2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
işimi sevmesem bırakıcam aslında. iyi kazanıyorum işimde daha kendi evimiz yok kiradayız. bende biran önce kendi evimizi alalım istiyorum. o yüzden bırakıcam oğlumu babannesine mecbuurr
bakalım zaman ne göstericek neler yaşıycaz şimdiden bunları düşünüp üzülmeyelim

Kızlar bisey sormak ıstıyorum. Ben doktora en son 34. Haftamın basında gittim cok şükür hersey yolunda ıdı. Doktorum 3 hafta sonra gel birdaha dedi. Yanı ozaman 38. haftamda olacagım.sımdı bakıorum sızdleri de okuyorum doktorlarınız haftada bir cagırmaya baslamıs benim ki niye böyle 3 hafta attı kafama takıldı doğrusu..... Bende her hafta gitmek ıstıyorum yaaa:))))))))

canim bende en son 30. haftamda gittim ayın 20 si

1 ay sonra gelceksin dedin 24 haz . da gidicem şimdi :)) endiselenme yani bende aynıyım :))

37. hafta sonrasında haftada bir çağırıyolar zaten... ki seni çağırdığı hafta da 38 değil 37 olmuyomu ben mi yanlış hesaplıyorum?
34+3=37 yapmazmı?

canim bende en son 30. haftamda gittim ayın 20 si

1 ay sonra gelceksin dedin 24 haz . da gidicem şimdi :)) endiselenme yani bende aynıyım :))

37 den sonra haftabir cagırılıormus yarim öyle dedi. Benimde sürekli bi doktora gidesim var kendımı rahat hıssedıorum doktorumun yanında :))))gerçi ne kadar az ultrasona gırersek o kadar ıyı

walla canım benim doktorumda her hafta çağırıyor 34. haftadan beri develet hastanesi olmasına rağmen. ama her gittiğimde ultrasyona almıyor kiloma taktığı için devamlı beni tartıyor tansiyon ölçüyor ve nst ye bağlıyor bu kadar ultrasyona ayda bir alıyor.

37 den sonra haftabir cagırılıormus yarim öyle dedi. Benimde sürekli bi doktora gidesim var kendımı rahat hıssedıorum doktorumun yanında :))))gerçi ne kadar az ultrasona gırersek o kadar ıyı

insan merak ediyor , kilosunu boyunu naisl iyimi diye , bana 34 de gel demişti , sonra daha sık gorusucez demişti , bakalim bekliyoruz merakla :))

Kilo ya cok takıklar zaten. Ben 54kilo da hamile kaldım 35. Haftafmda 66kiloydum 12 kılo almısım alt tarafı ve odemım falan vs ... hiç bişey yok. Sankı 30 kilo almısım gibi hareketler yaptı doktorum. Tansıyona da hafta da bir akşamları ölç bana soylersın dedi

kızlar şekerlerimiz geldi... seramik figürleri çok beğendim... güleryüzlü ve sevimli...
keselerin içindeki kalp şeklindeki sabunlar da misss gibi kokuyo...
içlerinde birer nazar boncuğu....
magnetı çok etkili buna da bayıldım
sepete de bebek şekerinde kullanılan tül ve figür uygulanmış misss
takı yastığımız ilerde kızımıza oyuncak olucak inşallah...
bide hediye fotoğraf albümü göndermiş teyzemiz...
hepsinin sıradışı bi görüntüsü olmasını çooooooook beğendim ben...

Son düzenleme:
ben 37.haftaya kadar calisabilir raporu aldim ama mudurcugum kafa izni verdi sagolsun yapacaklarimi yapmistim isim kalmadi her sey hazir belki de o yuzden boyle rahatimdir babamiz da gece calisiyor oh yemek derdimiz de yok

ohh ne güzel patronun varmıs canım darısı isteyen herkesın basına

cok güzel olmuşlar cok begendım bende bebek şekerlerini sizinki gibi tarzında yaptıracam ama lavantalı ınsallh hafta sonu gıdıp sececem

ay allahım bu kediler alem yaa
siyam olan bana çok düşkün erkek ayrıca bebeklerden pek hoşlanmaz gözüm üstünde olucak kendisinin

maşallah kurabiyeme

benim eşimde hayatta almaz baştan kaybetmiş sayıyordum kendimi sonra d günümde bir gün elinde siyam kedişle geldi umudunu yitirme

eline sağlık cnm afiyet olsun

cnm geleceğimiz için bu zamanlarda biraz sıkıntı çekelim naapalım mecburrrr

hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullan dağıt

canim cok begendim gule gule dagitin bu teyze gitti gidiyordaki teyze dimi boylece ne kadar tuttu hepsi sormasi ayip artik ben de sekerleri dusunmeye baslayayim bari

walla canım aynen banada 100 kilo aldım gibi davranıyorlar bende 15 aldım gerçi 17 oldu şuan 65 ile başladım 80 oldum boyum 1.70 bende 38. haftamdayım

canim cok begendim gule gule dagitin bu teyze gitti gidiyordaki teyze dimi boylece ne kadar tuttu hepsi sormasi ayip artik ben de sekerleri dusunmeye baslayayim bari

yok bu teyze benim bu işi yapan yakın bi arkadaşım.... 150 tl tuttu hepsi...
50 adet sabunlu magnet ve diğerleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…