biz geldik güzel teyzeler....
9 ayın en mükemmel kontrolünü yaşadık bugün
önce doktor teyzemizin odasına gittik... varmı şikayetin dedi... bende dedim bu rahim kemiklerim koptu kopucake alış artık miraycım olucak bunlar dedi önce ultrason-sonra tansiyon kilo-sonra çatı muayenesi için hazırlasınlar seni dedi :18::18::18: tabi öyle diyince bi ürktüm... :18::18: sonra doktoruma rüyamı anlattım... sezeryan diyodunuz odanıza bile çıkmadan kaçıp eve gidiyodum dedim...o da dediki; zaten ben sana güvenemiyorum... sanki normal doğum yapamıycaksın gibi hissediyorum acıya da mı dayanamıycaksın acaba falan dedi... çatı muayenesinde herşeyi anlıycaz dedi... neyse ultrasona girdik... maşallah prensesime yaklaşık 2850 gr ve 50 cm civarında kızımızın boyu posu suyu ve bebek eşi gayet sağlıklı... zayıfmı dedim hayır harika dedi... süper gidiyo herşey dedi tabi ağzım kulaklarımda... kalktık ultrasondan kilomuz ve tansiyonumuza bakıldı geçen haftaya göre 400gr vermişim nasıl becerdiysem... tansiyonum da 12/8 yani gayet normal tabiii asıl olan mevzu çatı muayenesi... gittik çatala oturduk asistan abla bizi hazırladı (ama tırsıyorum)... doktorumuz geldi... dedim ki hocam ben bu olaydan korkuyorum... kendini aşağıya doğru biraz daha indir dedi... biraz kaydım... korkma sadece kendinii serbest bırak ve derin nefes al dedi... tam 3 saniye sürdü... :26: bitti dedi :26: canım hiç yanmadı... veeeeeee "gık bile yapmadan doğurucaksın miray" dedi çatın buna çok müsait ve sen gerçekten kendini normal doğuma psikolojik olarak hazırlamışsın dedi... inan çok kolay olucak doğum dedi (inşallah öyle olur)... ne hastalarım var o koltuğa oturdukları anda bağırmaya başlıyolar ve normal doğum istiyolar - ama malesef bu mümkün değil dedi... çıktık ordan da bizi tekrar odasına bile çağırmadı (normalde kilo ve tansiyonumuzu yazardı) gerek yok artık dedi haftaya randevu alıyımmı dedim... al ama haftaya kadar doğurmazsan tabi dedi varmı dedim öyle bi ihtimal... şu an 1 cm açılman var... doğum yakın olabilir tabi dedi... çooook heyecanlandım....kızımıza kavuşucaz inşallah... allah korusun kalp atışları düşmediği sürece normal doğum olucak inşallah sonra halama gittik... o da demezmi karnın aşağıya doğru inmiş diye... aha dedim geliyo bu kız bizden haberler bu kadar... akşam da kuzenimin doğumgünü var oraya gidicez... şimdi geçmişi okumalıyız... öptük kocaman hepiniziii
bizim için bol bol dua edin bebetolarrrr
amiiinnn ... hepimiz kolaylıkla doğurabilelim inşallahh....maşallah aylize ve annesineee hayırlı zamanda hayırlı şekilde bebeişine kavuşursun inşallah.
