yaaa şimdi geldinizmi sözüme...gidin artık şu ağdaya bak ağrın geçmeseydi mecbur gidecektin hastaneye ve allatan bakacaklardı senin o ağrıların yetmezmiş gibi bide kıl tüy stresin başlıcaktı...yarın ilk işin bu olsun hemi ...
ohhh misler gibi olmuş annesi...güle güle büyüsün içindeallah razı olsun annelerden benimde geçen hafta bütün işimi bitirdi..bak çekmece dedinde aklıma geldi bende salondaki çekmeceleri boşaltayım izin günümde yaptımmı tam yapayım ..[/Q
VALLA ya bu iş zor olmayacak böle ağdacı tanıdığımda yok kendim yapıyordum en son eldivenle almıştım yaa jiletmi yapsam onuda göremem aman ya ne zor iş kocayamı başvursam
yaaa şimdi geldinizmi sözüme...gidin artık şu ağdaya bak ağrın geçmeseydi mecbur gidecektin hastaneye ve allatan bakacaklardı senin o ağrıların yetmezmiş gibi bide kıl tüy stresin başlıcaktı...yarın ilk işin bu olsun hemi ...
ohhh misler gibi olmuş annesi...güle güle büyüsün içindeallah razı olsun annelerden benimde geçen hafta bütün işimi bitirdi..bak çekmece dedinde aklıma geldi bende salondaki çekmeceleri boşaltayım izin günümde yaptımmı tam yapayım ..[/Q
VALLA ya bu iş zor olmayacak böle ağdacı tanıdığımda yok kendim yapıyordum en son eldivenle almıştım yaa jiletmi yapsam onuda göremem aman ya ne zor iş kocayamı başvursam
YANİ ne diyeyim sana bilmiyorum..ağdacı tanıdığa ne gerek git güzel bi ağda salonuna gir bak odalarına temizmi değilmi sonra uzan ve 10 dk da hallet çık git evine...allah allah yaaa...
Bende kara kara düşünüyorum,kendim göremiyorum artık görsem de eğilemiyorum,ağdacıya da gitmek istemiyorum çok acıreşim olmaz utanırım.Epilasyon aletinin traş makinesi gibi olan başlığı var onu düşünüyorum,jiletle de kendimi keserim falan ,,,,:18::18::18:
Bende kara kara düşünüyorum,kendim göremiyorum artık görsem de eğilemiyorum,ağdacıya da gitmek istemiyorum çok acıreşim olmaz utanırım.Epilasyon aletinin traş makinesi gibi olan başlığı var onu düşünüyorum,jiletle de kendimi keserim falan ,,,,:18::18::18:
iyi ozaman canım kıllı kıllı gidersin doğuma...herkezden utanıyosun doktordan utanmazsın ozaman benden sölemesi
kızlar kociş geldi ben kaçar yarın görüşürük artık öpüldünüüüüzzzz
bütün cici annişlereee bugüne kadar hiç uyuyamadığı kadar güzel uykular diliyoruuuummmm
ayy dedikodu yapmaktan size neler yaptığımı demedim ben
ECE'min uyku setini yıkadık ütüledik yatağını serdiikkkfotosunuda koyayım şimdi
sonra doğum çantamı tamamladım, bi tek kızıma eczaneden bepanthene alıcam pişikleri olmasın totosunda kuzumun
sonra evde halıları kaldırdım yıkamaya verdim. salonun şeklini değiştirdik annemle
ve evde çekmece namına ne varsa boşalttık düzelttik gereksizleri attık
bi ferahladımki şimdi sormayın
bi tek koltuklarım kaldı silinicek sonra başka işim yok çok şükürannem gelince nasıda kolayca bitti bütün işler demi
iyi ozaman canım kıllı kıllı gidersin doğuma...herkezden utanıyosun doktordan utanmazsın ozaman benden sölemesi
Kız sus allah korusun,ben işte o başlıkla haledicem işimi...
YANİ ne diyeyim sana bilmiyorum..ağdacı tanıdığa ne gerek git güzel bi ağda salonuna gir bak odalarına temizmi değilmi sonra uzan ve 10 dk da hallet çık git evine...allah allah yaaa...
tamam apla kısssmaaa
canlar ne haberler.ben ağırlaştım artık bayağı.sağlık ocağındaki ebe bebek aşağı inmiş ama doğum kanalında değil dedi.bana karnım inmemiş gibi geliyor.karnımın şişliği göğsümün altından başlıyor.hayırlısıyla temmuzu görsemde öyle doğursam.....
