İlahi kız duruyla çok yaşa hemievet yaa o sakızlar vardı dimi küçükken benimde hiç gözlerim sulanmazdı ama şimdi gözlerim değilde ağzım sulandı ilk aylar aşermeyen ben şu sıralar eşime dünyayı dar ediyorum...
Amin yavrum ALLAH'ım hepimize sağlıklı huzurlu mutlu
uzun seneler nasip etsin sevdiklerimizle
Ben az önce benimkine mesaj attımKız yazık kız,ya da neden
yazık olsun ki boşverrrr ne istiyorsa dile kocandan
selam anneler ve kıymetlileri geçmişi okuyamadım konunuzla alakalı olmayabilir ama bi sorum olacak..doğum öncesi ücretsiz izin kullanmamak için dr raporu gerekli 32.haftada ama bu 32.hafta benim kafamı karıştırdı 31+6 mı kastedilen yoksa raporu alabileceğimiz son tarih 32+6 mı?ben son 3 haftaya kadar çalışıyor gözükmek istiyorum öğretmenim ama son 6 hafta zaten yaz tatiline denk geliyo iyice kafam karıştı(bilgisi olan varsa beni aydınlatır mı??
Ben çıkıyorum kızçeler kocişim gelecek
sofrayı hazırlayayım,acıktık bugün.
Eski yemek yememiz yok ama acıktık
Öpüyorum sizleri meleklerinize iyi bakın
güya esya koymak içinmiş canım bana cok sacma geliyor nıye o kadar parayı elinin tersi ile itsin kı bır mılyonun hesabını yapan bırısı
amin canım hepimizin yardımcısı olsun istanbul avrupa yakasında oturuyorum kagthanede
kagithanedemi o kadar kira veriyosunuz canim ?
ev alin daha iyi.
benim çok fena alttan muayene fobim var.baya olay çıkartıyorum yani çok korkuyorum.ama çatı muayenesi o kadar kötü gelmemişti benim gibi birine bile.
teyzelerim annemin çantası geldiiii çok beğenmişş sizinlede paylaşmak istedi
Eki Görüntüle 731994 Eki Görüntüle 731993 Eki Görüntüle 731995
gerçekten çok güzelmiş...iyi günlerde kullanın canım...yaa be her kıyafetime uysun diye koyu renkleri tercih edicem..ama kırmızıda çok güzelmiş
canım çok sevindim prensesin ve senin sağlıklı oluşuna. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin.
1cm açıklık varmış bence artık fazla gezme :)
yarın da bizim var büyük ihtimal çatı muayenemiz ve ben de çok tırsıyorum( aklıma gelince bile...
Admencim ben de seni bekliyordum bugün. Dün seni rüyamda gördüm biraz komik ama anlatayım rüya aynen şöyle: ben marketten bir anne-bebek dergisi almıştım okuyorum bi baktım ki senin avatar resmin dikkatimi çekiyor aa diyorum ben bir yerden hatırlıyorum bu resmi sonra okuyorum ki bizim admen. Meğer bizim topic aslında bu dergi tarafından takip ediliyormuş ve sen bizim topic'in en iyi yazarı seçilmişsin:)) dergide de röportaj yapmışlar seninle. Uzun uzun sayfaları sana ayırmışlar oku oku bitmiyodu sonra tuvalete uyandım:))Canlar biz geldik oğlumla işimizin başındayız...bugün iiz çok şükür bel ağrımız biraz daha iisizlerde iisinizdir inşallah...
ben hergün bakıyorum ama hala bi akıntı olmadı göğüslerimde(( bakalım bekliyorum olunca hemen sölerim
güle kullan canım...bak şimdi bende çok özendim ...ben her pazar nerdeyse çalışıyorum hiç izleyemiyorum o programı...aslında benimde bi 50 tl lik indirim almam çok ii olurdu çünkü göğüs pompam yok onu alırdım ne güzel bakalım artık hayırlısı...
ahhh kuzum yaaa ne sinir ettiler seni...aman boşver allaha havale et karnındakini düşün onlara üzülücem diye bişey olmasın size değmez...ii bak kendine canım
Kuzum sen kavanozları boşladın bakıyorumda...bende seni bekliyorum yapsada bende başlasam diyebuarada paşanın adına karar verdiniz demek çok sevindim ve güzel bir isim olmuş....ismiyle büyüsün kuzey enes
gir gir canım hepimizn tek model olacak zaten...ama çok tatlı oluyo yaaa minik minik kavanozlar
ayyy canım inşallah hayırlısı olur..ama artık tek tek başlıcak doğumlar zaman geldi yani...sağlıcakla kucağına al bebeğini...
ayyy suzan doğucan sen valla bugün yarın...paşanın hazırlıkları biter yakınnda ve mutlu sona kavuşursun...sağlıcakla olsunda allahım istediğin gibi en normalinden doğum nasip etsin
Maşallah size:)))biz geldik güzel teyzeler....
