8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadım
sezaryen günümüz pazartesi idi ama kızım
cumartesi akşamı hastaneyi ayağa kaldırıp
ekibi tatil günü evinden toplayıp
apar topar doğumumuz gerçekleşti
şimdilik henüz toparlanmış sayılmam
halsizlik diz boyu..
kızım 37. haftada 2800 gr doğdu
İçtiğimiz vitaminler de yapıyor cnmselam kızlar;
ayıptır sölemesi ama benim idrarım baya bi kopkoyu sarı turuncu yani su içmemde bi azalmada yok. herhamgi bişiyin göstergesi olabilir mi korktumm
Www.stickerbaski.comkızlar kavanoz seker yapanlar sekerlerın sticker'larini nerde yaptirmiştiniz ?
Benimki de göstermiyor. ters olduğu için diyor doktorumkızlar bişiy sorucam benim bebeğim ters 2 hafta önce gittiğimde doktorum ters bebek göstermiyo yüzünü dedi.2 hafta sonra tekrar çağardı ters olmasıyla ilgisi varmı yüzünü görmememizin yoksa o andamı acaba göstermedi ters oluğta yüzünü gören varmı ? :26: görmek istiyorum ben 4 boyutluda çünkü bu cumartesi gidicem..
halsizlik diz boyu..
temamm ne zaman vericen siparişi birmaksdan demi
gözün aydın canım bekleyelim bakalım hepsi sağlıklı şekilde gününde gelirler inşallahh
halsizlik diz boyu..
acıklık mı :18::18::18::18::18:
hayirlisi cnm inş,
annem yun almiş yıkatmıs , hem yatagin ustune ince bi silte hemde ince bir yun yorgan yaptiriyor , daha saglikli oldugunu soyledi .
cnm hg
nst de sonucun nasıl çıktı :26:
off ya hamile kadına misafir olurmu hiçne zaman gidicekler
cnm paradoks ile zeynep berenin doğumuna çok az kaldı bizler beklemedeyiz :18:
halsizlik diz boyu..
halsizlik diz boyu..
halsizlik diz boyu..
iyi akşamlar canlar
yarın sabah 8.30 da randevumuz var nst ye bağlayacaklar ve suyuna bakacaklar çok heyecanlıyım çok merak ediyorum kordonu ne alemde inş. her şey yolundadır
o 1 cm açılma bendede var
e gelicekler artık yavaş yavaş... orda kalıcak halleri yok ya
halsizlik diz boyu..
patiklerimiz geldii ,
biraz kargıo magduru olmuslar :))
elle düzeliyor kurdelleri vs , mis gibi lavanta kokuyorlar cokta guzel işçiligi
Eki Görüntüle 733812
patiklerimiz geldii ,
Eki Görüntüle 733812
ay rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
halsizlik diz boyu..
inş. sende güzel haberlerle gelirsin canımiyi akşamlar canlar
yarın sabah 8.30 da randevumuz var nst ye bağlayacaklar ve suyuna bakacaklar çok heyecanlıyım çok merak ediyorum kordonu ne alemde inş. her şey yolundadır
fıstıklar ben bi kaç gün yokum malesef
biliyosunuz pc çökmüştü kardeşimin laptop ından giriyodum, şimdi o kayseriye gidiyor bu akşam.
iletişim ağlarımız kopuyor ama kalbim sizinle
bi gelişme olursa durumumla alakalı inş. bi şekilde haber veririm size
hepiniz öpüldünüüüzzzzz , kendinize ve tospiklerinize cici bakıınnnn
ben de kaç haftada anca alabildim.kız ikiside tatlı da ben kararsızım sorun bende
maşallah güzel haberler almışsın gözünaydın canım.Kızlar kızlar kızçelerrr biz geldik kızçemle
Sabah doktor kontrolümüz vardı.Uyuya kalmışız.Apar topar 15 dakika rotarla
vardık.Aslında daha öncede varabildik ama İstanbul'da yağmur yağınca
trafik daha da berbat oluyor.Neyse tansiyon,kilo ölçümü derken
ve sıra kızçemi görmeye geldi...Doktor bayıldı kızçeme maşallah dedi.36 haftalık
ölçümler çıktı.Ve kızçem tam 2900 gr ve 50 cm olmuş
Çok şaşırdım ne kadar çabuk kilo almış.Doktor teyzemiz maşallah dedi.
Doğum pozisyonunu almış,2 hafta sonra çatı muayenesine çağırdı.Erken doğum riski
gözükmüyor şimdilik am ayine belli olmaz.Normal doğum uygun dedi ama o da belli olmaz...
Benim kızçemmmm ne kadar da büyümüş yerim ben onu yer
Anasına kilo aldırmıyor hepsini yiyor maşallahhhhAynı babası gibi
Böyle işte ağzımız açık bir şekilde çıktık odadan.Mega medipolde doğum yapacağım büyük bir ihtimal
Doktorum oraya gelecek bir aksilik olmazsaaaa....
