bence bunalma canım ya çık gezsene serin yerlere falan git.hamileliğin tadını çıkar bence.İyi akşamlar diliyorum ...
Kızlar evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? ben çok bunaldım ya oturmak,yatmak zulum tv izlemekten hiç hoşlanmıyorum.Bilgisayarda bunaltıyor (rahat oturamıyorum ki) hiç bir iş yaptırmıyorlarrr(temizlik yapmak en büyük hobim ) birşeyler örüyordum2 aydır ellerim şiş ve eklem bölgeleri ağrıyor Dışarı adım atmak dahi istemiyorum hem sıcak hemde çabuk yoruluyorum.Hergün akşam olsada yatsam diyorum sabaha bir gün daha geçmiş olacak diye ama gece uyku tutmuyor sabaha karşı uyuyakalıyorum.Geçecek dimi ya cok bunaldım
zaten zamanı değil, iyi bari çıkmama şansınız varsa çıkmayın canımmemnun olduuuk.
olmaz diye birşey yok.böyle de çok tatlı da madem elde yapıcaksın erkek çocuğa başka figür de yapabilirsin.
hayırlısı olsun.risk varsa bekleme canım yeterince büyümüş olacak zaten.
tam da doğum zamanı ya.inşallah kolayca ev bulup taşınırsınız.
cıkmamaya karar verdık canım doğumdan sonra cıkacaz ınsallh,onceden soyleseymıs suyum azalmıs zaten bol bol dınlen dedı doktorum
bence bunalma canım ya çık gezsene serin yerlere falan git.hamileliğin tadını çıkar bence.
Aslında doğru diyorsun kendimi eve kapattıkca iyice bunalıma giriyorumzaten zamanı değil, iyi bari çıkmama şansınız varsa çıkmayın canım
amin canım benim Allah razı olsun
gerçi normal doğum pozisyonunu almış kuzucuk. çok fazla yürürsem erken gelebilir ::26:
belden iğneyle sezeryandan korkuyordum. yarıda agrı hissedermiyim vs diye...
ama doktorum bugün çok rahatlattı beni sağolsun...
nekadar kolay toparlandıgına,nekadar az acı hissettiğine sen bile şaşırıcaksın dedi...
hayırlısı bakalım... şafak 20
evet canım sezeryan olucak kısmetse...
dr gelişimini çok begendi.
ayın 24 ünde ciğer geliştirici iğne yapılıcak her ihtimale karşı.
o günki bebişin kilosuna göre 24 ü ile 30 u arasında alıncak...
Hayırlısı Allah'tan.
senin doktorun niye karşı canım.ben de ilk sezaryenimi genel anesteziyle yaptım.şimdi epidurale cesaret etmeye çalışıyorum ama çok kararsızımDemek epıdural sezeryan olacak bende sezeryan olacağım ama epiduralı tercih etmiyorum.Öncelikle doktorum ve eşim karşı ki bende istemem.Bu yöntemle doğum yapmış tanıdıklarım var çok memnun kalmışlar sen bunları düşünme bebeğine kavuşacağını düşün hem o an bebeğinin ilk ağlama sesini duyacaksın
Ben de izindeyim bir rahatım ki sorma... İş zaten hamileliğimin başından beri yapmıyorum. Son haftalara kadar yürüyüşe alışverişe giderdim her gün. Şimdi çok yoruluyorum fazla yürüyemiyorum yine de sıkılmıyorum. Ama benim içimde tipik bir ev hanımı var:)) dışarı çıkmayınca konu komşu muhabbetleri sıklaştı sabah kahveleri öğlen oturmaları mevlütler kınalar haftasonları da arkadaşlarla brunch'lar derken ooo zaman akıp gidiyo. Annemler boşuna okuttuk bunu Boğaziçi'nde diyor:))İyi akşamlar diliyorum ...