çoook teşekkür ederim... inşallah zamanında sağlıkla doğsun meleklerimiz...canım öncelikle aylizin iyi olmasına sevimdiminş zamanında doğar çatı muayenesi için içimize su serptiğin için teşekkür ederimm canım açılmanda varmış dikkat et kendine güzelim
çok teşekkür ettik admen teyzesi... parmağıyla muayene etti doktorum... o cam gibi olan şeyle değil...böyle sağa sola oynattı parmağınıHadi gözün aydın canım çok güzel bi haber bu..inşallahda sağlığıyla gelir meleğin
hoş geldin canım ne güzel şeyler duyduk çok şükür hayırlı doğumlar olur inşallah...seni merak ediyoruk şimdi suzanla konuştuk...ii geçtiğine çok sevindim..demekki kendini kasmadığın sürece acı falan hissetmiyosun...canım hani kadın doğum muayenesi yapılırken allattan bişey sokuyolarya mesela benim onda hiç acım olmuyodu buda onun gibi bişeymi...eğer öleyse benimde hiç acımıcak desene
amiiinnn amiinnn... korkulucak hiçbişey yokmuş... ama biraz da doktorla iletişime bağlı bi durum sanırım... ben normalde ağdada bile utanır çekinir korkardım... ama doktorum anne gibi (genç olmasına rağmen) çok rahatlatıcı bi tavrı var...ne güzel haberlerle geldin böyle
o muayeneden tırsanlardan biri de benim.
sezeryan istiyorum gerçi ama doktor bir kontrol etme yanlısı.
gezme artık orda burda :18:
sağlıkla hayırla gelsin Ayliz Bebek inşallah.
tamamen inmemiş kanala ama yavaş yavaş yol alıyor prensesim... allah yardımcımız olsun... kolaylıklar olsun inşallah...ayy bende sneı mrak edıyorumm cok sukur hersey gusel olucakkkkkkkkkkkkk
ohh pekı dogum kanalına gırmısmı senın prensess tatlımm ??? acıman basladısa rahım agzı yumusadısa ınmıstır bencede
catı muaynesındede rahat drın nefes ve ıste bıttıınsl bende hazırım ve olede olucakkkk melkelerımıze baska nasıl kavusacagız dr pozıtıf olması super ve otesı ınsllllllllllllllll
bu karın inme olayından neden korkuyosun?... karnın aşağıya inmeye başladığı gibi doğum başlar diye düşünme sakın... hamilelik sürecinin son dönemlerinde bu olası bi durum... bebek doğum kanalına inip dış dünyaya yaklaşması lazım dimi annesi...kızlar bu karnın aşağı inme mevzusundan tırstım ben.
her hafta fotomu çekiyor eşim,geçen hafta biraz bu hafta biraz daha inmiş aşağıya karnım .:18::18::18:
fotoğraftan anlaşılan o.tırstım şimdi ama
Offfff yarimimmmm offfff okurken lazerin yok ettiği tüylerim bile diken diken oldu,gözlerim doldu,
heyecanla sonunu bekledim.AYLİZ'imize kocaman alkışNerden nereye be
annemBitiyor az kaldı kavuşacaksın kızçene,kavuşacağız biz teyzeleri ona
Ben çatı matı korkmuyorum da sen okurken heyecanlandım senin adına.Baktım kendime sıkıyorum bacaklarımı
Maşallah diyorum sana ve kızçene inşallah en organik türünden doğum nasip etsin ALLAh'ım sana,bana ve herkese
Ağlamıyorum sadece kendimi tuttamıyorummmmmm
selam anneler ve kıymetlileri geçmişi okuyamadım konunuzla alakalı olmayabilir ama bi sorum olacak..doğum öncesi ücretsiz izin kullanmamak için dr raporu gerekli 32.haftada ama bu 32.hafta benim kafamı karıştırdı 31+6 mı kastedilen yoksa raporu alabileceğimiz son tarih 32+6 mı?ben son 3 haftaya kadar çalışıyor gözükmek istiyorum öğretmenim ama son 6 hafta zaten yaz tatiline denk geliyo iyice kafam karıştı(bilgisi olan varsa beni aydınlatır mı??
evet zaten normal şartlarda bu zamanlarda göbişler aşağıya inmeli ki; normal doğabilsin bebişlerimiz... çok şükür herşey yolunda... şu an tarifsiz mutluluk ve heyecan yaşıyorum, hiç korkmuyorumkocamı da evi temizleme derdi aldı... ben hangi ara temizlik yapıcam tek başıma nasıl biticek hepsi diyo kuzucumm
her hafta resimmi çekiyorsunkızlar bu karnın aşağı inme mevzusundan tırstım ben.
