2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Ay bu bebişlerin sağı solu hiç belli olmuyor.allah yardımcın olsun canım inşallah kendi sancılarınla gidersin hastaneye bu gece başlar sancıların.böylesinide hiç duymamıştım.yoldan döndü senin bebiş desene.hakkında hayırlısı olsun.

hayırlısı olsun canım kilosuda gayet ii sanki.biliyorsun daha küçük bebişlerimiz oldu.
allah allah.. allahım gönlüne göre verir inşallah

Pufffff
hiç doguracakmışım gibi gelmiyo yaaaaa

neslihan suzan hayırlı uğurlu olsun.. Bebişleriniz melek ötesi...

Rabbim hayırlı doğum nasip etsin canım,inşallah kendi sancınla girersin doğuma bi avazda kuzunuda hayırlısıyla kucağına alırsın...darısıda bizim gibi sırasını bekleyen gebişlerin başına inşallah...

o korku bende de hep var canım. ama ıcnı ferah tutmyaa calıs. doktorunu dınle derım ben sanıırm hıc doktorun sözünden cıkamıyorm hayırlı doğumlar olsun smdden canım

heycanlı olman cok normal cnm bebgıne kavusacaksn ınsallah hayırlısıyla haberlernı beklyorz canım

Benimde ilk ameliyatım canım tarihi bilmek çok heyecanlandırıyor..:26:İstanbul medilife çapa da olacağım

tarıhı bılmemkde cok heycanlı bılmekde bukdar heycanla bı doğramdık gıtt:) hayırlı doğumlar fıstığım

ınsallah canım braz daha kılo alrda doğar kızın ama kılosu cok normal onuda soleyım sakın uzme kendnı. ben gecen hafta sut yumurtyı kesmısdım tıksındım doktor hemen kızdı bu hafta cok kılo almamış devam etmen lazım dıye braz yüklen sende cnm hayrlısı olur ınsallah

alla alla bu bebısler oynuyo bızımle yaw. ınsallah canım gıdersın kendı sancınla catır catıs alırsın bebegını kucağına hayrlısı olsun:)

ohh valla bu yaz ayları ozel aylar demek ınsallah gönlüne gor eolur canım evllik yıldonmu gumburtye gtmesn ama bak cocgun dgunu kutlucaz dıye

amaaan bebiş için feda olsun yıl dönümlerii :)))))))))))) ben kutlayacak bişi bulurum yine, hiç olmadı kına gecemizi kutlarız

Son düzenleme:

Neslihann doğum tarihlerimiz aynıydı kız maşallah sana benden önce kurtardın,,kavuştun oğluşa,,ne mutlu sana

vejeteryan sen de bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah,,bugün büyük günn

Artık çok yoruluorum,,bugün de bebişin çikolatasını aldık kapı süsümüzü ayarladık,,sabah annem geldi,,yarın da evi son bi süpürüp silcem Allah izin verirse,diorum bebişime sakın pazartesiden önce gelmeye kalkma,sen bakma annenin yorulduğuna diorum,,hehe

Poaça da yapıcaktım bugün ama halim kalmadı,,yarın yaparım umarım,yapmazsam da canım saolsunn pööff

tü tü tüüüüüüüüüü maşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Zaten pazar değilki pazartesi sabahı,,bizede işte pazar vermiştiya randevu,,bizimde içimize sinmedi dedik eşin gibi pazar pazar doğum olmaz,,pazartesi işte kısmetse teyzesiii

canım gözün aydın mirzana kavusmussub Allh analı babalı buyutsun

Allah yardmcın olsun cnm inş kendılığınden saglıkla gelır bebişler

Günaydın canlar bugun bnmde kontrolum var eer sancı falan cıkmazsa veya herhangı bı dogum belrtım olmazsa yarın sunı sancı deneyecekler dualarınızı beklıorm allah hepımızın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…