memnun olduuuk.Teyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm
olmaz diye birşey yok.böyle de çok tatlı da madem elde yapıcaksın erkek çocuğa başka figür de yapabilirsin.Kızlar bu patik şekerlerde çiçek kötü mü görünüyor erkek bebek için?Bende bundan yapacağım.Rengi mavi diye çiçeği umursamadım ama sizce nasıl?Benim beğendiğim model bu.Daha öncede paylaşmıştım.
Eki Görüntüle 731597
hayırlısı olsun.risk varsa bekleme canım yeterince büyümüş olacak zaten.Benimde bebeğim hala ters. Dönme şansı için 2 haftamız kaldı. 37. hafta bittiğinde eğer hala ters olursa sezaryen tarihi belirleyeceğiz dedi doktorum. Bende 40. haftaya kadar bekleyelim ondan sonra sezaryan yaparız dedim. Bebekler 38. haftasını doldurduğunda doğmalarında hiçbir sorun olmaz her birşeyleri tam olur dedi. Ayrıca makat gelişi bebekler tehlikelidir. Bu şekilde doğum yoluna girebilir, her türlü aksilik olabilir dedi. (Doğum yoluna girdimi de allah korusun, sonuçları pek iyi gözükmüyor) İlk bebek olduğu için zaten 37. haftadan sonra dönme olasılığı kalmıyor, daha fazla bekleyip riske atmanın bir mantığı yok dedi.
Doktoruma çok güvendiğim halde başka doktorunda yorumunu almak istedim ve benim doktorumdan daha panik ve daha kesin konuştu.
tam da doğum zamanı ya.inşallah kolayca ev bulup taşınırsınız.aynı sıkıntı bızdede var canımev sahıbımız ankaraya tasınacakmıs guya esyalarınıda bızım eve koyacakmıs afedersınız ama 1300 kıra verıyoruz ve ev sahıbımız cok cımrı bırısı babamda evın suankı kıraları 1500-1600 arası onun ıcın cıkındıyorsur dıyo banada mantıklı geldi
bende de var bu durumlar.o dert bendede var ben hep buzdolabını kapatırken hafif çarpıyo :18: çok üzülüyorum ben özür dilerim annecim istemeden oldu dediğimdede eşim gülmeye başlıyo ama gerçekten her defasında çok üzülüyorum ister istemez sarsılıyordur diye... bazen 2 parça bulaşık oluyo yıkamaya zorlanıyorum.. hatta geçenlerde teyzemin kızıyla alışveriş yapıyoruz yoldan geçicez arabalar geçiyo tuttu kolumdan geri çekiyo sen geridesin ama göbek önde gidiyo 1 adım daha mesefa koy diye gülüyo
32+0 dan itibaren alabilirsin.ben 32+4 te falan almıştım sanırım.selam anneler ve kıymetlileri geçmişi okuyamadım konunuzla alakalı olmayabilir ama bi sorum olacak..doğum öncesi ücretsiz izin kullanmamak için dr raporu gerekli 32.haftada ama bu 32.hafta benim kafamı karıştırdı 31+6 mı kastedilen yoksa raporu alabileceğimiz son tarih 32+6 mı?ben son 3 haftaya kadar çalışıyor gözükmek istiyorum öğretmenim ama son 6 hafta zaten yaz tatiline denk geliyo iyice kafam karıştı(bilgisi olan varsa beni aydınlatır mı??
merhaba tontişler bugün son iş günüm bitti artıkın ev hanımıyım:2:
merhaba tontişler bugün son iş günüm bitti artıkın ev hanımıyım:2:
hoşgeldinizzzCanlar biz geldik oğlumla işimizin başındayız...bugün iiz çok şükür bel ağrımız biraz daha iisizlerde iisinizdir inşallah...
ben hergün bakıyorum ama hala bi akıntı olmadı göğüslerimde(( bakalım bekliyorum olunca hemen sölerim
güle kullan canım...bak şimdi bende çok özendim ...ben her pazar nerdeyse çalışıyorum hiç izleyemiyorum o programı...aslında benimde bi 50 tl lik indirim almam çok ii olurdu çünkü göğüs pompam yok onu alırdım ne güzel bakalım artık hayırlısı...
