2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım merhaba bende konak hastanesine gidiyorum biliyorsundur belki.
sen hangi doktora gidiyordun?

birde doğumla ilgili neler anlattılar biraz anlatırmısın canım ben daha konuşmadım o yüzden herşeyi merak ediyorum..

doğum için bişey istedilermi yanında götürmen için ? odaları filan gezdinmi?
birde detaylı bilgiyi filan doktorundanmı aldın yoksa başkalarıylamı görüştün?

şimdiden teşekkürler

Canım bende oraya gidiyorum bu detayları bilmiyordum Fiyatları konuştun mu odaları beğendin mi? Bu bilgileri dr undan mı aldın kime soruluyor?

izmitliler hemen nasılda belli ediyor kendini

sen hangi doktora gidiyordun canım :)

gözün aydin canimmm

ayy evet pijamanın altına giycektik dimi biz onları. ben onu tamamen unutmuşum babet hakkaten kötü olur. hastaneden çıkarken giyebilirim en iyi ihtimalle
evde son kalan işleri kardeşimle birlikte yapıcam zaten. yani o yapıcak ben yer göstericem
sağolsun bana çok yardımı dokundu. bugünde karne almaya gitti yalnızım evde. hiçbişeyi ellemiycem. kahvaltı masasını toplamak bile çok zor geldi zaten.

Canım bende oraya gidiyorum bu detayları bilmiyordum Fiyatları konuştun mu odaları beğendin mi? Bu bilgileri dr undan mı aldın kime soruluyor?

Girişte sağda biyer var ordaki bayanla konuştuk,küçük kabin gibi yerler varya bikaç tane ,kapısında ne yazıodu hatırlayamadım zaten bizde ordakilere sorduk hangisi die gösterdiler,girdik.Dikkat etmemişim o yüzdenFiyatlar durumlara göre değişio çok net bişe öğrenemedik.Ama işte paketlere neler dahil onları falan söylediler.Gidin bi konuşun derim daha da gecikmeden en azından kafanızda bazı şeyler netleşir,biz baya bi rahatladık yani soru işareti kalmadı fazla.Odaları önceden gezmiştik ,onu da 1. katta sorun desklerdeki hatunlara,yönlendiriolar şurası falan die ,ordada gezdiriolar canım.Ben beğenmiştim.

benim doktorum da öneriyo da kime desem sakın diyo ama olanlar memnun hayırlısı olsun hakkımızda

O kardesten bana da lazım bitane ne sanslısın :) valla bende cok üşenyrm herseye sabah da neyime güvendiysem çamasr attm makineye 15 dk oldu bitti asılmayı bekliyo off kırış kırış olmştr o şimdi amaaan

hayırlı olsun canim gözün aydin

Erkan beye gidiyorum.Sadece neleri onların vericeğini sordum ben canım,işte doğum fotoğrafçısı,takı yastığı,hasta bezi ilk iki gün için sanırım,yatak koruyucu.Başka bişe gelmedi aklıma.Doğumdan ziyade birde bebek muayenesi aşısı falan ekstra bi ücrette veriomuşuz.Ya fiyat vermek istemiorum çünkü sigortana göre değişio açıkçası onu sizin görüşmeniz daha net öğrenmeniz açısından daha iyi olur.Bize yaklaşık 120 150 civarı dedi mesela onun için.

Gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin maşallah bebişine Anladım canım nereden bahsettiğini ...haftaya öğrenirim detaylarını

aynen öyle canım benzer soruları sormuşuz Funda hnm dr um.

bende gülçin hanıma gidiyorum canım :) uzak değilmişiz aramızda bi erkan beyin muayenehanesi var

hmm oraya bizde girmiştik bi kere canım ama baya oldu unuttumki

paketlere neler dahilmilş canım?

doğumdan sonra kalacağımız odaları filan gösteriyorlarmı canım ? nasıl ferahmı bari.odada banyosu ve tuvaleti özel var değilmi?

ay ne kadar soru sordum utandım he

sağol canım verdiğin bilgiler için

bize ilk gittiğimizde normal 750 sezeryan 1000 tl demişlerdi..bakalım bu gittiğimizde ne diyecekler..olsun yinede senden duyduklarımda yetti bana sağolasın..

aayyb bende sırf asması var diye çamaşır yıkamıyorum şuanda. sanırsam onun için kardeşimin okuldan gelmesini bekliycem
hayırlı olsun canim gözün aydin
çok sağol canımm

O aradaki erkan beyin muayenehanesinde de ben varım
Paketi yazdım az önce,odalarını da beğendim ben açıkçası,var tabi banyosu tuvaleti ,çok kalabalık birileri kalıcaksa yanınızda ama suit odası var ,daha geniş ekstra ücret veriosun,Gezdiriolar bence bi gezin görün ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…