İzmitte konak hastanesi canım,bende şaşırdım vala,detayları ilk kez konuştum dün,haberim yoktu yane,bende takı yastıklarına bakıodum alıcaktım bi tane ii oldu
Ufacık şeyler nasıl da mutlu edio insanı
Canım bende oraya gidiyorum bu detayları bilmiyordumFiyatları konuştun mu odaları beğendin mi? Bu bilgileri dr undan mı aldın kime soruluyor?
Dün kontrolümüz vardı,Yine üç saatlik bir bekleyişin ardından baktık bebişimize,doktor bundan sonra güsel poz vermez dedi bebek için çünkü sıkışmaya başlamış dedi,suratsız oğlum benim yeri daralmış naapsınki2 kilo 430 gr olmuş. Sezeryan olmamı gerektircek bi durum var o yüzden üzülüodum özellikle bebişim erken alıncak die üzülüodum,istersen 39 hatta 40. haftada bile alırıs sezeryanla dedi.Hatta sancıların başladığında bile alabiliriz dedi.Mutlu oldumm ben bebişim istediği kadar gelişsin büyüsün içerde
İlk kez nstye girdim çok sıkıcı ve uyku getirici bişey.Hİç kasılma sancı falan çıkmadı,bebişimde korktu herhalde kıpırdamadı hiç:):)Nstye götüren kızlar kendi aralarında konuşuodu ,geçenlerde birini üç saat orda unutmuşlarrrAman dikkat edin unutabiliolar yani,baktınız gelen giden yok bi ses çıkarın
Bİr de doğumu konuştuk işte herşeyi hastane veriomuş.Takı yastığı bile veriolarmış çok sevindim:):)Hasta bezi yatak altlığı süs fotoğraf...
izmitliler hemen nasılda belli ediyor kendini
sen hangi doktora gidiyordun canım :)
ayy evet pijamanın altına giycektik dimi biz onları. ben onu tamamen unutmuşumHem de çokGözün aydın canım güle güle oturun oğluşunla ohh yeni eve gelcek bebiş miss :)) Canım kendini cok yorma ben de temizlik olayında bazı işleri yapmaya calıştım ağrım oldu durduk yere başımıza iş açmayalım eşin gelnce ufak ufak yap veya yardıma gelsin yakınların,babeti cıkışta fln giyersin tatlım yaa pijamanın altına babet biraz önceki çorap mevzusuna döner benden söylemesi :)) bi tane yeni al eğer evdekileri beğenmezsen ama evden de yedek bi terlik götr derim ben öyle yapcam :)
Canım bende oraya gidiyorum bu detayları bilmiyordumFiyatları konuştun mu odaları beğendin mi? Bu bilgileri dr undan mı aldın kime soruluyor?
doğumhanede nstye girerken sordum bende birde her tarafa yapıştırmışlar doğumhanede canım havluyu unutmayın kurulamak için doğunca diye bende koydum bi tane .
beni 333. haftadan beri her hafta alıyorar canım nstye. alttan muane hiç olmadın doktorumda hiç demedi çatı muanesi olacaksın vs diye. 34. haftada konuştuk doğumu ben normal istediğim için 15 hazirandan sonra hazır ol temmuz 3 e kadar bekleyeceğiz olmasa bakarız ama bence temmuza kalmaz bu bebek dedi.
canım seninle doğum tarihimiz aynı benim iki doktorumda epiduarlı tavsiye ediyorlar anestezici şu ara yok benimde en büyük korkum anestezi uzmanının o gün izinli olması bende devlet hasatnesinde epidural olmaya karar verdim. olan bir kaç arkadaşlada konuştum çok emnun kaldıkları için ok dedim.
ayy evet pijamanın altına giycektik dimi biz onları. ben onu tamamen unutmuşumbabet hakkaten kötü olur. hastaneden çıkarken giyebilirim en iyi ihtimalle
evde son kalan işleri kardeşimle birlikte yapıcam zaten. yani o yapıcak ben yer göstericem
sağolsun bana çok yardımı dokundu. bugünde karne almaya gitti yalnızım evde. hiçbişeyi ellemiycem. kahvaltı masasını toplamak bile çok zor geldi zaten.
heheeh hakkaten ne komik olur çorap onların içindeeee
hallettim canım dün gece yeni evimizde uyuduk ve bugün yeni evimizde uyandık ilk kahvaltımızı yaptık kocişle oda bugün öğlenciydi iyi oldu
ama daha evde yapılcak çookk iş var. kıyafetleri nevresimleri vs yerleştiremedim. bu hafta çok yoruldum.
