işimi sevmesem bırakıcam aslında. iyi kazanıyorum işimde daha kendi evimiz yok kiradayız. bende biran önce kendi evimizi alalım istiyorum. o yüzden bırakıcam oğlumu babannesine mecbuurrSuzi hızlı yürümeye devam kanala inmesi lazım :)) Canım benim şaka bi yana maşallah boyuna kilosunaumarım yarın benim paşamında kilosu boyu iyi çıkar :)
Aayy ne bilim 8. kat benm ev etrafta cok yakında ağaç da yok ama gelmiş işte bi yerden alt komşunun çiçeklerindendr belki maşallah balkon balkon değil amazon :)) İyi dayanmışsın canım yaa sen anlatrken benm içim bi garip oldu ve kaşınıyorum yine :) Allahıım beni böcekle sınama :)
Canım ücretsiz izin alsan ne bilim ya zor yani işe ara versen evde bişeyler yapsan bi süre eve katkı için hem oyalanırsın da ilk 1 -2 yıl önemli anne-bebek ilişkisi yönnden ben ananesine veya babannesine anne desi istemiyrumyaa inşallah mecbur kalmayız da evde kendimz bakarız canım neyse sıkma canını Allah büyktr esnek çalışma modeli fln deniyodu part-time da bişiler olur elbet ya..En hassas olduğm dönemde konusunn açılması bile canımı sıktı benm de planlarım var canım neticede böyle hayatıma müdahale edilmesine gıcık oluyrm ya bu konuda halam bi numara annem babam karışmaz o böyle işte..Aynı bende de oldu batıyo hakkaten hersey :) Kv temizliğe geldi ama bazı seyleri okadar battı ki anlatamam(temizlikle ilgili) haklı olduğmda vardı abarttığmda bişi dememek için zor tuttm kendimi aslında ortada öyle bişey de yok ama gerginz işte hormonlar fln doğum stresi lohusalığmz umarım iyi gecer ben şimdiden uyarcam üstüme gelmeyn kırmim kalbnizi diye benden söylemesi dimi ama :)
1 siyam evt cnm diğerini sokaktan aldık kaza geçirdi kaptım bende 3 tü aslında o da hastaydı aldım iyileştirdim kışı geçirdi kuzenimin bahçesine bıraktık ordan firar ettiaşırı yaramazdı diğer kedişlerimi rahatsız ediyordu sürekli evde bizim üstümüzde resmen taş üstünde taş bırakmıyordu mecbur kaldım
Kızlar bisey sormak ıstıyorum. Ben doktora en son 34. Haftamın basında gittim cok şükür hersey yolunda ıdı. Doktorum 3 hafta sonra gel birdaha dedi. Yanı ozaman 38. haftamda olacagım.sımdı bakıorum sızdleri de okuyorum doktorlarınız haftada bir cagırmaya baslamıs benim ki niye böyle 3 hafta attı kafama takıldı doğrusu..... Bende her hafta gitmek ıstıyorum yaaa:))))))))
Kızlar bisey sormak ıstıyorum. Ben doktora en son 34. Haftamın basında gittim cok şükür hersey yolunda ıdı. Doktorum 3 hafta sonra gel birdaha dedi. Yanı ozaman 38. haftamda olacagım.sımdı bakıorum sızdleri de okuyorum doktorlarınız haftada bir cagırmaya baslamıs benim ki niye böyle 3 hafta attı kafama takıldı doğrusu..... Bende her hafta gitmek ıstıyorum yaaa:))))))))
37. hafta sonrasında haftada bir çağırıyolar zaten... ki seni çağırdığı hafta da 38 değil 37 olmuyomu ben mi yanlış hesaplıyorum?
34+3=37 yapmazmı?
34+2 dim 35 hafta yani ben yanlıs yazmısım
canim bende en son 30. haftamda gittim ayın 20 si
1 ay sonra gelceksin dedin 24 haz . da gidicem şimdi :)) endiselenme yani bende aynıyım :))
37 den sonra haftabir cagırılıormus yarim öyle dedi. Benimde sürekli bi doktora gidesim var kendımı rahat hıssedıorum doktorumun yanında :))))gerçi ne kadar az ultrasona gırersek o kadar ıyı
walla canım benim doktorumda her hafta çağırıyor 34. haftadan beri develet hastanesi olmasına rağmen. ama her gittiğimde ultrasyona almıyor kiloma taktığı için devamlı beni tartıyor tansiyon ölçüyor ve nst ye bağlıyor bu kadar ultrasyona ayda bir alıyor.
ben 37.haftaya kadar calisabilir raporu aldim ama mudurcugum kafa izni verdi sagolsunyapacaklarimi yapmistim isim kalmadi her sey hazir belki de o yuzden boyle rahatimdir babamiz da gece calisiyor oh yemek derdimiz de yok
insan merak ediyor , kilosunu boyunu naisl iyimi diye , bana 34 de gel demişti , sonra daha sık gorusucez demişti , bakalim bekliyoruz merakla :))
kızlar şekerlerimiz geldi... seramik figürleri çok beğendim... güleryüzlü ve sevimli...
keselerin içindeki kalp şeklindeki sabunlar da misss gibi kokuyo...
içlerinde birer nazar boncuğu....
magnetı çok etkili buna da bayıldım
sepete de bebek şekerinde kullanılan tül ve figür uygulanmış misss
takı yastığımız ilerde kızımıza oyuncak olucak inşallah...
bide hediye fotoğraf albümü göndermiş teyzemiz...
hepsinin sıradışı bi görüntüsü olmasını çooooooook beğendim ben...
