Canım benim de göğüs ucum yoktu bebeğim ememedi. 1 haftaya yakın mama verdik bizde. ben elektrikli göğüs pompasıyla çekip emzirdim bebeğimi. zamanla da alışıyor zaten bebişin. bir de silikonlu göğüs ucunu tavsiye ederim bebiş emdikçe göğüs ucu çıkıyor.
Kızlar benim sancı mesaisi yine başladı :/
Mrb kizlar dun yaZmistim spinal sezeryan oldum oglum iyi ama benim cok sancim agrim oldu yurumwde bile zorlandim bas agrum olmadi henuz ama sutum yok meme uclarim yok gibi hemsireler ceke ceke canimi yaktilar dayanamiyom mama veriyoruz cok canim sikiliyo ama ne yapabilirim baska. Benim gibi olan varmi aranizda
Mrb kizlar dun yaZmistim spinal sezeryan oldum oglum iyi ama benim cok sancim agrim oldu yurumwde bile zorlandim bas agrum olmadi henuz ama sutum yok meme uclarim yok gibi hemsireler ceke ceke canimi yaktilar dayanamiyom mama veriyoruz cok canim sikiliyo ama ne yapabilirim baska. Benim gibi olan varmi aranizda
biz geldikkk
paşamın foto su ılee ınsll ...
pc aksam uzerı geldı hemen pasamın uygun anını yakaladım ve sıze foto atımm dedımm
maaşallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azimmm(amin)Eki Görüntüle 754096
bakın bakalım cennet kokulumaaa bugun 4.gunumuz bıttı bıle skükürler olsun ALLAH ımaa hamdı senalar olsun kavusturana darısı sız bekleyenelre ve tumm ısteyenlere geç olsun guc olmasın ınsallahh dua ıleeee
biz geldikkk
pc aksam uzerı geldı hemen pasamın uygun anını yakaladım ve sıze foto atımm dedımm
maaşallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azimmm(amin)Eki Görüntüle 754096
bakın bakalım cennet kokulumaaa bugun 4.gunumuz bıttı bıle skükürler olsun ALLAH ımaa hamdı senalar olsun kavusturana darısı sız bekleyenelre ve tumm ısteyenlere geç olsun guc olmasın ınsallahh dua ıleeee
can ım ikimizinde bu saatlerde bi sancısı başlıyor. acaba günün yorgunluğu çıkuıyorda biz sancı mı sanıyoruzKızlar benim sancı mesaisi yine başladı :/
benim bebişte kanalda ama baya yukardaymış dr bol bol yürü dedibende tık yok.sancı olduğunda günde 1-2 kere giriyor.o kadar.bebek doğum kanalının başında tam aşağıda değil....
benim bebişte kanalda ama baya yukardaymış dr bol bol yürü dedi
SELAM KIZLAR NASILSINIZ ?artık kızımı beklemeyı bıraktım gozunun ıcıne baktıkca gelmıyor sıpam :) ama çatlaklarımada takıgım ısvec surubu varms ıyı gelıyomus dogumdan sonra kullanmayı dusunuyorum duyan ya da deneyen var mı aranızda
biz geldikkk
doktorumun söylediğine göre ben hastaneyi ayağa kaldırırım büyük ihtimalle
benimgöğüs uçlarım da içe çökük.iki sene çıkartmaya uğraştım.avent niplette aldım kullandım.hamile kalınca da masaj yaptım.şimdi biraz çıktı ama sütyen baskı yapınca içe kaçmıyorda dik durmuyor.silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı aldım.ara ara onların ikisini takıyorum.ama doğumdan sonra ne olur bilemiyorum.inşaallah çıkar ve sütüm olur.
ben normal doğumu bekledikçe olmuyor.Rabbim bilir ama sezaryen olacak gibi gözüküyor.korkum göğüs uçlarım ve sütüm olacak mı sorusu.