arada karnımda ağrılar kasılmalar oldu çok korktum oğlum erken gelcek diye :18:
gece wc ye kalktığımda eşim bir panik uyandı noldu bişey mi var oğlum gelcem demiyo dimi diyo bana
ya birde ben doğum çantama babet alsam mı diyorum :44: çok rahat bi babetim var( oğlumun anneler günü hediyesi) acaba hastanede onları mı giysem diye bir fikir geldi rahat eder miyim acaba
canım merhaba bende konak hastanesine gidiyorum biliyorsundur belki.
sen hangi doktora gidiyordun?
birde doğumla ilgili neler anlattılar biraz anlatırmısın canım ben daha konuşmadım o yüzden herşeyi merak ediyorum..
doğum için bişey istedilermi yanında götürmen için ? odaları filan gezdinmi?
birde detaylı bilgiyi filan doktorundanmı aldın yoksa başkalarıylamı görüştün?
şimdiden teşekkürler
Girişte sağda biyer var ordaki bayanla konuştuk,küçük kabin gibi yerler varya bikaç tane ,kapısında ne yazıodu hatırlayamadım zaten bizde ordakilere sorduk hangisi die gösterdiler,girdik.Dikkat etmemişim o yüzdenFiyatlar durumlara göre değişio çok net bişe öğrenemedik.Ama işte paketlere neler dahil onları falan söylediler.Gidin bi konuşun derim daha da gecikmeden en azından kafanızda bazı şeyler netleşir,biz baya bi rahatladık yani soru işareti kalmadı fazla.Odaları önceden gezmiştik ,onu da 1. katta sorun desklerdeki hatunlara,yönlendiriolar şurası falan die ,ordada gezdiriolar canım.Ben beğenmiştim.
aynen öyle canım benzer soruları sormuşuzFunda hnm dr um.
Girişte sağda biyer var ordaki bayanla konuştuk,küçük kabin gibi yerler varya bikaç tane ,kapısında ne yazıodu hatırlayamadım zaten bizde ordakilere sorduk hangisi die gösterdiler,girdik.Dikkat etmemişim o yüzdenFiyatlar durumlara göre değişio çok net bişe öğrenemedik.Ama işte paketlere neler dahil onları falan söylediler.Gidin bi konuşun derim daha da gecikmeden en azından kafanızda bazı şeyler netleşir,biz baya bi rahatladık yani soru işareti kalmadı fazla.Odaları önceden gezmiştik ,onu da 1. katta sorun desklerdeki hatunlara,yönlendiriolar şurası falan die ,ordada gezdiriolar canım.Ben beğenmiştim.
aaaaaaaaaaaaa işte buuuu aradığım çoraplaarrrrr
Bir sorun yoksa iyi canım sevindim Allah korusun bütün bebişleri
Bence doktorun neyi öneriyorsa onu yaptırmak lazım. Her doktorun iyi olduğu bir şey vardır ve önerdiğine göre kendine o konuda güveniyordur bence. Epidural dediyse güven bence. Çok memnun kalan var etrafımda. Ama bazı doktorlar da normal doğumda anestezi yapmıyorlar
Hhaha baya esnek bi kızın olcak anlasılanya
:)
Hem de nasıl:) Böyle kalas gibi hiçbir spor dalında becerikli olmayan bir anneden böyle akrobatik hareketleri olan bi kız:)))
Erkan beye gidiyorum.Sadece neleri onların vericeğini sordum ben canım,işte doğum fotoğrafçısı,takı yastığı,hasta bezi ilk iki gün için sanırım,yatak koruyucu.Başka bişe gelmedi aklıma.Doğumdan ziyade birde bebek muayenesi aşısı falan ekstra bi ücrette veriomuşuz.Ya fiyat vermek istemiorum çünkü sigortana göre değişio açıkçası onu sizin görüşmeniz daha net öğrenmeniz açısından daha iyi olur.Bize yaklaşık 120 150 civarı dedi mesela onun için.
aayyb bende sırf asması var diye çamaşır yıkamıyorum şuanda. sanırsam onun için kardeşimin okuldan gelmesini bekliycemO kardesten bana da lazım bitane ne sanslısın :) valla bende cok üşenyrm herseye sabah da neyime güvendiysem çamasr attm makineye 15 dk oldu bitti asılmayı bekliyo off kırış kırış olmştr o şimdi amaaan
çok sağol canımmhayırlı olsun canim gözün aydin
bende gülçin hanıma gidiyorum canım :) uzak değilmişiz aramızda bi erkan beyin muayenehanesi var
hmm oraya bizde girmiştik bi kere canım ama baya oldu unuttumki
paketlere neler dahilmilş canım?
doğumdan sonra kalacağımız odaları filan gösteriyorlarmı canım ? nasıl ferahmı bari.odada banyosu ve tuvaleti özel var değilmi?
ay ne kadar soru sordum utandım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?