2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yarim sağsalim kucağına alırsın inşallah.. bu güzel haberlerin darısı bizim basımıza inşallahh..

canım işte olanlar evde olmak istiyo evde olanlar işte napcaz biz yaa:18: ama çok haklısın ben izin günlerimde bile zamanı geçiremiyorum tv de bişey olmuyo işte yapamıyosun..dışarı desen sıcak oluyo ve hemen yoruluyosun...napcaz izinlerde bilmiyorum:18:[/QUOTE]
Ben gebeliğimin başında işten ayrıldım bu gebeliğimde rahat edeyim diye bin pişman oldum

bence bunalma canım ya çık gezsene serin yerlere falan git.hamileliğin tadını çıkar bence.

yarimm haberlerin çok iyi çok sevindim çok heyecanlandımAllahım doğum haberlerindede böle heyecanlanmayı nasip etsinnn hepimizeee

bu arada aşağıda 31 gün kaldı yazıyormuş.ben de 36 sanıyorum ya ozaman yaklaşık 20 günüm falan kaldı benim de.gerçi cumartesi kontrolüm var doktor o gün belirler heralde.

ben de epidural sezaryen olmaya cesaret etmeye çalışıyorum.gerçekten daha çabuk toparlanıyorlar.bi karar versem artık.

senin doktorun niye karşı canım.ben de ilk sezaryenimi genel anesteziyle yaptım.şimdi epidurale cesaret etmeye çalışıyorum ama çok kararsızım

Ben de izindeyim bir rahatım ki sorma... İş zaten hamileliğimin başından beri yapmıyorum. Son haftalara kadar yürüyüşe alışverişe giderdim her gün. Şimdi çok yoruluyorum fazla yürüyemiyorum yine de sıkılmıyorum. Ama benim içimde tipik bir ev hanımı var:)) dışarı çıkmayınca konu komşu muhabbetleri sıklaştı sabah kahveleri öğlen oturmaları mevlütler kınalar haftasonları da arkadaşlarla brunch'lar derken ooo zaman akıp gidiyo. Annemler boşuna okuttuk bunu Boğaziçi'nde diyor:))
Canım bir sorun mu var neden bu kadar erken alacak? Kaç haftalıkken alacak? Benim cadı da erken doğacak ama ters olduğu için. Hiçbir sıkıntı olmasaydı erken doğurmak istemezdim

Ay ben de çok güldüm rüyama. Gece uyandım yatakta oturdum gülüyorum neyseki yatağa birsürü yastıkla zor sığdığım için kocamı göndermiştim:)) yoksa adam korkardı herhalde uykusunda beni öyle görünce:)))

Bir ara bazı haberler çıkmıştı ufak bir hatada felç olma olasılığı var diye sanırım ondan dolayı tercih etmiyor

Canım bir sorun mu var neden bu kadar erken alacak? Kaç haftalıkken alacak? Benim cadı da erken doğacak ama ters olduğu için. Hiçbir sıkıntı olmasaydı erken doğurmak istemezdim

yok canım bir sorun yok hamd olsun...
tersti ama dönmüş çok şükür.
37+ olucam.yani 38. haftanın içinde.
sezeryan için uygun bir dönem.
ilki sezeryan oldugu için bu da mecburi sezeryan olucak.
Temmuz ayına girsin istemedim ben. Ramazan a toparlanmış girmek istedim

Anlıyorum canım ben yanlış hesaplamışım 37 bittikten sonra sorun olmaz Allah'ın izniyle. Biz de Temmuz'da bekliyorduk ama Haziran'da gelecek bebeğimiz. İnşallah sorunsuz sağlık sıhhatle doğarlar

Oooo sen bayağı ev hanımı olmuşssun cok iyi ya bu dediklerin tabiki zamanı su gibi akıp geçirir ben hep evdeyim

Anlıyorum canım ben yanlış hesaplamışım 37 bittikten sonra sorun olmaz Allah'ın izniyle. Biz de Temmuz'da bekliyorduk ama Haziran'da gelecek bebeğimiz. İnşallah sorunsuz sağlık sıhhatle doğarlar

amin canım. İnşallah Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eder.
sağlıkla alırız kucaklarımıza mis kokulu kuzularımızı

Teyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm

Oh ne güzel kızını görmüşsün ne de güzel poz vermiş öyle tatlım ya...

Canım herşeyimin hayırlısı inşallah zamanında ve sağlıkla olur ..

Ohhh güzel haberlerle gelmişsin maaşallah.bende çatalda çok kasıyorum kendimi ama hamileliğimin 7. ve 8. haftasında kanamam olunca mandal takıp bakılmıştı acımamıştı.
birde ben canlı canlı 2 defa parça aldırdım rahim filmi çektirdim müthiş felaket bir ağrı sancım olmuştu çok korkuyorum normal muayeneden.:18::18::18:İnşallah muayene olduğum zaman dr beni rahatlatır.dr ların tavrıda önemli oluyor.

canım kusura bakma hasta bezlerinden konuşmustuk seninle ben o gün alışverişe cıkamadım markalara bi bak demiştin inşallah bugün alıcam.. sen naptın aldın mı..??

ben anladım zaten senin almadığını baktım, benim günüm yaklaşıyo doğum çantasının tek eksiği hasta bezi dün real den canped in bağlamasız orta boyunu aldım. bana biraz büyük geldi hiç hayatımızda kullanmadığımız biş sonuçta ama annem yok kızım heryerini tutar işte için rahat olur sağından solundan kaçırmazsın dedi. istersen fotosunu çekip koyabilirim

ayyyy sende kavuşuyosun tospikineeee :81::81: rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. kolayca kuş gibi olur herşey
ya çok heyecanlı yaaaaaaaahhhhh
yerli yersiz her kelimenin yiyecek birşeyi çağrıştırması ne kadar da ironik değilmi????

kızlar yaaa sağ kasık tarafım ağrıyor bir saattir siznde oluyormu hiç ilk defa oldu benim hani adet olmadan 1 gün önce falan ağrırya aynı öle ağrıyor geçmiyorda sadece sağğda ama kızında kıpırdayıp duruyor gaz sancısıda değil sanki yaa böle olan varmı

Bende o markanın yoğurt mak var çok memnunum

çok heyecanlandımmmmmmmmm

11gibi ıyanıyorum hamîle yastığımın arasına yatıyorum kîtap okuyorum dergi okuyorum ara ara telefondan interneye girip gündemi ve sizi takip ediyorum akşamda arklarımla buluşuyorum yada tamtersi gündüz arklarımla buluşyrm ben çok mutluyum yaşasın tembelikkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…