2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Günaydın kızlar,
Ya bu doğum,geldi gelmedi sancı var yok iyice psikolojim bozuldu sürekli kendimi dinler haldeyim. sabah adet ağrısı gibi ağrım vardı geçti.artık psikolojik olduğunu düşünmeye bile başladım üstelik birde bacaklarım ağrıyo çok eşime diyorum acaba doğum belirtisimi diye oda yok diyo saçmalama,biraz sırtım soyuluyor(geçen denize gitmiştik günübirlik)belki bu soyulma belirtilir diye dalga geçiyor benle.her gece dua ediyorum allahım sağlıkla normal normal gelsin bebiş diye beklemek çok yoruyo çok stresli

inşallah doktor gitmeden doğu olur ama ne saçma şey o yaa e doğum gelince doktor yokken sen doğursan bakmayacaklar bence fena halde saçmalamışlar yani...

inşaallah canım olur.aynen öyle çok saçma kuralı var.

doğumda da hastanede kim icapçıysa doğumuna o giriyor ve senin doktorunla irtibata geçmiyorlar.eğer yolunda gitmeyen bişey olursa o zaman kendi doktorunu çağırıyorlar.arkadaşım doğum geçen ay doğum yaptı.başka bir doktor icapçıymış.kızın kendi doktorula irtibata geçmemiş.

kafayı yemiş insanlar tabi onlar için normal bi durum olabilir kaç kişiyi doğurtuyorlar ama insan alıştığı sürekli görüştüğü kişinin kendisiyle ilgilenmesini ister onda güven duyar sonuçta 9 ay boyunca 1 doktorla muhatap oldun.9 ayın sonunda en zor kısımda tanımadığın kişi çıkıp ben doğurtucam seni deyince bi korku düşer insanın içine. ay inşallah 1 - 2 güne kendiliğinden doğar bebiş bu yaşanılan sıkıntılarda güzel bir anı olarak hatırlanır:)

hahahah çok güldüm valla aynı dert (doğumu beklemek ve ağrılar) bendede var acaba yukardan bastırsak çıkarmı bebekler benim arkadaşlar 6 ay daha duracak gibi görünüyor senin bebek diyorlar eşimde bnde çok sabırsızlanıyoruz artık gün sayması çok zor. kızım doğmadıkça şafak çizgileride belime dolanmaya başladı.

inşaallah canım.ahhhh bi doğsa.....

düşük tehlikesi geçirdim,sancılarım çoktu bi aralar erken doğum olabilirdi.bunları atlattım.şimdide gelmel bilmiyor kuzu :)))))

canlar günaydın kahvaltımızı yaptık bi bakalım dedikk

ben artık bu yürüyüşlerde son nefesimi vereceğim galiba öyle zorlanıyorum ki anlatamam yaa gelsin artık oğlum tüm gece göbek deliğimin çvresi taş gibiydi hala da öyle sanki yırtıp karnımı ordan çıkacak oğlum :)

bacak aralarımın ağrısı acısından yürümekte çok zorlanıyorum ama bunlar doğum belirtisi değil biliyorum beklemeye devam Rabbim sabır versin son günler çok zormuş

anladım cnm 40 haftadan sonra benimde öyle olacak demek
ben çatı muayenesi oldum leke bile gelmedi vallahi
sadece beyaz akıntım var bayağı.ıslaklıkta oluyor onlara güveniyorum biraz.
cnm sen hiç riske atma o zaman.yarın en son konuş doktorunla bakalım ne karar verecek

Son düzenleme:
herkese merhaba

merhababebek.tv için kod:merhababebek isteyen olursa haber vereyim dedim

Tamam canım haber veririm.Yarın sabah arıcam doktoru bakalım kaçta gel diyecek.Anladıgım kadarıyla cok bekletme taraftarı degıl.Bebegı sıkıntıya sokmayalım dıyor.Bende korkuyorum gunu geçerde kakasını yapar dıye.Bakalım yarın bellı olacak sanırım.

