2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Maşallah annesi maşallahhhh
Allah'ım bir bir doğum tadıyoruz ne kadar heyecanlı ve bir o kadar ağlamaklı
Okurken doldu gözlerim herkesinkine göz yaşı dökerken kendiminkinde kahkaha
atacağım bu gidişleAllah yardımcın olsun en kısa sürede çıkarırsın
inşallah yaramazı...O zaten yolunu bulmuşta
ALLAH'A emanet ol kuzummmmm...21 haziran en uzun gündüz de gelecek yanınıza

ALLAH SENİİİ TEMSILIK YAPMIYRUM ARTIK TETEMMM BITTI TEMISLIGIM AMA SANCI GEEMDEN BIR DAHA SUPURUP SILSEM SUPER OLUR HEEEEEEEEEEE
Anaaaaaaaaammmmmmm
doguran doğurana...
ay cok seviyorum şu günleri
her açtığımda interneti mutlu bi haber
daha bizim 30 günümüz var
hıc bellı olmaz ttalım o gunlerrr bızımde 15 gun vr ama dr her an olabılır dedııı
demmkkı onla r belırtıymıs canım benımmm ayy sulu gozlerler carsıda dolandım bırde bugun basbakan gelıyor hastanenın yolları kapalı bır st yuruyerekden duragı ulastımm hast..yanında mıtıng alanı cunku dr dedıgı gıbı bol yuruyuss aksamda esımde 2 st yurusek ohh mıss gıtmeden sıcak dus alırım gelıncede sıcak bır dus ohhh bol da hurma hemen dogsun paşam yaaaaaaaaaa hepımız ııcn ınslll dua ılee bır solukda dogurmak naısp olurrrrrrr
cnm rutin kontrolde mi öğrendin yoksa sancılandın mı?
maşaallahh

adiyef sağol cnm sıcak duşta masaj yapıp sarıcam belki işe yarar
yok tatlım haftalık nts muayenesıydı gene bnmkıııı

benim nst de hiç sancı. Çıkmamıştı . 2 gün sonra doğurmuştum suzi... Ona göre
wuu oda super mısss zaten dedıı ıstersen sımdı dogurtuyum senı dedı sunı ıle mı dedım evet dedı yok dedım zaten sımdı vermem cunku gunun daha var dedıııı paşamm ı beklıcem benn

Son düzenleme:
OLABILRI BEKLEMDEYIZ ARTIKKYA BEN AKLIMA GELDIKCE KARNIMA akıp aglamaklı oluyorrrmmmm
inanmıyorumm gözün aydın 2 cm demek inşallah çok zorlanmadan bi çırpıda doğurur kavuşursunuz alpereninize
ınsl..canım hep bırlıkde cucuklarımıze kavusuruzzzzzzzzzzzzz

Kızlar Dün dr um anlattı doğumuna 3 hafta olan hastası rutin kontrol sonrası 1 saat içinde doğurmuş.Drum normal doğurabileceğini düşünmediğim hastamın 6 cm açılmasını gördüm ve doğum çok kolay oldu dedi.Yani bu doğum olayı annenin ve bebeğin fizyolojik şartlarına göre şekillenebilen bir durummuş.Yani her an herşey olabilir şartların gerektirdiği duruma göre doğum şekilleniyor.

Ben 26 Haziran doğumluyum . Benimle aynı gün doğacak bebeklere anneleri izin verirse ufak bi hediye yollamak istiyorum.
ben yengeç burcu oldugum için çok mmutluyummmmm
inşallah Ahu mmmmm da babası ve annesi gibi yengeç burcu olacak...

kızlar benım aılemın ıcıne dogmus olucakkı

sabah 7:3 da babam aradı kızımnasılsın dıye ıyıyımm dedım abım senı ruyasında gormus aglıyormussun dedı hayırdır ınsl dedım aglama gulmekkk

sonra hast.gelırken ıst.halam aradıı nasılsın kızım dedı ıyıyım deıdm dogum fılan yaptınmı dedı yokda her an olabılrı dedım nasıl dedı anllattım oda ruyasındaaa benım dogumyaptıgımı yanımıza geldıgnı gormuss ayyy dedım malumm olmus dr da olabılır dedıı dedımm hayırlısı ınsl ıste boleeeeeeeeeeeeeeeee

benim dr mda denizden sonra duş alırken sebamedin ph 3.8 olan genital temizleme jelini kullan denizin ph değeri farklı genital bölgenin ph değerini değiştiriyor bu da mikroba bakteriye açık hale getiriyor demişti

Ne kadar ince düşüncelisinnn İnşallah o tarihte doğan bir bebeğimiz olur ve hediyesine kavuşur :)) Sananda şimdiden nice mutlu sağlıklı yaşlar

Hadi bakalımmmm kızçeeeee koşşşşş doğur paşayı
Sağlıcakla gelin,muradınıza erinnnnn....Bu arada 2700.sayfayayazabildim sonunda
gezmekten,alışveriş yapmaktan hep kaçırmıştım

benim eşim de yengeç ve bebeğimizin yengeç olma ihtimali beni de çok mutlu ediyor...
yaa ben bugün çok heyecanlıyım....