gir gir canım hepimizn tek model olacak zaten...ama çok tatlı oluyo yaaa minik minik kavanozlar
ayyy canım inşallah hayırlısı olur..ama artık tek tek başlıcak doğumlar zaman geldi yani...sağlıcakla kucağına al bebeğini...
ayyy suzan doğucan sen valla bugün yarın...paşanın hazırlıkları biter yakınnda ve mutlu sona kavuşursun...sağlıcakla olsunda allahım istediğin gibi en normalinden doğum nasip etsin
haydı gel aramısa canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmerhaba tontişler bugün son iş günüm bitti artıkın ev hanımıyım:2:
Canlar biz geldik oğlumla işimizin başındayız...bugün iiz çok şükür bel ağrımız biraz daha iisizlerde iisinizdir inşallah...
ben hergün bakıyorum ama hala bi akıntı olmadı göğüslerimde(( bakalım bekliyorum olunca hemen sölerim
güle kullan canım...bak şimdi bende çok özendim ...ben her pazar nerdeyse çalışıyorum hiç izleyemiyorum o programı...aslında benimde bi 50 tl lik indirim almam çok ii olurdu çünkü göğüs pompam yok onu alırdım ne güzel bakalım artık hayırlısı...
ahhh kuzum yaaa ne sinir ettiler seni...aman boşver allaha havale et karnındakini düşün onlara üzülücem diye bişey olmasın size değmez...ii bak kendine canım
Kuzum sen kavanozları boşladın bakıyorumda...bende seni bekliyorum yapsada bende başlasam diyebuarada paşanın adına karar verdiniz demek çok sevindim ve güzel bir isim olmuş....ismiyle büyüsün kuzey enes
gir gir canım hepimizn tek model olacak zaten...ama çok tatlı oluyo yaaa minik minik kavanozlar
ayyy canım inşallah hayırlısı olur..ama artık tek tek başlıcak doğumlar zaman geldi yani...sağlıcakla kucağına al bebeğini...
ayyy suzan doğucan sen valla bugün yarın...paşanın hazırlıkları biter yakınnda ve mutlu sona kavuşursun...sağlıcakla olsunda allahım istediğin gibi en normalinden doğum nasip etsin
ayy ınsl dogsun artık ya cokıstıyorum uyuyamamak yatıp kalkarken wc ye oturuekn tutunarak kalkmakk cok acız haldeyımmm hele su 2-3 gundur gaz sancısına benzer sancıı pöff dedırtıyor bana yaaahadi gözün aydın canım..bundan sonra bebeğini evde beklicen ne güzel...bende hergün oğlumla konuşurken diyorum oğlum bekle ben izne çıkayım biraz dinleneyim sonra gel hemiakıllı oğlum söz dinlicek inşallah
hadi yaa çatı muayenesimi olacaktı(umarım çok acımıyordur..bende merak ettim gelir birazdan da bize de bilgi verir ..
bakalim teyzesi sakin olmaya calişiyoruz işteeee .
ya bence ol sezeryan kurtul , ne ugrascan agriyla sanciyladün benmim azcik agrim oldu dayanamadimmmm , dogum sancisini naisl cekicez bilmiyorum
biz geldik güzel teyzeler....
