2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Tatlım bana kıyafet dayanmıyor her dakika birşeyler damlıyor yada pat diye mutfak tezgahına vuruyorum karnımı.Ama ben bu halimi çok sevmeye başladım.

ben öyle olunca vicdan azabı çekiyorum zarar veriyorum gibi sanki ,

o dert bendede var ben hep buzdolabını kapatırken hafif çarpıyo :18: çok üzülüyorum ben özür dilerim annecim istemeden oldu dediğimdede eşim gülmeye başlıyo ama gerçekten her defasında çok üzülüyorum ister istemez sarsılıyordur diye... bazen 2 parça bulaşık oluyo yıkamaya zorlanıyorum.. hatta geçenlerde teyzemin kızıyla alışveriş yapıyoruz yoldan geçicez arabalar geçiyo tuttu kolumdan geri çekiyo sen geridesin ama göbek önde gidiyo 1 adım daha mesefa koy diye gülüyo

güya esya koymak içinmiş canım bana cok sacma geliyor nıye o kadar parayı elinin tersi ile itsin kı bır mılyonun hesabını yapan bırısı
amin canım hepimizin yardımcısı olsun istanbul avrupa yakasında oturuyorum kagthanede

Aynen ben de öyleyim. Artık eşim o kadar sinirleniyor ki yemek yerken dökmim diye stres yapiyorum hayırlarla bi doğuraydık zamanında...

ben bütün bulaşıkları elimde yıkıyorum. Valla ne çektiğimi bi ben bilirim bi Allah bilir. Annem de uzak. Eşim nereye kadar. Her şey bana bakıyo. Elin hakkarilerinde.... Bebeğime bile dogru dürüst bi şey alamadım daha. 35. haftada gitcem inşalllah. O sıcakta nasıl gezeceksem ::::(((

canım keske bu zamana kadar bırakmasaydın gerçekten sıcakla zor 2 gündür bende dolaşmaya cıkıyım diorum zoruma gidiyo otur oturduğun yere diorum kendi kendime..

canım kusura bakma hasta bezlerinden konuşmustuk seninle ben o gün alışverişe cıkamadım markalara bi bak demiştin inşallah bugün alıcam.. sen naptın aldın mı..??

selam anneler ve kıymetlileri geçmişi okuyamadım konunuzla alakalı olmayabilir ama bi sorum olacak..doğum öncesi ücretsiz izin kullanmamak için dr raporu gerekli 32.haftada ama bu 32.hafta benim kafamı karıştırdı 31+6 mı kastedilen yoksa raporu alabileceğimiz son tarih 32+6 mı?ben son 3 haftaya kadar çalışıyor gözükmek istiyorum öğretmenim ama son 6 hafta zaten yaz tatiline denk geliyo iyice kafam karıştı(bilgisi olan varsa beni aydınlatır mı??

canım keske bu zamana kadar bırakmasaydın gerçekten sıcakla zor 2 gündür bende dolaşmaya cıkıyım diorum zoruma gidiyo otur oturduğun yere diorum kendi kendime..

canım çok bi seçenek yok burada. pazar bile yok. Bi lcw var, herbi modelini aldım :) ama yetmezz tabii ki. Şöyle gezeyim de uygun olanını alayım diye bi durum yok yani. Dokunarak da almak istiyorum.. İnternet de bi seçenek ama o keyfe varmak istiyorum. Of çok dert yandım yahu :)

Banada mantıklı gelmedi günahını da almayalım ama dediğin gibi o kadar paradan vaz mı geçio eşya için,gerçi yeniden kiraya verir ama işte neyse ya sizinde hakkınızda hayrlısı olsun caNIM

ne demek canım dert yanması.. bende internetten hiç alışveriş yapmadım bende görerek almayı tercih ettim tabi alan arkadaslar çok ve memnunlarda.. dikkat et sen yinede fazla güneşte kalma birde sakın aç dolaşma çünkü ben 20 li haftalarda öyle bi hata yaptım baygınlık gecirdim ki allahtan yalnız değildim annemler vardı yanımda..

