2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

yarın senden haber alamazsak doğuma gittiğini düşünücemmm

bizimkiler doğmuyor biz gelsin istiyoruz. oda beklesin istiyor ama doğurcak galibaaa

yok cnm merak etmeyin sabah kontrolum var gelmem ögleni bulur , hepinizi kırklayim öle dogurcamm

maşallah maşallah pek tatlı allah sağlıklı uzun ömürler versin paşaya

Suzancım maşallah oğluşuna ne kadar da güzel uyuyor melek gibi..

Canım korkma her şeyin çözümü var. yeter ki bebek biberona alışmasın asıl en büyük sıkıntı o oluyor..

Ahhh canım o hıçkırık bizde de var. her hıçkırığında gözünün içine bakıyorum. Canımcım biz emzik de kullanıyoruz, biberonda kullanıyoruz çok rahatız şükür..

Dün kendimi o kadar cok yordum zorladım ki gelsin bebek dogum başlasın diye resmen gece acı çektim..
Bugun hiç bi şey yok...
Çbu kız çetin çıktı valla...
cıkmicaaaaaaaaammmmm diyo
Ama kendini o kadar yorarsan nasıl sancı çekcen nasıl ıkıncan? Normal doğuma da enerji lazım.Sen normal doğum mu istiyordun ?

Maşallah yakışıklına!

https://www.facebook.com/RnaTasarim

bende tık yok.sancı olduğunda günde 1-2 kere giriyor.o kadar.bebek doğum kanalının başında tam aşağıda değil....

can ım ikimizinde bu saatlerde bi sancısı başlıyor. acaba günün yorgunluğu çıkuıyorda biz sancı mı sanıyoruz
gündüz bişey yok çünkü

Hayırlısı inş belkide sağ ayağını sol parmağına değdirmen hurafe değildir kadının dediği doğru çıkıyormuş birde

iyi oldu bak bunları da yapalım artık her şeyi deniyoruz
sağolasın canım

Valla kızlar ben yine sağasalim uyandım sancımda geçti o kadının dediği de hurafeymiş bence bugün doğurmam lazım çünkü benim söylediğine göre
Ben egzersizlere başlıyorum şimdi bakalım hayırlısı

selammmmmmm
biz geldikkk tombalak oglumlaaa,

cati muaynemizi olduk , azicik canimiz yandi ama kısa surdu

haftaya tekrar kontrolumuz var ,
20 dk 2 tane sancimiz cikti ama dunki yorgunluktan olabilirmis , açilmamiz yok , rahimde yumuşama yok , heran hersey olabilir dedi doktorumuz , bizde nayır nolomas bayrami beklicez biz dedik , kaça kaça çıktık hastanedennn

bizden böyle haberlerrrr

maşaAllah bebişine suzan pek dadlu Allah sağlıklı sıhhatli uzun hayılı ömürler versin inş.ş

maşallah suphanallahh , Rabbim size bagislasin canimmm ,

suzancım maşallah canım Allah nazarlardan korusun inş alpereni

agrilarim basladi , belimde ,

ve kasıklarimda adet agrisi gibi (( sira banami gelio acabaaaa :44::44::44::44::44:

maşallah maşallah pek tatlı allah sağlıklı uzun ömürler versin paşaya

cok cok sagolun kızlar allah sızede vaktı gelınce yasatsın bu gusel duygularıııı ınsl kı olede olucak dogumdan hıc mı hıc korkmayın cunkumm melegınıze bır adım daha yaklasacaksınızzz ve yarım ın dedıgı gıbı esınız hepp yanınızda olsunnnnn

ben dogum haneye gırdıgm de esım 2.paket sıgarasını almıs asagı ınmıs
ordan cıcekcıye gıtmıs yaptırayım hazır olsun dıye derkenn ablam aramıs suzan dogum haneden cıkarmadılar dogum basladı dıye esım dıyorkı hangı cıcegı aldım kac para odedım nasıl geldım hıc mı hıc bılmıyorummm :44: hastaneye geldıgınde ter cııncde kalmıss ,ablamlar yengemler eltım dogum hanenı temıslıkcısınden hbaer alıyorlarmıss demısler dogum olduuuuhepıcı sarıpıl aglasmıslarrrrrrrrrrhemsıre bebegı getırmıss esım bakmıs gecmıs dısarı benı beklemeye aklı bende mıs le dıyor sonra benı tekerlıklı sandelye ıl egetırdılerr esım dıyor oda kalabalık olmasa sarılıp aglıcaktımm dıyee o ka guselkı sızde yasyaın ve normal dogumdan kokrmayın belkı 3 belkı 5 belkıde 7 stt ama sonrasında hıc bırseyınız kalmıyor ınanınnnnnnnn dogum hıkayemde daha ıı yazıcam ınslll

hayırlı olsun muaynene cnm benımm acı yokkk sakın sımdıden böle negatıf enerjıı ınsll son dk dada oluyr merak etme bol sıcak dus yuruyuss hızlıcaa vee otur kalk khareketlerıı ınslll dogumunu kolaylastıracatırrr

saol cnm , ben beklesin diom daha :))) gününü doldursun en azından teyzesiii

senin tosuncuk erken atak yapmış canım hadi hayırlısı

maşallah tosun paşamıza

maşşalahh bebeğine Gözü aydın olsun.Allah analı bablı büyütsün ,inş.
amın cumlemızınkını ınsllll sagolunn kıslarrrr

Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
Arada suzanla aynı gün dogurduk)))
ölemııı cok tebrık ederım bende canım benımmm gunune gunlukler yanııcok tatlsınız
dedıgın gıbı agrı ıse sancı cnm o gercı 5 gun olmus yazalı ama :26::26:kasıkdan gırıyor ayakdan cıkıyorr hehe
saol cnm , ben beklesin diom daha :))) gününü doldursun en azından teyzesiii
evet suyu normalde sorun yoksa ınsl beklemelıı bencedeeeeeeee

kızlar selam bende daha doguramadım cok stresli bu bekleyiş ya her an herşey olabilir diye .kendimi cok halsız hissedıyorum sıcaklarda birde hiç birsey yapasım gelmior. doktor bana tahmını dogum 16-19 temmuz demisti. ama biizimki rahat asagı bile inmedi daha pazartesi kontrolum var daha hiç catı muayenesi yapmadı .bu gidisimde yaparmı ki.

suzancım maşaallah paşana çok tatlı Allahım nazarlardan korusun resimden sevdim vallahii

bangbang görünüyor aşağıda herşey yolundadır inş. cnmm

bebişim52 girmedi ne zamandır doğurdu sanırım oda :26:

acenu durcak durcak dedin dedin bak beklemicek senin tosunnn haaa

bizde durumlar aynı keyfi yerinde kızımınn sancı falan hak getire

Son düzenleme:
Ayliz emzikten pek hoşlanmadı teyzesi... ama kurtarıcı olduğundan da alışsın istiyorum aslında... yeni yuvarlak uçlu bi emzik daha aldık onu tutucak gibi... bakalım...
bu arada Duru'yu uyandırmak için neler yapıyosun... bende 2 saatte bir kaldırmaya çalışıyorum ama bazen içi bayılıyo resmen... uyanmakta zorlanıyo... üstünü soyuyorum ayakları kollarıyla oynuyorum... sonra da kıyamıyorum ama aç kalmasın diye belki 1 saat bile uğraşıyorum uyandırmak için... e tabi o 2 saatlik ara oluyo o zaman 3 saat....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…