9 ayın en mükemmel kontrolünü yaşadık bugün
önce doktor teyzemizin odasına gittik... varmı şikayetin dedi... bende dedim bu rahim kemiklerim koptu kopucake alış artık miraycım olucak bunlar dedi önce ultrason-sonra tansiyon kilo-sonra çatı muayenesi için hazırlasınlar seni dedi :18::18::18: tabi öyle diyince bi ürktüm... :18::18: sonra doktoruma rüyamı anlattım... sezeryan diyodunuz odanıza bile çıkmadan kaçıp eve gidiyodum dedim...o da dediki; zaten ben sana güvenemiyorum... sanki normal doğum yapamıycaksın gibi hissediyorum acıya da mı dayanamıycaksın acaba falan dedi... çatı muayenesinde herşeyi anlıycaz dedi... neyse ultrasona girdik... maşallah prensesime yaklaşık 2850 gr ve 50 cm civarında kızımızın boyu posu suyu ve bebek eşi gayet sağlıklı... zayıfmı dedim hayır harika dedi... süper gidiyo herşey dedi tabi ağzım kulaklarımda... kalktık ultrasondan kilomuz ve tansiyonumuza bakıldı geçen haftaya göre 400gr vermişim nasıl becerdiysem... tansiyonum da 12/8 yani gayet normal tabiii asıl olan mevzu çatı muayenesi... gittik çatala oturduk asistan abla bizi hazırladı (ama tırsıyorum)... doktorumuz geldi... dedim ki hocam ben bu olaydan korkuyorum... kendini aşağıya doğru biraz daha indir dedi... biraz kaydım... korkma sadece kendinii serbest bırak ve derin nefes al dedi... tam 3 saniye sürdü... :26: bitti dedi :26: canım hiç yanmadı... veeeeeee "gık bile yapmadan doğurucaksın miray" dedi çatın buna çok müsait ve sen gerçekten kendini normal doğuma psikolojik olarak hazırlamışsın dedi... inan çok kolay olucak doğum dedi (inşallah öyle olur)... ne hastalarım var o koltuğa oturdukları anda bağırmaya başlıyolar ve normal doğum istiyolar - ama malesef bu mümkün değil dedi... çıktık ordan da bizi tekrar odasına bile çağırmadı (normalde kilo ve tansiyonumuzu yazardı) gerek yok artık dedi haftaya randevu alıyımmı dedim... al ama haftaya kadar doğurmazsan tabi dedi varmı dedim öyle bi ihtimal... şu an 1 cm açılman var... doğum yakın olabilir tabi dedi... çooook heyecanlandım....kızımıza kavuşucaz inşallah... allah korusun kalp atışları düşmediği sürece normal doğum olucak inşallah sonra halama gittik... o da demezmi karnın aşağıya doğru inmiş diye... aha dedim geliyo bu kız bizden haberler bu kadar... akşam da kuzenimin doğumgünü var oraya gidicez... şimdi geçmişi okumalıyız... öptük kocaman hepiniziii
bizim için bol bol dua edin bebetolarrrr
cnm karnın aşağı indi diye o gün hemen doğurmazsın heralde içini ferah tut öyleysede Allahtan tabi herşey sonuçta 37 haftadan sonra bebek doğumlarında küveze bile alınmıyormuş tüm gelişimleri yerinde oluyormuş.
bu arada bende hamileliğimden itibaren tüm rüyalarım kısmen çıktı kimi gördüysem o kişiyle alakalı ya birşey duydum yada o kişiyi o gün canlı olarak gördüm.Hayırlara olsun inşallah.Dr sonrası merakla bekliyorum seni...
