hayırlı uğurlu olsun inşallah. darısı bizim de başımıza inşallaaah
Yalnız ne garip senle aynı hafta ve günde elifisce doğum yapmış 3000 gr bebeği erken diye küveze almışlar. Bu ne tezat kaldı ki bence 37 hafta bitince erken olmuyo 3000 gr hiç de az değil niye almışlar ki küveze? Valla hiç güvenmiyorum hastanelere yaa
agrilarim basladi , belimde ,
ve kasıklarimda adet agrisi gibi(( sira banami gelio acabaaaa :44::44::44::44::44:
selammmmmmm
biz geldikkk tombalak oglumlaaa,
cati muaynemizi olduk , azicik canimiz yandi ama kısa surdu
haftaya tekrar kontrolumuz var ,
20 dk 2 tane sancimiz ciktiama dunki yorgunluktan olabilirmis , açilmamiz yok , rahimde yumuşama yok , heran hersey olabilir dedi doktorumuz , bizde nayır nolomas bayrami beklicez biz dedik , kaça kaça çıktık hastanedennn
bizden böyle haberlerrrr
Ayliz emzikten pek hoşlanmadı teyzesi... ama kurtarıcı olduğundan da alışsın istiyorum aslında... yeni yuvarlak uçlu bi emzik daha aldık onu tutucak gibi... bakalım...
bu arada Duru'yu uyandırmak için neler yapıyosun... bende 2 saatte bir kaldırmaya çalışıyorum ama bazen içi bayılıyo resmen... uyanmakta zorlanıyo... üstünü soyuyorum ayakları kollarıyla oynuyorum... sonra da kıyamıyorum ama aç kalmasın diye belki 1 saat bile uğraşıyorum uyandırmak için... e tabi o 2 saatlik ara oluyo o zaman 3 saat....
inş canım benim ya gün geçtikten sonra beklemek daha zor
Ama kendini o kadar yorarsan nasıl sancı çekcen nasıl ıkıncan? Normal doğuma da enerji lazım.Sen normal doğum mu istiyordun ?
Maşallah yakışıklına!
Eki Görüntüle 754287 Eki Görüntüle 754288 https://www.facebook.com/RnaTasarim
bende egzersize başlıcaktım bugün ama farklı bir plan yaptım. dün doktora gittiğimden beri evimin pisliği aklımda.bugün annemde gelmişken temizlik yapıcaammValla kızlar ben yine sağasalim uyandım sancımda geçtio kadının dediği de hurafeymiş bence bugün doğurmam lazım çünkü benim söylediğine göre
Ben egzersizlere başlıyorum şimdi bakalım hayırlısı
yerim ben o tombalak kuzeyiiiiiselammmmmmm
biz geldikkk tombalak oglumlaaa,
cati muaynemizi olduk , azicik canimiz yandi ama kısa surdu
haftaya tekrar kontrolumuz var ,
20 dk 2 tane sancimiz ciktiama dunki yorgunluktan olabilirmis , açilmamiz yok , rahimde yumuşama yok , heran hersey olabilir dedi doktorumuz , bizde nayır nolomas bayrami beklicez biz dedik , kaça kaça çıktık hastanedennn
bizden böyle haberlerrrr
suzancım şimdi bende ağlıcaktım bunları okurken. Rabbim bizede böyle güzel bir doğum nasip etsin inşallahcok cok sagolun kızlar allah sızede vaktı gelınce yasatsın bu gusel duygularıııı ınsl kı olede olucak dogumdan hıc mı hıc korkmayın cunkumm melegınıze bır adım daha yaklasacaksınızzz ve yarım ın dedıgı gıbı esınız hepp yanınızda olsunnnnn
ben dogum haneye gırdıgm de esım 2.paket sıgarasını almıs asagı ınmıs
ordan cıcekcıye gıtmıs yaptırayım hazır olsun dıye derkenn ablam aramıs suzan dogum haneden cıkarmadılar dogum basladı dıye esım dıyorkı hangı cıcegı aldım kac para odedım nasıl geldım hıc mı hıc bılmıyorummm :44:hastaneye geldıgınde ter cııncde kalmıss ,ablamlar yengemler eltım dogum hanenı temıslıkcısınden hbaer alıyorlarmıss demısler dogum olduuuu hepıcı sarıpıl aglasmıslarrrrrrrrrr hemsıre bebegı getırmıss esım bakmıs gecmıs dısarı benı beklemeye aklı bende mıs le dıyor sonra benı tekerlıklı sandelye ıl egetırdılerr esım dıyor oda kalabalık olmasa sarılıp aglıcaktımm dıyee o ka guselkı sızde yasyaın ve normal dogumdan kokrmayın belkı 3 belkı 5 belkıde 7 stt ama sonrasında hıc bırseyınız kalmıyor ınanınnnnnnnn dogum hıkayemde daha ıı yazıcam ınslll
hayırlı olsun muaynene cnm benımm acı yokkksakın sımdıden böle negatıf enerjıı ınsll son dk dada oluyr merak etme bol sıcak dus yuruyuss hızlıcaa vee otur kalk khareketlerıı ınslll dogumunu kolaylastıracatırrr
yapar canım son haftandasın.kızlar selam bende daha doguramadım cok stresli bu bekleyiş ya her an herşey olabilir diye .kendimi cok halsız hissedıyorum sıcaklarda birde hiç birsey yapasım gelmior. doktor bana tahmını dogum 16-19 temmuz demisti. ama biizimki rahat asagı bile inmedi daha pazartesi kontrolum var daha hiç catı muayenesi yapmadı .bu gidisimde yaparmı ki.
