2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ohh günler ayarlanmış bıle hadı baklım Allah gönlüne gore versın ınsallah canı salı haber beklyorz ozaman
benımde d.gunum 24 temmuz oğlumla denk gelrmıyız acaba banada sankı 25 26 sı olckamıs gıbı gelyor ama baklm

Slm kızlar bugün tansiyonum 136-96 çıktı dr um tansiyon ilacı verdi ama içim rahat değil doğumu da ayın 29 una karar verdi 37. Haftam oluyor imşallah kolay atlatırım.

cnm neden bukdr erken? tansiyondan dolayımı

ohh valla bu yaz ayları ozel aylar demek ınsallah gönlüne gor eolur canım evllik yıldonmu gumburtye gtmesn ama bak cocgun dgunu kutlucaz dıye

Slm kızlar bugün tansiyonum 136-96 çıktı dr um tansiyon ilacı verdi ama içim rahat değil doğumu da ayın 29 una karar verdi 37. Haftam oluyor imşallah kolay atlatırım.

Cnm bıraz erken sankı sezeryan için ama sanıorum tansıyondan oturu ole karar almış dr hakknda hayırlısı olsn inş kolay olur

Cnm bn varım daha doğrusu bı ara yaptım 1 2 hafta kadar sımdı usenıorum bırazcıkta acıo iii oldugunu soluolar ama bnm dr kesmekte kararlı ilk doğumum oldugu için kontrollu bı kesı atcam dıo ondan çok onemsemıom dogumda yırtılma olmasın dıe yapıldıgını okumustum youtube vıdeosu var yapılısını gsterıo bı bak ıstersen
Perineal Massage DVD.mpg - YouTube

canlar iyi akşamlar.doğuran var mı.ben hala doğuramadım.40+1 oldum.yine bugün nst ye girdim.bir sıkıntı yok.doktorum cuma gününden sonra yok.izne çıkıyor.kendisiyle konuştum izne çıkmadan doğursam dedim.pazartesiye kadar bekleyelim normal doğum şansın varsa kaçırma dedi.salı olmadı sezaryanla alırız dedi.eşimde neden perşembeye kadar beklemiyor seni erkenden sezaryana alıyor diyor.

sizce salı günü erken mi.salı günü 40+4 oluyorum.bebeğin dışkısını yemesinden korkuyorum

Kızlar dun doktora gıttık ve tarıhımız kesınlesti...sat 'a göre 18 temmuz olan doğum 20 temmuz sabah saat 9:00 da Allah ızın verırse spinal anestezi ile gerceklesecek:))cok garip bir duygu hem sevinç hem korku hem heyecan hepsi bir arada...ilk ameliyatım ilk çocucgum bakalım nasıl olacak benım ıcınde dualarınız eksık etmeyın kızlar....bu hafta nasıl gececek bana hıc bellı deıl yanı :)

Sık kontrole gdersen allahın ıznıyle bıse olmaz bnde yarın son kontrole gdecem problm yoksa ptesi doğum bnmde 39+6 oluo dr bekleyelım dıorum bnm dr beklemenın anlamı yok dıor ama once sunı sancı deneyeckmıs ;( bnce kendı sncını bekleme sansın varsa bekle

Hayırlı uğurlu olsun canım

Hadi gözün aydın ikimizde aynı gün ve aynı saatte doğum yapacağız Allah kolaylık versin canım

Benimde ilk ameliyatım canım tarihi bilmek çok heyecanlandırıyor..:26:İstanbul medilife çapa da olacağım

Nisan ayında benımde bır arkadasım o hastane oldu zıyaretıne gıtmıstım :))spinal mı olacaksın sende ?hemde nasıl bi heyecan bu heyecandan kendı kendımı fenalaştırmaktan korkuorum :))

Nisan ayında benımde bır arkadasım o hastane oldu zıyaretıne gıtmıstım :))spinal mı olacaksın sende ?hemde nasıl bi heyecan bu heyecandan kendı kendımı fenalaştırmaktan korkuorum :))

Sen bendende betermişsin sakin ol yahuu şimdiden böyle yaparsan o gün nasıl heyecanlanırsın Allah bilir ben genel olacağım panik atak var birazıcık:26:

Sen bendende betermişsin sakin ol yahuu şimdiden böyle yaparsan o gün nasıl heyecanlanırsın Allah bilir ben genel olacağım panik atak var birazıcık:26:

Hahaha :))bende de vardı 2-3 sene oncesıne kadar :))genel olmak benı daha cok urkutuyor bır daha uyanamıcamı dusunuorum elimde deıl napım :))bu kadar panık yaparsam zaten benı de genel yaparlar :))Allah yardımcımız olsun panıksız heyecansız hemencık atlatırız ınsallah :))

Amin canım inş.

her gün kontrole gidiyorum hiç olmazssa nst ye giriyorum.kendi sancımı da beklerim de dr. izne çıkıyor.benim sıkıntım o.gideceği için salı günü almak istiyor.

her gün kontrole gidiyorum hiç olmazssa nst ye giriyorum.kendi sancımı da beklerim de dr. izne çıkıyor.benim sıkıntım o.gideceği için salı günü almak istiyor.

Hmm anladım cnm stres yapma inş o gune kadar gelır kndı sancınla cabucak kurtulursun dr izin işi kotuyms ama vardr herseyde bı hayır allah hangısı hakkında hayırlıysa onu nasıp etsn

olan oldu çatlayan çatladı ne yazıkkı
doğumdan sonra bkcaz caresıne :)
bencede

hayırlısıyla kucağınıza alırsınz inşallahh

Hmm anladım cnm stres yapma inş o gune kadar gelır kndı sancınla cabucak kurtulursun dr izin işi kotuyms ama vardr herseyde bı hayır allah hangısı hakkında hayırlıysa onu nasıp etsn

amin canım.Rabbim şu mübarek ayın yüzü hürmetine dualarımızı kabul eder inşaallah

Kizlar bugun kontrol vardi normalde 38+0 olmasi gereken kizim 37+1 cikti.bu yuzden 17 sinde almiyor doguma.22 temmuzda dedi.kilosu 3170 grcikti.9 gunumuz var bakalim kac gr daha alacak.of yaa gecer mi zaman.bi de doktor dedi ki her an dogacak gibi duruyor dedi.bayagi agrim da oluyor altta.ince ince aciyor hareket ettikce.bana daha once dogacak gibi geliyor

kızlaaarrrrrr.... çarşamba gece nişanım gelmişti, perşembe günü doktora gittik, biraz sancım vardı, doktor çok azda olsa açılman var dedi, istersen hastaneye yatışını yapalım istersende evde bekle sancılarının artmasını dedi, bende evde bekleyeyim dedim. muhtemelen gece doğuma tekrar gelirsin dedi. bizde bir heyecanla eve geldik ve beklemeye başladık, ne sancı var ne bişey. cuma sabah tekrar gittik doktora, bu sefer 4 haftadır nstde çıkan sancılarımda çıkmadı,dahası bebek kendini yukarı çekmişl hiçbir gelişme yok! şok olduk...yarın günüm doluyor ve doktor dediki sende protein kaçağıda var hiç riske atmayalım pazar günü gel bu işi bitirelim dedi. önce suni sancıyla normal doğumu deniycez olmazsa sezeryan ama inşallah kendi sancılarımla giderim yarın hastaneye. dua edin ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…