Hı kızlar bu arada doktorum kiraz yemeyi önerdi ama çok değil günde 15 -20 taneyi geçme dedi çok faydalıymış hurma da faydalıymış bakalım :)
kızlarr nişanım geldii hayırlısıyla sabırla beklemekteyım:18::18::18::18:
hayırlı dogumlar diliyorum sana.Allah bi avazda kurtrsın inş. bol bol dua et.
hayırlı dogumlar diliyorum sana.Allah bi avazda kurtrsın inş. bol bol dua et.
bol bol çömelin kızlar... dizlerinizi kırarak...
birde misler gibi gül koklayın... bebişlerinizle birlikte ilk yaşgünü pastalarını üfler gibi üfleyin...
bolca yürüyün...
ve hurma yemeyi asla ihmal etmeyin...
Ay evet ya beklemek zor :) bide egzersiz yapalım bakem belki doğururuzhahaha
darısı başımızakesinlikle kiraz cildi güzelleştiriyo... melek kızımdan biliyorum
hurma da en fazla yarım saat sancı çekip 3 ıkınmada bebeğine kavuşmanı sağlıyo... bende öyle oldu yani...
kesinlikle kiraz cildi güzelleştiriyo... melek kızımdan biliyorum
hurma da en fazla yarım saat sancı çekip 3 ıkınmada bebeğine kavuşmanı sağlıyo... bende öyle oldu yani...[/Q
günde kaç tane yiyordun canım
bizde heyecanla bebeklerimizle ilgileneceğimiz günleri bekliyoruzArkadaşlar sizinle paylaşmak isterim sezeryan tecrübelerimi. Birincisi, 26 haziranda sezeryanım gerçekleşti ve aynı gün sütüm gelmeye başladı. En büyük korkum sütün gelmemesiydi, ama "sezeryanda süt gelmez" diye bir şey yokmuş. Doğumda 2 gün sonra göğüslerim biraz daha büyüdü ve inanılmaz sertleşti ve ağrıdı. Bunun çözümü de göğüslerdeki sütün boşaltılmasıymış. Hemen bir pompa edindim. ilk iki gün süt az olduğu için kızım biraz aç kaldı. hastanede mama takviyesi yaptık. eve giderken de nolur nolmaz diye eczaneden bir kutu aldık ama evde gerek kalmadı, birden sütüm arttı.Biliyorsunuz ilk günlerdeki kolostrum çok değerli.kızım hepsini içemedi, ben de sağdım onları ve dondurucuya koydum. anne sütü dondurucuda 3 ay saklanabiliyormuş. Şimdi annem yanımda ve ben dışarı bir yere çıktığımda kızıma bu sütten veriyor biberonla. kurtarıcı oldu yani.
bu arada sezeryanım epidural oldu ve ben kararımdan memnunum. kızımı doğduğu an gördüm, hiçbir şey hissetmedim gerçekten ve aynı gün akşama doğru kalkıp yürümeye başladım. şimdi de hızla iyileşiyor dikişlerim. bu arada dikiş izleri için CONTRACTUBEX diye bir merhem kullanıyorum. herkes iyi olduğunu söylüyor. sonucu görücez artık.
Kızıma gelince, sıpacım tabiki çok tatlı, ama gerçekten annelik kolay değilmiş, şimdiden anladım:) ama yılmak yookk, yola devam:)))göbeği düştükten sonra her gün yıkamaya başladık. çok mutlu oluyor. çok güzel uyuyor. onu dışındaki zamanlarda cadılıktan da geri kalmıyor:)
Doğumu bekleyen arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum, atlatanlara da mutlu uzun ömürler diliyorum.
hurma da en fazla yarım saat sancı çekip 3 ıkınmada bebeğine kavuşmanı sağlıyo... bende öyle oldu yani...
hurma yemeye başladım bol bol çöeliyoprdum çömelip kalcam yakında zaten. miskin oğlum gelemediegzersizlerede başlıyım bakalım inşallah doğuma faydası olur
hurma da en fazla yarım saat sancı çekip 3 ıkınmada bebeğine kavuşmanı sağlıyo... bende öyle oldu yani...[/Q
günde kaç tane yiyordun canım
üjj-bejjj tane....
canım istedikçe...
şartlamadım kendimi şu kadar diye...
Ayyyy kızını koklayarak öp benim yerime canımmmm :))
Valla bu kadar şey sonrası 1 ıkınmada doğurmamız lazımmm
1 ıkınmada da doğurmayın yahu... tadını çıkara çıkara... hastaneyi ayağa kaldırın
üjj-bejjj tane....
canım istedikçe...