uyanmayan bebişşşşAyliz emzikten pek hoşlanmadı teyzesi... ama kurtarıcı olduğundan da alışsın istiyorum aslında... yeni yuvarlak uçlu bi emzik daha aldık onu tutucak gibi... bakalım...
bu arada Duru'yu uyandırmak için neler yapıyosun... bende 2 saatte bir kaldırmaya çalışıyorum ama bazen içi bayılıyo resmen... uyanmakta zorlanıyo... üstünü soyuyorum ayakları kollarıyla oynuyorum... sonra da kıyamıyorum ama aç kalmasın diye belki 1 saat bile uğraşıyorum uyandırmak için... e tabi o 2 saatlik ara oluyo o zaman 3 saat....
ağrılarını seven hatta hasretle gözleyen temmuz anneleri topic i olduk yahuuubenm de bel ağrım geçti.. hayır normal zamanda her bi tarafım ağrır, doğuma 5 gün kaldı turp gibiyim anacımhayırlısı olsun bakalım ben de umutlandıydım belim ağrıyor diye
allahrazı olsun canım benım darısı sıradakılere sızlere ınslll kolayından rabbım kavustursunnn dua ıleesuzancım maşaallah paşana çok tatlı Allahım nazarlardan korusunresimden sevdim vallahii
bangbang görünüyor aşağıda herşey yolundadır inş. cnmm
bebişim52 girmedi ne zamandır doğurdu sanırım oda :26:
acenu durcak durcak dedin dedin bak beklemicek senin tosunnn haaa
bizde durumlar aynı keyfi yerinde kızımınn sancı falan hak getire
benım paşam 2 st de bır alarm kuruyorum normalde dr mm en gec3 st dedı ama kv bırak alarmı kdıyor acıkınca zaten uyanırr dedı cunku her anneın sutu her bebge yarama seklı farklı paşa uyanınca aglar zaten dedı mantıklı gelıyor nbana mısalll sbh yarım st emdı 1 st uyudu ama sımdıı 5 dk emdıı 1 st gectı uyuyorrAyliz emzikten pek hoşlanmadı teyzesi... ama kurtarıcı olduğundan da alışsın istiyorum aslında... yeni yuvarlak uçlu bi emzik daha aldık onu tutucak gibi... bakalım...
allah razı olsun cnm hepıcı melek bunların yaaaaaaaamaşallah maşalllah suzan oğlun cok yakısıklı
ayy cok guldum yoruma allah razı olsunnn canım esındende sendendeee ınsl ece mız nasıl bakalımm gecmıse hıc bakamadımdaaSUZANIM
MAŞALLAH bebekin çok datluuuu rabbim esirgesin inş.
eşimin alperenin kollar havada resmini görünce ilk yorumunu bildiriyorum
^^ maşallah buda bizimkinin halay ekibinden galiba^^
sevgilerrrr...
aminn cnım ınsl kolayındann ama dogumdan hıc korkma sancının son dk zor bıraz ama dogum zamanı zor dılıkınmadada ebeler dr yardım edıyor derken bıttı bılemmmmbende egzersize başlıcaktım bugün ama farklı bir plan yaptım. dün doktora gittiğimden beri evimin pisliği aklımda.bugün annemde gelmişken temizlik yapıcaamm
yerim ben o tombalak kuzeyiiiii
bayrama kadar beklemez bence annesi ama 40 haftasını doldurur gelir
benim sıpa gibi seninkide annesinin koynunu çok sevdi bizim oğlanlarr
suzancım şimdi bende ağlıcaktım bunları okurken. Rabbim bizede böyle güzel bir doğum nasip etsin inşallah
yapar canım son haftandasın.