9 ayın en mükemmel kontrolünü yaşadık bugün
önce doktor teyzemizin odasına gittik... varmı şikayetin dedi... bende dedim bu rahim kemiklerim koptu kopucake alış artık miraycım olucak bunlar dedi önce ultrason-sonra tansiyon kilo-sonra çatı muayenesi için hazırlasınlar seni dedi :18::18::18: tabi öyle diyince bi ürktüm... :18::18: sonra doktoruma rüyamı anlattım... sezeryan diyodunuz odanıza bile çıkmadan kaçıp eve gidiyodum dedim...o da dediki; zaten ben sana güvenemiyorum... sanki normal doğum yapamıycaksın gibi hissediyorum acıya da mı dayanamıycaksın acaba falan dedi... çatı muayenesinde herşeyi anlıycaz dedi... neyse ultrasona girdik... maşallah prensesime yaklaşık 2850 gr ve 50 cm civarında kızımızın boyu posu suyu ve bebek eşi gayet sağlıklı... zayıfmı dedim hayır harika dedi... süper gidiyo herşey dedi tabi ağzım kulaklarımda... kalktık ultrasondan kilomuz ve tansiyonumuza bakıldı geçen haftaya göre 400gr vermişim nasıl becerdiysem... tansiyonum da 12/8 yani gayet normal tabiii asıl olan mevzu çatı muayenesi... gittik çatala oturduk asistan abla bizi hazırladı (ama tırsıyorum)... doktorumuz geldi... dedim ki hocam ben bu olaydan korkuyorum... kendini aşağıya doğru biraz daha indir dedi... biraz kaydım... korkma sadece kendinii serbest bırak ve derin nefes al dedi... tam 3 saniye sürdü... :26: bitti dedi :26: canım hiç yanmadı... veeeeeee "gık bile yapmadan doğurucaksın miray" dedi çatın buna çok müsait ve sen gerçekten kendini normal doğuma psikolojik olarak hazırlamışsın dedi... inan çok kolay olucak doğum dedi (inşallah öyle olur)... ne hastalarım var o koltuğa oturdukları anda bağırmaya başlıyolar ve normal doğum istiyolar - ama malesef bu mümkün değil dedi... çıktık ordan da bizi tekrar odasına bile çağırmadı (normalde kilo ve tansiyonumuzu yazardı) gerek yok artık dedi haftaya randevu alıyımmı dedim... al ama haftaya kadar doğurmazsan tabi dedi varmı dedim öyle bi ihtimal... şu an 1 cm açılman var... doğum yakın olabilir tabi dedi... çooook heyecanlandım....kızımıza kavuşucaz inşallah... allah korusun kalp atışları düşmediği sürece normal doğum olucak inşallah sonra halama gittik... o da demezmi karnın aşağıya doğru inmiş diye... aha dedim geliyo bu kız bizden haberler bu kadar... akşam da kuzenimin doğumgünü var oraya gidicez... şimdi geçmişi okumalıyız... öptük kocaman hepiniziii
bizim için bol bol dua edin bebetolarrrr
teyzelerim annemin çantası geldiiii çok beğenmişş sizinlede paylaşmak istedi
Eki Görüntüle 731994 Eki Görüntüle 731993 Eki Görüntüle 731995
amiinnn... cümlemz gzel haberlerle gelsin inşallah...
hiç korkma çatı muayenesinden... inan hissetmiyceksin bile...
inşallah canım.. ben de senin gibi kendimi rahat bırakıp derin nefes almayı deniycem...
sat'a göre doğum tarihi 1 temmuz görünüyo osman alp'imizin :)
ama bakalım ne zaman gelecek...
Admencim ben de seni bekliyordum bugün. Dün seni rüyamda gördüm biraz komik ama anlatayım rüya aynen şöyle: ben marketten bir anne-bebek dergisi almıştım okuyorum bi baktım ki senin avatar resmin dikkatimi çekiyor aa diyorum ben bir yerden hatırlıyorum bu resmi sonra okuyorum ki bizim admen. Meğer bizim topic aslında bu dergi tarafından takip ediliyormuş ve sen bizim topic'in en iyi yazarı seçilmişsin:)) dergide de röportaj yapmışlar seninle. Uzun uzun sayfaları sana ayırmışlar oku oku bitmiyodu sonra tuvalete uyandım:))
Maşallah size:)))
Sanırım okiedog marka. Benimkine benzettim. Çok kullanışlı. Rengi de çok güzel güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?