Maşallah hepimizin kuzularınamaşaallah canım senin tosuncuga beniimki de hesaplarıma göre günde 30 gr alıyor kaç kontroldür aynı oldu son zamanlara doğru benim oğlumda o kadar olacak galiba yaaa nasıl doğacak şimdiden strese girdik
tatlımm fıstığını öpüp kokla benim için.Hanımlaarrr ve onların tosibikleri..biz geldik pamuk prensesimle. Karşımda ana dizinde boncuk boncuk bakıyo öyle sıpam. bu aralar pek keyfimiz yok büyük tuvaletimizi yapamadık 2 gündür gazımız da var. biraz önce doktorumuza gittik geldik bitkisel bir ilaç verdi inş faydası olur meleğime.. Neyse biraz geçmişi okumaya çalıştım ama beceremedim yine gördüğüm kadarıyla senasnr nin nişanı gelmişti son duruma bakamadım?? bir de nddd nin kontrolü vardı maşallah paşana canımcım yerini çok sevdi o he bir de yazmelekleri_07, üzülme canım bebişin gayet normal sağlığı yerinde olsun yeter ki. benim cimcime 2940 gr doğdu, bugün tarttık 3800 olmuş, ki biz 38+0 da doğduk. stres yapma emi. hee bir de acenu maşallah sana ama dikkat et kendine emi yine de..
benim gögüs uçları da biraz küçük.bebek nasıl emer bilmiyorum:44::44::44:göğüs ucu olmasa dert büyük olsa dert
dün bebek görmeye gitmiştim. kadın göğüs uçlarım o kadar büyüdüki ememedi büyük oldu ağzına çenesinden falan tuttuk aldırdık dedi. benimde göğüslerim aynı ama göğüs uçlarım aşırı büyüdüü ağzına sığmazsa die tasa oldu içime[/QUOTE
ayyy aynen olsa bi ayrı olmasa bi ayrı napıcaz çözüm bulmaya çalışıcaz artık böyle birbirimize sora sora :)
Kizlar bebegim iki ginluk ama
Gogus uclarim olmadigi icin cok canim yaniyo mamaya basladik sezryandan sora sut gelmiyomus bazn sansa bana vurdu piyango bide gogus uclarim hic yok gercekten pompayla cekip kasikla veriyorum ne yapmaliyim cok sisti goguslerim aciyo artik saat basi sagsam iyi gelirmi acaba??????
Hanımlaarrr ve onların tosibikleri..biz geldik pamuk prensesimle. Karşımda ana dizinde boncuk boncuk bakıyo öyle sıpam. bu aralar pek keyfimiz yok büyük tuvaletimizi yapamadık 2 gündür gazımız da var. biraz önce doktorumuza gittik geldik bitkisel bir ilaç verdi inş faydası olur meleğime.. Neyse biraz geçmişi okumaya çalıştım ama beceremedim yine gördüğüm kadarıyla senasnr nin nişanı gelmişti son duruma bakamadım?? bir de nddd nin kontrolü vardı maşallah paşana canımcım yerini çok sevdi o he bir de yazmelekleri_07, üzülme canım bebişin gayet normal sağlığı yerinde olsun yeter ki. benim cimcime 2940 gr doğdu, bugün tarttık 3800 olmuş, ki biz 38+0 da doğduk. stres yapma emi. hee bir de acenu maşallah sana ama dikkat et kendine emi yine de..
oohh ne güzel yaaaaway arkadaş...
ben geçmiş meçmiş okuyamadım... bizim hanımefendi sabahın ilk ışıklarından beri ayaklanmış vaziyetteydi... 2 saat öncesine kadar 5 er dk lık uykularla durdu... neyseki babamız geldi de aldı koynuna uyuttu... müzik açmış bide... uyuyo maşallah...
bizim velet babacı olucak gibi... Allah'ım dualarımı kabul ettii...şükürler olsun rabbime...
şimdi uyandırıp karnını doyurmam lazım ama tırsıyorum
oyyy çok heyecanlandım şuandaaaSena nişanın gelmiş çok sevindim inşallah kolay bi doğum seni beklio
Bende geldim doktordan,,nstyr girdik,son kez bi baktık ultrasonla bebişe ne alemde die,,kan tahlili verdik,anestezi yapacak kişiyle görüştük,,herşey tamam,,pazartesi sabah 8de gidices ,önce odamıza yerleşces sonra hemşireler beni hazırlıycakmışş işte 9 9 buçuk gibi hooooooooppppp:18::18::18:
Annem sabaha burda,,yarın şu meşhur poaçadan yapıcam,,pazar günü de son bi evi süpür toz al yaparım ,,sonra yatcaz kalkcaz bu hamilelik macerası bittiiiiiiiii
doğurmak istediğimizden herşey doğum belirtisi gibi gözüküyor bence gözümüzeHepimiz yanlış alarm vermişiz demekki :))
Ben de doktordan geldim bebişim 300 gr daha almış tosun olmuş nasıl doğuracam bilemiyorumhaftaya kadar doğmazsa suni sancı verilecek
Çatı muayenesi de olduk çok kötüydü ve can acıtıcıydı ya :.( hiç açılma yokmuş yalnız rahim ağzı baya yumuşamış bu çok iyi birşey normal yapacak gibi görünüyorsun dedi yürüyüş ve bir takım egzersizler verdi birde bol bol protein ağırlıklı beslen dedi ben de hiç kilo almamışım ona çok sevindimmmm
oyyy çok heyecanlandım şuandaaa
bişey kalmadı
demek ki sende aramızdan ayrılıyorsun.doğum yapan taze anneler pek uğrayamıyor topicee
doğurmak istediğimizden herşey doğum belirtisi gibi gözüküyor bence gözümüze
Hepimiz yanlış alarm vermişiz demekki :))
Ben de doktordan geldim bebişim 300 gr daha almış tosun olmuş nasıl doğuracam bilemiyorumhaftaya kadar doğmazsa suni sancı verilecek
Çatı muayenesi de olduk çok kötüydü ve can acıtıcıydı ya :.( hiç açılma yokmuş yalnız rahim ağzı baya yumuşamış bu çok iyi birşey normal yapacak gibi görünüyorsun dedi yürüyüş ve bir takım egzersizler verdi birde bol bol protein ağırlıklı beslen dedi ben de hiç kilo almamışım ona çok sevindimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?