her hafta fotomu çekiyor eşim,geçen hafta biraz bu hafta biraz daha inmiş aşağıya karnım .:18::18::18:
fotoğraftan anlaşılan o.tırstım şimdi ama
dun arabazı aldık e_bebekten
oto koltuklarında %40 ınd vardı
araba mamas papas sola
oto koltuğu maxi cossi
terlıklerım
ruzgarımın kurabıyelerı son olarakta
doğabılırsın artık oğlum :)Eki Görüntüle 731902 Eki Görüntüle 731903 Eki Görüntüle 731904
yaz tatili ile ilgili sorun yok değil mi?yönetmeliği okudum bi kaç kez ama uygulamada örnek duymayınca etraftan emin olamadım.teşekkür ederim.. o zaman vakit gelmiş de geçiyor bile benim için.ama bebek ölçüleri ile takvimimiz tutmuyor bizim bebek 5 gün geriden takip ediyor bu konuda dr a danışmakta yarar var sanırım..ölçülere göre raporu yazarsa 1 hafta daha var gibi duruyo
Offfff yarimimmmm offfff okurken lazerin yok ettiği tüylerim bile diken diken oldu,gözlerim doldu,
heyecanla sonunu bekledim.AYLİZ'imize kocaman alkışNerden nereye be
annemBitiyor az kaldı kavuşacaksın kızçene,kavuşacağız biz teyzeleri ona
Ben çatı matı korkmuyorum da sen okurken heyecanlandım senin adına.Baktım kendime sıkıyorum bacaklarımı
Maşallah diyorum sana ve kızçene inşallah en organik türünden doğum nasip etsin ALLAh'ım sana,bana ve herkese
Ağlamıyorum sadece kendimi tuttamıyorummmmmm
araba mamas papas sola
oto koltuğu maxi cossi
terlıklerım
doğabılırsın artık oğlum :)Eki Görüntüle 731902 Eki Görüntüle 731903 Eki Görüntüle 731904
sulu göz seni
selam kızlar doktordan geldık bızde bebesım ıyymıs ve kıstını goremedım dedı fethıye dekı doktorum.bakalaım ankarada kı doktor ne dıcek ama cok cok sevındım :) bırde bebışım makat gelışlı degıldı donmustu bu kontrolde yıne donmus ama makat gelıslı olmus
var mı boyle bırsey yasayan
Ohhh tutuşsun totoları azıcık kolay mı öyle
Benim annem de geçen hafta temizlik yaptı diye eşim diyor ki
daha süpürmeye,toz almaya gerek yok
Oldu dedim yarın süpürge günü olarak gün koymuş kendine
Deli bu adamlarrrrr deliiii
acenu canım ben 20 sınde cıkmayı dusunuyorum dayanamıyorum artık senın usg ıle sat uyumlu mu
biz geldik güzel teyzeler....