Bu arada günaydınlarrrrrr
canım bunlara hiç gerek yok hamilelikte olan kararmalar bir süre sonra geçiyor.ben bembeyazım göbeğim kapkara olmuştu,doğumdan sonra kapkara ve sarkık duran göbeğime baktıkça nasıl moralim bozuluyordu.1-2 ay geçti dümdüz bembeyaz oldu yeniden.hamilelikten olan kararmalar genelde geçiyor yani.
bennnnnnnn...
geçen bende farkettim ve inanılmaz iğrenç görünüyo... hemen internete baktım nasıl geçer diye... ama şimdilerde yapmam imkansız... doğum sonrasında aşağıdakileri uygulamayı düşünüyorum...
Koltuk altı kararmasının en büyük nedeni koltuk altlarının havasız kalmasıdır. Diğer nedenler ise aşırı sıcak ağda yapılması, tıraşlama ve cilde zarar veren deodorantların kullanılması koltuk altlarında kararmalara neden olur. Günümüzde kozmetik sanayi, koltuk altı kararmalarına iyi gelen kremler, pudralar ve deodorant benzeri bakım ürünlerini çıkartıyorlar ve kadınların bu sorunlarına çözüm buluyorlar. Koltuk altı kararmalar için doğal tedavi yöntemleri de mevcut. Koltuk altlarında meydana gelen bu kararmayı önlemek için evde yapacağınız karışımlarla çözüm bulmanız mümkün. Koltuk altı karamasını geçirmek için öncelikle kese yaparak ölü deriyi atmalısınız. Keseden sonra yapılması gereken doğal yöntemler şunlardır:
Koltuk altı kararması için doğal maske tarifleri
1. Yöntem
Malzemeler: 1 çay kaşığı vazelin, 1 çay kaşığı elma suyu,1 çay kaşığı limon suyu.
Uygulama: Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra koltuk altına sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra yıkayıp bebek pudrası sürün. Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.
2.Yöntem
Malzemeler: 1 Tatlı kaşığı pirinç unu, 1 yemek kaşığı yoğurt,1 tatlı kaşığı sirke.
Uygulama: Tüm malzemeleri bir kap içerisinde iyice karıştırarak kararmanın olduğu bölgeye sürün ve 15 dakika bekleyin. 15 dakika sonra hafifçe ovalayarak ılık suyla durulayın. Limon suyu ile bölgeyi temizlemeniz yeterli olacaktır. Eğer daha etkili bir sonuç elde etmek istiyorsanız bebek pudrası kullanabilirsiniz. Bu işlemi haftada iki kere yapmanız yeterlidir.
3. Yöntem
Limon suyu, bal ve yoğurdun bir araya gelmesiyle oluşturduğu karışım mucizevi etki yaratıyor. Karışım sürüldükten sonra 20 dakika kadar beklenip sonra sürülen bölge iyice durulanıyor. Koltuk altında bulunan ve kötü kokular oluşmasına neden olan bakterileri yok ederek bir nevi doğal deodorant görevi görüyor. Aynı zamanda kararan derinin beyazlamasında etkili olan bu kürü istediğiniz zaman uygulayabilirsiniz.
Bacak arası kararması deniz sezonu başlaması ile beraber hanımların kabusu haline gelir. Ağda ya da epilasyon uygulamaları sonucunda bacak arası bölgesi kararır. Bazı kadınlar bacak araları karardığı için mayo giyemez. Aslında bunların çaresi bu lekeler oluşmadan önlemekten geçer. Fazla kilo alınmazsa sürtünme olmayacağı için bacak arası kararmaz. Ağda ya da epilasyon sonu kararan bacak arası, havasız kaldığından ya da çok sıcak ağdadan deri yanarak koyu renk alır. Bu deriden kurtulmak için kese yaparak ölü deriyi atabilirsiniz. Keseden sonra taze siyah üzüm suyunu sürüp kuruyana kadar kalmasını bekleyin. Bacak arası kararmalarından kurtulmak için limon suyu sürülmesi de önerilir. Banyodan sonra düzenli olarak bebe pudrası sürülmesi öneriler arasındadır. Bu uygulamalarla rengin zamanla açıldığını görülmüştür.
inşallah kolay bir doğumu olur dua ederiz tabi.kızlar az once tel geldıı esımın halasının gelını kız bebek beklıyorduamabende 10 gun fılan soraydıı sbha karsı karnısı agrımıs dayanamızlar ılceye dr gıtmıslerrr ebeb demıs dogum baslamısss dogru nersehıreee sımdı sbh dan berı sunı sancı ıle artıs yapıyrlamıs du a edelımde kolayından kurtulsun ama sulalede 4 kısıydıkk en son bıs kaldık doguracaka olann hayılrısı tabıkıdeeeeeeeeeeee dua ıle ınsl
canım daha önce iki kez genel anestezi ile operasyon geçirdim. uyanma süreci çok kötü oluyor. ayrıca uyandıktan sonraki 4-5 saat uyur uyanık arası rüyada gibi oluyorsun. bence bebeğinin ilk anlarını kaçırma. epidural ol.
