suzancım maşaallah paşana çok tatlı Allahım nazarlardan korusunresimden sevdim vallahii
bangbang görünüyor aşağıda herşey yolundadır inş. cnmm
bebişim52 girmedi ne zamandır doğurdu sanırım oda :26:
acenu durcak durcak dedin dedin bak beklemicek senin tosunnn haaa
bizde durumlar aynı keyfi yerinde kızımınn sancı falan hak getire
SENA sende tık yokmu? bekliyormusun hala?:26::26:
karabiberim nerdeeeeee???
halen beklemekteyim canımm
neyse işaret geldi ya ona da şükür
karabiberim ve neslihanda doğurmuşturr herhalde :)
senasnr hiç sancı yok mu cnm?
ohhh hadi gözün aydın canım.çatıyıda atladın darısı başımaselammmmmmm
biz geldikkk tombalak oglumlaaa,
cati muaynemizi olduk , azicik canimiz yandi ama kısa surdu
haftaya tekrar kontrolumuz var ,
20 dk 2 tane sancimiz ciktiama dunki yorgunluktan olabilirmis , açilmamiz yok , rahimde yumuşama yok , heran hersey olabilir dedi doktorumuz , bizde nayır nolomas bayrami beklicez biz dedik , kaça kaça çıktık hastanedennn
bizden böyle haberlerrrr
cok cok sagolun kızlar allah sızede vaktı gelınce yasatsın bu gusel duygularıııı ınsl kı olede olucak dogumdan hıc mı hıc korkmayın cunkumm melegınıze bır adım daha yaklasacaksınızzz ve yarım ın dedıgı gıbı esınız hepp yanınızda olsunnnnn
ben dogum haneye gırdıgm de esım 2.paket sıgarasını almıs asagı ınmıs
ordan cıcekcıye gıtmıs yaptırayım hazır olsun dıye derkenn ablam aramıs suzan dogum haneden cıkarmadılar dogum basladı dıye esım dıyorkı hangı cıcegı aldım kac para odedım nasıl geldım hıc mı hıc bılmıyorummm :44:hastaneye geldıgınde ter cııncde kalmıss ,ablamlar yengemler eltım dogum hanenı temıslıkcısınden hbaer alıyorlarmıss demısler dogum olduuuu hepıcı sarıpıl aglasmıslarrrrrrrrrr hemsıre bebegı getırmıss esım bakmıs gecmıs dısarı benı beklemeye aklı bende mıs le dıyor sonra benı tekerlıklı sandelye ıl egetırdılerr esım dıyor oda kalabalık olmasa sarılıp aglıcaktımm dıyee o ka guselkı sızde yasyaın ve normal dogumdan kokrmayın belkı 3 belkı 5 belkıde 7 stt ama sonrasında hıc bırseyınız kalmıyor ınanınnnnnnnn dogum hıkayemde daha ıı yazıcam ınslll
hayırlı olsun muaynene cnm benımm acı yokkksakın sımdıden böle negatıf enerjıı ınsll son dk dada oluyr merak etme bol sıcak dus yuruyuss hızlıcaa vee otur kalk khareketlerıı ınslll dogumunu kolaylastıracatırrr
arada bi girip gidiyo
biz geldik kızımla teyzeleriii
kontrolümüz ii geçti. 3.400 olmuş kızım 2 haftada 450 gram almış. boyumuzda 51 cm. suyumuz iimiş başımızda doğum kanalına doğru başını ölçerken iice aşağıdan ölçüyor artık onu fakettim bugğn:18::18::18: haftaya cumartesi gideceğiz tekrar ve çatı muayenesi yapıcizz dedi. çok korkmuyorum muayeden önceki düşüğümden tecrübeliyim
hastaneden sonrada pazara gitttik bezelye aldık buzluk için dolşatık geeldik az dinlenelim avm ye gideceğiz
hadi sancı bir anda gelsin hastanede 1-2 saatte doğur inş. :)
hamile cetvelimde 40 hafta yazısını görünce bir tuhaf oldum şimdi. :26:
nayırrr sen en son dogurcaksınnn!!!!!!!:)))))agrilarim basladi , belimde ,
ve kasıklarimda adet agrisi gibi(( sira banami gelio acabaaaa :44::44::44::44::44:
selammmmmmm
biz geldikkk tombalak oglumlaaa,
cati muaynemizi olduk , azicik canimiz yandi ama kısa surdu
haftaya tekrar kontrolumuz var ,
20 dk 2 tane sancimiz ciktiama dunki yorgunluktan olabilirmis , açilmamiz yok , rahimde yumuşama yok , heran hersey olabilir dedi doktorumuz , bizde nayır nolomas bayrami beklicez biz dedik , kaça kaça çıktık hastanedennn
bizden böyle haberlerrrr
kızlar selam bende daha doguramadım cok stresli bu bekleyiş ya her an herşey olabilir diye .kendimi cok halsız hissedıyorum sıcaklarda birde hiç birsey yapasım gelmior. doktor bana tahmını dogum 16-19 temmuz demisti. ama biizimki rahat asagı bile inmedi daha pazartesi kontrolum var daha hiç catı muayenesi yapmadı .bu gidisimde yaparmı ki.
hadı kuzum yaa ınsalah dogsun artık :)arada bi girip gidiyo
masallah guzel kızına canımbiz geldik kızımla teyzeleriii
kontrolümüz ii geçti. 3.400 olmuş kızım 2 haftada 450 gram almış. boyumuzda 51 cm. suyumuz iimiş başımızda doğum kanalına doğru başını ölçerken iice aşağıdan ölçüyor artık onu fakettim bugğn:18::18::18: haftaya cumartesi gideceğiz tekrar ve çatı muayenesi yapıcizz dedi. çok korkmuyorum muayeden önceki düşüğümden tecrübeliyim
hastaneden sonrada pazara gitttik bezelye aldık buzluk için dolşatık geeldik az dinlenelim avm ye gideceğiz
nayırrr sen en son dogurcaksınnn!!!!!!!:)))))
masallah cnm:) bu oglan anası gıbı durur daha gıbı gornuyo:)
yapck olsa solerdı bana soledı yanı..
hadı kuzum yaa ınsalah dogsun artık :)
ben catlıcam
masallah guzel kızına canım
e hadı dınlenın baklaım sız
agrilarim basladi , belimde ,
ve kasıklarimda adet agrisi gibi(( sira banami gelio acabaaaa :44::44::44::44::44:
kızlar selam bende daha doguramadım cok stresli bu bekleyiş ya her an herşey olabilir diye .kendimi cok halsız hissedıyorum sıcaklarda birde hiç birsey yapasım gelmior. doktor bana tahmını dogum 16-19 temmuz demisti. ama biizimki rahat asagı bile inmedi daha pazartesi kontrolum var daha hiç catı muayenesi yapmadı .bu gidisimde yaparmı ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?