uyanmayan bebişşşşçok şaşkınım şuandaaa
ağrılarını seven hatta hasretle gözleyen temmuz anneleri topic i olduk yahuuu
AMIN INSL HAYIRLISI ILE KURTULUN INSLL
PC MASA USTU OLDGU ICIN OTURAMIYORUM YAKATA YAZIYORUMMM
şim di gıdeyım uyuyayımm paşam uyumuskene st 2 ye calar s ayarlladım paşaımla emısme vaktımıs dee
bu arda benım pşamm bugun ole buyuk fınal yaptıkıı dostlar basına altını degıstırdım baglayacaktım bır çi yaptııı ustum basımm yaak yorgannn full kaka oldu ama ne kakkaaaa hehe duru aylız sızde yapıyonusmu bole h-kıslarr benım alperen costuu ama cok hosuma gıttii bu bıle hayaldı benım ıcın sız sız olun ılk 6 ay anne sutu sadeceeeeeeeeeeee
aksı halde olsaydı cısı dırek kusurludu ama sımdııı tertemızzzzzzzzzzzzzz
kokmuyor bılemm annesı yesın dötüsünüüüüüüüüüüü
allahrazı olsun canım benım darısı sıradakılere sızlere ınslll kolayından rabbım kavustursunnn dua ılee
benım paşam 2 st de bır alarm kuruyorum normalde dr mm en gec3 st dedı ama kv bırak alarmı kdıyor acıkınca zaten uyanırr dedı cunku her anneın sutu her bebge yarama seklı farklı paşa uyanınca aglar zaten dedı mantıklı gelıyor nbana mısalll sbh yarım st emdı 1 st uyudu ama sımdıı 5 dk emdıı 1 st gectı uyuyorrcok sukur gazınıda emeken attan patlatıyorr babamızın parasınaa....dıyor bır paket bez 45 lık 15 tane fılan kaldı bugn 5 gun daha
o yusdne uyandırma sekıleırnı kendılerı belırlesın emzıgıde 2.gun erdım ben hmen aldı ama kandırıkcı modda olsudu ıcn cantamda beklıyorrr
kullanmıyorum yanıı
allah razı olsun cnm hepıcı melek bunların yaaaaaaaa
ayy cok guldum yoruma allah razı olsunnn canım esındende sendendeee ınsl ece mız nasıl bakalımm gecmıse hıc bakamadımdaa
aminn cnım ınsl kolayındann ama dogumdan hıc korkma sancının son dk zor bıraz ama dogum zamanı zor dılıkınmadada ebeler dr yardım edıyor derken bıttı bılemmmm
malesef kanındaki biluribin (sarılık) sebebiyle böyle uyku halinde... ama ilk zamanlara göre daha iyi... beklesem 3 saatte kendisi de uyanır ama ben 2 saatte bir beslemek zorundayım...bende egzersize başlıcaktım bugün ama farklı bir plan yaptım. dün doktora gittiğimden beri evimin pisliği aklımda.bugün annemde gelmişken temizlik yapıcaamm
yerim ben o tombalak kuzeyiiiii
bayrama kadar beklemez bence annesi ama 40 haftasını doldurur gelir
benim sıpa gibi seninkide annesinin koynunu çok sevdi bizim oğlanlarr
suzancım şimdi bende ağlıcaktım bunları okurken. Rabbim bizede böyle güzel bir doğum nasip etsin inşallah
yapar canım son haftandasın.