Eki Görüntüle 735279 Eki Görüntüle 735280 Eki Görüntüle 735285 Eki Görüntüle 735283 Eki Görüntüle 735284
ben evlenmeden önce çok istedim evcil bir hayvanım olsun bir kedişim olsun veya kuşum. ama eşim kabul etmedi. sevmemekten değilde eşim biraz korkuyor kediden köpekten vskuşuda kabul etmedi. bi sürü lafla geçiştirdi isteğimi. bende bir daha hiç açmadım konusunu. sonra bigün ya oğlumuz kedi köpek bakmak isterse severse korkmazsa ne olcak kalbinimi kırcaksın oğlumun dedim yok yine kabul etmedi. bu isteğimi ilerde oğlum aracılığıyla gerçekleştiricem sanırım
bu arada kardeşimin bebekliğinde bizimde kedimiz vardı. ev sahibimiz vermişti bakamadığı için. kardeşim doğduktan sonra çok kıskanç bir kediş olmuştu. annem kardeşimi emzirmek için kucağına aldığında annemin üstüne çıkıp kardeşimi itmeye çalışıyorduküsüyordu bize
senin kedişlerde kıskanabilir oğluşunu
merhabalr paşamla geldık evmıze heemen soynduk dokunduk dısarısı yanıyoooooooooo
dr ablamıs herseyımzızn super oldunu dogum ıcn erken oldugnu soledı cunku pşaam kanala gırmemıs dahaaa
ks mıs 3100 gr cıkk
boyumuz 47 cm
suyumus herseyımz normal sukur
bol yuryuryusss(kanala ınmesını kolaylastırır)
bol su
haftaya gorusmek uzere dedı
sık dus al dedıı bısden bu ka babamız evde sımdıkk yanına gıdelım gorusmek uzereeeeeeee
Aynen canım haklısın daha sosyal olduklarını duymuştm eşimi ikna etmek için video fln acıyorum sürekli bakalım :)) ya zaten sen aşılarını fln düzgn yaptrdktan sonra problem olmaz bende böyle dşünüyorum ama şöyle ki şimdi halamın köpeği gelcek ya benm de aklımda hep ya alerjisi olursa naparım diye düşünyrm bi de çok havlıyo ya huysuz biraz amaan strese grdim valla resmen..
Aynen eşimde cok söylüydu hadi alalım fln cık oğluma diyodum ama gecen gün dışarı cıkcam krize grdim yok yakıştıramıyorm hiçbişeyi neyse en uygununu buldum cıktık ya dışarı bi oğluma bi bana yaptım :)) zaten salaş bluzları sevyrm doğmdan sonrada gyrm cok rahat..yalnız satış danışanlarnn da bana ısrarla önü kısa arkası uzun bluzlar göstermesi de ayrı bi trajikomikti :))Koca göbeğimi görmez gbi :))Neyse sen doğmdan sonra bi güzel alışverş yaparsın artık
Hayırlı haberlerle gel tatlım,yalnız strateji mükemmel akıllı kadınn hali bi başka oluyo canııım :))
Çok huylanıyorum börtü böcekten lafı gecnce bile kaşınırm canım,ya cok korumacıym ondan galiba co abarıyrm minnak bişidi üzüldüm ama bebeğime yaklaşmasınlar yakarımm:))
aayyyy çok yoruldum ben...
3 çeşit yemeğimiz hazır... yanında 2 çeşit de zeytinyağlı... salatamızı da yaptık... ohh hepsini attık dolaba... bi tek sofrayı kurmak kaldı... o da anneanneleri almaya gitmeden babişkoyla hazırladıkmı oldu bittiii
işimi sevmesem bırakıcam aslında. iyi kazanıyorum işimde daha kendi evimiz yok kiradayız. bende biran önce kendi evimizi alalım istiyorum. o yüzden bırakıcam oğlumu babannesine mecbuurr
bakalım zaman ne göstericek neler yaşıycaz şimdiden bunları düşünüp üzülmeyelim
kızlar şekerlerimiz geldi... seramik figürleri çok beğendim... güleryüzlü ve sevimli...
Eki Görüntüle 735279 Eki Görüntüle 735280 Eki Görüntüle 735285 Eki Görüntüle 735283 Eki Görüntüle 735284
Aynen cnm ya zaten gitmek istememin en buyuk nedenlerınden biri o
Kilo ya cok takıklar zaten. Ben 54kilo da hamile kaldım 35. Haftafmda 66kiloydum 12 kılo almısım alt tarafı ve odemım falan vs ... hiç bişey yok. Sankı 30 kilo almısım gibi hareketler yaptı doktorum. Tansıyona da hafta da bir akşamları ölç bana soylersın dedi
canim cok begendim gule gule dagitin bu teyze gitti gidiyordaki teyze dimi boylece ne kadar tuttu hepsi sormasi ayip artik ben de sekerleri dusunmeye baslayayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?