kızlaaarrrrrr.... çarşamba gece nişanım gelmişti, perşembe günü doktora gittik, biraz sancım vardı, doktor çok azda olsa açılman var dedi, istersen hastaneye yatışını yapalım istersende evde bekle sancılarının artmasını dedi, bende evde bekleyeyim dedim. muhtemelen gece doğuma tekrar gelirsin dedi. bizde bir heyecanla eve geldik ve beklemeye başladık, ne sancı var ne bişey. cuma sabah tekrar gittik doktora, bu sefer 4 haftadır nstde çıkan sancılarımda çıkmadı,dahası bebek kendini yukarı çekmişl hiçbir gelişme yok! şok olduk...yarın günüm doluyor ve doktor dediki sende protein kaçağıda var hiç riske atmayalım pazar günü gel bu işi bitirelim dedi. önce suni sancıyla normal doğumu deniycez olmazsa sezeryan ama inşallah kendi sancılarımla giderim yarın hastaneye. dua edin ne olur...
hayırlısı olsun canım kilosuda gayet ii sanki.biliyorsun daha küçük bebişlerimiz oldu.Kizlar bugun kontrol vardi normalde 38+0 olmasi gereken kizim 37+1 cikti.bu yuzden 17 sinde almiyor doguma.22 temmuzda dedi.kilosu 3170 grcikti.9 gunumuz var bakalim kac gr daha alacak.of yaa gecer mi zaman.bi de doktor dedi ki her an dogacak gibi duruyor dedi.bayagi agrim da oluyor altta.ince ince aciyor hareket ettikce.bana daha once dogacak gibi geliyor
allah allah.. allahım gönlüne göre verir inşallahkızlaaarrrrrr.... çarşamba gece nişanım gelmişti, perşembe günü doktora gittik, biraz sancım vardı, doktor çok azda olsa açılman var dedi, istersen hastaneye yatışını yapalım istersende evde bekle sancılarının artmasını dedi, bende evde bekleyeyim dedim. muhtemelen gece doğuma tekrar gelirsin dedi. bizde bir heyecanla eve geldik ve beklemeye başladık, ne sancı var ne bişey. cuma sabah tekrar gittik doktora, bu sefer 4 haftadır nstde çıkan sancılarımda çıkmadı,dahası bebek kendini yukarı çekmişl hiçbir gelişme yok! şok olduk...yarın günüm doluyor ve doktor dediki sende protein kaçağıda var hiç riske atmayalım pazar günü gel bu işi bitirelim dedi. önce suni sancıyla normal doğumu deniycez olmazsa sezeryan ama inşallah kendi sancılarımla giderim yarın hastaneye. dua edin ne olur...
kızlaaarrrrrr.... çarşamba gece nişanım gelmişti, perşembe günü doktora gittik, biraz sancım vardı, doktor çok azda olsa açılman var dedi, istersen hastaneye yatışını yapalım istersende evde bekle sancılarının artmasını dedi, bende evde bekleyeyim dedim. muhtemelen gece doğuma tekrar gelirsin dedi. bizde bir heyecanla eve geldik ve beklemeye başladık, ne sancı var ne bişey. cuma sabah tekrar gittik doktora, bu sefer 4 haftadır nstde çıkan sancılarımda çıkmadı,dahası bebek kendini yukarı çekmişl hiçbir gelişme yok! şok olduk...yarın günüm doluyor ve doktor dediki sende protein kaçağıda var hiç riske atmayalım pazar günü gel bu işi bitirelim dedi. önce suni sancıyla normal doğumu deniycez olmazsa sezeryan ama inşallah kendi sancılarımla giderim yarın hastaneye. dua edin ne olur...
canlar iyi akşamlar.doğuran var mı.ben hala doğuramadım.40+1 oldum.yine bugün nst ye girdim.bir sıkıntı yok.doktorum cuma gününden sonra yok.izne çıkıyor.kendisiyle konuştum izne çıkmadan doğursam dedim.pazartesiye kadar bekleyelim normal doğum şansın varsa kaçırma dedi.salı olmadı sezaryanla alırız dedi.eşimde neden perşembeye kadar beklemiyor seni erkenden sezaryana alıyor diyor.
