2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bende oluyor fakat uzun surmuyor bilemedim şimdi

ayyy kız ben hiç hayal kuramıyorum yaaahh
benim önümüzdeki kontrol haftaya pazt. ama bana bu hafta içi bi action olacakmış gibi geliyor

ööööyledeee böyylleedeeeee geçeceeeekkk
meeccccbuuuurrrr

canım sağ tarafından ameliyat oldunmu hıc apendıst,kasık fıtıgı vs

ahhh canım yaa benim oluyor ama uzun sürmedi hiç...senin 1 saattir oluyomuş bence ara bi doktoru sor bişey değilse bile için rahatlar...

canım öğlende alıntı yaptım ama bilgisayar kapandı diye yazamamıştım...kızını çok beğendim diycektim maşallah çok net göstermiş yüzünü cimcime
yoğurt mak mi bak onuda bilmiyorum...ya şimdi o markayı alıpta fazla kullanamadan bozulur diye endişe ediyorum ..napsamki bilemedim :18:

alkol yasasını hemen onayladılar bizim altı ay gene rafa kalktı herhalde
4 çoçuk demeyi biliyorlar ama

evet canım yaa nolcak bu böle belirsiz devam edip gidecekmi...gezi olayları çıkmadan bikaç gün önce toplantı yapmışlardı başbakana gidecekti ama bu olaylar olunca yine rafa kalktı...artıkta olmaz gibi ...baksana başbakanımız halkın sorunlarını çözmek yerine restleşmeyi tercih etti..mitingler düzenleyip boy gösterisi yapacaklarmış..dahada konuşulurmu bilmiyorum...inşallah hayırlısı olur hakkımızda ...

Bende o markanın yoğurt mak var çok memnunum

çok heyecanlandımmmmmmmmm

11gibi ıyanıyorum hamîle yastığımın arasına yatıyorum kîtap okuyorum dergi okuyorum ara ara telefondan interneye girip gündemi ve sizi takip ediyorum akşamda arklarımla buluşuyorum yada tamtersi gündüz arklarımla buluşyrm ben çok mutluyum yaşasın tembelikkkkkkkkkk

canım sağ tarafından ameliyat oldunmu hıc apendıst,kasık fıtıgı vs
yok canım olmadım hiç
ahhh canım yaa benim oluyor ama uzun sürmedi hiç...senin 1 saattir oluyomuş bence ara bi doktoru sor bişey değilse bile için rahatlar...

şimdi hafiledi ama geçmedi yaasadece sağda doktorum gel dersede hiç uygun değilim aslında cesaret edemiyoorum ağdacıda olmaz bu saatte

ayy dedikodu yapmaktan size neler yaptığımı demedim ben
ECE'min uyku setini yıkadık ütüledik yatağını serdiikkk fotosunuda koyayım şimdi
sonra doğum çantamı tamamladım, bi tek kızıma eczaneden bepanthene alıcam pişikleri olmasın totosunda kuzumun
sonra evde halıları kaldırdım yıkamaya verdim. salonun şeklini değiştirdik annemle
ve evde çekmece namına ne varsa boşalttık düzelttik gereksizleri attık
bi ferahladımki şimdi sormayın
bi tek koltuklarım kaldı silinicek sonra başka işim yok çok şükür annem gelince nasıda kolayca bitti bütün işler demi

Eklentiler

• $P6100689.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 34
.HEEEEYYYY AVATARIIMA BAAAKIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN
sonunda yaptııımmmm:119::119::118::118:

yok canım olmadım hiç

şimdi hafiledi ama geçmedi yaasadece sağda doktorum gel dersede hiç uygun değilim aslında cesaret edemiyoorum ağdacıda olmaz bu saatte
yaaa şimdi geldinizmi sözüme...gidin artık şu ağdaya bak ağrın geçmeseydi mecbur gidecektin hastaneye ve allatan bakacaklardı senin o ağrıların yetmezmiş gibi bide kıl tüy stresin başlıcaktı...yarın ilk işin bu olsun hemi ...

ohhh misler gibi olmuş annesi...güle güle büyüsün içinde allah razı olsun annelerden benimde geçen hafta bütün işimi bitirdi..bak çekmece dedinde aklıma geldi bende salondaki çekmeceleri boşaltayım izin günümde yaptımmı tam yapayım ..

ahh bir sat ımız olaydı:)) polikistik overli olduğum için izafi bir satımız var ona göre de bebek pek uymuyo 5 6 gün geri gözüküyo uzun süredir..çarşambaya randevu aldım durumu netleştirmem gerek.

canım benimde pko vardı hatta 2 yıla yakın ilaç tedavisi gördüm sonra allahım nasip etti yavrumu...ama ben ilaç içtiğim için adetlerimi oluyordum içmediğim zman olmuyordum...bu durumu doktora anlattım ..özellikle sordum benim sölediğim sat net olmayabilir diye...ama bebeğin gelişimi benim sölediğim tarihe uyuyormuş hatta son gittiğimde daha önde bile çıktı...doktor biliyordur dimi bişey olsa net değil derdi heralde ???

Ne güzel her şey tamam Allah iyi günlerde kullandırsın. Anneler bitane insan önceden pek anlamıyo da yaş ilerledikçe kıymetini anlıyor insan.

Bir ara bazı haberler çıkmıştı ufak bir hatada felç olma olasılığı var diye sanırım ondan dolayı tercih etmiyor
of o ihtimal de beni çok düşündürüyor zaten.
ben de 38 i doldursun istiyorum bakalım doktor ne diyecek.cumartesi belli olur bizim de artık.
of onlar zaten işlerine nasıl gelirse öyle davranırlar bakalım umutlarımız boşa çıkmasa keşke.

oh ne güzel işleri de bitirmişsiniz yatağı da çok güzel olmuş güle güle yatsın ececik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…