2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
http://nasilyapacam.blogspot.com/2013/01/seker-kapli-bebek-kurabiyesi-nasil.html

üzerini süslemek için dr. oetker in süsleme glazürünü ve şekerli inciler kullanabilrsiniz;

http://farm3.static.flickr.com/2533/3899035921_c602fd6c19.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-1jPp5CaTAxE/ThCDL2KDqhI/AAAAAAAAAcQ/lkXOoFkuQfc/s1600/IMG_4205.JPG

http://mcdn01.gittigidiyor.net/7584/Pasta-Sus-Sekeri-Sprinkles-Pembe-Inci-Taneleri__75843756_0.jpg

dua ıle ınslll neyse bıs genede dusa gırelımm sonrada komsuya ınelım sonra gorusmek useree dogum heberımı alırsanızz hıc sasmayın heeeeeeeeee dua ıle ınsl.....

bizim babamızda çok duygusaldır hele ultrasona bakarken, hergün karnıma bakarken kızından bahsederken hemen gözleri sulanıyorr dalga geçiyorum sulugöz böyle babamı olur diye doğmadan tahtımı sallıyor bu kızzzz :26:

allah bi avazda kurtarsın canım doğur da sıra bizlere gelsin

bende yengeç burcuyum cnm inş. kızımda öyle olurrr

benim eşim de yengeç ve bebeğimizin yengeç olma ihtimali beni de çok mutlu ediyor...
yaa ben bugün çok heyecanlıyım....

kız heyecan doğurtmasın seni sonra

hepsini ok de bu kadar ağlak olmasakta olurmuş yaniiii kendimin anne halini düşünemiyorum tam bir evlat düşkünü anne olacağım sanırımmm

doğuralım gitsin ... ne güzel işte... prensesime kavuşurum
biz öğleden sonra doktora gidicez... bi muayene olalım bakalım varmı bi değişiklik... çünkü haftasnu bişi olursa erkek nöbetçi doktorlara muayene ettiremem kendimi napıcam ben böyle yaa

hoşgeldiinnn tatlı Ece
gözünüzaydın canım. çok sevindim sizin adınıza.
darısı başımıza inşallah
heyecanla doğum hikayeni bekliyoruuzz

hadi gözün aydin canimmm , hayirli haberler inşşş

offf kızlar çok heyecanladım ya anlatamam ; okudukça bi stres heyecan bişeyler basıyo beni burdaa :))
benim oğlum daha ufak zamanımıza var teyzeleri bizide doğurtmayınnn :))
bende ağlayacam sayenizde :))
suzan; varya sanki ben gidiyorum yani doğumaa etkiledin resmen beni :)))

geçmiş olsun canım yaa nazar değmiştir sana

şeker hamurlarından kaçar gr aldın kaç tane kurabiye çıktı canım?????

BENİMDE BEBİŞİM TERS DURUYO DÜZELMEK BİLMİYO peki bişiy sorucam bu sezeryan zorunlu sezeryanamı giriyo acaba fiyaty olarak çünkü zorunlu sezeryan 1500 ama isteğe bağlı sezeryan 3500 gittiğim hastane

Doktorum zorunlu sezeryan olduğunu söyledi. Çünkü bu şekildeki bebeklerin doğumu riskliymiş. mesela benimki doğum kanalına başını koyacağına poposunu koymuş. Yani makat gelişi Allah korusun.

hadi hayirlisiyla insallah bi avazda dogurursun sen valla kızlar cepten takip ediyorum gozlerim şaşı olcak artik canım bu arada bugun dogarsa ikizler yarin dogarsa yengec ,,boga gecen ay degilmiydi

ben de ruyamda suyum geliyo arabada hastaneye giderken bi elimde cep telefonu teyzelerimize haber vermemiz lazim diyorum topige yaziyorum ben su an doguruyorum diye falan sonrada esime devrediyorum ben yazamazsam sen yaz diyorumhayir olsun

Bizim de bebek ters duruyo. Bazen kafasını dikiyo yukarı doğru bazen de yan tarafımdan serilip yatıyo :) Keyfine düşkün heralde bizim bebekler. Elimle dokununca kafasını hissedebiliyorum.. Ama ben nedense hala ümitliyim dönebilir diye düşünüyorum :)

ayy suzanda gıdıyo doguma hemencecık dogurur ıns :) ben bıle cok heyacanlandım cok ozendım bende bebegımı alıp koklamak ıstıyorum :))sukurler olsun Rabbime bu duyguları yasatıyor bıze.darsı tum bebek ısteyenlerın basına Allah eksıklıgını gostermesın kımseye

hadi alperen anneni üzmeden hemncik geliverr..gözünaydın canım şaka maka doğuruyon yaaa:18::18::18:
kalem ii fikirmiş aslında ama ona kabiliyet gerek benim yazı gibi karınca duası gibi yazısı olanlar beceremez
ben de ruyamda suyum geliyo arabada hastaneye giderken bi elimde cep telefonu teyzelerimize haber vermemiz lazim diyorum topige yaziyorum ben su an doguruyorum diye falan sonrada esime devrediyorum ben yazamazsam sen yaz diyorumhayir olsun
hayırdır inşallah akşama kadar kkda durmanın sonuçları artık

güle güle kullanın tam erkek işi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…