minikmiii :)) tosuncuk o tosuncukkkk
yarın senden haber alamazsak doğuma gittiğini düşünücemmmagrilarim basladi , belimde ,
ve kasıklarimda adet agrisi gibi(( sira banami gelio acabaaaa :44::44::44::44::44:
hani doğurmycaktın sen
hani doğurmycaktın sen
yarın senden haber alamazsak doğuma gittiğini düşünücemmm
bizimkiler doğmuyor biz gelsin istiyoruz. oda beklesin istiyor ama doğurcak galibaaa
bahbahbahbahhhhh...oldumu şimdi buuagrilarim basladi , belimde ,
ve kasıklarimda adet agrisi gibi(( sira banami gelio acabaaaa :44::44::44::44::44:
yok cnm merak etmeyin sabah kontrolum var gelmem ögleni bulur , hepinizi kırklayim öle dogurcamm
biz geldikkk
paşamın foto su ılee ınsll ...
pc aksam uzerı geldı hemen pasamın uygun anını yakaladım ve sıze foto atımm dedımm
maaşallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azimmm(amin)Eki Görüntüle 754096
bakın bakalım cennet kokulumaaa bugun 4.gunumuz bıttı bıle skükürler olsun ALLAH ımaa hamdı senalar olsun kavusturana darısı sız bekleyenelre ve tumm ısteyenlere geç olsun guc olmasın ınsallahh dua ıleeee
biz geldikkk
pc aksam uzerı geldı hemen pasamın uygun anını yakaladım ve sıze foto atımm dedımm
maaşallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azimmm(amin)Eki Görüntüle 754096
benim göğüs uçlarım da içe çökük.iki sene çıkartmaya uğraştım.avent niplette aldım kullandım.hamile kalınca da masaj yaptım.şimdi biraz çıktı ama sütyen baskı yapınca içe kaçmıyorda dik durmuyor.silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı aldım.ara ara onların ikisini takıyorum.ama doğumdan sonra ne olur bilemiyorum.inşaallah çıkar ve sütüm olur.
ben normal doğumu bekledikçe olmuyor.Rabbim bilir ama sezaryen olacak gibi gözüküyor.korkum göğüs uçlarım ve sütüm olacak mı sorusu.
Suzanımmmm maşallah paşana
Nddd ve acenu kısssslarrrrr çıkarın şu melekleri
Doğum yapan arkidişlerrrr benim kızçem çok hıçkırıyor
Aynı karnımdaki gibiKıyamıyorum hıçkırıklarına
emzirince geçiyor ama ne bileyim dayanamıyorum ben ona
Kızçelerrrrr normal doğumdan da suni sancıdan da korkmayın
yariminnnn dediği gibi hastane duysun sesinizi
Rahat rahat doğurun sıkmayın kendinizi aynı ben gibi
Doğumdan sonra çok daha acı çekersiniz doktorum öyle söyledi
kasma kendini sonra fena çıkar diye:18::18::18:
Geçmişi de okudummmm ohhhhh
Emzik kullanıyor musunuz?
Ama kendini o kadar yorarsan nasıl sancı çekcen nasıl ıkıncan? Normal doğuma da enerji lazım.Sen normal doğum mu istiyordun ?Dün kendimi o kadar cok yordum zorladım ki gelsin bebek dogum başlasın diye resmen gece acı çektim..
Bugun hiç bi şey yok...
Çbu kız çetin çıktı valla...
cıkmicaaaaaaaaammmmm diyo
biz geldikkk
bakın bakalım cennet kokulumaaa bugun 4.gunumuz bıttı bıle skükürler olsun ALLAH ımaa hamdı senalar olsun kavusturana darısı sız bekleyenelre ve tumm ısteyenlere geç olsun guc olmasın ınsallahh dua ıleeee
bende tık yok.sancı olduğunda günde 1-2 kere giriyor.o kadar.bebek doğum kanalının başında tam aşağıda değil....
can ım ikimizinde bu saatlerde bi sancısı başlıyor. acaba günün yorgunluğu çıkuıyorda biz sancı mı sanıyoruz
gündüz bişey yok çünkü
Hayırlısı inş belkide sağ ayağını sol parmağına değdirmen hurafe değildirkadının dediği doğru çıkıyormuş birde
iyi oldu bak bunları da yapalım artık her şeyi deniyoruz
sağolasın canım
maşaAllah bebişine suzan pek dadlu Allah sağlıklı sıhhatli uzun hayılı ömürler versin inş.ş
maşallah suphanallahh , Rabbim size bagislasin canimmm ,
suzancım maşallah canım Allah nazarlardan korusun inş alpereni
agrilarim basladi , belimde ,
maşallah maşallah pek tatlı allah sağlıklı uzun ömürler versin paşaya
Suzancım maşallah oğluşuna ne kadar da güzel uyuyor melek gibi..
Canım korkma her şeyin çözümü var. yeter ki bebek biberona alışmasın asıl en büyük sıkıntı o oluyor..
Ahhh canım o hıçkırık bizde de var.her hıçkırığında gözünün içine bakıyorum. Canımcım biz emzik de kullanıyoruz, biberonda kullanıyoruz çok rahatız şükür..
cok cok sagolun kızlar allah sızede vaktı gelınce yasatsın bu gusel duygularıııı ınsl kı olede olucak dogumdan hıc mı hıc korkmayın cunkumm melegınıze bır adım daha yaklasacaksınızzz ve yarım ın dedıgı gıbı esınız hepp yanınızda olsunnnnnAma kendini o kadar yorarsan nasıl sancı çekcen nasıl ıkıncan? Normal doğuma da enerji lazım.Sen normal doğum mu istiyordun ?
