2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benim göğüs uçlarım da içe çökük.iki sene çıkartmaya uğraştım.avent niplette aldım kullandım.hamile kalınca da masaj yaptım.şimdi biraz çıktı ama sütyen baskı yapınca içe kaçmıyorda dik durmuyor.silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı aldım.ara ara onların ikisini takıyorum.ama doğumdan sonra ne olur bilemiyorum.inşaallah çıkar ve sütüm olur.

ben normal doğumu bekledikçe olmuyor.Rabbim bilir ama sezaryen olacak gibi gözüküyor.korkum göğüs uçlarım ve sütüm olacak mı sorusu.

Suzanımmmm maşallah paşana
Nddd ve acenu kısssslarrrrr çıkarın şu melekleri

Doğum yapan arkidişlerrrr benim kızçem çok hıçkırıyor
Aynı karnımdaki gibiKıyamıyorum hıçkırıklarına
emzirince geçiyor ama ne bileyim dayanamıyorum ben ona

Kızçelerrrrr normal doğumdan da suni sancıdan da korkmayın
yariminnnn dediği gibi hastane duysun sesinizi
Rahat rahat doğurun sıkmayın kendinizi aynı ben gibi
Doğumdan sonra çok daha acı çekersiniz doktorum öyle söyledi
kasma kendini sonra fena çıkar diye:18::18::18:
Geçmişi de okudummmm ohhhhh

Emzik kullanıyor musunuz?

canim bende karbonatli su ve zeytinyagi kullaniyorum karbonatli su bebisin agzinda pamukcuk olmasini da engelliyormus,tabii meme ucu kremi de suruyorum

kuzucugun cok tatli maasallah canim

yorgun savaşçıııı yatışa bak heleee maşşallah sanaaa o minik parmaklara... seni yaradana.... Allahım büyüksün

annisler gecmisi cok fazla okuyamadim dogum yapanlari tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun dogum yapacaklarin da Allah yardimcisi olsun bebisim uyurken ben de uyuyayim cepten girmesem ben de foto eklerdim ama kv deyiz,internet yok maalesef herkeseee iyi geceler optuk sizi kizimla

suzan6638;
canım bebeğine bayıldım maşallahresmen bir melek gibi uyuyor;

darısı başımıza inşallah,bizde meleklerimizi alsak kucağımıza uyutsak onları ,izlesek,ahh ahh ;resimlerini çeksek koysak buraya teyzoşlarımız görse biranönce inşallahhh

benim bebişte kanalda ama baya yukardaymış dr bol bol yürü dedi

offf bu yürüme işi beni çok zorluyo yaa;niyeyse hiç yürüyesim yok;
gündüz zaten çok sıcak,bugün başıma güneş geçiyodu walla azıcık yürüyim dedim;haliyle gündüz yürünmüyo
ee akşamda zaten yemeği yiyince ağırlık çöküüyo,bide şimdi iftardı falan eşim baya ağırlaşıyo :S bahanem çok yanii
ama yürümekte şart napcazzz mecburr

İsveç şurubunun onadamı iyi geldiği söyleniyor ne şurupmuş arkadaş başka birşey için kullandım sonuç negatif :26:ama umut fakirin ekmeği mecburrr

Maşallah subanallah heyttt be gerçekten paşa gibi yatıyor Allah sağlık sıhhat versin canım

doktorumun söylediğine göre ben hastaneyi ayağa kaldırırım büyük ihtimalle

Kaldırcan tabii o bile rahatlatıyor insanı hiç utanma bağır bağırabildiğin kadar

Bu seni tedirgin etmesin sadece gögüs ucunu vermiceksinki bebege koyu bölgeyle vereceksin emdikçede biraz büyüyecek benimde küçük iki çocuk emzirdim hiçte sorun olmadı bunları düşünme canm

Kızlar benim sancı mesaisi yine başladı :/

Hayırlısı inş belkide sağ ayağını sol parmağına değdirmen hurafe değildir kadının dediği doğru çıkıyormuş birde

ben yürütüyorum eşimi iftardan sonra parka gidiyoruz dolaşıp geliyoruz. zaten artık ondada sabır kalmadı oğlu gelsin istiyor

ben yürütüyorum eşimi iftardan sonra parka gidiyoruz dolaşıp geliyoruz. zaten artık ondada sabır kalmadı oğlu gelsin istiyor