önce doktor teyzemizin odasına gittik... varmı şikayetin dedi... bende dedim bu rahim kemiklerim koptu kopucake alış artık miraycım olucak bunlar dedi önce ultrason-sonra tansiyon kilo-sonra çatı muayenesi için hazırlasınlar seni dedi :18::18::18: tabi öyle diyince bi ürktüm... :18::18: sonra doktoruma rüyamı anlattım... sezeryan diyodunuz odanıza bile çıkmadan kaçıp eve gidiyodum dedim...o da dediki; zaten ben sana güvenemiyorum... sanki normal doğum yapamıycaksın gibi hissediyorum acıya da mı dayanamıycaksın acaba falan dedi... çatı muayenesinde herşeyi anlıycaz dedi... neyse ultrasona girdik... maşallah prensesime yaklaşık 2850 gr ve 50 cm civarında kızımızın boyu posu suyu ve bebek eşi gayet sağlıklı... zayıfmı dedim hayır harika dedi... süper gidiyo herşey dedi tabi ağzım kulaklarımda... kalktık ultrasondan kilomuz ve tansiyonumuza bakıldı geçen haftaya göre 400gr vermişim nasıl becerdiysem... tansiyonum da 12/8 yani gayet normal tabiii asıl olan mevzu çatı muayenesi... gittik çatala oturduk asistan abla bizi hazırladı (ama tırsıyorum)... doktorumuz geldi... dedim ki hocam ben bu olaydan korkuyorum... kendini aşağıya doğru biraz daha indir dedi... biraz kaydım... korkma sadece kendinii serbest bırak ve derin nefes al dedi... tam 3 saniye sürdü... :26: bitti dedi :26: canım hiç yanmadı... veeeeeee "gık bile yapmadan doğurucaksın miray" dedi çatın buna çok müsait ve sen gerçekten kendini normal doğuma psikolojik olarak hazırlamışsın dedi... inan çok kolay olucak doğum dedi (inşallah öyle olur)... ne hastalarım var o koltuğa oturdukları anda bağırmaya başlıyolar ve normal doğum istiyolar - ama malesef bu mümkün değil dedi... çıktık ordan da bizi tekrar odasına bile çağırmadı (normalde kilo ve tansiyonumuzu yazardı) gerek yok artık dedi haftaya randevu alıyımmı dedim... al ama haftaya kadar doğurmazsan tabi dedi varmı dedim öyle bi ihtimal... şu an 1 cm açılman var... doğum yakın olabilir tabi dedi... çooook heyecanlandım....kızımıza kavuşucaz inşallah... allah korusun kalp atışları düşmediği sürece normal doğum olucak inşallah sonra halama gittik... o da demezmi karnın aşağıya doğru inmiş diye... aha dedim geliyo bu kız bizden haberler bu kadar... akşam da kuzenimin doğumgünü var oraya gidicez... şimdi geçmişi okumalıyız... öptük kocaman hepiniziii
Sulu göz dedin de kız aklıma küçükken çiğnediğim
ama bir türlü gözümü sulandırmayan SULU GÖZ sakızları
geldiKız ilk defa sulu göze aş erdim diye
aşkıma mesaj atayım bari
Aslında gebelikten önce çok daha sulu gözlüydüm şimdi
durum çok akrışık birden ağlıyorum sonra gülüyorum:44::44::44::44:
Duygular birbirleriyle karışıyor
memnun kaldım ama yine de fotolarını koyayım da bir bakın.sonuçta onların yayınladığı foto gibi olmaz daha gerçekçi olur.eşim makinayı arabada unutmuş da şimdi uyudu.uyanınca gidip alıp gelirse çekicem.tamam tatlım bende alıcamda sen memnun kaldıysan tereddut etmeden alırım :::)
inşallah tamamen iyileşmiştir canım çok sevindim.dönmüşse de sezaryen olur hayırlısı olsun canım hiç önemli değil doğum şekli.selam kızlar doktordan geldık bızde bebesım ıyymıs ve kıstını goremedım dedı fethıye dekı doktorum.bakalaım ankarada kı doktor ne dıcek ama cok cok sevındım :) bırde bebışım makat gelışlı degıldı donmustu bu kontrolde yıne donmus ama makat gelıslı olmus
var mı boyle bırsey yasayan
gözünaydın güzel haberlerle gelmişsin.inşallah kolay bir doğumla bebeğini kucağına alırsın.biz geldik güzel teyzeler....
araba mamas papas sola
oto koltuğu maxi cossi
terlıklerım
öğlen baktım benimkide bundanmış 1 bardak içtim ohhhh meyve suyu niyetine
oyy maşallah burna bak yaaa
hayırlı zamanda gelir inşallah:18::18::18::18:
bende 3 temmuz nromalde ama o kadar dayanabilcemmi bilmiyorum ,
1 gun var sat ile usg arasinda benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?