2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Offfff yarimimmmm offfff okurken lazerin yok ettiği tüylerim bile diken diken oldu,gözlerim doldu,
heyecanla sonunu bekledim.AYLİZ'imize kocaman alkışNerden nereye be
annemBitiyor az kaldı kavuşacaksın kızçene,kavuşacağız biz teyzeleri ona
Ben çatı matı korkmuyorum da sen okurken heyecanlandım senin adına.Baktım kendime sıkıyorum bacaklarımı
Maşallah diyorum sana ve kızçene inşallah en organik türünden doğum nasip etsin ALLAh'ım sana,bana ve herkese
Ağlamıyorum sadece kendimi tuttamıyorummmmmm

maşallah aylize ve annesineee hayırlı zamanda hayırlı şekilde bebeişine kavuşursun inşallah.
amiiinnn ... hepimiz kolaylıkla doğurabilelim inşallahh....
canım öncelikle aylizin iyi olmasına sevimdim inş zamanında doğar çatı muayenesi için içimize su serptiğin için teşekkür ederimm canım açılmanda varmış dikkat et kendine güzelim
çoook teşekkür ederim... inşallah zamanında sağlıkla doğsun meleklerimiz...
çok teşekkür ettik admen teyzesi... parmağıyla muayene etti doktorum... o cam gibi olan şeyle değil...böyle sağa sola oynattı parmağınısanırım ordaki açılmayı anlamak için... çok korktuğum bişeydi ama inan hissetmedim bile...
ne güzel haberlerle geldin böyle

o muayeneden tırsanlardan biri de benim.
sezeryan istiyorum gerçi ama doktor bir kontrol etme yanlısı.
gezme artık orda burda :18:
sağlıkla hayırla gelsin Ayliz Bebek inşallah.
amiiinnn amiinnn... korkulucak hiçbişey yokmuş... ama biraz da doktorla iletişime bağlı bi durum sanırım... ben normalde ağdada bile utanır çekinir korkardım... ama doktorum anne gibi (genç olmasına rağmen) çok rahatlatıcı bi tavrı var...
tamamen inmemiş kanala ama yavaş yavaş yol alıyor prensesim... allah yardımcımız olsun... kolaylıklar olsun inşallah...
bu karın inme olayından neden korkuyosun?... karnın aşağıya inmeye başladığı gibi doğum başlar diye düşünme sakın... hamilelik sürecinin son dönemlerinde bu olası bi durum... bebek doğum kanalına inip dış dünyaya yaklaşması lazım dimi annesi...

aminnn güzel teyzesi... Rabb'm her birimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah... çok acayip bi ruh hali bu... kızımızı kucağımıza alıcağımız günü düşünüyorum da... içim titriyo...

canım ben tam 32 artyı sıfıda aldım şimdi de 37 artı sıfırda alcam

Ohhh tutuşsun totoları azıcık kolay mı öyle
Benim annem de geçen hafta temizlik yaptı diye eşim diyor ki
daha süpürmeye,toz almaya gerek yok
Oldu dedim yarın süpürge günü olarak gün koymuş kendine
Deli bu adamlarrrrr deliiii

her hafta resimmi çekiyorsun inanırmısın benim sadece 2 tane resmim var biri iş kıyafetiyle diğeride göbüşümü çekmiştim onuda burada yayınlamıştım zaten...bi an önce resim çekinme işine girmem lazım..

ohhh ne güzel hayırlı olsun canım güle güle kullanın....evet herşeyleri hazır sadece onlar eksik sağ salim gelsinler artık

sata göre yazıyo canım

sulu göz seni

graff aldıkların hepsi çok güzeller özellikle kurabiyelere bayıldım
bu arada ben hala terlik bulamadım suya dayanıklı olsun diyorum bana banyo terliğ gösteriyolar yaa sizin aldıklarınız suya dayanıklımı yoksa öyle dışardada giyilebilenlerdenmi

Sulu göz dedin de kız aklıma küçükken çiğnediğim
ama bir türlü gözümü sulandırmayan SULU GÖZ sakızları
geldiKız ilk defa sulu göze aş erdim diye
aşkıma mesaj atayım bari
Aslında gebelikten önce çok daha sulu gözlüydüm şimdi
durum çok akrışık birden ağlıyorum sonra gülüyorum:44::44::44::44:
Duygular birbirleriyle karışıyor

hadi canım geçmi,ş olsun birinde daha duymuştum sanki geri döndü sdiye

bu hafta sonu kısmetse annemle ablam da geliceklermiş...annem evi toparlar Allah razı olsun...ama onlar pazar döner ben pazartesi sabaha karşı doğurursam ona yanarım... git gel yapmak zorunda kalırlar yazık

şükür canım rüyanın tersi çıkmış darısı bizim kontrole inşallah

İlahi kız duruyla çok yaşa hemi evet yaa o sakızlar vardı dimi küçükken benimde hiç gözlerim sulanmazdı ama şimdi gözlerim değilde ağzım sulandı ilk aylar aşermeyen ben şu sıralar eşime dünyayı dar ediyorum...

tamam tatlım bende alıcamda sen memnun kaldıysan tereddut etmeden alırım :::)
memnun kaldım ama yine de fotolarını koyayım da bir bakın.sonuçta onların yayınladığı foto gibi olmaz daha gerçekçi olur.eşim makinayı arabada unutmuş da şimdi uyudu.uyanınca gidip alıp gelirse çekicem.
inşallah tamamen iyileşmiştir canım çok sevindim.dönmüşse de sezaryen olur hayırlısı olsun canım hiç önemli değil doğum şekli.
gözünaydın güzel haberlerle gelmişsin.inşallah kolay bir doğumla bebeğini kucağına alırsın.
ben de burda demiştim.alttan muayeneden çok korkan biriyim.ben çok acı çekiyorum kendimi kastığım için.ama gerçekten çatı muayenesi kolay oluyor,kimse korkmasın yani.

güle güle kullanın hepsi çok güzeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…