Hadi gözün aydın canım çok güzel bi haber bu..inşallahda sağlığıyla gelir meleğinselam kızlar doktordan geldık bızde bebesım ıyymıs ve kıstını goremedım dedı fethıye dekı doktorum.bakalaım ankarada kı doktor ne dıcek ama cok cok sevındım :) bırde bebışım makat gelışlı degıldı donmustu bu kontrolde yıne donmus ama makat gelıslı olmus
var mı boyle bırsey yasayan
önce doktor teyzemizin odasına gittik... varmı şikayetin dedi... bende dedim bu rahim kemiklerim koptu kopucake alış artık miraycım olucak bunlar dedi önce ultrason-sonra tansiyon kilo-sonra çatı muayenesi için hazırlasınlar seni dedi :18::18::18: tabi öyle diyince bi ürktüm... :18::18: sonra doktoruma rüyamı anlattım... sezeryan diyodunuz odanıza bile çıkmadan kaçıp eve gidiyodum dedim...o da dediki; zaten ben sana güvenemiyorum... sanki normal doğum yapamıycaksın gibi hissediyorum acıya da mı dayanamıycaksın acaba falan dedi... çatı muayenesinde herşeyi anlıycaz dedi... neyse ultrasona girdik... maşallah prensesime yaklaşık 2850 gr ve 50 cm civarında kızımızın boyu posu suyu ve bebek eşi gayet sağlıklı... zayıfmı dedim hayır harika dedi... süper gidiyo herşey dedi tabi ağzım kulaklarımda... kalktık ultrasondan kilomuz ve tansiyonumuza bakıldı geçen haftaya göre 400gr vermişim nasıl becerdiysem... tansiyonum da 12/8 yani gayet normal tabiii asıl olan mevzu çatı muayenesi... gittik çatala oturduk asistan abla bizi hazırladı (ama tırsıyorum)... doktorumuz geldi... dedim ki hocam ben bu olaydan korkuyorum... kendini aşağıya doğru biraz daha indir dedi... biraz kaydım... korkma sadece kendinii serbest bırak ve derin nefes al dedi... tam 3 saniye sürdü... :26: bitti dedi :26: canım hiç yanmadı... veeeeeee "gık bile yapmadan doğurucaksın miray" dedi çatın buna çok müsait ve sen gerçekten kendini normal doğuma psikolojik olarak hazırlamışsın dedi... inan çok kolay olucak doğum dedi (inşallah öyle olur)... ne hastalarım var o koltuğa oturdukları anda bağırmaya başlıyolar ve normal doğum istiyolar - ama malesef bu mümkün değil dedi... çıktık ordan da bizi tekrar odasına bile çağırmadı (normalde kilo ve tansiyonumuzu yazardı) gerek yok artık dedi haftaya randevu alıyımmı dedim... al ama haftaya kadar doğurmazsan tabi dedi varmı dedim öyle bi ihtimal... şu an 1 cm açılman var... doğum yakın olabilir tabi dedi... çooook heyecanlandım....kızımıza kavuşucaz inşallah... allah korusun kalp atışları düşmediği sürece normal doğum olucak inşallah sonra halama gittik... o da demezmi karnın aşağıya doğru inmiş diye... aha dedim geliyo bu kız bizden haberler bu kadar... akşam da kuzenimin doğumgünü var oraya gidicez... şimdi geçmişi okumalıyız... öptük kocaman hepiniziii
ayy bende sneı mrak edıyorumm cok sukur hersey gusel olucakkkkkkkkkkkkkevet zaten normal şartlarda bu zamanlarda göbişler aşağıya inmeli ki; normal doğabilsin bebişlerimiz... çok şükür herşey yolunda... şu an tarifsiz mutluluk ve heyecan yaşıyorum, hiç korkmuyorumkocamı da evi temizleme derdi aldı... ben hangi ara temizlik yapıcam tek başıma nasıl biticek hepsi diyo kuzucumm
oh ne guzel kızlar herkez burda..
bende smdi mısafir gelck hazrlklara baslcam durup sohbet etmek vardı smdı neyse son mısafrlermıde agrlymde artık:)
opuyorum hepınızı
vazelin sür istersen çatlaklarına...kızlarr karın yırtıgım hıc yok dıyorudm bır haftdır hop cdıye butun gobek cevremdelerrr dahda gıdıyrolarr oglum hep gobıs delgımın altında oldugu ıcınnn gobek cevrem hep hasar raporluune yapım badem yagı ve zeytın yaglı krem dayanmıyor artıkk cızz cızz ıcım yanıyorrrrrrrrrrrrrr:18::18:
yarim daha gelmedimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii catı muaynesı olucaktıyaaa:18::82::82::78:
ne demek canım dert yanması.. bende internetten hiç alışveriş yapmadım bende görerek almayı tercih ettim tabi alan arkadaslar çok ve memnunlarda.. dikkat et sen yinede fazla güneşte kalma birde sakın aç dolaşma çünkü ben 20 li haftalarda öyle bi hata yaptım baygınlık gecirdim ki allahtan yalnız değildim annemler vardı yanımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?