oyy maşallah ya normal normal olmuş. allahım analı babalı büyütsün inşallahhmerhabaaa bız geldık oğlusumla m.ettınızmı bızı teyselerı oğlşm sızı cooookkkkkkkk opuyoooooooo kucagımda cunku mınnakımmmmmmmmm
teyselerım ben sızı cok sevdım erken gelıp sızlerle tanısmak ıstedım 11.07.2013 de goslerımı annemın kucagında actım annemle koklastık sevıstık opştuk annemı bıraz yorsamda dgm sırasında annem bnı cooookkkkkkkk sevııoooooooo bunu bılıorummmmmmmm kardeslerımıde coookkk sevıorummm çokkkk opuyorummmmmm hepınızı
dgm hıkayemı bı ara yazıcam canlarım normal epıdurel yaptım persembe gunu sahurdan sonra olan sancılarımla bırlıkte 11.20 de dgmm gercekleştıı
oğlşmu bgn hastnye yatırdıksarılık oldu nası oldu anlmadık inş yarın cıkarırz
merhabaaa bız geldık oğlusumla m.ettınızmı bızı teyselerı oğlşm sızı cooookkkkkkkk opuyoooooooo kucagımda cunku mınnakımmmmmmmmm
teyselerım ben sızı cok sevdım erken gelıp sızlerle tanısmak ıstedım 11.07.2013 de goslerımı annemın kucagında actım annemle koklastık sevıstık opştuk annemı bıraz yorsamda dgm sırasında annem bnı cooookkkkkkkk sevııoooooooo bunu bılıorummmmmmmm kardeslerımıde coookkk sevıorummm çokkkk opuyorummmmmm hepınızı
dgm hıkayemı bı ara yazıcam canlarım normal epıdurel yaptım persembe gunu sahurdan sonra olan sancılarımla bırlıkte 11.20 de dgmm gercekleştıı
hoşgelmişşş minik sıpaaaamerhabaaa bız geldık oğlusumla m.ettınızmı bızı teyselerı oğlşm sızı cooookkkkkkkk opuyoooooooo kucagımda cunku mınnakımmmmmmmmm
hoşgelmişşş minik sıpaaaa
inşallah biran önce geçer sarılığı hemencecik gidersiniz evinize. bizde oğlumla kocaman öpüyoruz sizi
biz geldikkk
paşamın foto su ılee ınsll ...
pc aksam uzerı geldı hemen pasamın uygun anını yakaladım ve sıze foto atımm dedımm
maaşallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azimmm(amin)Eki Görüntüle 754096
bakın bakalım cennet kokulumaaa bugun 4.gunumuz bıttı bıle skükürler olsun ALLAH ımaa hamdı senalar olsun kavusturana darısı sız bekleyenelre ve tumm ısteyenlere geç olsun guc olmasın ınsallahh dua ıleeee
eşimin teyzesi demiş ki ayın 14 ü onun sünnet günü 16 sıda benim kızın doğum günü 16 sına kadar doğar bebiş demişCanımmm başladımı sancın benim bugün erken başladı sancım acaba diyorum doğuracakmıyımiçime doğdu senle aynı gün doğuracaz
Suzanımmmm maşallah paşana
Nddd ve acenu kısssslarrrrr çıkarın şu melekleri
Doğum yapan arkidişlerrrr benim kızçem çok hıçkırıyor
Aynı karnımdaki gibiKıyamıyorum hıçkırıklarına
emzirince geçiyor ama ne bileyim dayanamıyorum ben ona
Kızçelerrrrr normal doğumdan da suni sancıdan da korkmayın
yariminnnn dediği gibi hastane duysun sesinizi
Rahat rahat doğurun sıkmayın kendinizi aynı ben gibi
Doğumdan sonra çok daha acı çekersiniz doktorum öyle söyledi
kasma kendini sonra fena çıkar diye:18::18::18:
Geçmişi de okudummmm ohhhhh
Emzik kullanıyor musunuz?
o bağırma işi beni çok utandırıyor nedense
ama her doğuran bağırdığına göre bende tutamam heralde kendimi
eşimin teyzesi demiş ki ayın 14 ü onun sünnet günü 16 sıda benim kızın doğum günü 16 sına kadar doğar bebiş demiş16sı çok iyi eşimin haftalık izni 3 günde babalık izni alır 2 günde kafa izni 1 hafta yanımızda kalır. yani planım salı doğurmak kv de diyorki ablam ne derse çıkar sen doğurursun salı günü
hadi doğuralım kız aynı gün ne güzel oluurr
bitir bütün işlerini salıya doğurcazHahahahahaay hadi salıya doğuruyoruz ozaman :)) tamam ben de işlerimi ona göre halledeyim salı gününe kadar
çok şükür canım. çok sevindimNeslihan hayırlı olsun bebeğin inşallah en kısa zamanda sarılığı atlatır ...
benim arkadaşımın bebeği de bugün küvezden çıkmış çok mutlu olduk :) dualarınız için çok teşekkürler Rabbim kimseyi evladının sıkıntısıyla imtihan etmesin....
Tamam canım ben gidem de egzersiz yapam bari sancı mancı geçti bende çünkü salıya kadar doğurmam lazımbitir bütün işlerini salıya doğurcaz
nddd ve cybernuran ozaman ben de çarşamba doğurayım barivalla çarşamba doğursam varya süper olur çünkü çarşamba günü bizim evlilik yıl dönümümüz ve eğer çarşamba doğmazsa perşembe suni sancıyla başlatacak doktor doğumu yani 1 taşla 2 kuş olacak benim için
buarada anne ne büyük nimetmiş ya, valla annemler geldi yemeğmi yapıyo ütüler çamaşırlar bulaşıklar, sağolsun evi çeviriyo resmen bi de yetmiyor kadın oruçlu oruçlu benim yemeklerimi de hazırlıyo ben de yan gelip yatıyorum oohhhh
ya ne gariptir ki; ben herşeyi unuttum o anda...ne bi dua edebildim ne birine bişey söyleyebildim... zihnim dilim kilitlendi sanki...
o neki
Gerçi biz geç kaldık ben yapmadım ama merak etti yapan var mı diye
PERİNE MASAJI
GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) DOĞUM YIRTIKLARINI ÖNLEMEK İÇİN PERİNE MASAJI YAPILMASI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?