2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Günaydın canlar bugun bnmde kontrolum var eer sancı falan cıkmazsa veya herhangı bı dogum belrtım olmazsa yarın sunı sancı deneyecekler dualarınızı beklıorm allah hepımızın yardımcısı olsun

Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin herşeyin hayırlısı olsun

Günaydın canlar bugun bnmde kontrolum var eer sancı falan cıkmazsa veya herhangı bı dogum belrtım olmazsa yarın sunı sancı deneyecekler dualarınızı beklıorm allah hepımızın yardımcısı olsun

inşallah dilediğin gibi olur ve sağlıklıca bebişini kucağına alırsın :) akşamlarıda bende ara ara sancılar oluyor hadi bu gece doğacak sıpam diye seviniyorum evin içinde bi sağ bi sol yürüyorum gelsin artık diye yorulup yatıyorum sabah kalkıyorum benim kız hala kanımda :) e akşam çıkcak gibi oluyodun ne diye şimdi içerde poponu bi sağa bi sola vuruyorsun diyorm :) ben konuştukça dahada hareket ediyor ama çıkmaya niyeti yok :) :)

ehc inş. sağlıkla alırsın yavrunu kucağına..
bana benim kızım aşağı inmicek sancı gelmicek gibi gelmeye başladı

Saol cnm allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın senn daha vaktın varmıs ama kalmasın son gunlere bak bole stres oluo insan :)) saka bı yana herseyın hayırlısı

:)) banada ole gelıodu sonuc tahmın ettıgım gıbı vaktın varken aksıne odaklan bnce allhın ıznıyle kndılıgınden gelsın

herkese günaydın...benim sancı da gelemeyecek gibi.36-37 haftalarda sancı vardı.erken doğumdan korkuyordum.şimsi sancının s'si yok :)))40+2 yim.....bekliyorum.doğurmak istiyorum hayırlısıyla....

günaydın tatlıslarr minik kızım uyurken size bir bakayım dedim ,ooo evasude,yarim,suzan dogum sonrası muhebbetlere baslamissiniz ben de katilcam bu muhabbetlere şimdilik bi sıkıntımız yok bizim de cok sukur bugun yari kırkımız oluyor ya kırklama,tuzlama yapan var mıı?? yapan varsa nasıl yapti acaba??

neslhan senin de gözün aydın canımm gule gule buyut bebisini vee son olarak da daha dogum yapmayanlar dualarım sizinle hepinizi opuyoruz simdilik vee uyumaya devam

herkese günaydın...benim sancı da gelemeyecek gibi.36-37 haftalarda sancı vardı.erken doğumdan korkuyordum.şimsi sancının s'si yok :)))40+2 yim.....bekliyorum.doğurmak istiyorum hayırlısıyla....

Bnmde oleydı cnm yaa :) hatta dzenlıydı sancılarm serum faln yedım ama smdı ne sancı var n bıse neyse hyırlısı buymus dıelım bnm için gectı yarın sunı sancı deneyeck dr inş senn kndı sancıların gelır cnm

ne bilim cnm yaa...aynı 7-8 aylık hamile gibiyim.biraz şişlik diz ağrısı falan.ama belde kasıkta ağrı yok.inş. birden gelir dua edelim

aynen cnm bu bebişler belki de annelerine acıyordur.doğum anına kadar sancı çekmeyelim diye,birden gelir inş. sancılar :)

ama kadınlar yazar ya hissediyordum bu hafta doğuracağımı falan bende hissediyorum bu hafta doğurmucam sankimmm

çarşamba kontrolüm var bu kadın 42 ye kadar beklicez dedi.suni sancı da istemiyorum.ne yapsam ne desem bilmiyorum valla

nasılsınız.. biz aynı yola devam uyandık kahvaltımızı yapmadık daha
az önce tartıya çıktık veeeeeeeee 80i gördük sonunda 8 günde 2 kilo almışımskandall19 kilomuz oldu nur topu gibi

merhaba annişler,nasılsınız bakalım.
doğum yapan annişler gözünüz aydın,doğum bekleyen annişler bir avazda inşallah kucağınıza almayı nasip etsin allahım.
minik bıldırcınım 49 günlük oldu bugün.uykusuz geceler malummm :))) ama herşeye değiyor onun bir gülüşü.bu aralar gaz sorunumuz var.önerisi olan varmı canlarım.ilaçlar faydasız masajda yapıyoruz amabirtürlü geçmiyor

benim dr.da 41'e kadar bekletirim diyor.önümüzdeki haftadan sonra izne çıkıyor.gelen giden olmazsa salı günü sezaryanla alacak gibi.eşimde salı günü almasın;biraz daha beklesin seni hemen sezaryana alıyor diyor.eşime göre erken bana göre de tam karar gib.izaten salı günü 40+4 oluyorum.kadın cumadan sonra yok.ben ortada kalacağım çünkü. offf bilemiyorum.........................

şuan hergün hastaneye gidiyormusun cnm sen?40ı geçti ya nolur nolmaz diye?
ben devlete gittiğim için sezeryan en son tercih.
42de de gelmezse ancak o zaman.ama nasıl beklicem bilmiyorum valla
valla şuan özele gitsem haftaya cuma alır kesin sezercikle
bencede perşembeye kadar bekle belki kendiliiğinden gelir minik :)

valla bende beklemekıten yoruldum artık ewt aynı gun gozukuyor dogumlarımı bakalım once hangımız gıdıcek:)) pazartesı aksam muayene var bende de hıc tık yok ne agrı ne sızı sadece usengeclık ve yorgunluk var butun gun hıc bırsey yapmıyım uzanım ıstıorum:)) sende muayene sonrası hbr dar et mutlaka ben merak ederım sımdı:)

selnes senle de aynı bdtlerimiz :)

gidiyorum canım.hergün nstye bağlanıyorum.bugün gitmedim.pazar olduğu için.dünde girdim nstye.hastanede yorumlayacak doktor yok.icapçı kadın doğumcu evde oluyormuş.acil bir durum olunca doktoru çağırıyorlarmış.mantığa bak.

yarın da gideceğim.inşaallah yarın doktor alttan muayene der de doğumu tetikler.doktor izne ayrılmayacak olsa beklerim de doktor izne ayrılacak.cumadan sonra yok.hastanenin de şöyle bir kuralı var.başka bir doktorun hastasına bakmıyorlar.düpedüz ortada kalıyorsun yani.o yüzden salı gününe olur diyorum.bi taraftan da eşime hak veriyorum erken.

hamileliğimin başlarında düşük tehlikesi geçirdim.kendi doktorumun ameliyat günüydü poliklinikte değildi.diğer doktorda bakmadı.beni acile gönderdiler.

inşallah doktor gitmeden doğu olur ama ne saçma şey o yaa e doğum gelince doktor yokken sen doğursan bakmayacaklar bence fena halde saçmalamışlar yani...

canım bu hangi hastane acil doğum gelse bakmıyoruz mu diyecekler ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…