Sağlık ocağındaki ebeler hep böyle diyo.. Bana da öyle diyolar, ama doktor hiç bi sıkıntı yok dedi. Ebeye kalsa benim kalkmama yatmam gerekiyomuş sürekli, ama çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum ben.. Yatmıyorum da
hele kuzenime göre iki hafta sonra doğumum var.taş çatlasın 15 günün var diyor.sinir oluyorum valla
aklıma geldın zaten oglende aha evesude yok deıdmmOfffff 2400.sayfayı kaçırmışım:44::44::44::44:
Geçmişi okuyayım ben hemen geliyorum
bıs ole duvar oldukkı olmadık seye aglıyorum melekler duygularımız karıstıdılar hep yaffffffffffff
Offfff yarimimmmm offfff okurken lazerin yok ettiği tüylerim bile diken diken oldu,gözlerim doldu,
heyecanla sonunu bekledim.AYLİZ'imize kocaman alkışNerden nereye be
annemBitiyor az kaldı kavuşacaksın kızçene,kavuşacağız biz teyzeleri ona
Ben çatı matı korkmuyorum da sen okurken heyecanlandım senin adına.Baktım kendime sıkıyorum bacaklarımı
Maşallah diyorum sana ve kızçene inşallah en organik türünden doğum nasip etsin ALLAh'ım sana,bana ve herkese
Ağlamıyorum sadece kendimi tuttamıyorummmmmm
ınsl tam ıner ve pıt dıyede dogarr ya benmkıde daha kanala gırmemıstı dr gırer daha vaktısı var dedı ınınce zaten asagı yukarı bellı olurmus dogum gunusu zarrrrrrrrrramiiinnn ... hepimiz kolaylıkla doğurabilelim inşallahh....
çoook teşekkür ederim... inşallah zamanında sağlıkla doğsun meleklerimiz...
çok teşekkür ettik admen teyzesi... parmağıyla muayene etti doktorum... o cam gibi olan şeyle değil...böyle sağa sola oynattı parmağınısanırım ordaki açılmayı anlamak için... çok korktuğum bişeydi ama inan hissetmedim bile...
amiiinnn amiinnn... korkulucak hiçbişey yokmuş... ama biraz da doktorla iletişime bağlı bi durum sanırım... ben normalde ağdada bile utanır çekinir korkardım... ama doktorum anne gibi (genç olmasına rağmen) çok rahatlatıcı bi tavrı var...
tamamen inmemiş kanala ama yavaş yavaş yol alıyor prensesim... allah yardımcımız olsun... kolaylıklar olsun inşallah...
bu karın inme olayından neden korkuyosun?... karnın aşağıya inmeye başladığı gibi doğum başlar diye düşünme sakın... hamilelik sürecinin son dönemlerinde bu olası bi durum... bebek doğum kanalına inip dış dünyaya yaklaşması lazım dimi annesi...
bende az once yedım sımdı mıdem den oluyorum pöffffffffffffBen çıkıyorum kızçeler kocişim gelecek
sofrayı hazırlayayım,acıktık bugün.
Eski yemek yememiz yok ama acıktık
Öpüyorum sizleri meleklerinize iyi bakın
4 mu oldu tv ızlemedıım ıcın 3 du en sonnnalkol yasasını hemen onayladılar bizim altı ay gene rafa kalktı herhalde
4 çoçuk demeyi biliyorlar ama
oh annenın gelmesı harb yaradı sana heeeeeeeeeeeeeeeeayy dedikodu yapmaktan size neler yaptığımı demedim ben
sonra doğum çantamı tamamladım, bi tek kızıma eczaneden bepanthene alıcam pişikleri olmasın totosunda kuzumun
sonra evde halıları kaldırdım yıkamaya verdim. salonun şeklini değiştirdik annemle
bi tek koltuklarım kaldı silinicek sonra başka işim yok çok şükürannem gelince nasıda kolayca bitti bütün işler demi
ayy super olur delıksız bır uykuuuuuuuuuuuuuuu:26:kızlar kociş geldi ben kaçar yarın görüşürük artık öpüldünüüüüzzzz
bütün cici annişlereee bugüne kadar hiç uyuyamadığı kadar güzel uykular diliyoruuuummmm
eben nerden bılıyor ındııgını yaa bnmkı o ka bılmyrducanlar ne haberler.ben ağırlaştım artık bayağı.sağlık ocağındaki ebe bebek aşağı inmiş ama doğum kanalında değil dedi.bana karnım inmemiş gibi geliyor.karnımın şişliği göğsümün altından başlıyor.hayırlısıyla temmuzu görsemde öyle doğursam.....
cok sevındım senn adına canım benımm allah daımm etsın ınsl seneye paşan la kutlarsınız ınslll dua ıleselaamm canlaarr
giremiyorum bikaç gündür.
yeni evimizi temizledik oğlumun bütün eşyalarını topladık götürdük evimize.
perşembede bütün evimizi toplayıp götürücez inşallah.
cuma sabahına yeni evimizde uyanıcaz.
bu arada kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü. eşim yeni bir noktaya alınmıştı o yüzden 1 haftadır çok stresli gergin bir yandan da taşınma telaşımız var bişey yapmayız diye düşünmüştüm. evde eşime bir kek yapıcaktım.
yeni ev için biraz alışveriş yapmıştık kardeşimle onları götürdük eve.
sonra eşim aradı ordayken.işten erken çıkmış gelmiş. çook şaşırdım
sonra kapıdan bakıyorum onu bekliyorum bi baktım eşimin elinde kocaamaaan bir çiçekk. inanamadım. harika bişeydi
ben birde annemi çağırmıştım eşya taşıycaz diye o kadar eminim yani bişey yapmıycamızdan.
sonra eşim yemeğe götürdü güzel bir yere ordan parka gittik gezdik
son zamanlarda yaşadığım en güzel gündü. bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedimm
ayy dedikodu yapmaktan size neler yaptığımı demedim ben
.HEEEEYYYY AVATARIIMA BAAAKIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN
sonunda yaptııımmmm:119::119::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?