bende oluyor fakat uzun surmuyor bilemedim şimdikızlar yaaa sağ kasık tarafım ağrıyor bir saattir siznde oluyormu hiç ilk defa oldu benim hani adet olmadan 1 gün önce falan ağrırya aynı öle ağrıyor geçmiyorda sadece sağğda ama kızında kıpırdayıp duruyor gaz sancısıda değil sanki yaa böle olan varmı
ayyy kız ben hiç hayal kuramıyorum yaaahhAmaniiiiinnnnn... beni bile heyecan bastı gozlerim bi doldu geri gitti. Hayırlısı okur inşaallah. Zaten benim favorilerim sen, Suzan, paradoks. At yarışı gibi burun farkıyla gecerseniz birbirinizi bilemem)) allah herkese yardimci olsun.
ööööyledeee böyylleedeeeee geçeceeeekkkİyi akşamlar diliyorum ...
Kızlar evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? ben çok bunaldım ya oturmak,yatmak zulum tv izlemekten hiç hoşlanmıyorum.Bilgisayarda bunaltıyor (rahat oturamıyorum ki) hiç bir iş yaptırmıyorlarrr(temizlik yapmak en büyük hobim ) birşeyler örüyordum2 aydır ellerim şiş ve eklem bölgeleri ağrıyor Dışarı adım atmak dahi istemiyorum hem sıcak hemde çabuk yoruluyorum.Hergün akşam olsada yatsam diyorum sabaha bir gün daha geçmiş olacak diye ama gece uyku tutmuyor sabaha karşı uyuyakalıyorum.Geçecek dimi ya cok bunaldım
kızlar yaaa sağ kasık tarafım ağrıyor bir saattir siznde oluyormu hiç ilk defa oldu benim hani adet olmadan 1 gün önce falan ağrırya aynı öle ağrıyor geçmiyorda sadece sağğda ama kızında kıpırdayıp duruyor gaz sancısıda değil sanki yaa böle olan varmı
Var ya sizler böyle söyleyince enerji geliyor banacanım esım nobetcı yalnızım maalesef bugun gittim biraz asağıda camların arasında oturdum bı saatkendıme geldım tavsıye ederımama yorma kendını heee
kızlar yaaa sağ kasık tarafım ağrıyor bir saattir siznde oluyormu hiç ilk defa oldu benim hani adet olmadan 1 gün önce falan ağrırya aynı öle ağrıyor geçmiyorda sadece sağğda ama kızında kıpırdayıp duruyor gaz sancısıda değil sanki yaa böle olan varmı
Var ya sizler böyle söyleyince enerji geliyor bana
evde durdukça mıskınleşiliyo
Bende o markanın yoğurt mak var çok memnunum
çok heyecanlandımmmmmmmmm
11gibi ıyanıyorum hamîle yastığımın arasına yatıyorum kîtap okuyorum dergi okuyorum ara ara telefondan interneye girip gündemi ve sizi takip ediyorum akşamda arklarımla buluşuyorum yada tamtersi gündüz arklarımla buluşyrm ben çok mutluyum yaşasın tembelikkkkkkkkkk
alkol yasasını hemen onayladılar bizim altı ay gene rafa kalktı herhalde
4 çoçuk demeyi biliyorlar ama
cok güzelmiş güle güle kullanınnerden aldınız acaba daha ben alamadım
Kızlar bişey sorcam Pinuspinea arkadaşımız e bebekten indirim kuponuyla WEEWELL marka elektrikli göğüs pompası almış..ben bu markayı ilk defa duyuyorum..genelde avent yada medela iyi diye duymuştum.acaba bu markayı bilen varmı iyimidir??fiyatı diğerlerine göre çok uygun da..
biz geldik güzel teyzeler....
9 ayın en mükemmel kontrolünü yaşadık bugün
önce doktor teyzemizin odasına gittik... varmı şikayetin dedi... bende dedim bu rahim kemiklerim koptu kopucake alış artık miraycım olucak bunlar dedi önce ultrason-sonra tansiyon kilo-sonra çatı muayenesi için hazırlasınlar seni dedi :18::18::18: tabi öyle diyince bi ürktüm... :18::18: sonra doktoruma rüyamı anlattım... sezeryan diyodunuz odanıza bile çıkmadan kaçıp eve gidiyodum dedim...o da dediki; zaten ben sana güvenemiyorum... sanki normal doğum yapamıycaksın gibi hissediyorum acıya da mı dayanamıycaksın acaba falan dedi... çatı muayenesinde herşeyi anlıycaz dedi... neyse ultrasona girdik... maşallah prensesime yaklaşık 2850 gr ve 50 cm civarında kızımızın boyu posu suyu ve bebek eşi gayet sağlıklı... zayıfmı dedim hayır harika dedi... süper gidiyo herşey dedi tabi ağzım kulaklarımda... kalktık ultrasondan kilomuz ve tansiyonumuza bakıldı geçen haftaya göre 400gr vermişim nasıl becerdiysem... tansiyonum da 12/8 yani gayet normal tabiii asıl olan mevzu çatı muayenesi... gittik çatala oturduk asistan abla bizi hazırladı (ama tırsıyorum)... doktorumuz geldi... dedim ki hocam ben bu olaydan korkuyorum... kendini aşağıya doğru biraz daha indir dedi... biraz kaydım... korkma sadece kendinii serbest bırak ve derin nefes al dedi... tam 3 saniye sürdü... :26: bitti dedi :26: canım hiç yanmadı... veeeeeee "gık bile yapmadan doğurucaksın miray" dedi çatın buna çok müsait ve sen gerçekten kendini normal doğuma psikolojik olarak hazırlamışsın dedi... inan çok kolay olucak doğum dedi (inşallah öyle olur)... ne hastalarım var o koltuğa oturdukları anda bağırmaya başlıyolar ve normal doğum istiyolar - ama malesef bu mümkün değil dedi... çıktık ordan da bizi tekrar odasına bile çağırmadı (normalde kilo ve tansiyonumuzu yazardı) gerek yok artık dedi haftaya randevu alıyımmı dedim... al ama haftaya kadar doğurmazsan tabi dedi varmı dedim öyle bi ihtimal... şu an 1 cm açılman var... doğum yakın olabilir tabi dedi... çooook heyecanlandım....kızımıza kavuşucaz inşallah... allah korusun kalp atışları düşmediği sürece normal doğum olucak inşallah sonra halama gittik... o da demezmi karnın aşağıya doğru inmiş diye... aha dedim geliyo bu kız bizden haberler bu kadar... akşam da kuzenimin doğumgünü var oraya gidicez... şimdi geçmişi okumalıyız... öptük kocaman hepiniziii
bizim için bol bol dua edin bebetolarrrr
İyi akşamlar diliyorum ...
