2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Amin yavrum ALLAH'ım hepimize sağlıklı huzurlu mutlu
uzun seneler nasip etsin sevdiklerimizle
Ben az önce benimkine mesaj attım Kız yazık kız,ya da neden
yazık olsun ki boşverrrr ne istiyorsa dile kocandan

Ben çıkıyorum kızçeler kocişim gelecek
sofrayı hazırlayayım,acıktık bugün.
Eski yemek yememiz yok ama acıktık
Öpüyorum sizleri meleklerinize iyi bakın

Amin yavrum ALLAH'ım hepimize sağlıklı huzurlu mutlu
uzun seneler nasip etsin sevdiklerimizle
Ben az önce benimkine mesaj attım Kız yazık kız,ya da neden
yazık olsun ki boşverrrr ne istiyorsa dile kocandan

aynen niye yazık olsunki yapacaklar işleri neezaten bu son nazlanmalarımız hele bebişlerimizi kucağımıza alalım unuturuz onları

bana 32+0 da verdiler canim.

Ben çıkıyorum kızçeler kocişim gelecek
sofrayı hazırlayayım,acıktık bugün.
Eski yemek yememiz yok ama acıktık
Öpüyorum sizleri meleklerinize iyi bakın

güle güle kuzum...afiyet olsun ne yiyebildiysen artık zorlamada kendini...bende çok acıktım saat 8 olsada doyursam kendimi ve oğlumu

kagithanedemi o kadar kira veriyosunuz canim ?

ev alin daha iyi.

gerçekten çok güzelmiş...iyi günlerde kullanın canım...yaa be her kıyafetime uysun diye koyu renkleri tercih edicem..ama kırmızıda çok güzelmiş

bende kararsız kalmıştım kırmızı konusunda ama alacağım pusette kırmızı takım gibii olur die kırmızı aldım zaten arabaya takılabiliyor filan sanki arabanın bi parçası gibi tşkederim ederim :)

Son düzenleme:
canım çok sevindim prensesin ve senin sağlıklı oluşuna. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin.
1cm açıklık varmış bence artık fazla gezme :)
yarın da bizim var büyük ihtimal çatı muayenemiz ve ben de çok tırsıyorum ( aklıma gelince bile...

amiinnn... cümlemz gzel haberlerle gelsin inşallah...
hiç korkma çatı muayenesinden... inan hissetmiyceksin bile...

Admencim ben de seni bekliyordum bugün. Dün seni rüyamda gördüm biraz komik ama anlatayım rüya aynen şöyle: ben marketten bir anne-bebek dergisi almıştım okuyorum bi baktım ki senin avatar resmin dikkatimi çekiyor aa diyorum ben bir yerden hatırlıyorum bu resmi sonra okuyorum ki bizim admen. Meğer bizim topic aslında bu dergi tarafından takip ediliyormuş ve sen bizim topic'in en iyi yazarı seçilmişsin:)) dergide de röportaj yapmışlar seninle. Uzun uzun sayfaları sana ayırmışlar oku oku bitmiyodu sonra tuvalete uyandım:))
Maşallah size:)))
teyzelerim annemin çantası geldiiii çok beğenmişş sizinlede paylaşmak istedi

Eki Görüntüle 731994 Eki Görüntüle 731993 Eki Görüntüle 731995

Sanırım okiedog marka. Benimkine benzettim. Çok kullanışlı. Rengi de çok güzel güle güle kullanın

amiinnn... cümlemz gzel haberlerle gelsin inşallah...
hiç korkma çatı muayenesinden... inan hissetmiyceksin bile...

inşallah canım.. ben de senin gibi kendimi rahat bırakıp derin nefes almayı deniycem...
sat'a göre doğum tarihi 1 temmuz görünüyo osman alp'imizin :)
ama bakalım ne zaman gelecek...

inşallah canım.. ben de senin gibi kendimi rahat bırakıp derin nefes almayı deniycem...
sat'a göre doğum tarihi 1 temmuz görünüyo osman alp'imizin :)
ama bakalım ne zaman gelecek...

bizim de aynı ama doktorumuz beklemeye başladı bile... telefonum 7/24 açık beklemedeyim diyo

kızlar albüme oğlumun odasını eşyalarını ekledim kapalı albüm yalnız arkadaş listem görebiliyor siz ekleyin ben kabul ediyim temmuz annelerini.

evet canım okiedog bi prova yapalım dedim birkaç parça bişey koydum içine gerçekten çok kullanışlı nette içini tam manasıyla göstermiyorlardı alırken tedirgindim ama gelince memnun kaldım umarım kullandıkcada memnunıyetım devameder tşkederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…