ben epudiral diyorum baska bişey demiyorum
artık karar versen
yada ikisindende al
ay siz epidural deyince evet o olmalı diyorum genel deyince aslında o daha iyi diyorum.nasıl karar vereceksem.ayy bizim zillide dün akşam 9da bi başladı karnım resmen deniz gibi dalga dalgasaniye kesilmedi artık annem o kadar heyecanlandıki gördükçe bu böle giderse kesesini patlatır fln dedi bende hem tedirgin oldum hem hoşuma gidiyo gece 12 ye kadarda durmadı valla artık ben yoruldum uyudum öle fıngır fıngır valla bizde bi tuhafız hareket etse endişeleniyoruz, etmese ayrı telaş
yerinde olsam epidural düşünmem iyiliğinden çok zararından bahsedenleri duydum hep. en kötüsüde dayanılmaz bir başağrısı bırakıyormuş. bide ben o kadar dayanıklı, içli biri değilim. yani beni keserlerken hem o kan kokusunu duyup hem herşeye birebir şahit olmak istememrabbim hakkında hayırlısını versin. ama ben olsam genel yaptırırım tabi karar senin cici anniş
ooohhhhh :119: ooohhhhh:118:
duruyada annesinede maşallah barekallah
çok sevindim canım inş. hepimiz böle güzel haberler alırız
o zamana doğum bile yapabilirsin 38.haftada doğum yapan çook.ya kızlar benim bu pazt kontrolüm varya, 39 haftanın ilk günü oluyor o zamana.
eğer o güne kadar bi atraksiyon olmazsa doğum çantamı flnda atıcam arabanın arkasına, nolur nolmaz demi?
bugünde kişisel temizlik yapmayı düşünüyorum kızkardeşim gece kayseriye gidiyor o gitmeden yapıyımda, bana yapamadığım yerde yardımcı olur diyorum
hoşgeldin canım.lohusalığı da bir an önce sağlıkla atlatırsın inşallah.bebişini de öp bizim için.umarım hepiniz iyisinizdir annişler.ne kadarda mayıs annesi olmuş olsamda sizden ayrılmamm:))
geçmişi okuyamadım benim gibi erken doğum yapan arkadaşlarda varmı acaba.
sık sık giremiyorum bebiş gelen giden derken birde gece uykusuzluğu:)))))size tavsiyem canlarım bol bol uyuyun:))))
sağol canımçok sevimli olmuslar gule gule kullanın
tamam kilon var ama çok tatlı görünüyorsun canım.kilolar da doğumdan sonra verilir zaten.Eki Görüntüle 733685 bunlar terliklerim beyazlı uzeri cicekli olanı evde giyinmeye basladım hastane icin muhtemelen kremi kullanacağım
aman olur da buradan yazamazsanız sms beklerim her daim :))
annladım canım siz bilirsiniz ama denk dusmezse acele etmenize gerke var mı ki? gecen yıl dogum yapan arkadasım bebisi dogduktan sonra tasındı hic de sikayet etmedi..bana sorsan zor tabi yeni bebisle tasınmak ama o cok memnundu halinden bence endiselenme allaha bırak mutlaka hakkımıza en hayırlısını verecektir
canım hemsre dr ye gosterdi sonra getirdi gayet normalmis birsey yokmus dedi.. baska nasıl bilgi vermeleri gerekiyodu bilmiyorum.. haa ilk basta bizim minik uyuyordu kalp atısı dusuktu diye hemsire durttu durttu gobegimi de uyandırdı cocugumu...
misafirlerim cuma gece gidecekler aslında sagolsunlar yardımcı olmaya calısıyorlar yormamaya calısıyorlar ama ne kadar olsa insan yoruluyor ne kadar pratik de yapsam zeytinyaglısı tatlısı susu busu derken birkac cesit mecbur ayakta kalınıyor allah saglık versin de hallederiz ins..
paradoks ve zeynep hastanedeler mi?? iyiler değil mi? allah yardımcıları olsun gonullerine gore versin
bu da ctesi aksamı dogumgunu kutlamamdaki ben...pehlivan gibiyim degil mi heran gurese cıkacak gibi kıpırdayamıyorum artık ayaklar da cabası :))) Eki Görüntüle 733686
maşallah yine temizlikleri yapmışsınkızlar st 12 den bu yanaaa yenı bıtı ısmız dırek duss namaz derkn e burdayızzz
ewimm misler gibim olduu yasasınnn ıcım cok rahataldıı yatak odaları salon oturma odası kapılar camlarrr her yerrrrrrrrr korıdor duvarıı derkennnnn:92::92::92::92::92: her yer mısler gıbımmm ler ayaklarım harıc ben ıyıymmm oturarak ıs yaptım ıcın bacak kaslarım acıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neysekı bıtıt oglum gelebılır artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada sabah dogum agıden ark daha yenı doguma almıslarrrrr
hayırlı olsun yaşı uzun olsun canım.ne güzel sağlıkla bebeğine kavuştun işte.8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
halsizlik diz boyu..
çok güzelmişler gerçektenpatiklerimiz geldii ,
Eki Görüntüle 733812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?