yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm
dr ablamız bızı cok beyendıı
wc sorunuma normal hatta ıyı senın ıcn dedıı
akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii
cok sasrıdım sbh aksma yemem sebebı buymus ben 100 gr vermısısm tabiii
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILEişte böleeeeeeeeeee
ALLAH SENİİİSeninkine ek olarak suzan elindeki kovayı bezi kenara koyup abdest almaya koşarken hayal ediyorum :)) Suzan çok kolay doğum yapacaksın çünkü baştan beri vucudunu çok iyi hazırladın canım Allah yardımcın olsun bir avazda doğuracaksın inşallah
hıc bellı olmaz ttalım o gunlerrr bızımde 15 gun vr ama dr her an olabılır dedıııAnaaaaaaaaammmmmmm
doguran doğurana...
ay cok seviyorum şu günleri
her açtığımda interneti mutlu bi haber
daha bizim 30 günümüz var
demmkkı onla r belırtıymıs canım benımmm ayy sulu gozlerler carsıda dolandım bırde bugun basbakan gelıyor hastanenın yolları kapalı bır st yuruyerekden duragı ulastımm hast..yanında mıtıng alanı cunku dr dedıgı gıbı bol yuruyuss aksamda esımde 2 st yurusek ohh mıss gıtmeden sıcak dus alırım gelıncede sıcak bır dus ohhh bol da hurma hemen dogsun paşam yaaaaaaaaaaAllah'ım bu çok heyecanlı bi bekleyiş.... hayırlısıyla kolaylıkla kucağına almak nasip olsun inşallah... anlattığın tüm şeyleri bende yaşıyorum son günlerde nerdeyse ama hiç konduramamıştım bu doğum başlangıcıdır diyemedim bi türlü... belki 3-5 gün büyük abdeste çıkamayıp sonrasında ishal gibi oluyorum... ciddi bi gaz sorunum da var... e yeme olayına gelince mutfakta yatıyorum nerdeyse... son dr gittiğimde bende 300 gr vermiştim... ayyy çok heyecanlandım ben... bir avazda kucağına almak nasip olsun inşallah..
yok tatlım haftalık nts muayenesıydı gene bnmkııııcnm rutin kontrolde mi öğrendin yoksa sancılandın mı?
maşaallahh
adiyef sağol cnm sıcak duşta masaj yapıp sarıcam belki işe yarar
wuu oda super mısss zaten dedıı ıstersen sımdı dogurtuyum senı dedı sunı ıle mı dedım evet dedı yok dedım zaten sımdı vermem cunku gunun daha var dedıııı paşamm ı beklıcem bennbenim nst de hiç sancı. Çıkmamıştı . 2 gün sonra doğurmuştum suzi... Ona göre
OLABILRI BEKLEMDEYIZ ARTIKK
Maşallah annesi maşallahhhh
Allah'ım bir bir doğum tadıyoruz ne kadar heyecanlı ve bir o kadar ağlamaklı
Okurken doldu gözlerim herkesinkine göz yaşı dökerken kendiminkinde kahkaha
atacağım bu gidişleAllah yardımcın olsun en kısa sürede çıkarırsın
inşallah yaramazı...O zaten yolunu bulmuşta
ALLAH'A emanet ol kuzummmmm...21 haziran en uzun gündüz de gelecek yanınıza
ınsl..canım hep bırlıkde cucuklarımıze kavusuruzzzzzzzzzzzzzinanmıyorumm gözün aydın2 cm demek inşallah çok zorlanmadan bi çırpıda doğurur kavuşursunuz alpereninize
Canım ben sordum doktoruma denize girebilceğimi söyledi ani hareketler yapma dedi denizden çıkınca üzerimi hemen deyiştirmem gerektiğini söyledi. Havuz kesinlikle yasak tabiykii. Bu hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum ben yaşasın deniz:))))))))))
Ben 26 Haziran doğumluyum . Benimle aynı gün doğacak bebeklere anneleri izin verirse ufak bi hediye yollamak istiyorum.
ben yengeç burcu oldugum için çok mmutluyummmmm
inşallah Ahu mmmmm da babası ve annesi gibi yengeç burcu olacak...
kızlar benım aılemın ıcıne dogmus olucakkı
sabah 7:3 da babam aradı kızımnasılsın dıye ıyıyımm dedımabım senı ruyasında gormus aglıyormussun dedı hayırdır ınsl dedım aglama gulmekkk
sonra hast.gelırken ıst.halam aradıı nasılsın kızım dedı ıyıyım deıdm dogum fılan yaptınmı dedı yokda her an olabılrı dedım nasıl dedı anllattım oda ruyasındaaa benım dogumyaptıgımı yanımıza geldıgnı gormuss ayyy dedım malumm olmus dr da olabılır dedıı dedımm hayırlısı ınsl ıste boleeeeeeeeeeeeeeeee
Ben 26 Haziran doğumluyum . Benimle aynı gün doğacak bebeklere anneleri izin verirse ufak bi hediye yollamak istiyorum.
ben yengeç burcu oldugum için çok mmutluyummmmm
inşallah Ahu mmmmm da babası ve annesi gibi yengeç burcu olacak...
