2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Neslihan da yok kaç gündür :26:

karabiberim ve neslihanda doğurmuşturr herhalde :)

senasnr hiç sancı yok mu cnm?

benm de bel ağrım geçti.. hayır normal zamanda her bi tarafım ağrır, doğuma 5 gün kaldı turp gibiyim anacım hayırlısı olsun bakalım ben de umutlandıydım belim ağrıyor diye

ohhh hadi gözün aydın canım.çatıyıda atladın darısı başıma

biz geldik kızımla teyzeleriii
kontrolümüz ii geçti. 3.400 olmuş kızım 2 haftada 450 gram almış. boyumuzda 51 cm. suyumuz iimiş başımızda doğum kanalına doğru başını ölçerken iice aşağıdan ölçüyor artık onu fakettim bugğn:18::18::18: haftaya cumartesi gideceğiz tekrar ve çatı muayenesi yapıcizz dedi. çok korkmuyorum muayeden önceki düşüğümden tecrübeliyim
hastaneden sonrada pazara gitttik bezelye aldık buzluk için dolşatık geeldik az dinlenelim avm ye gideceğiz

maşallah maşalllah suzan oğlun cok yakısıklı

maşallah kızına

agrilarim basladi , belimde ,

ve kasıklarimda adet agrisi gibi (( sira banami gelio acabaaaa :44::44::44::44::44:
nayırrr sen en son dogurcaksınnn!!!!!!!:)))))

masallah cnm:) bu oglan anası gıbı durur daha gıbı gornuyo:)

yapck olsa solerdı bana soledı yanı..

arada bi girip gidiyo
hadı kuzum yaa ınsalah dogsun artık :)
ben catlıcam

masallah guzel kızına canım
e hadı dınlenın baklaım sız

ben karpuz gibi her gün çatlıyorum zaten kuzum

mrb yerını seven beebısler ve onların merakla bekleyen annlerı:)nasılsınız
gece bın kere vcye kaldım onn ıcınde daha anca uyanbldm babamız gelcek smdı bsler ycez gun boyu evde gece gdcek :)

oglum dun doktrodan snra baya hareketsızlesdı gerılıyo sanırım oda karnımda kuuculdu sankı benzın alırken bı kadın geldı losemı occuklar ıcın bagıs ıstedı aynı zamanda da aa kızmı dedı esımın yannda bende hyr degıl dedım yayılmısda dedı gulerek am gercekden yayldı karnım nıyekı acaba?????

agrı sızı bugunluk yok turp gıbıyım masallahhh:)))))))

agrilarim basladi , belimde ,

ve kasıklarimda adet agrisi gibi (( sira banami gelio acabaaaa :44::44::44::44::44:

Dun benımde oyleydı aksma kadar belimden kasıgıma gırdı ağrılar ozellıkle aksam kasıldım durdum ama gectı gıttı.Bugun ıyıyım.Haftasonu dur dedım oğluma tatıl gunu dogma :):):)
Bakalım pazartesi tekrar kontrol var.catı muayenesı olacak rahımde ıncelme ve açıklık var mı bakılacak.

Senınle aynı gunlerımızde durumumuzda.Bende her gıdısımde catı muayenesı yapar dıye gıdıyorum ama yok :):):)Pazartesi gorecegız bakalım.Hastane benı strese sokuyor valla.Bagıranları duydukça tırsıyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…