şartlamadım kendimi şu kadar diye...
ohh göğüs yarasınıda atlattın tamamdır artıkkKIzçelerrrr kızçelerrrrrrr
Biz geldik kızçem DURU'm misler gibi uyuyor...2 gecedir değişik
hareketler yapıyor ama alışıyoruz herşeyine.Banyomuzu yaptık
rahatlıktan ememedi bile beni...Dikişlerim geçti şükürler olsun,ayşe ile
fatma da(memeler)onlar da düzeldi...En iyisi kendi sütüm oldu
Bir de hakiki zeytinyağı ve balı karıştırıp sürdüm sonra yıkadım o da
iyi geldiKızçemi günde 2 saatte bir kaldırıp emziriyorum gece de
aynı şekilde 1 ay çok önemliymiş.Sütüm çok olumca da sağıp dolaba kaldırıyorum
Dolaba böreklerden sonra en çok süt stokladım
Beni hemen tanıyor altını değiştirdiğim zaman,ağladığı zaman
öpüp kokluyorum,sakinleştirici şeyler söylüyorum hemen rahatlıyor....
Geçmişi çok okuyamadım ama okuduğıum kadarıyla yarimimmmm
Mega medipolden çok memnunum ben çocuk doktorum çok iyi
bayıldım hattaÜcret 10 tl fark ödeniyor diye biliyorum
Geçmişi okumaya devammmmm
biz geldikkk
paşamın foto su ılee ınsll ...
pc aksam uzerı geldı hemen pasamın uygun anını yakaladım ve sıze foto atımm dedımm
maaşallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azimmm(amin)Eki Görüntüle 754096
bakın bakalım cennet kokulumaaa bugun 4.gunumuz bıttı bıle skükürler olsun ALLAH ımaa hamdı senalar olsun kavusturana darısı sız bekleyenelre ve tumm ısteyenlere geç olsun guc olmasın ınsallahh dua ıleeee
oyyyyyyy canım yaa maşallah barekallahhh...
doktorumun söylediğine göre ben hastaneyi ayağa kaldırırım büyük ihtimalle1 ıkınmada da doğurmayın yahu... tadını çıkara çıkara... hastaneyi ayağa kaldırın
suzancıımm Alperen çok tatlı maşallah onaabiz geldikkk
paşamın foto su ılee ınsll ...
pc aksam uzerı geldı hemen pasamın uygun anını yakaladım ve sıze foto atımm dedımm
maaşallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azimmm(amin)Eki Görüntüle 754096
bakın bakalım cennet kokulumaaa bugun 4.gunumuz bıttı bıle skükürler olsun ALLAH ımaa hamdı senalar olsun kavusturana darısı sız bekleyenelre ve tumm ısteyenlere geç olsun guc olmasın ınsallahh dua ıleeee
ayy sorma ben son 1 st yıktım ortalıgı ama en onemlısı dedmıstınya esınızz yanınısda olsun sureklı elımı tutması sancı geldıkceee adamın elını koparıyordum amaa cektıgımı gordukce adam halden hal aldı ama suandaaa mısler gıbıyız 3 müzzzz1 ıkınmada da doğurmayın yahu... tadını çıkara çıkara... hastaneyi ayağa kaldırın
ALLAH senıı benden tavsıye agryı hıssedınceee sogan kesıp suruyor sonrada yıkıyorumm ve gecıyorrr kokusu kalmıyor yanıKIzçelerrrr kızçelerrrrrrr
Biz geldik kızçem DURU'm misler gibi uyuyor...2 gecedir değişik
hareketler yapıyor ama alışıyoruz herşeyine.Banyomuzu yaptık
rahatlıktan ememedi bile beni...Dikişlerim geçti şükürler olsun,ayşe ile
fatma da(memeler)onlar da düzeldi...En iyisi kendi sütüm oldu
Bir de hakiki zeytinyağı ve balı karıştırıp sürdüm sonra yıkadım o da
iyi geldiKızçemi günde 2 saatte bir kaldırıp emziriyorum gece de
aynı şekilde 1 ay çok önemliymiş.Sütüm çok olumca da sağıp dolaba kaldırıyorum
Dolaba böreklerden sonra en çok süt stokladım
Beni hemen tanıyor altını değiştirdiğim zaman,ağladığı zaman
öpüp kokluyorum,sakinleştirici şeyler söylüyorum hemen rahatlıyor....
Geçmişi çok okuyamadım ama okuduğıum kadarıyla yarimimmmm
Mega medipolden çok memnunum ben çocuk doktorum çok iyi
bayıldım hattaÜcret 10 tl fark ödeniyor diye biliyorum
Geçmişi okumaya devammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?