çok sükür oglum geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrayrıntılar azzz sonraaaaaaaaaa
kızlar ben şuan suzanı hurmalarını yerken zemzemi çantaya koyarken,bir yandan inşirah suresini okurken falan hayal ediyorum =) Allahım çok rahat olur inşşşşş. o kadar bekledi alpereni sağ salim gelsin tosuncukkkk
Benim ki de ters canım. Bu sabah doktordan geldik. Herşeyi sağlıklı ama bir türlü dönmüyor. Tam 4 aydır aynı pozisyonda. Bundan sonra dönmez dedi. Nerdeyse 37. haftamız bitiyor. 1 hafta sonra yine kontrol ve sezeryan tarihine karar vereceğiz. Büyük ihtimal 1-4 Temmuz arasında alırız dedi doktorumuz. Hayırlısı buymuş dedim bende.
Bu gece itibari ile yengeç burcuna giriyoruz..Ne kadar ince düşüncelisinnnİnşallah o tarihte doğan bir bebeğimiz olur ve hediyesine kavuşur :)) Sananda şimdiden nice mutlu sağlıklı yaşlar
yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm
dr ablamız bızı cok beyendıı
wc sorunuma normal hatta ıyı senın ıcn dedıı
akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii
cok sasrıdım sbh aksma yemem sebebı buymus ben 100 gr vermısısm tabiii
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILEişte böleeeeeeeeeee
kızlar be kapı süsünü kendim yapacağım o yüzden de keçe almak istiyorum arkadaşlar burda 10marifet diye site tavsiye etiler ama siz o siteyi biliyor musnuz güvenli mi? yada sizin bilip güvendiğiniz bir site var mı keçe alabileceğim ?
sukur yetıstın demekkı benım doguracagımhaberını beklıyormsuusn sennn
Hadi bakalımmmm kızçeeeee koşşşşş doğur paşayı
Sağlıcakla gelin,muradınıza erinnnnn....Bu arada 2700.sayfayayazabildim sonunda
gezmekten,alışveriş yapmaktan hep kaçırmıştım
benım asklarımda aynı burc dan olucaklar ayın 22 den sorna ıkızlarr kocısımde 22 temmuz paşamda 22 den sonra gelırseee bbası ıle aynı burc yoksma benımle aynı burc boga olucaklarr ya babsı kılıklı yada benn ama askım gıbım olsunnn yaffffffffffbenim eşim de yengeç ve bebeğimizin yengeç olma ihtimali beni de çok mutlu ediyor...
yaa ben bugün çok heyecanlıyım....
ne yapimm kac senedır beklıyrmmm gelsın artıkkkay kız erken gelecek diye diye erken getirdi bebeişi :) ben de gününüdsuzan en önce hiç gelmeyecek gibi ayarladım kendimi :)
ters se eger zorunluya gırıyorrr tatlımm keyfınden amelıyat olmuyrsun sonucda dımı ama mantıkenn yanı dusundugumusdeeeeeeeeeeeeeeeeBENİMDE BEBİŞİM TERS DURUYO DÜZELMEK BİLMİYO peki bişiy sorucam bu sezeryan zorunlu sezeryanamı giriyo acaba fiyaty olarak çünkü zorunlu sezeryan 1500 ama isteğe bağlı sezeryan 3500 gittiğim hastane
ısnl cnm allahrazı olsun due ıle ınsllcanım çok sevindim kolaydoğum olur inş alperenine kavuşursun inş
QUOTE=fyzmrt;30894120]biraz daha uyuduk geldikk :)) kertiginiz hayirli olsun benim de kizimin kertigi dogdu uc gun once istanbul'da esimin askerlik arkadasinin oglu,ne merakliymisiz hemen cocuklari evermeye
glowwornBOZDUK CANİM KERTİGİ ,UGRASILMAZ BU KIZ ANALARIYLA
sukur yetıstın demekkı benım doguracagımhaberını beklıyormsuusn sennn
ınsl valla z dan sancı var karnımda ama dogum sancısı daha kuvvetlı olur zarrr evde kımsede yok daha kv hast.daha gelemdııı
benım asklarımda aynı burc dan olucaklar ayın 22 den sorna ıkızlarr kocısımde 22 temmuz paşamda 22 den sonra gelırseee bbası ıle aynı burc yoksma benımle aynı burc boga olucaklarr ya babsı kılıklı yada benn ama askım gıbım olsunnn yaffffffffff
ne yapimm kac senedır beklıyrmmm gelsın artıkkk
ters se eger zorunluya gırıyorrr tatlımm keyfınden amelıyat olmuyrsun sonucda dımı ama mantıkenn yanı dusundugumusdeeeeeeeeeeeeeeee
ısnl cnm allahrazı olsun due ıle ınsll
karnımız doyuralımda komsuya KUR AN dınlemeye ınecegımm paşam benımm annesinın kuzusuuuuuuuuuuuuuuuu
gusul almama gerke yok dımı dr alttan muayene ettı ya haniiii:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?