Günaydın canlar bugun bnmde kontrolum var eer sancı falan cıkmazsa veya herhangı bı dogum belrtım olmazsa yarın sunı sancı deneyecekler dualarınızı beklıorm allah hepımızın yardımcısı olsun
Günaydın canlar bugun bnmde kontrolum var eer sancı falan cıkmazsa veya herhangı bı dogum belrtım olmazsa yarın sunı sancı deneyecekler dualarınızı beklıorm allah hepımızın yardımcısı olsun
inşallah dilediğin gibi olur ve sağlıklıca bebişini kucağına alırsın :) akşamlarıda bende ara ara sancılar oluyor hadi bu gece doğacak sıpam diye seviniyorum evin içinde bi sağ bi sol yürüyorum gelsin artık diye yorulup yatıyorum sabah kalkıyorum benim kız hala kanımda :) e akşam çıkcak gibi oluyodun ne diye şimdi içerde poponu bi sağa bi sola vuruyorsun diyorm :) ben konuştukça dahada hareket ediyor ama çıkmaya niyeti yok :) :)
ehc inş. sağlıkla alırsın yavrunu kucağına..
bana benim kızım aşağı inmicek sancı gelmicek gibi gelmeye başladı
Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin herşeyin hayırlısı olsun
ehc inş. sağlıkla alırsın yavrunu kucağına..
bana benim kızım aşağı inmicek sancı gelmicek gibi gelmeye başladı
herkese günaydın...benim sancı da gelemeyecek gibi.36-37 haftalarda sancı vardı.erken doğumdan korkuyordum.şimsi sancının s'si yok :)))40+2 yim.....bekliyorum.doğurmak istiyorum hayırlısıyla....
Saol cnm allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın senn daha vaktın varmıs ama kalmasın son gunlere bak bole stres oluo insan :)) saka bı yana herseyın hayırlısı
:)) banada ole gelıodu sonuc tahmın ettıgım gıbı vaktın varken aksıne odaklan bnce allhın ıznıyle kndılıgınden gelsın
herkese günaydın...benim sancı da gelemeyecek gibi.36-37 haftalarda sancı vardı.erken doğumdan korkuyordum.şimsi sancının s'si yok :)))40+2 yim.....bekliyorum.doğurmak istiyorum hayırlısıyla....
ne bilim cnm yaa...aynı 7-8 aylık hamile gibiyim.biraz şişlik diz ağrısı falan.ama belde kasıkta ağrı yok.inş. birden gelir dua edelim
aynen cnm bu bebişler belki de annelerine acıyordur.doğum anına kadar sancı çekmeyelim diye,birden gelir inş. sancılar :)
ama kadınlar yazar ya hissediyordum bu hafta doğuracağımı falan bende hissediyorum bu hafta doğurmucam sankimmm
çarşamba kontrolüm var bu kadın 42 ye kadar beklicez dedi.suni sancı da istemiyorum.ne yapsam ne desem bilmiyorum valla
benim dr.da 41'e kadar bekletirim diyor.önümüzdeki haftadan sonra izne çıkıyor.gelen giden olmazsa salı günü sezaryanla alacak gibi.eşimde salı günü almasın;biraz daha beklesin seni hemen sezaryana alıyor diyor.eşime göre erken bana göre de tam karar gib.izaten salı günü 40+4 oluyorum.kadın cumadan sonra yok.ben ortada kalacağım çünkü. offf bilemiyorum.........................
Dun benımde oyleydı aksma kadar belimden kasıgıma gırdı ağrılar ozellıkle aksam kasıldım durdum ama gectı gıttı.Bugun ıyıyım.Haftasonu dur dedım oğluma tatıl gunu dogma :):):)
Bakalım pazartesi tekrar kontrol var.catı muayenesı olacak rahımde ıncelme ve açıklık var mı bakılacak.
Senınle aynı gunlerımızde durumumuzda.Bende her gıdısımde catı muayenesı yapar dıye gıdıyorum ama yok :):):)Pazartesi gorecegız bakalım.Hastane benı strese sokuyor valla.Bagıranları duydukça tırsıyorum ya.
valla bende beklemekıten yoruldum artık ewt aynı gun gozukuyor dogumlarımı bakalım once hangımız gıdıcek:)) pazartesı aksam muayene var bende de hıc tık yok ne agrı ne sızı sadece usengeclık ve yorgunluk var butun gun hıc bırsey yapmıyım uzanım ıstıorum:)) sende muayene sonrası hbr dar et mutlaka ben merak ederım sımdı:)
Saol cnm allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın senn daha vaktın varmıs ama kalmasın son gunlere bak bole stres oluo insan :)) saka bı yana herseyın hayırlısı
bende son güne kalmasını istemiyorum stres oldum iyicemerak bi yerden birde sıcak hava çekilmiyor eskiden bu kadar sıcaklanıp ter atmazdım ben bu kız iyice değiştirdi beni hadi hayırlısı bakalım :)
şuan hergün hastaneye gidiyormusun cnm sen?40ı geçti ya nolur nolmaz diye?
ben devlete gittiğim için sezeryan en son tercih.
42de de gelmezse ancak o zaman.ama nasıl beklicem bilmiyorum valla
valla şuan özele gitsem haftaya cuma alır kesin sezercikle
bencede perşembeye kadar bekle belki kendiliiğinden gelir minik :)
selnes senle de aynı bdtlerimiz :)
gidiyorum canım.hergün nstye bağlanıyorum.bugün gitmedim.pazar olduğu için.dünde girdim nstye.hastanede yorumlayacak doktor yok.icapçı kadın doğumcu evde oluyormuş.acil bir durum olunca doktoru çağırıyorlarmış.mantığa bak.
yarın da gideceğim.inşaallah yarın doktor alttan muayene der de doğumu tetikler.doktor izne ayrılmayacak olsa beklerim de doktor izne ayrılacak.cumadan sonra yok.hastanenin de şöyle bir kuralı var.başka bir doktorun hastasına bakmıyorlar.düpedüz ortada kalıyorsun yani.o yüzden salı gününe olur diyorum.bi taraftan da eşime hak veriyorum erken.
hamileliğimin başlarında düşük tehlikesi geçirdim.kendi doktorumun ameliyat günüydü poliklinikte değildi.diğer doktorda bakmadı.beni acile gönderdiler.
gidiyorum canım.hergün nstye bağlanıyorum.bugün gitmedim.pazar olduğu için.dünde girdim nstye.hastanede yorumlayacak doktor yok.icapçı kadın doğumcu evde oluyormuş.acil bir durum olunca doktoru çağırıyorlarmış.mantığa bak.
yarın da gideceğim.inşaallah yarın doktor alttan muayene der de doğumu tetikler.doktor izne ayrılmayacak olsa beklerim de doktor izne ayrılacak.cumadan sonra yok.hastanenin de şöyle bir kuralı var.başka bir doktorun hastasına bakmıyorlar.düpedüz ortada kalıyorsun yani.o yüzden salı gününe olur diyorum.bi taraftan da eşime hak veriyorum erken.
hamileliğimin başlarında düşük tehlikesi geçirdim.kendi doktorumun ameliyat günüydü poliklinikte değildi.diğer doktorda bakmadı.beni acile gönderdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?