam ve karşılaşırsam kesin bi kıyamet kopar , ben hiç sakin degilim bu konularda bayanim vs demem direk 2 tane kafa göz dagitirimbu konuda cok agresifim . inş gelmezler , hayirlisi hakkimizda ,
agrilarimiz halen devam ediyor , dün gittigimiz doktor magnorm / magnesium verdi ? sizlerden bunu kullanan varmi ??
kendi doktoruma gitmedigim için kullanmak istemedim , birde endol diye bir fitil verdi agri kesici , ayrica erken dogum riski agri sanci yok dedi ama ek olarakta ciger geliştirici igne verdiyaptirmadim tabiki ,
bu magnezium ilacini kullanan varmi ?? hemen agrilari kesiyo vs denilen bir ilaç vardi o bumu yoksa :) ona göre içicem hemenn ??
bende patik yaptirmaya karar verdim eşim çok begendi ,
ismi yoktu artık varr , bugun siparis vericem o yuzden yuppii
Kuzum sen kavanozları boşladın bakıyorumda...bende seni bekliyorum yapsada bende başlasam diyeHASIR PATİKLER BEBEK ŞEKERİ*kargosuz GittiGidiyor'da 85248945
bunlardan canim :))
ismide kuzey enes olcak inş
gir gir canım hepimizn tek model olacak zaten...ama çok tatlı oluyo yaaa minik minik kavanozlaramaniinn ismiyle yaşasın kuzzey enesimizhadi gözün aydın
şekerlerinizde çok şirinmiş kavanoz olayına bendemi girsem pöff kararsızlık kötü
Teyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm
ayyy canım inşallah hayırlısı olur..ama artık tek tek başlıcak doğumlar zaman geldi yani...sağlıcakla kucağına al bebeğini...bugün doktora randevumuz vardı daha öncede yazmıştım rahimde yumuşama var diye. bugün gittik 1 parmak kadar açıklık var dedi doktor:18: nst de sancılarım düzenli olsa imiş alacakmış beni doğuma ama düzensiz sancılar dedi. eve git evde bekle . peki doğum ne zaman olur dedim. bu hafta içi de olabilir haftaya da öteki hafta da.:44: nasıl yaniİ? açılma var ama bünyeye bağlı.bebeğin kilosu gelişimi,suyu herşeyi iyi ama şu zaman da doğum olur diyemem dedi.beklicekmişiz
kızlaar hazıran topıgınede sordumm ıshal ve gaz sancısı gıbı durum u olanlar dogum baslangıcı na ısare dıyorlar benım paşa hazırlıklara basladı anlasılannn gelısımını 17 hazıranda tmmlamıs gozukuyor onde olduu ıcınnnyanı bızım pşa nın keyfıne kalmıs hayrısı ınslll ama gece dekı cok pıs sancıdı yaaaaaaaaaaaa
bu arada hulı nıklı ark.nişanı gelmıs dogumu 7 temmuz gozukuyorr sancını gelmesını beklıyormussssssssssssssssssıra geldı temmuz annelerı
wuu senn bebeıgın keyfıne baglı dr dedıgıbı hıccbellı olmazzzzzzzzzzzzzzzbunyen sancıya dayanıklı ıse bıraz gec olur degılse hemen acılma baslar tatlımmmmmmmm haydı hayırısıııı
hadi gözün aydın canım..bundan sonra bebeğini evde beklicen ne güzel...bende hergün oğlumla konuşurken diyorum oğlum bekle ben izne çıkayım biraz dinleneyim sonra gel hemimerhaba tontişler bugün son iş günüm bitti artıkın ev hanımıyım:2:
kızlarr karın yırtıgım hıc yok dıyorudm bır haftdır hop cdıye butun gobek cevremdelerrr dahda gıdıyrolarr oglum hep gobıs delgımın altında oldugu ıcınnn gobek cevrem hep hasar raporluune yapım badem yagı ve zeytın yaglı krem dayanmıyor artıkk cızz cızz ıcım yanıyorrrrrrrrrrrrrr:18::18:
yarim daha gelmedimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii catı muaynesı olucaktıyaaa:18::82::82::78:
ayyy bazıları ole sorumsuz oluyro pat catt ben doguma eltım ve esımle gıtcem kv gelcek ama hast.geeme dıyorum sancı anında ısteme kımseyı dogurayım öle dıyorummannemıde benı gorunce uzuluyor dıye ıstemem evıe geleyım öleee
hhehe bende carpıyorum bu gunlerde canım cok yanıyor hemenn paşamı dınlıyorumm ama ne yapım herkes cek kız su koca gobısı dıyorrr
tamam tatlım bende alıcamda sen memnun kaldıysan tereddut etmeden alırım :::)evetcanım bazı arkadaşlar yorum bekliyordu da.gerçekten figürler canlı resimlerdeki gibi.akşama ben de foto yüklerim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?