2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

kızlar kociş geldi ben kaçar yarın görüşürük artık öpüldünüüüüzzzz
bütün cici annişlereee bugüne kadar hiç uyuyamadığı kadar güzel uykular diliyoruuuummmm

Canım sağlıcakla yatsın inşallah kızın.Çok güzel olmuş yatağı.
bende perşembe günü koltuklarımı sildim üzerlerinede polar örtü aldım krem rengi onları örttüm bıktım koltuk silmekten.en azından örtüleri yıkarım.resmen koltuğumun kadifesi yıprandı.bu arada ellerimçamaşır suyundan şişti ama Allahtan geçti şimdi.sende silerken dikkat et ellerin şişmesin.

canlar ne haberler.ben ağırlaştım artık bayağı.sağlık ocağındaki ebe bebek aşağı inmiş ama doğum kanalında değil dedi.bana karnım inmemiş gibi geliyor.karnımın şişliği göğsümün altından başlıyor.hayırlısıyla temmuzu görsemde öyle doğursam.....

Sağlık ocağındaki ebeler hep böyle diyo.. Bana da öyle diyolar, ama doktor hiç bi sıkıntı yok dedi. Ebeye kalsa benim kalkmama yatmam gerekiyomuş sürekli, ama çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum ben.. Yatmıyorum da

hele kuzenime göre iki hafta sonra doğumum var.taş çatlasın 15 günün var diyor.sinir oluyorum valla

ii geceelr hnm lar bnm kocıs nesle olmus hampusurup duruyor geldıgınden berı sesıde ıdıyorrr ayrımı yatsak ne ama kıyamamkıııııderken ahanda uyudu kaldıı heheh

az once uzun zmandır yapmadıgım seyı yaptım koca bır yarım ekmek arası ve koca bır barkda ayran goturudm mıdemm dop dolu rahatsızım sımıdeeeama ne yapım paşam kg sı artsın dıy eyeıdm vala bakk[yarasın kocumaaaaaaaaaaaaa
QUOTE=yarim_;30753283]vazelin sür istersen çatlaklarına...
[/QUOTE]ayy yaim valla cok acıyorlar ya cokkkkkkkkkkkk oglum kıpırdadıkca cosuyorlar zatıııııı her yerımı sardılar sonradan geldıler her yerı sahıp lendılerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Offfff 2400.sayfayı kaçırmışım:44::44::44::44:
Geçmişi okuyayım ben hemen geliyorum
aklıma geldın zaten oglende aha evesude yok deıdmm
bıs ole duvar oldukkı olmadık seye aglıyorum melekler duygularımız karıstıdılar hep yaffffffffffff
ınsl tam ıner ve pıt dıyede dogarr ya benmkıde daha kanala gırmemıstı dr gırer daha vaktısı var dedı ınınce zaten asagı yukarı bellı olurmus dogum gunusu zarrrrrrrrrr

Ben çıkıyorum kızçeler kocişim gelecek
sofrayı hazırlayayım,acıktık bugün.
Eski yemek yememiz yok ama acıktık
Öpüyorum sizleri meleklerinize iyi bakın
bende az once yedım sımdı mıdem den oluyorum pöffffffffffff

alkol yasasını hemen onayladılar bizim altı ay gene rafa kalktı herhalde
4 çoçuk demeyi biliyorlar ama
4 mu oldu tv ızlemedıım ıcın 3 du en sonnn

oh annenın gelmesı harb yaradı sana heeeeeeeeeeeeeeee

kızlar kociş geldi ben kaçar yarın görüşürük artık öpüldünüüüüzzzz
bütün cici annişlereee bugüne kadar hiç uyuyamadığı kadar güzel uykular diliyoruuuummmm
ayy super olur delıksız bır uykuuuuuuuuuuuuuuu:26:

eben nerden bılıyor ındııgını yaa bnmkı o ka bılmyrdu

selaamm canlaarr
giremiyorum bikaç gündür.
yeni evimizi temizledik oğlumun bütün eşyalarını topladık götürdük evimize.
perşembede bütün evimizi toplayıp götürücez inşallah.
cuma sabahına yeni evimizde uyanıcaz.
bu arada kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü. eşim yeni bir noktaya alınmıştı o yüzden 1 haftadır çok stresli gergin bir yandan da taşınma telaşımız var bişey yapmayız diye düşünmüştüm. evde eşime bir kek yapıcaktım.
yeni ev için biraz alışveriş yapmıştık kardeşimle onları götürdük eve.
sonra eşim aradı ordayken.işten erken çıkmış gelmiş. çook şaşırdım
sonra kapıdan bakıyorum onu bekliyorum bi baktım eşimin elinde kocaamaaan bir çiçekk. inanamadım. harika bişeydi
ben birde annemi çağırmıştım eşya taşıycaz diye o kadar eminim yani bişey yapmıycamızdan.
sonra eşim yemeğe götürdü güzel bir yere ordan parka gittik gezdik
son zamanlarda yaşadığım en güzel gündü. bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedimm

cok sevındım senn adına canım benımm allah daımm etsın ınsl seneye paşan la kutlarsınız ınslll dua ıle

ii gcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nddd cnm ne mutlu sana

paradoks gözün aydın cnm ayliz prensesin ayak seslerimi onlar

ay bugun burdaydım hep ama geriden takip ettim şimdi de yatmaya gidiyorum iyi geceler

.HEEEEYYYY AVATARIIMA BAAAKIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN
sonunda yaptııımmmm:119::119::118::118:

yatagı da pek güzelmiş kızının güle güle kullanın inş..

ayy yarabbim ne güzel şeyler yaratıyosun maşşallahhh çok tatlı çıkmış bebişin yesinler onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…