Kızlar evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? ben çok bunaldım ya oturmak,yatmak zulum tv izlemekten hiç hoşlanmıyorum.Bilgisayarda bunaltıyor (rahat oturamıyorum ki) hiç bir iş yaptırmıyorlarrr(temizlik yapmak en büyük hobim ) birşeyler örüyordum2 aydır ellerim şiş ve eklem bölgeleri ağrıyor Dışarı adım atmak dahi istemiyorum hem sıcak hemde çabuk yoruluyorum.Hergün akşam olsada yatsam diyorum sabaha bir gün daha geçmiş olacak diye ama gece uyku tutmuyor sabaha karşı uyuyakalıyorum.Geçecek dimi ya cok bunaldım
yok canım olmadım hiçcanım sağ tarafından ameliyat oldunmu hıc apendıst,kasık fıtıgı vs
ahhh canım yaa benim oluyor ama uzun sürmedi hiç...senin 1 saattir oluyomuş bence ara bi doktoru sor bişey değilse bile için rahatlar...
yaaa şimdi geldinizmi sözüme...gidin artık şu ağdaya bak ağrın geçmeseydi mecbur gidecektin hastaneye ve allatan bakacaklardı senin o ağrıların yetmezmiş gibi bide kıl tüy stresin başlıcaktı...yarın ilk işin bu olsun hemi ...yok canım olmadım hiç
şimdi hafiledi ama geçmedi yaasadece sağda doktorum gel dersede hiç uygun değilim aslında cesaret edemiyoorum ağdacıda olmaz bu saatte
ayy dedikodu yapmaktan size neler yaptığımı demedim ben
ECE'min uyku setini yıkadık ütüledik yatağını serdiikkkfotosunuda koyayım şimdi
sonra doğum çantamı tamamladım, bi tek kızıma eczaneden bepanthene alıcam pişikleri olmasın totosunda kuzumun
sonra evde halıları kaldırdım yıkamaya verdim. salonun şeklini değiştirdik annemle
ve evde çekmece namına ne varsa boşalttık düzelttik gereksizleri attık
bi ferahladımki şimdi sormayın
bi tek koltuklarım kaldı silinicek sonra başka işim yok çok şükürannem gelince nasıda kolayca bitti bütün işler demi
.HEEEEYYYY AVATARIIMA BAAAKIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN
sonunda yaptııımmmm:119::119::118::118:
sata göre yazıyo canım
ahh bir sat ımız olaydı:)) polikistik overli olduğum için izafi bir satımız var ona göre de bebek pek uymuyo 5 6 gün geri gözüküyo uzun süredir..çarşambaya randevu aldım durumu netleştirmem gerek.
sonra doğum çantamı tamamladım, bi tek kızıma eczaneden bepanthene alıcam pişikleri olmasın totosunda kuzumun
sonra evde halıları kaldırdım yıkamaya verdim. salonun şeklini değiştirdik annemle
bi tek koltuklarım kaldı silinicek sonra başka işim yok çok şükürannem gelince nasıda kolayca bitti bütün işler demi
of o ihtimal de beni çok düşündürüyor zaten.Bir ara bazı haberler çıkmıştı ufak bir hatada felç olma olasılığı var diye sanırım ondan dolayı tercih etmiyor
ben de 38 i doldursun istiyorum bakalım doktor ne diyecek.cumartesi belli olur bizim de artık.yok canım bir sorun yok hamd olsun...
tersti ama dönmüş çok şükür.
37+ olucam.yani 38. haftanın içinde.
sezeryan için uygun bir dönem.
ilki sezeryan oldugu için bu da mecburi sezeryan olucak.
Temmuz ayına girsin istemedim ben. Ramazan a toparlanmış girmek istedim
of onlar zaten işlerine nasıl gelirse öyle davranırlar bakalım umutlarımız boşa çıkmasa keşke.evet canım yaa nolcak bu böle belirsiz devam edip gidecekmi...gezi olayları çıkmadan bikaç gün önce toplantı yapmışlardı başbakana gidecekti ama bu olaylar olunca yine rafa kalktı...artıkta olmaz gibi ...baksana başbakanımız halkın sorunlarını çözmek yerine restleşmeyi tercih etti..mitingler düzenleyip boy gösterisi yapacaklarmış..dahada konuşulurmu bilmiyorum...inşallah hayırlısı olur hakkımızda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?