ay kız erken gelecek diye diye erken getirdi bebeişi :) ben de gününüdsuzan en önce hiç gelmeyecek gibi ayarladım kendimi :)

BENİMDE BEBİŞİM TERS DURUYO DÜZELMEK BİLMİYO peki bişiy sorucam bu sezeryan zorunlu sezeryanamı giriyo acaba fiyaty olarak çünkü zorunlu sezeryan 1500 ama isteğe bağlı sezeryan 3500 gittiğim hastane

Ne kadar ince düşüncelisinnn İnşallah o tarihte doğan bir bebeğimiz olur ve hediyesine kavuşur :)) Sananda şimdiden nice mutlu sağlıklı yaşlar
Bu gece itibari ile yengeç burcuna giriyoruz..
Dünyada akıl hastanelerinin hastalarının cogu yengeç burcudur..
çünkü yengeçler duygusaldır, sanatçı ruhludur, maneviyatı tercih eder hep, asık olur, asık olup dibe vurmaya bile asık olur, aktördür, aktristtir, hep uçlarda Yaşar , hep mutluluğun dibine batar , bugün artık bütün psikiyatristlerin de onayladığı gibi utanmadan sıkılmadan ağlar ,,, kahkalara boğulur , duygu yüklüdür... Yengeç... İyidir... Su gibidir... Evcimendir... Anaçtır.. Annedir.. Dünyanın en mükemmel babaları yengeç burcudur...
Sezen aksu, Türkan Şoray , Sezar , tom cruise, Armstrong , hemingway, kafka... Daha bir cok yazar sair sanatçı .... Yeryüzüne imzasını çakmış...
yengeç....

canım çok sevindim kolaydoğum olur inş alperenine kavuşursun inş

Ben tavsiye etmiştim, güvenilir bi site diye biliyorum on marifeti. Keçeleri ben aslında pasaj.com diye bi siteden aldım ama orası şu anda kapalı...

Hadi bakalımmmm kızçeeeee koşşşşş doğur paşayı
Sağlıcakla gelin,muradınıza erinnnnn....Bu arada 2700.sayfayayazabildim sonunda
gezmekten,alışveriş yapmaktan hep kaçırmıştım
sukur yetıstın demekkı benım doguracagımhaberını beklıyormsuusn sennn
ınsl valla z dan sancı var karnımda ama dogum sancısı daha kuvvetlı olur zarrr evde kımsede yok daha kv hast.daha gelemdııı
benim eşim de yengeç ve bebeğimizin yengeç olma ihtimali beni de çok mutlu ediyor...
yaa ben bugün çok heyecanlıyım....
benım asklarımda aynı burc dan olucaklar ayın 22 den sorna ıkızlarr kocısımde 22 temmuz paşamda 22 den sonra gelırseee bbası ıle aynı burc yoksma benımle aynı burc boga olucaklarr ya babsı kılıklı yada benn ama askım gıbım olsunnn yaffffffffff
ay kız erken gelecek diye diye erken getirdi bebeişi :) ben de gününüdsuzan en önce hiç gelmeyecek gibi ayarladım kendimi :)
ne yapimm kac senedır beklıyrmmm gelsın artıkkk
BENİMDE BEBİŞİM TERS DURUYO DÜZELMEK BİLMİYO peki bişiy sorucam bu sezeryan zorunlu sezeryanamı giriyo acaba fiyaty olarak çünkü zorunlu sezeryan 1500 ama isteğe bağlı sezeryan 3500 gittiğim hastane
ters se eger zorunluya gırıyorrr tatlımm keyfınden amelıyat olmuyrsun sonucda dımı ama mantıkenn yanı dusundugumusdeeeeeeeeeeeeeeee
canım çok sevindim kolaydoğum olur inş alperenine kavuşursun inş
ısnl cnm allahrazı olsun due ıle ınsll

karnımız doyuralımda komsuya KUR AN dınlemeye ınecegımm paşam benımm annesinın kuzusuuuuuuuuuuuuuuuu

gusul almama gerke yok dımı dr alttan muayene ettı ya haniiii:44::44:

QUOTE=fyzmrt;30894120]biraz daha uyuduk geldikk :)) kertiginiz hayirli olsun benim de kizimin kertigi dogdu uc gun once istanbul'da esimin askerlik arkadasinin oglu,ne merakliymisiz hemen cocuklari evermeye

BOZDUK CANİM KERTİGİ ,UGRASILMAZ BU KIZ ANALARIYLA [/QUOTE]
glowworn
kız evi naz evi herkesin kendi evladı iste yaa kıyılmaz kii hiicc

BOZDUK CANİM KERTİGİ ,UGRASILMAZ BU KIZ ANALARIYLA
glowworn
kız evi naz evi herkesin kendi evladı iste yaa kıyılmaz kii hiicc [/QUOTE]
benım paşamınn 4 tane hazırda var esım dıyro hangıısnı huyu suyu ve kg sı ıyıyse onu alırızz ogluma dıyorr arkadaslanınnn

ya aslında alınmıyo ama annem bana alman lazım dedi bende almıştım canım büyüklerin bildiği birşey var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…