2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla

bakın canlar ne okudum ne kadar sahih bi hadis bilmiyorum araştırmak lazım ama inş. doğrudur

aaaa canım niye böylee konuşuyorsunnnn pazartesi meleğine kavuşacaksın ne güzelllll bak burda doğursak diye kıvranıyoruzzzz sezeryandan da korkma ben de senin yerinde olsam sezeryanı seçerdim... sezeryan olup ertesi gün ayaklanan kendi işini kendi gören arkadaşımda var, normal olup kaportası dağılan da :26: tabi tam tersi de... hakkımızda hayırlısı... yol yöntem önemli değil önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımza alıp yuvalarımıza götürmek ve sadece 3 kez yatcan kalkcan... bebişine kavuşcaaan hamilelik maceran bitiyor diye üzülüyorsan 1-2 sene sonra bir daha başlarsın dert ettiğin şeye bak

Doğum yapan annişler nerdsiniz ayol hadi artık toparlanın da gelin buralara :) doğuramayanlar da doğurun gari :)) ya sezeryan olanlara bişi sorcam kızlar kanamanız ne kadar sürdü yada hala sürüyomu
ben sezeryan oldum kanamamda 18 gündür hafif hafif oluyor bazen bi gün hiç gelmiyor fln işte öle aşırı bi durum yok yani

önce şişen göğüslerini sıcak duşta yaptığın masajla biraz yumuşat canım sonra ben eczaneden şu mavi jellerden almıştım soğuk sıcak kullanılabiliyo onlar, suda kaynattım iki göğsüme iki tane sardım o sertlik biraz gidince sağdım.boşaltabildiğin kadar boşaltmaya bak, onlar durdukça peynirleşmeye başlıyomuş, benimkine bakınca hemşire kız öle demişti.bi kere boşaltınca sonra düzenli aralıklarla sağ,uçları için dicek bişeyim yok, tecrübelerim bunlar allah kolaylık versin...

inş canım
seninde az kaldı :18::18:

Canımsın..bilmiorumki garip bi ruh halindeyim onu biliorum sadece,,dediğin doğru o konuda kendimi rahatlattım ben çok şükür başta çok canımı sıkıyodum üzülüodum sezeryan olcak die de,,rahatım şimdi ama tanımlayamadığım bi şaşkınlık hali var üzerimde,geçer herhalde,,sağlıkla kavuşayım da bebiişime herşeyi unuturum inşallah ,aslında stres yapmamam gerek dimi,,ben bi olumlu moduma dönmeye çalışiim teyzesi,,olumluyum da şu garip duyguları atmaya çalışiim sadece bebişe kavuşcaam zamanı düşüneyim

Çokk gusel canım allahıma bınlerce sukurler olsun bıze bole bıseyı nasıp ettı allah isteen herkeze nasıp etsın

mşllh kuzucuğa canım şu egzersizleri bize de paylaşsana canım bana da bol yürüyüş dedi ama egzersiz demedi

Anlatayım canım
1. Egzersiz : sol yana yatıp sağ bacağımızı havaya kaldırıyoruz günde 10 defa yapıyoruz
2. Egzersiz : ayaktayken sert bir şeye (koltuk filan olabilir) iki elimizi dayayıp yere doğru eğilip doğruluyoruz 10 defa yapıyoruz bunu da
3. Egzersiz otururken ayaklarımızı uzatıyoruz ve bacakları açıp kapatıyoruz buda 10 defa
Birde en az 40 defa kegel egzersizi yapıyoruz
Normal doğumu kolaylaştırırmış bunlar öyle dedi
Bakalım inşallah hepimiz güzel güzel doğururuz sıkıntısızca meleklerimizi :)

o ruh hali herkeste oluyordur bende eşimle konuştum; Allah korusun bana bişi olursa şunu yap bunu yapma vs.. vs.. saçma sapan konuşma dedi yazık hamileyiz hallerimiz varrrr

SELAM KIZLAR NASILSINIZ ?artık kızımı beklemeyı bıraktım gozunun ıcıne baktıkca gelmıyor sıpam :) ama çatlaklarımada takıgım ısvec surubu varms ıyı gelıyomus dogumdan sonra kullanmayı dusunuyorum duyan ya da deneyen var mı aranızda

Canım ilk kez duyuyorum biraz açıklarmısın nedir nasıl kullanılır????

ya hakkaten veda konuşması gibi olmuş. daha neler paylaşıcaz biz burda. bebişlerimiz bir doğsunda hayırlısıyla.

Canım ilk kez duyuyorum biraz açıklarmısın nedir nasıl kullanılır????
canım surupmus hazımsızlıga ıyı gelıyormus ıcıldıgınde yaralara ,çatlaklara pamukla kompres yapıldıgında gunde ıkı kez onemlı oranda gecırıyomus ben dogumdan sonra denycem kızımn hatırası falab dıorum ama kotu duruyor ıste sonucta gobegımın eskı halını bılıyorum

Ben de araştırdım baya herşeye iyi geliyormuş doğumdan sonra denicen ben de inşallah iyi gelir

bende başlıyım bu egzersizleree

ölüyorum çok yoruldummmmmmmmmmmm,

odalari süpürdüm sildim toz aldim , mutfak dolaplari banyo duvarlari sildim , banyoyu yikadim , antre ve mutfagin yerleri kaldiii

aksamda misafirlige gidicem bu yorgunlukla nasil olcaksaaa
ohh misss
hadi hayırlısı

bol bol çömelin kızlar... dizlerinizi kırarak...
birde misler gibi gül koklayın... bebişlerinizle birlikte ilk yaşgünü pastalarını üfler gibi üfleyin...
bolca yürüyün...
ve hurma yemeyi asla ihmal etmeyin...

Hı kızlar bu arada doktorum kiraz yemeyi önerdi ama çok değil günde 15 -20 taneyi geçme dedi çok faydalıymış hurma da faydalıymış bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…