Maşallah yakışıklına!
Eki Görüntüle 754287 Eki Görüntüle 754288 https://www.facebook.com/RnaTasarim
hayırlı olsun muaynene cnm benımm acı yokkkselammmmmmm
biz geldikkk tombalak oglumlaaa,
cati muaynemizi olduk , azicik canimiz yandi ama kısa surdu
haftaya tekrar kontrolumuz var ,
20 dk 2 tane sancimiz ciktiama dunki yorgunluktan olabilirmis , açilmamiz yok , rahimde yumuşama yok , heran hersey olabilir dedi doktorumuz , bizde nayır nolomas bayrami beklicez biz dedik , kaça kaça çıktık hastanedennn
bizden böyle haberlerrrr
cok cok sagolun kızlar allah sızede vaktı gelınce yasatsın bu gusel duygularıııı ınsl kı olede olucak dogumdan hıc mı hıc korkmayın cunkumm melegınıze bır adım daha yaklasacaksınızzz ve yarım ın dedıgı gıbı esınız hepp yanınızda olsunnnnn
ben dogum haneye gırdıgm de esım 2.paket sıgarasını almıs asagı ınmıs
ordan cıcekcıye gıtmıs yaptırayım hazır olsun dıye derkenn ablam aramıs suzan dogum haneden cıkarmadılar dogum basladı dıye esım dıyorkı hangı cıcegı aldım kac para odedım nasıl geldım hıc mı hıc bılmıyorummm :44:hastaneye geldıgınde ter cııncde kalmıss ,ablamlar yengemler eltım dogum hanenı temıslıkcısınden hbaer alıyorlarmıss demısler dogum olduuuu hepıcı sarıpıl aglasmıslarrrrrrrrrr hemsıre bebegı getırmıss esım bakmıs gecmıs dısarı benı beklemeye aklı bende mıs le dıyor sonra benı tekerlıklı sandelye ıl egetırdılerr esım dıyor oda kalabalık olmasa sarılıp aglıcaktımm dıyee o ka guselkı sızde yasyaın ve normal dogumdan kokrmayın belkı 3 belkı 5 belkıde 7 stt ama sonrasında hıc bırseyınız kalmıyor ınanınnnnnnnn dogum hıkayemde daha ıı yazıcam ınslll
hayırlı olsun muaynene cnm benımm acı yokkksakın sımdıden böle negatıf enerjıı ınsll son dk dada oluyr merak etme bol sıcak dus yuruyuss hızlıcaa vee otur kalk khareketlerıı ınslll dogumunu kolaylastıracatırrr
selammmmmmm
biz geldikkk tombalak oglumlaaa,
cati muaynemizi olduk , azicik canimiz yandi ama kısa surdu
haftaya tekrar kontrolumuz var ,
20 dk 2 tane sancimiz ciktiama dunki yorgunluktan olabilirmis , açilmamiz yok , rahimde yumuşama yok , heran hersey olabilir dedi doktorumuz , bizde nayır nolomas bayrami beklicez biz dedik , kaça kaça çıktık hastanedennn
bizden böyle haberlerrrr
maşallah tosun paşamıza
amın cumlemızınkını ınsllll sagolunn kıslarrrrmaşşalahh bebeğineGözü aydın olsun.Allah analı bablı büyütsün ,inş.
ölemııı cok tebrık ederım bende canım benımmm gunune gunlukler yanııÇok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
Arada suzanla aynı gün dogurduk)))
dedıgın gıbı agrı ıse sancı cnm o gercı 5 gun olmus yazalı amaarkadaşlar bugün ağrım var. ağrı bacaklarıma kadar vuruyor. böyle aynı adet ağrısı gibi bir şey. acaba doğum sancısı falan mı bu. randevumuz perşembe günü onu bekliyorum. gitsem mi acaba doktora
evet suyu normalde sorun yoksa ınsl beklemelıı bencedeeeeeeeesaol cnm , ben beklesin diom daha :))) gününü doldursun en azından teyzesiii
senin tosuncuk erken atak yapmış canım hadi hayırlısı
11 gun takvimde , beklesin azicikkkk
Ayliz emzikten pek hoşlanmadı teyzesi... ama kurtarıcı olduğundan da alışsın istiyorum aslında... yeni yuvarlak uçlu bi emzik daha aldık onu tutucak gibi... bakalım...Suzanımmmm maşallah paşana
Nddd ve acenu kısssslarrrrr çıkarın şu melekleri
Doğum yapan arkidişlerrrr benim kızçem çok hıçkırıyor
Aynı karnımdaki gibiKıyamıyorum hıçkırıklarına
emzirince geçiyor ama ne bileyim dayanamıyorum ben ona
Kızçelerrrrr normal doğumdan da suni sancıdan da korkmayın
yariminnnn dediği gibi hastane duysun sesinizi
Rahat rahat doğurun sıkmayın kendinizi aynı ben gibi
Doğumdan sonra çok daha acı çekersiniz doktorum öyle söyledi
kasma kendini sonra fena çıkar diye:18::18::18:
Geçmişi de okudummmm ohhhhh
Emzik kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?