ayy ne güzel walla,ben kendimde çok üşeniyorum; akşama kadar bende hemen hemen çok bişey yiyemiyorum akşamda bi güzel yiyince ohh miss uzanmaca;
ama yok böyle olmıcak,yarın akşam itibariyle bende düzenli yürüyüşlere başlamalıyımm

geçmişe henus bakamıyorumm cunkum mesaım full doluuu paşamı sımdı uyuttum emıstık yanıı babası ıle yatak odasına koydum uykudalar bende sıze bakıpp yatıcam sımdılık gecmıse bakamk uzak cunkumm totomun ustune oturamıyorum henus 4 dişiklik bir acıgım varoda gecıyor ama ılk gune gore ooo cok sukur hepicii gecıyor cennet kokulumun kokusu dısında ama daha tam adapde olamadımm nıyese ama bakısı yetyorr herseye degerrrrrrrrrrrevımızın nese kaynagıı sahurumuzun tatalısıı ıftarımzın tatlısı her vaktımızı onun huyunu konusarak kıme benesedıgını anlatarak gecırıyoruz aılecek kv benı eltıme (bacı mgıbı)devredıp memekete gıdecek ama gıdemıyor paşamı bırakamıyorr k.baba bahce ısı olmasa cıkıp gelecek oda gunluk aglama nbetımızde telden dınlıyorrheheh
bısden bole sımdılıkkk

bu arada babamız dogum ıznı 2 gun sora hemen ıse donerım ded halen ıse gıdemedı sabah gıdecek nasıl gıderım dıye meraklardaa

sagolasın canım benım senn drunada maaslalh ınsl... buyuduklerınıde gormek nasıp olurrr
ben emzıgı verdım 2.gun hemen aldı ama yalancı adı ustunde kıyamıyrm ama dısarı cıkarken aldım yanım adr gıdeken olurda emesse fılan dıye onu verırım dıye hep yanımd a olur ama vermem mecbur kalamdıkcaaa cunku o masumıyete yalancılık katmıs oluyorum ısım ne emzreyeımm dımı ama ama acıl durumda fılann mısall wc gırdımm pansuman ısı fılan uzun suryor esım aglama nobetınede susturamamıss heheh deıdm verseydım onada gonlu razı olmamıss derkne öle durumlarda ıdeal ama sımdılık yok vermemm paşama kıyamammm teyzesiiiiiiiiiii

yok kuzum dert etmedım hıc sadece herzamn cok guzek cok guzel dıyen doktor bunu soleynce kendmı sucladm haklıydı ama yumurta sut tıksıntı gelmısdı bırakdm son hafta.. egzersız ve yuruyslere devam cnm ınr tosun oglun ınsallah

masallah guzel kızına canım. ılacın adını yazmamssın ama bı arkadsmda kullandı gaz cıkarcıı ve tuvalet yapmda yardımcı muhtemelen ıse yarıcakdır canım. saol cnm ohh masallah hemencık kılo almıs darısı basımza

super bı hber bu canım daırısı basımza ınsallah bızmklerde babsınn koynunda uyurlar grcı kız cocuk babaya derlr:)

annelık macerası baslıyorrr:)))) hayırlısıyla bebsınle don ınsallah cnımm

bende catı muanesınden pek hoslanmadm
banda bol protesın onerdı sayın doktroum

doğurmak istediğimizden herşey doğum belirtisi gibi gözüküyor bence gözümüze
banada ole gelıyor tatlım ama tık yokkk

kızlar şimdide açık kırmızı birşey geldi:18::18::18:

kuzum senn dogumn yakın ınsallah haberlernı beklyorz cok hycanlandm ya:)

suzancım masallah cok tatlı melek gııb ama erkek pasa bu bosuna demedık
guzel dıleklerın ıcın saol AMİN

AMİN cnm en buyuk hayalımız

benm esım ınmıyor hıc yurumyorm ben ama sabahdan onnla cıkcam benı sahıle atsın sonra ben eve donerım yuryerek anca ole olcak artk napym... esının tosun oglunun gelmesıne az kaldı azzz:)

o bağırma işi beni çok utandırıyor nedense
ama her doğuran bağırdığına göre bende tutamam heralde kendimi

sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yapmanda bir sakınca yok ben çok bağırmıştım hiçte utanmadım valla çocuk doğruyoruz tadını çıkarcaz tabii doktorlarda bayağı açık sözlü sana resmen ne demiş inşallah yanılmıştır

aminn canım dua ıle ınsll aynen paşa lar gıbım hehehe ALLAH HAYIRLI OMURLER VERSINN HEPICINE INSLLL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…