sizce salı günü erken mi.salı günü 40+4 oluyorum.bebeğin dışkısını yemesinden korkuyorum
Kızlar dun doktora gıttık ve tarıhımız kesınlesti...sat 'a göre 18 temmuz olan doğum 20 temmuz sabah saat 9:00 da Allah ızın verırse spinal anestezi ile gerceklesecek:))cok garip bir duygu hem sevinç hem korku hem heyecan hepsi bir arada...ilk ameliyatım ilk çocucgum bakalım nasıl olacak benım ıcınde dualarınız eksık etmeyın kızlar....bu hafta nasıl gececek bana hıc bellı deıl yanı :)
Benimde ilk ameliyatım canım tarihi bilmek çok heyecanlandırıyor..:26:İstanbul medilife çapa da olacağım
Kizlar bugun kontrol vardi normalde 38+0 olmasi gereken kizim 37+1 cikti.bu yuzden 17 sinde almiyor doguma.22 temmuzda dedi.kilosu 3170 grcikti.9 gunumuz var bakalim kac gr daha alacak.of yaa gecer mi zaman.bi de doktor dedi ki her an dogacak gibi duruyor dedi.bayagi agrim da oluyor altta.ince ince aciyor hareket ettikce.bana daha once dogacak gibi geliyor
ohh valla bu yaz ayları ozel aylar demekınsallah gönlüne gor eolur canım evllik yıldonmu gumburtye gtmesn ama bak cocgun dgunu kutlucaz dıye
amaaan bebiş için feda olsun yıl dönümlerii :)))))))))))) ben kutlayacak bişi bulurum yine, hiç olmadı kına gecemizi kutlarız
aynen oyle canım:) bu ısın esprısı bıızım yıldonmu esımın doğunu hep onn dgunu arada kaynıyo dıye dedım:)
amaaan bebiş için feda olsun yıl dönümlerii :)))))))))))) ben kutlayacak bişi bulurum yine, hiç olmadı kına gecemizi kutlarız
Gerçi biz geç kaldık ben yapmadım ama merak etti yapan var mı diye
PERİNE MASAJI
GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) DOĞUM YIRTIKLARINI ÖNLEMEK İÇİN PERİNE MASAJI YAPILMASI
Perine vajina ile anüs arasındaki bölgeye verilen isimdir. Burası yaklaşık 2-3 cm çapında bir alandır ve normal doğum sırasında y elle yılında yapılan diğer bir çalışamada ilk doğumunu yapan 234 anne değerlendirilmiştir. Bu çalışmada perineal masaj yapan annelerde
yirtilmayan yerimizmi kaldiii
Neslihann doğum tarihlerimiz aynıydı kız maşallah sana benden önce kurtardın,,kavuştun oğluşa,,ne mutlu sana
vejeteryan sen de bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah,,bugün büyük günn
Artık çok yoruluorum,,bugün de bebişin çikolatasını aldık kapı süsümüzü ayarladık,,sabah annem geldi,,yarın da evi son bi süpürüp silcem Allah izin verirse,diorum bebişime sakın pazartesiden önce gelmeye kalkma,sen bakma annenin yorulduğuna diorum,,hehe
Poaça da yapıcaktım bugün ama halim kalmadı,,yarın yaparım umarım,yapmazsam da canım saolsunn pööff
tü tü tüüüüüüüüüü maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Maşallahı mı kaldı kız yarın sabah hastane yatışş
Zaten pazar değilki pazartesi sabahı,,bizede işte pazar vermiştiya randevu,,bizimde içimize sinmedi dedik eşin gibi pazar pazar doğum olmaz,,pazartesi işte kısmetse teyzesiii
bana halen pazar olmadi
inş kolaylıkla kucagina alirsin canim ,
merhabaaa bız geldık oğlusumla m.ettınızmı bızı teyselerı oğlşm sızı cooookkkkkkkk opuyoooooooo kucagımda cunku mınnakımmmmmmmmm
teyselerım ben sızı cok sevdım erken gelıp sızlerle tanısmak ıstedım 11.07.2013 de goslerımı annemın kucagında actım annemle koklastık sevıstık opştuk annemı bıraz yorsamda dgm sırasında annem bnı cooookkkkkkkk sevııoooooooo bunu bılıorummmmmmmm kardeslerımıde coookkk sevıorummm çokkkk opuyorummmmmm hepınızı
dgm hıkayemı bı ara yazıcam canlarım normal epıdurel yaptım persembe gunu sahurdan sonra olan sancılarımla bırlıkte 11.20 de dgmm gercekleştıı
oğlşmu bgn hastnye yatırdıksarılık oldu nası oldu anlmadık inş yarın cıkarırz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?