2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım bende öğretmenim şuan 34+2 yim bende 5 haftayı doğum sonrasına aktardım ve bildiğim kadarıyla sata göre aktarıyorlar çünkü bnm de 5 gün öndeydi sata göre aktardılar. ayrıca yaz tatili biraz sorun çünkü fiili olarak çalıştığın zamanı aktarabiliyorsun sadece tatile denk gelen zamanı aktaramıyorsun. benim tam seminer bitimine denk geliyor tatile çıkarken iznimi başlatacağım. lise öğretmeniysen sorumluluk sınavları temmuzun 10 u falan buluyor sende o zamana kadar olan kısmı aktarabilirsin sanırım.

merhaba kızlar, bende Temmuz annesi olucaktım ama kısmetse en fazla 20 güne kadar ben de bebişimi kucagıma alıcam
heyecan sardı

Amaniiiiinnnnn... beni bile heyecan bastı gozlerim bi doldu geri gitti. Hayırlısı okur inşaallah. Zaten benim favorilerim sen, Suzan, paradoks. At yarışı gibi burun farkıyla gecerseniz birbirinizi bilemem)) allah herkese yardimci olsun.

İyi akşamlar diliyorum ...
Kızlar evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? ben çok bunaldım ya oturmak,yatmak zulum tv izlemekten hiç hoşlanmıyorum.Bilgisayarda bunaltıyor (rahat oturamıyorum ki) hiç bir iş yaptırmıyorlarrr(temizlik yapmak en büyük hobim ) birşeyler örüyordum 2 aydır ellerim şiş ve eklem bölgeleri ağrıyor Dışarı adım atmak dahi istemiyorum hem sıcak hemde çabuk yoruluyorum.Hergün akşam olsada yatsam diyorum sabaha bir gün daha geçmiş olacak diye ama gece uyku tutmuyor sabaha karşı uyuyakalıyorum.Geçecek dimi ya cok bunaldım

Ne güzell bebeğine bir an önce kavuş inş. canım

amin canım benim Allah razı olsun
gerçi normal doğum pozisyonunu almış kuzucuk. çok fazla yürürsem erken gelebilir ::26:

belden iğneyle sezeryandan korkuyordum. yarıda agrı hissedermiyim vs diye...
ama doktorum bugün çok rahatlattı beni sağolsun...
nekadar kolay toparlandıgına,nekadar az acı hissettiğine sen bile şaşırıcaksın dedi...
hayırlısı bakalım... şafak 20

sezaryen falan mı canım.benim de 36 görünüyor ama 25 gün falan var sayılır.

evet canım sezeryan olucak kısmetse...
dr gelişimini çok begendi.
ayın 24 ünde ciğer geliştirici iğne yapılıcak her ihtimale karşı.
o günki bebişin kilosuna göre 24 ü ile 30 u arasında alıncak...
Hayırlısı Allah'tan.

Demek epıdural sezeryan olacak bende sezeryan olacağım ama epiduralı tercih etmiyorum.Öncelikle doktorum ve eşim karşı ki bende istemem.Bu yöntemle doğum yapmış tanıdıklarım var çok memnun kalmışlar sen bunları düşünme bebeğine kavuşacağını düşün hem o an bebeğinin ilk ağlama sesini duyacaksın

sen neden tercih etmiyorsun ki?

ben ilk doğumumu genel anestezi ile sezeyanla yaptım. epidural ol o müthiş anı yaşa dedi dr ama cesaret edemedim.
şimdiyse ablam,arkadaşlarım vs. ilk ayaga kalkmanın dahi çok kolay oldugunu söyledikleri için onu düşünüyordum. bugün dr uma sordum. epiduralin genel anesteziden çok daha iyi oldugunu söyledi. kolay ayılamıyorsun ki genel de

Benim bir önceki doğumum normaldi çokkkkkk sorunlu geçti panik yapmamam lazım tansiyonum yükselir zannediyorum.Preeklamsi yaşamıştım belden aşağım tutmayınca panik yaparım diye korkuyorum

kagıthane güzel değil ama ulaşım super heryere yakın o yuzden fıyatları yukselıyor:)))

Aynen katılıyorum bende gürsel mah. oturuyorum k.hane siteler tam karşımda uzaktan bakınca çok hoş duruyor sanki ayrı bir sehir kurmuşlar

canım bayıldım rüyana bak bizim topik meşur olacak demedi deme en iyi yazar konusunda evasude,paradoks ve suzanı sayabilirim çünkü maşallahları var bi yazıyolar ki oku oku bitmiyor ...bizim gözler şaşı kalıyoruz....

canım işte olanlar evde olmak istiyo evde olanlar işte napcaz biz yaa:18: ama çok haklısın ben izin günlerimde bile zamanı geçiremiyorum tv de bişey olmuyo işte yapamıyosun..dışarı desen sıcak oluyo ve hemen yoruluyosun...napcaz izinlerde bilmiyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…