Kızlar evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? ben çok bunaldım ya oturmak,yatmak zulum tv izlemekten hiç hoşlanmıyorum.Bilgisayarda bunaltıyor (rahat oturamıyorum ki) hiç bir iş yaptırmıyorlarrr(temizlik yapmak en büyük hobim ) birşeyler örüyordum2 aydır ellerim şiş ve eklem bölgeleri ağrıyor Dışarı adım atmak dahi istemiyorum hem sıcak hemde çabuk yoruluyorum.Hergün akşam olsada yatsam diyorum sabaha bir gün daha geçmiş olacak diye ama gece uyku tutmuyor sabaha karşı uyuyakalıyorum.Geçecek dimi ya cok bunaldım
Canım bir sorun mu var neden bu kadar erken alacak? Kaç haftalıkken alacak? Benim cadı da erken doğacak ama ters olduğu için. Hiçbir sıkıntı olmasaydı erken doğurmak istemezdimevet canım sezeryan olucak kısmetse...
dr gelişimini çok begendi.
ayın 24 ünde ciğer geliştirici iğne yapılıcak her ihtimale karşı.
o günki bebişin kilosuna göre 24 ü ile 30 u arasında alıncak...
Hayırlısı Allah'tan.
canım bayıldım rüyana bak bizim topik meşur olacak demedi deme en iyi yazar konusunda evasude,paradoks ve suzanı sayabilirim çünkü maşallahları var bi yazıyolar ki oku oku bitmiyor ...bizim gözler şaşı kalıyoruz....
canım işte olanlar evde olmak istiyo evde olanlar işte napcaz biz yaa:18: ama çok haklısın ben izin günlerimde bile zamanı geçiremiyorum tv de bişey olmuyo işte yapamıyosun..dışarı desen sıcak oluyo ve hemen yoruluyosun...napcaz izinlerde bilmiyorum:18:
bu arada aşağıda 31 gün kaldı yazıyormuş.ben de 36 sanıyorum ya ozaman yaklaşık 20 günüm falan kaldı benim de.gerçi cumartesi kontrolüm var doktor o gün belirler heralde.
ben de epidural sezaryen olmaya cesaret etmeye çalışıyorum.gerçekten daha çabuk toparlanıyorlar.bi karar versem artık.
senin doktorun niye karşı canım.ben de ilk sezaryenimi genel anesteziyle yaptım.şimdi epidurale cesaret etmeye çalışıyorum ama çok kararsızım
Canım bir sorun mu var neden bu kadar erken alacak? Kaç haftalıkken alacak? Benim cadı da erken doğacak ama ters olduğu için. Hiçbir sıkıntı olmasaydı erken doğurmak istemezdim
yok canım bir sorun yok hamd olsun...
tersti ama dönmüş çok şükür.
37+ olucam.yani 38. haftanın içinde.
sezeryan için uygun bir dönem.
ilki sezeryan oldugu için bu da mecburi sezeryan olucak.
Temmuz ayına girsin istemedim ben. Ramazan a toparlanmış girmek istedim
Ben de izindeyim bir rahatım ki sorma... İş zaten hamileliğimin başından beri yapmıyorum. Son haftalara kadar yürüyüşe alışverişe giderdim her gün. Şimdi çok yoruluyorum fazla yürüyemiyorum yine de sıkılmıyorum. Ama benim içimde tipik bir ev hanımı var:)) dışarı çıkmayınca konu komşu muhabbetleri sıklaştı sabah kahveleri öğlen oturmaları mevlütler kınalar haftasonları da arkadaşlarla brunch'lar derken ooo zaman akıp gidiyo. Annemler boşuna okuttuk bunu Boğaziçi'nde diyor:))
Canım bir sorun mu var neden bu kadar erken alacak? Kaç haftalıkken alacak? Benim cadı da erken doğacak ama ters olduğu için. Hiçbir sıkıntı olmasaydı erken doğurmak istemezdim
Anlıyorum canım ben yanlış hesaplamışım 37 bittikten sonra sorun olmaz Allah'ın izniyle. Biz de Temmuz'da bekliyorduk ama Haziran'da gelecek bebeğimiz. İnşallah sorunsuz sağlık sıhhatle doğarlar
teyzelerim annemin çantası geldiiii çok beğenmişş sizinlede paylaşmak istedi
Eki Görüntüle 731994 Eki Görüntüle 731993 Eki Görüntüle 731995
bakın burda neler var teyzeleriiii
https://www.facebook.com/photo.php?...479.1073741839.457413921007405&type=1&theater
Teyzoşşları sizi kızımla tanıştırayımmmm
bugün doktora randevumuz vardı daha öncede yazmıştım rahimde yumuşama var diye. bugün gittik 1 parmak kadar açıklık var dedi doktor:18: nst de sancılarım düzenli olsa imiş alacakmış beni doğuma ama düzensiz sancılar dedi. eve git evde bekle . peki doğum ne zaman olur dedim. bu hafta içi de olabilir haftaya da öteki hafta da.:44: nasıl yaniİ? açılma var ama bünyeye bağlı.bebeğin kilosu gelişimi,suyu herşeyi iyi ama şu zaman da doğum olur diyemem dedi.beklicekmişiz
biz geldik güzel teyzeler....