32+0 da aldım ben öğretmenlerde nasıl bilmiyorumama

Bütün çalışanlar için aynı. 32+0da alınıyor. Ben de öğretmenim.

yaz tatili ile ilgili sorun yok değil mi?yönetmeliği okudum bi kaç kez ama uygulamada örnek duymayınca etraftan emin olamadım.teşekkür ederim.. o zaman vakit gelmiş de geçiyor bile benim için.ama bebek ölçüleri ile takvimimiz tutmuyor bizim bebek 5 gün geriden takip ediyor bu konuda dr a danışmakta yarar var sanırım..ölçülere göre raporu yazarsa 1 hafta daha var gibi duruyo

Rica ederim cnm Benim doktorum SATa göre verdi. Yaz tatili sorun olmaz aktarırsan okula geç başlarsın iyi olur

kızlarr karın yırtıgım hıc yok dıyorudm bır haftdır hop cdıye butun gobek cevremdelerrr dahda gıdıyrolarr oglum hep gobıs delgımın altında oldugu ıcınnn gobek cevrem hep hasar raporluune yapım badem yagı ve zeytın yaglı krem dayanmıyor artıkk cızz cızz ıcım yanıyorrrrrrrrrrrrrr:18::18:

yarim daha gelmedimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii catı muaynesı olucaktıyaaa:18::82:
:82::78:

ayyy bazıları ole sorumsuz oluyro pat catt ben doguma eltım ve esımle gıtcem kv gelcek ama hast.geeme dıyorum sancı anında ısteme kımseyı dogurayım öle dıyorumm annemıde benı gorunce uzuluyor dıye ıstemem evıe geleyım öleee

hhehe bende carpıyorum bu gunlerde canım cok yanıyor hemenn paşamı dınlıyorumm ama ne yapım herkes cek kız su koca gobısı dıyorrr

Canlar biz geldik oğlumla işimizin başındayız...bugün iiz çok şükür bel ağrımız biraz daha iisizlerde iisinizdir inşallah...

Kızlar birşey sorucam geçenlerde iki göğsümden atletime sıvı akmıştı resmen büyük ceviz boyutlarındaydı sizdede oldumu hiç.
ben hergün bakıyorum ama hala bi akıntı olmadı göğüslerimde(( bakalım bekliyorum olunca hemen sölerim
güle kullan canım...bak şimdi bende çok özendim ...ben her pazar nerdeyse çalışıyorum hiç izleyemiyorum o programı...aslında benimde bi 50 tl lik indirim almam çok ii olurdu çünkü göğüs pompam yok onu alırdım ne güzel bakalım artık hayırlısı...
ahhh kuzum yaaa ne sinir ettiler seni...aman boşver allaha havale et karnındakini düşün onlara üzülücem diye bişey olmasın size değmez...ii bak kendine canım

bende patik yaptirmaya karar verdim eşim çok begendi ,

ismi yoktu artık varr , bugun siparis vericem o yuzden yuppii

Kuzum sen kavanozları boşladın bakıyorumda...bende seni bekliyorum yapsada bende başlasam diyebuarada paşanın adına karar verdiniz demek çok sevindim ve güzel bir isim olmuş....ismiyle büyüsün kuzey enes
amaniinn ismiyle yaşasın kuzzey enesimiz hadi gözün aydın
şekerlerinizde çok şirinmiş kavanoz olayına bendemi girsem pöff kararsızlık kötü
gir gir canım hepimizn tek model olacak zaten...ama çok tatlı oluyo yaaa minik minik kavanozlar
Teyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm

ayyy canım inşallah hayırlısı olur..ama artık tek tek başlıcak doğumlar zaman geldi yani...sağlıcakla kucağına al bebeğini...

ayyy suzan doğucan sen valla bugün yarın...paşanın hazırlıkları biter yakınnda ve mutlu sona kavuşursun...sağlıcakla olsunda allahım istediğin gibi en normalinden doğum nasip etsin

merhaba tontişler bugün son iş günüm bitti artıkın ev hanımıyım :2:
hadi gözün aydın canım..bundan sonra bebeğini evde beklicen ne güzel...bende hergün oğlumla konuşurken diyorum oğlum bekle ben izne çıkayım biraz dinleneyim sonra gel hemiakıllı oğlum söz dinlicek inşallah

hadi yaa çatı muayenesimi olacaktı (umarım çok acımıyordur..bende merak ettim gelir birazdan da bize de bilgi verir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…