uyanmayan bebişşşşçok şaşkınım şuandaaa
ağrılarını seven hatta hasretle gözleyen temmuz anneleri topic i olduk yahuuu
merhabaaa bız geldık oğlusumla m.ettınızmı bızı teyselerı oğlşm sızı cooookkkkkkkk opuyoooooooo kucagımda cunku mınnakımmmmmmmmm
Teyselerım ben sızı cok sevdım erken gelıp sızlerle tanısmak ıstedım 11.07.2013 de goslerımı annemın kucagında actım annemle koklastık sevıstık opştuk annemı bıraz yorsamda dgm sırasında annem bnı cooookkkkkkkk sevııoooooooo bunu bılıorummmmmmmm kardeslerımıde coookkk sevıorummm çokkkk opuyorummmmmm hepınızı
Dgm hıkayemı bı ara yazıcam canlarım normal epıdurel yaptım persembe gunu sahurdan sonra olan sancılarımla bırlıkte 11.20 de dgmm gercekleştıı
oğlşmu bgn hastnye yatırdıkSarılık oldu nası oldu anlmadık Inş yarın cıkarırz
merhabaaa bız geldık oğlusumla m.ettınızmı bızı teyselerı oğlşm sızı cooookkkkkkkk opuyoooooooo kucagımda cunku mınnakımmmmmmmmm
teyselerım ben sızı cok sevdım erken gelıp sızlerle tanısmak ıstedım 11.07.2013 de goslerımı annemın kucagında actım annemle koklastık sevıstık opştuk annemı bıraz yorsamda dgm sırasında annem bnı cooookkkkkkkk sevııoooooooo bunu bılıorummmmmmmm kardeslerımıde coookkk sevıorummm çokkkk opuyorummmmmm hepınızı
dgm hıkayemı bı ara yazıcam canlarım normal epıdurel yaptım persembe gunu sahurdan sonra olan sancılarımla bırlıkte 11.20 de dgmm gercekleştıı
oğlşmu bgn hastnye yatırdıksarılık oldu nası oldu anlmadık inş yarın cıkarırz
oyyyyyyyyyyy ,
maşallahh canım yaaa, gözün aydın , geçmiş olsun allah yardımcınız olsun canımm , çıkar inş kısa sürede mis kokulun, hikayeni ve resimleri bekliyoruz
saol tatlm aynn pskolk cokntu hastnede bı grm sutum gelmedı uzlmekten aşkıma yannda olamcm dıeallah analı babalı büyütsün...
çok çok geçmiş olsun... bizde iki gece yattık fototerapide, psikolojik çöküntü resmen... ama düzeliyo... bol bol emzir ve şekerli su ver 1-2 çay kaşığı.. işe yarıyo... aylizin sarılığı düşmeye başladı bile...
saol cnm ınş cıkar hemncık aşkım bnmm
saol tatlm aynn pskolk cokntu hastnede bı grm sutum gelmedı uzlmekten aşkıma yannda olamcm dıeama uzulmek yok sut yapmams lazm mirza ma gulucukler atıcazz sut cayları ıcıcez şekerlı suyu eve gelınce hemn verdık cnm mama takvıyesıde yaptık ama anlmadık nıe oldu ıyı cnm sen atlatmışşn inş bızde atlatrız
hmmvalla her bebeğin huyu suyu farklı be suzancım... seninki 5 dk emer 1 saat idare eder ama benimkinin malesef öyle bi lüksü yok... biraz sarılığı var ve onu düşürmek için de bol bol emmesi şart... o yüzden onun keyfini bekleyemem uyanması için... biraz daha ilerde ancak bekliycez... emzik olayına gelince de her dk ağzında tutmasın zaten diş yapısında bozulma ve geç konuşma gibi etkileri var ama bi bebek emziğe alışmalı... çünkü her ağlamaları açlıktan olmayabiliyor hatta ve hatta canları istediği için bile çığlığı basabiliyolar... o yüzden kısa süreli emzik kullanma olayı iyi bişidir
tebrıkler neslıhan cımmm allah bagıslasın ınslll ınsl sarılıgınız cabuk gecer dua ıle alırsın kucgaınaaaamerhabaaa bız geldık oğlusumla m.ettınızmı bızı teyselerı oğlşm sızı cooookkkkkkkk opuyoooooooo kucagımda cunku mınnakımmmmmmmmm
teyselerım ben sızı cok sevdım erken gelıp sızlerle tanısmak ıstedım 11.07.2013 de goslerımı annemın kucagında actım annemle koklastık sevıstık opştuk annemı bıraz yorsamda dgm sırasında annem bnı cooookkkkkkkk sevııoooooooo bunu bılıorummmmmmmm kardeslerımıde coookkk sevıorummm çokkkk opuyorummmmmm hepınızı
dgm hıkayemı bı ara yazıcam canlarım normal epıdurel yaptım persembe gunu sahurdan sonra olan sancılarımla bırlıkte 11.20 de dgmm gercekleştıı
oğlşmu bgn hastnye yatırdıksarılık oldu nası oldu anlmadık inş yarın cıkarırz
cok sukurren dayanılmaz olanı zırt pırt kan almaları... sen bol bol su iç.. dereotu-tahin pekmez ye... sütün artar... bende anlamadım neden olduğunu... sanırım doğum sonrası biraz aç kaldı çünkü ben narkoz almıştım dikişler için... o sırada oldu ne olduysa galiba... olsun bugünümüze şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?