9 ayın en mükemmel kontrolünü yaşadık bugün
önce doktor teyzemizin odasına gittik... varmı şikayetin dedi... bende dedim bu rahim kemiklerim koptu kopucake alış artık miraycım olucak bunlar dedi önce ultrason-sonra tansiyon kilo-sonra çatı muayenesi için hazırlasınlar seni dedi :18::18::18: tabi öyle diyince bi ürktüm... :18::18: sonra doktoruma rüyamı anlattım... sezeryan diyodunuz odanıza bile çıkmadan kaçıp eve gidiyodum dedim...o da dediki; zaten ben sana güvenemiyorum... sanki normal doğum yapamıycaksın gibi hissediyorum acıya da mı dayanamıycaksın acaba falan dedi... çatı muayenesinde herşeyi anlıycaz dedi... neyse ultrasona girdik... maşallah prensesime yaklaşık 2850 gr ve 50 cm civarında kızımızın boyu posu suyu ve bebek eşi gayet sağlıklı... zayıfmı dedim hayır harika dedi... süper gidiyo herşey dedi tabi ağzım kulaklarımda... kalktık ultrasondan kilomuz ve tansiyonumuza bakıldı geçen haftaya göre 400gr vermişim nasıl becerdiysem... tansiyonum da 12/8 yani gayet normal tabiii asıl olan mevzu çatı muayenesi... gittik çatala oturduk asistan abla bizi hazırladı (ama tırsıyorum)... doktorumuz geldi... dedim ki hocam ben bu olaydan korkuyorum... kendini aşağıya doğru biraz daha indir dedi... biraz kaydım... korkma sadece kendinii serbest bırak ve derin nefes al dedi... tam 3 saniye sürdü... :26: bitti dedi :26: canım hiç yanmadı... veeeeeee "gık bile yapmadan doğurucaksın miray" dedi çatın buna çok müsait ve sen gerçekten kendini normal doğuma psikolojik olarak hazırlamışsın dedi... inan çok kolay olucak doğum dedi (inşallah öyle olur)... ne hastalarım var o koltuğa oturdukları anda bağırmaya başlıyolar ve normal doğum istiyolar - ama malesef bu mümkün değil dedi... çıktık ordan da bizi tekrar odasına bile çağırmadı (normalde kilo ve tansiyonumuzu yazardı) gerek yok artık dedi haftaya randevu alıyımmı dedim... al ama haftaya kadar doğurmazsan tabi dedi varmı dedim öyle bi ihtimal... şu an 1 cm açılman var... doğum yakın olabilir tabi dedi... çooook heyecanlandım....kızımıza kavuşucaz inşallah... allah korusun kalp atışları düşmediği sürece normal doğum olucak inşallah sonra halama gittik... o da demezmi karnın aşağıya doğru inmiş diye... aha dedim geliyo bu kız bizden haberler bu kadar... akşam da kuzenimin doğumgünü var oraya gidicez... şimdi geçmişi okumalıyız... öptük kocaman hepiniziii
bizim için bol bol dua edin bebetolarrrr
canım kusura bakma hasta bezlerinden konuşmustuk seninle ben o gün alışverişe cıkamadım markalara bi bak demiştin inşallah bugün alıcam.. sen naptın aldın mı..??
ayyyy sende kavuşuyosun tospikineeee :81::81: rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. kolayca kuş gibi olur herşeybiz geldik güzel teyzeler....