Kızlar benim sancı mesaisi yine başladı :/
ben yürütüyorum eşimi iftardan sonra parka gidiyoruz dolaşıp geliyoruz. zaten artık ondada sabır kalmadı oğlu gelsin istiyorofff bu yürüme işi beni çok zorluyo yaa;niyeyse hiç yürüyesim yok;
gündüz zaten çok sıcak,bugün başıma güneş geçiyodu walla azıcık yürüyim dedim;haliyle gündüz yürünmüyo
ee akşamda zaten yemeği yiyince ağırlık çöküüyo,bide şimdi iftardı falan eşim baya ağırlaşıyo :S bahanem çok yanii
ama yürümekte şart napcazzz mecburr
o bağırma işi beni çok utandırıyor nedenseKaldırcan tabii o bile rahatlatıyor insanı hiç utanma bağır bağırabildiğin kadar
ben yürütüyorum eşimi iftardan sonra parka gidiyoruz dolaşıp geliyoruz. zaten artık ondada sabır kalmadı oğlu gelsin istiyor
sagolasın canım benım senn drunada maaslalh ınsl... buyuduklerınıde gormek nasıp olurrrSuzanımmmm maşallah paşana
Nddd ve acenu kısssslarrrrr çıkarın şu melekleri
Doğum yapan arkidişlerrrr benim kızçem çok hıçkırıyor
Aynı karnımdaki gibiKıyamıyorum hıçkırıklarına
emzirince geçiyor ama ne bileyim dayanamıyorum ben ona
Kızçelerrrrr normal doğumdan da suni sancıdan da korkmayın
yariminnnn dediği gibi hastane duysun sesinizi
Rahat rahat doğurun sıkmayın kendinizi aynı ben gibi
Doğumdan sonra çok daha acı çekersiniz doktorum öyle söyledi
kasma kendini sonra fena çıkar diye:18::18::18:
Geçmişi de okudummmm ohhhhh
Emzik kullanıyor musunuz?
amın ınsl canım cumlemeızınkıneeeeeeee
ohh göğüs yarasınıda atlattın tamamdır artıkk
oyyyyyyy canım yaa maşallah barekallahhh...
allah razı olsun canım benım sagolasınnn melek bunlar yasuzancıımm Alperen çok tatlı maşallah onaa
Allah nazarlardan saklasın. ne güzelde uymuşdarısı kucagınıza ınslll söle ballı bır sancın tutsunda costursun senı dogruu suyun gelsın yolsa bır bakmılarkı 8 cm acıklık kos kız ndd masaya hehe desınler ınsll
allah kolaylık bolda acıklık versın ınslllKızlar benim sancı mesaisi yine başladı :/
sagolasın canım benım ALLAH razı olsun evıne gecte goruruz bıs resmınızı cnm benımm dua ıleekuzucugun cok tatli maasallah canim
aynen sureklı uykularda hehe hemde ne buyukk o kadarr sncıya ragmen cıkınca dırek o nu gozun agryr ne agrı ne sızı hıc bırseyyyyyyyyyyyyyyorgun savaşçııııyatışa bak heleee maşşallah sanaaa o minik parmaklara... seni yaradana.... Allahım büyüksün hayalı bıle cok gusellllllllllllllllllll
ALLAH razı olsun cnaım benımmm darısı beleyenlere ınsllsuzan6638;
canım bebeğine bayıldım maşallahresmen bir melek gibi uyuyor;
darısı başımıza inşallah,bizde meleklerimizi alsak kucağımıza uyutsak onları ,izlesek,ahh ahh ;resimlerini çeksek koysak buraya teyzoşlarımız görse biranönce inşallahhh
yürü yrü hemde hızlıcaaaaaaaaaaaabenim bebişte kanalda ama baya yukardaymış dr bol bol yürü dedi
daha günün var canım son zamanlarda daha çok kilo alıyor bebişler. bak mesela benim bebiş 3000 gr dı 2 hafta sonra 3400 oldu 1 hafta sonra yani bugün 3700 oldu. hem sağlıklı olduktan sonra kilosunu dert etme bence.
bende bugün biraz buruk ayrıldım. hala oğlum aşağıya inmemiş ve bayada yukardaymış. daha beklemem lazım beklemek çok sıkıntı vermeye başladı bana
Hanımlaarrr ve onların tosibikleri..biz geldik pamuk prensesimle. Karşımda ana dizinde boncuk boncuk bakıyo öyle sıpam. bu aralar pek keyfimiz yok büyük tuvaletimizi yapamadık 2 gündür gazımız da var. biraz önce doktorumuza gittik geldik bitkisel bir ilaç verdi inş faydası olur meleğime.. Neyse biraz geçmişi okumaya çalıştım ama beceremedim yine gördüğüm kadarıyla senasnr nin nişanı gelmişti son duruma bakamadım?? bir de nddd nin kontrolü vardı maşallah paşana canımcım yerini çok sevdi o he bir de yazmelekleri_07, üzülme canım bebişin gayet normal sağlığı yerinde olsun yeter ki. benim cimcime 2940 gr doğdu, bugün tarttık 3800 olmuş, ki biz 38+0 da doğduk. stres yapma emi. hee bir de acenu maşallah sana ama dikkat et kendine emi yine de..
