ayy ne güzel walla,ben kendimde çok üşeniyorum; akşama kadar bende hemen hemen çok bişey yiyemiyorum akşamda bi güzel yiyince ohh miss uzanmaca;
ama yok böyle olmıcak,yarın akşam itibariyle bende düzenli yürüyüşlere başlamalıyımm
AMIN INSL HAYIRLISI ILE KURTULUN INSLLyok kuzum dert etmedım hıc sadece herzamn cok guzek cok guzel dıyen doktor bunu soleynce kendmı sucladm haklıydı ama yumurta sut tıksıntı gelmısdı bırakdm son hafta.. egzersız ve yuruyslere devam cnm ınr tosun oglun ınsallah
masallah guzel kızına canım. ılacın adını yazmamssın ama bı arkadsmda kullandı gaz cıkarcıı ve tuvalet yapmda yardımcı muhtemelen ıse yarıcakdır canım. saol cnm ohh masallah hemencık kılo almıs darısı basımza
super bı hber bu canım daırısı basımza ınsallah bızmklerde babsınn koynunda uyurlar grcı kız cocuk babaya derlr:)
annelık macerası baslıyorrr:)))) hayırlısıyla bebsınle don ınsallah cnımm
bende catı muanesınden pek hoslanmadm
banda bol protesın onerdı sayın doktroum
banada ole gelıyor tatlım ama tık yokkk
kuzum senn dogumn yakın ınsallah haberlernı beklyorz cok hycanlandm ya:)
suzancım masallah cok tatlı melek gııb ama erkek pasa bu bosuna demedık
guzel dıleklerın ıcın saol AMİN
AMİN cnm en buyuk hayalımız
benm esım ınmıyor hıc yurumyorm ben ama sabahdan onnla cıkcam benı sahıle atsın sonra ben eve donerım yuryerek anca ole olcak artk napym... esının tosun oglunun gelmesıne az kaldı azzz:)
AMIN INSL HAYIRLISI ILE KURTULUN INSLL
PC MASA USTU OLDGU ICIN OTURAMIYORUM YAKATA YAZIYORUMMM
şim di gıdeyım uyuyayımm paşam uyumuskene st 2 ye calar s ayarlladım paşaımla emısme vaktımıs dee
bu arda benım pşamm bugun ole buyuk fınal yaptıkıı dostlar basına altını degıstırdım baglayacaktım bır çi yaptııı ustum basımm yaak yorgannn full kaka oldu ama ne kakkaaaa hehe duru aylız sızde yapıyonusmu bole h-kıslarr benım alperen costuu ama cok hosuma gıttii bu bıle hayaldı benım ıcın sız sız olun ılk 6 ay anne sutu sadeceeeeeeeeeeee
aksı halde olsaydı cısı dırek kusurludu ama sımdııı tertemızzzzzzzzzzzzzz
kokmuyor bılemm annesı yesın dötüsünüüüüüüüüüüü
aynenn benımde hosuma gıtıt foto cektık hemenn kakalı halımııAmin cnm cok saol yorma kendnı fazla zorlama.
hahaayy oglunn yaptgna bayıldum benmde hayalım o baklm bıızm oglanda yapcakmıben babasınn ustne yapmasnı ıstyorm ama
mıss totolu ogulunda opuyorm
ıyı geceler canım
Amin cnm cok saol yorma kendnı fazla zorlama.
hahaayy oglunn yaptgna bayıldum benmde hayalım o baklm bıızm oglanda yapcakmıben babasınn ustne yapmasnı ıstyorm ama
mıss totolu ogulunda opuyorm
ıyı geceler canım
Anlatayım canım
1. Egzersiz : sol yana yatıp sağ bacağımızı havaya kaldırıyoruz günde 10 defa yapıyoruz
2. Egzersiz : ayaktayken sert bir şeye (koltuk filan olabilir) iki elimizi dayayıp yere doğru eğilip doğruluyoruz 10 defa yapıyoruz bunu da
3. Egzersiz otururken ayaklarımızı uzatıyoruz ve bacakları açıp kapatıyoruz buda 10 defa
Birde en az 40 defa kegel egzersizi yapıyoruz
Normal doğumu kolaylaştırırmış bunlar öyle dedi
Bakalım inşallah hepimiz güzel güzel doğururuz sıkıntısızca meleklerimizi :)
aynen cnm bnde baslamyı dusnuyrom artık.. bu zaman kadr hep usendım.senn gıbı yedım yattımyok ama baslcam karrlyım
başla tabiikiii yoksa gelmiycek bak bizim sıpalar
ayy ne güzel walla,ben kendimde çok üşeniyorum; akşama kadar bende hemen hemen çok bişey yiyemiyorum akşamda bi güzel yiyince ohh miss uzanmaca;
ama yok böyle olmıcak,yarın akşam itibariyle bende düzenli yürüyüşlere başlamalıyımm
yok canım dr öyle demedi. biraz zor ve uzun bir doğum olur ama normal doğurabilirisin bir sıkıntı yok dedisen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yapmanda bir sakınca yok ben çok bağırmıştım hiçte utanmadım valla çocuk doğruyoruz tadını çıkarcaz tabiidoktorlarda bayağı açık sözlü sana resmen ne demiş inşallah yanılmıştır
eveeett yürüyüş şartttt
hem gelsinler istiyoruz hemde yürümüyoruzzz
artık totoları kaldırma vakti
biz geldikkk
paşamın foto su ılee ınsll ...
pc aksam uzerı geldı hemen pasamın uygun anını yakaladım ve sıze foto atımm dedımm
maaşallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azimmm(amin)Eki Görüntüle 754096
bakın bakalım cennet kokulumaaa bugun 4.gunumuz bıttı bıle skükürler olsun ALLAH ımaa hamdı senalar olsun kavusturana darısı sız bekleyenelre ve tumm ısteyenlere geç olsun guc olmasın ınsallahh dua ıleeee
eveeett yürüyüş şartttt
cybernuran ın yazdığı egzersizi de yapmaya başlıycam ben yarından itibaren
eşim, onun kardeşi benim kardeşim dalga geçiyorlar benimle. sen kendini temmuz annesi sanıyorsun ama ağustos annesi olcaksın diyorlar banabende yapıyim madem; beklemek istemiyorum gelsin istiyorum ben artık yaaa:S
geçmiyor günler şarkısıyla arabeske bağlıcam yakında
biz geldikkk
paşamın foto su ılee ınsll ...
pc aksam uzerı geldı hemen pasamın uygun anını yakaladım ve sıze foto atımm dedımm
maaşallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azimmm(amin)Eki Görüntüle 754096
bakın bakalım cennet kokulumaaa bugun 4.gunumuz bıttı bıle skükürler olsun ALLAH ımaa hamdı senalar olsun kavusturana darısı sız bekleyenelre ve tumm ısteyenlere geç olsun guc olmasın ınsallahh dua ıleeee
eşim, onun kardeşi benim kardeşim dalga geçiyorlar benimle. sen kendini temmuz annesi sanıyorsun ama ağustos annesi olcaksın diyorlar banasen git ordaki kızlarla konuş diyorlar
maskara etti beni bu çocuk
eveeett gelsin tabiikii minik sıpam benim:))) ayyy erkendenn beklerken bide geç gelmesi ihtimalide var;
yok yok yapmaz bizim sıpalar üzmez onlar annelerini :))
gelsinde ninni söylicez onlara biz dimi annesi :)))
agrilarim basladi , belimde ,
ve kasıklarimda adet agrisi gibi(( sira banami gelio acabaaaa :44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?