önce doktor teyzemizin odasına gittik... varmı şikayetin dedi... bende dedim bu rahim kemiklerim koptu kopucake alış artık miraycım olucak bunlar dedi önce ultrason-sonra tansiyon kilo-sonra çatı muayenesi için hazırlasınlar seni dedi :18::18::18: tabi öyle diyince bi ürktüm... :18::18: sonra doktoruma rüyamı anlattım... sezeryan diyodunuz odanıza bile çıkmadan kaçıp eve gidiyodum dedim...o da dediki; zaten ben sana güvenemiyorum... sanki normal doğum yapamıycaksın gibi hissediyorum acıya da mı dayanamıycaksın acaba falan dedi... çatı muayenesinde herşeyi anlıycaz dedi... neyse ultrasona girdik... maşallah prensesime yaklaşık 2850 gr ve 50 cm civarında kızımızın boyu posu suyu ve bebek eşi gayet sağlıklı... zayıfmı dedim hayır harika dedi... süper gidiyo herşey dedi tabi ağzım kulaklarımda... kalktık ultrasondan kilomuz ve tansiyonumuza bakıldı geçen haftaya göre 400gr vermişim nasıl becerdiysem... tansiyonum da 12/8 yani gayet normal tabiii asıl olan mevzu çatı muayenesi... gittik çatala oturduk asistan abla bizi hazırladı (ama tırsıyorum)... doktorumuz geldi... dedim ki hocam ben bu olaydan korkuyorum... kendini aşağıya doğru biraz daha indir dedi... biraz kaydım... korkma sadece kendinii serbest bırak ve derin nefes al dedi... tam 3 saniye sürdü... :26: bitti dedi :26: canım hiç yanmadı... veeeeeee "gık bile yapmadan doğurucaksın miray" dedi çatın buna çok müsait ve sen gerçekten kendini normal doğuma psikolojik olarak hazırlamışsın dedi... inan çok kolay olucak doğum dedi (inşallah öyle olur)... ne hastalarım var o koltuğa oturdukları anda bağırmaya başlıyolar ve normal doğum istiyolar - ama malesef bu mümkün değil dedi... çıktık ordan da bizi tekrar odasına bile çağırmadı (normalde kilo ve tansiyonumuzu yazardı) gerek yok artık dedi haftaya randevu alıyımmı dedim... al ama haftaya kadar doğurmazsan tabi dedi varmı dedim öyle bi ihtimal... şu an 1 cm açılman var... doğum yakın olabilir tabi dedi... çooook heyecanlandım....kızımıza kavuşucaz inşallah... allah korusun kalp atışları düşmediği sürece normal doğum olucak inşallah sonra halama gittik... o da demezmi karnın aşağıya doğru inmiş diye... aha dedim geliyo bu kız bizden haberler bu kadar... akşam da kuzenimin doğumgünü var oraya gidicez... şimdi geçmişi okumalıyız... öptük kocaman hepiniziii
yerli yersiz her kelimenin yiyecek birşeyi çağrıştırması ne kadar da ironik değilmi????
Sulu göz dedin de kız aklıma küçükken çiğnediğim
ama bir türlü gözümü sulandırmayan SULU GÖZ sakızları
geldiKız ilk defa sulu göze aş erdim diye
aşkıma mesaj atayım bari
Aslında gebelikten önce çok daha sulu gözlüydüm şimdi
durum çok akrışık birden ağlıyorum sonra gülüyorum:44::44::44::44:
Duygular birbirleriyle karışıyor
Kızlar bişey sorcam Pinuspinea arkadaşımız e bebekten indirim kuponuyla WEEWELL marka elektrikli göğüs pompası almış..ben bu markayı ilk defa duyuyorum..genelde avent yada medela iyi diye duymuştum.acaba bu markayı bilen varmı iyimidir??fiyatı diğerlerine göre çok uygun da..
biz geldik güzel teyzeler....
İyi akşamlar diliyorum ...
bence bunalma canım ya çık gezsene serin yerlere falan git.hamileliğin tadını çıkar bence.
Aslında doğru diyorsun kendimi eve kapattıkca iyice bunalıma giriyorum
canım esım nobetcı yalnızım maalesef bugun gittim biraz asağıda camların arasında oturdum bı saatkendıme geldım tavsıye ederımama yorma kendını heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?