2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Hı kızlar bu arada doktorum kiraz yemeyi önerdi ama çok değil günde 15 -20 taneyi geçme dedi çok faydalıymış hurma da faydalıymış bakalım :)

kesinlikle kiraz cildi güzelleştiriyo... melek kızımdan biliyorum
hurma da en fazla yarım saat sancı çekip 3 ıkınmada bebeğine kavuşmanı sağlıyo... bende öyle oldu yani...

kızlar bebişleriniz için nasıl zıbınlar aldınız bilmiyorum ama bolca kısa kollu çıtçıtlı badiler ve minik (lastikleri çok sıkmayan) çoraplar ve en önemlisi bol olmayan eldivenler en çok kullanacaklarınız... biz Ayliz'i kısa kollu çıtçıtlı badi ve çorapla yatırıyoruz sürekli... ben hep kolsuz badiler almıştım ama onlar atlet niyetine kullanılır sonbaharda (tabi olursa) kısa kollu hiç almamıştım...geçen gün civile gttim ve saldırdım hepsine...

Arkadaşlar sizinle paylaşmak isterim sezeryan tecrübelerimi. Birincisi, 26 haziranda sezeryanım gerçekleşti ve aynı gün sütüm gelmeye başladı. En büyük korkum sütün gelmemesiydi, ama "sezeryanda süt gelmez" diye bir şey yokmuş. Doğumda 2 gün sonra göğüslerim biraz daha büyüdü ve inanılmaz sertleşti ve ağrıdı. Bunun çözümü de göğüslerdeki sütün boşaltılmasıymış. Hemen bir pompa edindim. ilk iki gün süt az olduğu için kızım biraz aç kaldı. hastanede mama takviyesi yaptık. eve giderken de nolur nolmaz diye eczaneden bir kutu aldık ama evde gerek kalmadı, birden sütüm arttı.Biliyorsunuz ilk günlerdeki kolostrum çok değerli.kızım hepsini içemedi, ben de sağdım onları ve dondurucuya koydum. anne sütü dondurucuda 3 ay saklanabiliyormuş. Şimdi annem yanımda ve ben dışarı bir yere çıktığımda kızıma bu sütten veriyor biberonla. kurtarıcı oldu yani.
bu arada sezeryanım epidural oldu ve ben kararımdan memnunum. kızımı doğduğu an gördüm, hiçbir şey hissetmedim gerçekten ve aynı gün akşama doğru kalkıp yürümeye başladım. şimdi de hızla iyileşiyor dikişlerim. bu arada dikiş izleri için CONTRACTUBEX diye bir merhem kullanıyorum. herkes iyi olduğunu söylüyor. sonucu görücez artık.
Kızıma gelince, sıpacım tabiki çok tatlı, ama gerçekten annelik kolay değilmiş, şimdiden anladım:) ama yılmak yookk, yola devam:)))göbeği düştükten sonra her gün yıkamaya başladık. çok mutlu oluyor. çok güzel uyuyor. onu dışındaki zamanlarda cadılıktan da geri kalmıyor:)
Doğumu bekleyen arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum, atlatanlara da mutlu uzun ömürler diliyorum.

Ay evet ya beklemek zor :) bide egzersiz yapalım bakem belki doğururuz hahaha

hurma yemeye başladım bol bol çöeliyoprdum çömelip kalcam yakında zaten. miskin oğlum gelemedi egzersizlerede başlıyım bakalım inşallah doğuma faydası olur

bizde heyecanla bebeklerimizle ilgileneceğimiz günleri bekliyoruz

kesinlikle kiraz cildi güzelleştiriyo... melek kızımdan biliyorum
hurma da en fazla yarım saat sancı çekip 3 ıkınmada bebeğine kavuşmanı sağlıyo... bende öyle oldu yani...

Ayyyy kızını koklayarak öp benim yerime canımmmm :))

hurma yemeye başladım bol bol çöeliyoprdum çömelip kalcam yakında zaten. miskin oğlum gelemedi egzersizlerede başlıyım bakalım inşallah doğuma faydası olur

Valla bu kadar şey sonrası 1 ıkınmada doğurmamız lazımmm

KIzçelerrrr kızçelerrrrrrr
Biz geldik kızçem DURU'm misler gibi uyuyor...2 gecedir değişik
hareketler yapıyor ama alışıyoruz herşeyine.Banyomuzu yaptık
rahatlıktan ememedi bile beni...Dikişlerim geçti şükürler olsun,ayşe ile
fatma da(memeler)onlar da düzeldi...En iyisi kendi sütüm oldu
Bir de hakiki zeytinyağı ve balı karıştırıp sürdüm sonra yıkadım o da
iyi geldiKızçemi günde 2 saatte bir kaldırıp emziriyorum gece de
aynı şekilde 1 ay çok önemliymiş.Sütüm çok olumca da sağıp dolaba kaldırıyorum
Dolaba böreklerden sonra en çok süt stokladım
Beni hemen tanıyor altını değiştirdiğim zaman,ağladığı zaman
öpüp kokluyorum,sakinleştirici şeyler söylüyorum hemen rahatlıyor....
Geçmişi çok okuyamadım ama okuduğıum kadarıyla yarimimmmm
Mega medipolden çok memnunum ben çocuk doktorum çok iyi
bayıldım hattaÜcret 10 tl fark ödeniyor diye biliyorum
Geçmişi okumaya devammmmm

biz geldikkk

paşamın foto su ılee ınsll ...

pc aksam uzerı geldı hemen pasamın uygun anını yakaladım ve sıze foto atımm dedımm

maaşallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azimmm(amin)

bakın bakalım cennet kokulumaaa bugun 4.gunumuz bıttı bıle skükürler olsun ALLAH ımaa hamdı senalar olsun kavusturana darısı sız bekleyenelre ve tumm ısteyenlere geç olsun guc olmasın ınsallahh dua ıleeee

Son düzenleme:

suzancıımm Alperen çok tatlı maşallah onaa
Allah nazarlardan saklasın. ne güzelde uymuş

1 ıkınmada da doğurmayın yahu... tadını çıkara çıkara... hastaneyi ayağa kaldırın
ayy sorma ben son 1 st yıktım ortalıgı ama en onemlısı dedmıstınya esınızz yanınısda olsun sureklı elımı tutması sancı geldıkceee adamın elını koparıyordum amaa cektıgımı gordukce adam halden hal aldı ama suandaaa mısler gıbıyız 3 müzzzzcok sukurrr hıc korkmasınlar hepıcıı gecıyorr ama mleklerımız kalıyor cok sukurr cıktıkdan sonra bır bakıysı yetıyorrrrrrrrrrrrr
ALLAH senıı benden tavsıye agryı hıssedınceee sogan kesıp suruyor sonrada yıkıyorumm ve gecıyorrr kokusu kalmıyor yanı o yusden bol sut oluyor veee bol emişmelerrrrrrrrrrr
dun ocuk dr gıttık bısde paşam saglıgı yerınde cok sukru ama ısıtme testınde kulagında su oldgu ıcın (anne karnından kalmıs olabılır dedı)ve 15 gun sonraya gun vedı tekrarlanacak ve once sı 5 gunde bayo yasakk

paşam uyandıı bır bakım askımınn askısına gorusmek uzereeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…