2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

aynen cnm bnde baslamyı dusnuyrom artık.. bu zaman kadr hep usendım.senn gıbı yedım yattım yok ama baslcam karrlyım

AMIN INSL HAYIRLISI ILE KURTULUN INSLL
PC MASA USTU OLDGU ICIN OTURAMIYORUM YAKATA YAZIYORUMMM
şim di gıdeyım uyuyayımm paşam uyumuskene st 2 ye calar s ayarlladım paşaımla emısme vaktımıs dee

bu arda benım pşamm bugun ole buyuk fınal yaptıkıı dostlar basına altını degıstırdım baglayacaktım bır çi yaptııı ustum basımm yaak yorgannn full kaka oldu ama ne kakkaaaa hehe duru aylız sızde yapıyonusmu bole h-kıslarr benım alperen costuu ama cok hosuma gıttii bu bıle hayaldı benım ıcın sız sız olun ılk 6 ay anne sutu sadeceeeeeeeeeeee
aksı halde olsaydı cısı dırek kusurludu ama sımdııı tertemızzzzzzzzzzzzzz
kokmuyor bılemm annesı yesın dötüsünüüüüüüüüüüü

Amin cnm cok saol yorma kendnı fazla zorlama.
hahaayy oglunn yaptgna bayıldum benmde hayalım o baklm bıızm oglanda yapcakmı ben babasınn ustne yapmasnı ıstyorm ama
mıss totolu ogulunda opuyorm
ıyı geceler canım

nişanı gelenlerrr gozunuz aydın
benım ebe muayene ettı o anda geldı nısanımm sonrasındaa sunı sancı takvıyesınde 4-5 st sonra suyum geldı ve sancıların doruk anı ve 2 srt sonrasındada dogumm ve cennet kokulummmmmmm

bu arda dogum hıkayemı ara ara yazıp bıtırıp sıze yazıcam ınslll

Amin cnm cok saol yorma kendnı fazla zorlama.
hahaayy oglunn yaptgna bayıldum benmde hayalım o baklm bıızm oglanda yapcakmı ben babasınn ustne yapmasnı ıstyorm ama
mıss totolu ogulunda opuyorm
ıyı geceler canım
aynenn benımde hosuma gıtıt foto cektık hemenn kakalı halımıı

dun sahurda çişidi bugun kakası yarın ne olur bılmem

Yapar yapar merak etme altları açıldığı an rahatlar bebekler hıı bir topikte okumuştum nasıl olduysa babasının kahvaltı tabagına denk getiren var

iyi oldu bak bunları da yapalım artık her şeyi deniyoruz
sağolasın canım

başla tabiikiii yoksa gelmiycek bak bizim sıpalar
yok canım dr öyle demedi. biraz zor ve uzun bir doğum olur ama normal doğurabilirisin bir sıkıntı yok dedi

maşaAllah bebişine suzan pek dadlu Allah sağlıklı sıhhatli uzun hayılı ömürler versin inş.ş

bende yapıyim madem; beklemek istemiyorum gelsin istiyorum ben artık yaaa:S
geçmiyor günler şarkısıyla arabeske bağlıcam yakınd
a
eşim, onun kardeşi benim kardeşim dalga geçiyorlar benimle. sen kendini temmuz annesi sanıyorsun ama ağustos annesi olcaksın diyorlar bana sen git ordaki kızlarla konuş diyorlar
maskara etti beni bu çocuk

maşallah suphanallahh , Rabbim size bagislasin canimmm ,

eşim, onun kardeşi benim kardeşim dalga geçiyorlar benimle. sen kendini temmuz annesi sanıyorsun ama ağustos annesi olcaksın diyorlar bana sen git ordaki kızlarla konuş diyorlar
maskara etti beni bu çocuk

:))) ayyy erkendenn beklerken bide geç gelmesi ihtimalide var;
yok yok yapmaz bizim sıpalar üzmez onlar annelerini :))

gelsinde ninni söylicez onlara biz dimi annesi :)))

agrilarim basladi , belimde ,

ve kasıklarimda adet agrisi gibi (( sira banami gelio acabaaaa :44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…