super bı hber bu canım daırısı basımza ınsallah bızmklerde babsınn koynunda uyurlar grcı kız cocuk babaya derlr:)way arkadaş...
ben geçmiş meçmiş okuyamadım... bizim hanımefendi sabahın ilk ışıklarından beri ayaklanmış vaziyetteydi... 2 saat öncesine kadar 5 er dk lık uykularla durdu... neyseki babamız geldi de aldı koynuna uyuttu... müzik açmış bide... uyuyo maşallah...
bizim velet babacı olucak gibi... Allah'ım dualarımı kabul ettii...şükürler olsun rabbime...
Sena nişanın gelmiş çok sevindim inşallah kolay bi doğum seni beklio
Bende geldim doktordan,,nstyr girdik,son kez bi baktık ultrasonla bebişe ne alemde die,,kan tahlili verdik,anestezi yapacak kişiyle görüştük,,herşey tamam,,pazartesi sabah 8de gidices ,önce odamıza yerleşces sonra hemşireler beni hazırlıycakmışş işte 9 9 buçuk gibi hooooooooppppp:18::18::18:
Annem sabaha burda,,yarın şu meşhur poaçadan yapıcam,,pazar günü de son bi evi süpür toz al yaparım ,,sonra yatcaz kalkcaz bu hamilelik macerası bittiiiiiiiii
Hepimiz yanlış alarm vermişiz demekki :))
Ben de doktordan geldim bebişim 300 gr daha almış tosun olmuş nasıl doğuracam bilemiyorumhaftaya kadar doğmazsa suni sancı verilecek
Çatı muayenesi de olduk çok kötüydü ve can acıtıcıydı ya :.( hiç açılma yokmuş yalnız rahim ağzı baya yumuşamış bu çok iyi birşey normal yapacak gibi görünüyorsun dedi yürüyüş ve bir takım egzersizler verdi birde bol bol protein ağırlıklı beslen dedi ben de hiç kilo almamışım ona çok sevindimmmm
banada ole gelıyor tatlım ama tık yokkkdoğurmak istediğimizden herşey doğum belirtisi gibi gözüküyor bence gözümüze
kızlar şimdide açık kırmızı birşey geldi:18::18::18:
biz geldikkk
suzan6638;
canım bebeğine bayıldım maşallahresmen bir melek gibi uyuyor;
darısı başımıza inşallah,bizde meleklerimizi alsak kucağımıza uyutsak onları ,izlesek,ahh ahh ;resimlerini çeksek koysak buraya teyzoşlarımız görse biranönce inşallahhh
ben yürütüyorum eşimi iftardan sonra parka gidiyoruz dolaşıp geliyoruz. zaten artık ondada sabır kalmadı oğlu gelsin istiyor
o bağırma işi beni çok utandırıyor nedense
ama her doğuran bağırdığına göre bende tutamam heralde kendimi
aminn canım dua ıle ınsll aynen paşa lar gıbım hehehe ALLAH HAYIRLI OMURLER VERSINN HEPICINE INSLLL
İsveç şurubunun onadamı iyi geldiği söyleniyor ne şurupmuş arkadaşbaşka birşey için kullandım sonuç negatif :26:ama umut fakirin ekmeği mecburrr
Maşallah subanallah heyttt be gerçekten paşa gibi yatıyor Allah sağlık sıhhat versin canım
Kaldırcan tabii o bile rahatlatıyor insanı hiç utanma bağır bağırabildiğin kadar
Bu seni tedirgin etmesin sadece gögüs ucunu vermiceksinki bebege koyu bölgeyle vereceksin emdikçede biraz büyüyecek benimde küçük iki çocuk emzirdim hiçte sorun olmadı bunları düşünme canm
Hayırlısı inş belkide sağ ayağını sol parmağına değdirmen hurafe değildirkadının dediği doğru çıkıyormuş birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?