2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
maşaallah canım senin tosuncuga beniimki de hesaplarıma göre günde 30 gr alıyor kaç kontroldür aynı oldu son zamanlara doğru benim oğlumda o kadar olacak galiba yaaa nasıl doğacak şimdiden strese girdik
Maşallah hepimizin kuzularına

tatlımm fıstığını öpüp kokla benim için.
benim sıpamla öpüşüp koklaşmama daha var hasretle bekliyorum

canım normal doğumda bile üç günde anca geliyo benim üçüncü gün bile yoktu sağdım çıkmadı göğüsleri sıcak su ile yıkayıp yattım 4. gün geldi

canim ya ,

maişallahhh boncuguna Allah nazarlardan saklasin ins .
o problemler tüm bebeklerde oluyo sanırım Allah yardimcin olsun,

dikkat ediyorum artık zaman az kaldi ev temiz olsun bari diorum anneme gidicem dogum dönüşü ama yinede böle takıntımız var işteee , Herseyin hayirlisi ins.

way arkadaş...
ben geçmiş meçmiş okuyamadım... bizim hanımefendi sabahın ilk ışıklarından beri ayaklanmış vaziyetteydi... 2 saat öncesine kadar 5 er dk lık uykularla durdu... neyseki babamız geldi de aldı koynuna uyuttu... müzik açmış bide... uyuyo maşallah...
bizim velet babacı olucak gibi... Allah'ım dualarımı kabul ettii... şükürler olsun rabbime...

oohh ne güzel yaaaa

Sena nişanın gelmiş çok sevindim inşallah kolay bi doğum seni beklio

Bende geldim doktordan,,nstyr girdik,son kez bi baktık ultrasonla bebişe ne alemde die,,kan tahlili verdik,anestezi yapacak kişiyle görüştük,,herşey tamam,,pazartesi sabah 8de gidices ,önce odamıza yerleşces sonra hemşireler beni hazırlıycakmışş işte 9 9 buçuk gibi hooooooooppppp:18::18::18:
Annem sabaha burda,,yarın şu meşhur poaçadan yapıcam,,pazar günü de son bi evi süpür toz al yaparım ,,sonra yatcaz kalkcaz bu hamilelik macerası bittiiiiiiiii

Hepimiz yanlış alarm vermişiz demekki :))

Ben de doktordan geldim bebişim 300 gr daha almış tosun olmuş nasıl doğuracam bilemiyorum haftaya kadar doğmazsa suni sancı verilecek
Çatı muayenesi de olduk çok kötüydü ve can acıtıcıydı ya :.( hiç açılma yokmuş yalnız rahim ağzı baya yumuşamış bu çok iyi birşey normal yapacak gibi görünüyorsun dedi yürüyüş ve bir takım egzersizler verdi birde bol bol protein ağırlıklı beslen dedi ben de hiç kilo almamışım ona çok sevindimmmm

kızlar söylemeden geçemiycem...
biliyosunuz bi dünya bebek bezi stoklamıştım... hatta ve hatta 4 paket 1 ve 4 paket 2 numara stoklamıştık... 1 numaraları dandiklerden aldım... molfix göbek oyuntulu... canbebe.. diasanın kendi bezi ve bir de evy baby.... bizim bugün 10. günümüz ve 2 paketimiz bitti... 3. paket yarılandı gibi... bilginiz olsun... inanılmaz çok çiş ve kaka yapıyolar... çişleri çok asitli olduğundan yakıyomuş ve hemencik değiştiriyorum bende... kıyamıyorum kuzuma... bu saydıklarımın içinde en çok canbebeyi beğendim... öneririm kızlar... 2 numara aldığım bezler prima premium care... 2 numara sonrasında onunla devam etmeyi düşünüyorum... aklınızda bulunsun kızlar.... stoklayın bezleriii

oyyy çok heyecanlandım şuandaaa
bişey kalmadı
demek ki sende aramızdan ayrılıyorsun. doğum yapan taze anneler pek uğrayamıyor topicee

doğurmak istediğimizden herşey doğum belirtisi gibi gözüküyor bence gözümüze

slm hamişler :) doguran bebişlerine kavuşan anneler gozunuz aydın allah sag saglim buyutmeyi nasip eylesin doguracak olanlarada allah yardım etsin benimde gunum pazartesi bitti yani dogum tarihi 8 temmuzdu ama benim melegimde hic oralı olmadı gunumuz gecti bekliyoruz bende dun muaneye gittim nst girdim hersey güzel diyip yolladı doktor baska bir doktora yonlerdi 40 hafta 3 gundu ama ultarsyona gore 39 haftalık cıktı bugune kadar hersey yolundyken 1 gunde degisti yani kendi doktoruma sordum 40 haftasın bebiş kucuk cıkmıs normal dedi yani anlıycnz bende sizin gibi heycanla beklemekteyim bugun yarın derken birde kucuk falan dediler canım sıkıldı pazartesiye gun verdi bakalım pazartesiye kadar kendi sancım gelirde doguma giderim ınsallah allah herseyin hayırlısını versin sag saglim kavusalım bebişlerimize opuldnz

Merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri
Uzun zamandır giremedim, malum ikizler geldi. Teyzeleri dün bir aylık oldular. Doğumdan sonra 10gün küvezde kaldılar, çok küçüklerdi. İlk başta korktum alışamadım ama sonra herşey yoluna girdi. Yağmur ve Bengisu için canımı veririm.

Rabbim doğum yapanlara tez zamanda sağlık versin, doğum yapmayanlara da sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.

Buarada torba yasası çıkmış, doğum izni 6 aya çıktı mı acaba? Haberi olan var mı?

oyyy çok heyecanlandım şuandaaa
bişey kalmadı
demek ki sende aramızdan ayrılıyorsun. doğum yapan taze anneler pek uğrayamıyor topicee

Evet bişi kalmadı son iki gün:):)Sağlıkla alalım bizde kucaklarımıza da o uyudukça ben girerim topiğe,,9 ay boyunca sizinle yatıp sizinle kalktım ben,,çok şey öğrendimm,,çok gaza geldim sayenizde bisürü işimi zamanında hallettim,samimiyetinizi,yardımseverliğinizi gördüm,,inşallah bundan sonrada görüşürüz bebiş topiğimizde

Tam veda konuşşması oldu,,çok duygusalım bugün iş ciddiye bindi,,hastanede ağlıycaktım tuttum kendimi,,pazartesi halim ne olcak bilemiorum

doğurmak istediğimizden herşey doğum belirtisi gibi gözüküyor bence gözümüze

Hahahahaha bence de sürekli doğuruyormuyum acaba ben diye gezer oldum sayılı günlerimiz kaldı ya doktordan çıkınca zaten tüm sancım geçti psikolojik işte

mşllh kuzucuğa canım şu egzersizleri bize de paylaşsana canım bana da bol yürüyüş dedi ama egzersiz demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…