selnes senle de aynı bdtlerimiz :)

Benımlede aynı :):):)

slm kızlar dunde bombosdu bugunde nerelerdesınız yahuu:)

bızde vardır canım tuzlama ballama fılan yaparız herhalde once dogsunda su velet:)

nasılsınız.. biz aynı yola devam uyandık kahvaltımızı yapmadık daha
az önce tartıya çıktık veeeeeeeee 80i gördük sonunda 8 günde 2 kilo almışımskandall19 kilomuz oldu nur topu gibi

ben 100e vurdum ne dyosun:) acaip kafaya takıyorum kendme aynada bıle bakamyorm ınsallah bıran once kavusurz cnaım formumuza

canım hayurlı ugurlu olsun oglunun guzel fotolarnı beklyorz allah acıl sıfalr versın uzme kendnı. dogum hıkayenı ve senı merakla beklyorz cnm

Keyifli pazarlar güzel anneler ve onların tosbaaları.. biz geldik ececimle babamız ve dedemiz denize gittiler, biz de evde keyif yapıyoruz. Yarından sonra nasip olursa memleketimize gidiyoruz, bakalım nasıl bir yolculuk olacak kızımla neslhancım doğum yapmışsın ömürlü olsun canım, Allah analı babalı büyütsün.

Canımcım maşallah size 1,5 aylık olmuş miniğin. ne kadar çabuk geçiyor zaman. benim prenses de 1 aylık olacak 4 gün sonra. bu arada bizde de gaz sıkıntısı oluyor arada. doktorumuz bize zinco diye damla verdi bitkisel damla. onu kullanıyoruz gazımız olduğunda. bazen de rezene çayından veriyorum 2-3 kaşık. baya iyi geldi bize canım.

fyzmrt canım tuzlama olayını yaptık bizde. ama ben ağlamasına dayanamadığım için yanında duramadım, anneannesi ile babaannesi yaptı. göbeği düştükten 2 gün sonra yaptık. ilk önce yıkadılar meleğimi, sonra battaniyeye tuz serpip ona sardılar. normalde baya bekliyormuş ama ben durdurmadım hemen yıkattım. tabi bu arada adetleri falan var malum bu anneanne, babaannelerin. onları bilmiyorum biz babasıyla pek durmadık yanlarında çünkü.

Son düzenleme:
kızlar evy baby bez sakın almayın... çok dandik... hemen sızdırıyo... fikrimi sorarsanız prima premium care de almayın çünkü çok pahalı ve nerdeyse saat başı bez değişiyoruz, yazık paranız çöpe gitmesin... sizlere naçizhane önerim canbebe almanız olucaktır... ucuz bezlerin içinde en korumalısı... biz çok memnun kaldık... öncelerde de yazmıştım biliyosunuz... ucuz olan 4 farklı bez almıştım 1 numara ama 2 numara itibariyle prima premium care stokladık... emiş gücü en yüksek bez diye... demem o ki; ucuzlarda canbebeyi tek geçerim.... genel olarak bez kalitesi derseniz de prima premium care öneririm...

Evet canım haklısın biz de farklı olsun diye evy baby almıştık. yavrucuğumun altları pişik oldu. primadan da memnun kaldık ama en son huggies almış babası, onu deniyoruz 3 gündür çok memnunuz. huggies göstergeli olanı. canbebeyi hiç denememiştim bakayım bi. benim de önerim huggies olacak. sanırım bebelere göre değişiyor.

kızlaaarrrrrrrr :14.
off yaaa
kızım beni emmiyooorrr
biberona alıştı yoğun bakımda hep biberonla beslediler, baştan emiyodu şimdi sütümde azaldı, mamayı biraz daha vermek zorunda kaldım ama arada yine alıyodu memeyi, şimdi iki gündür hiç emmiyor, aç bıraktım fln ama nafile boğazına kadar sokuyorum memenin ucunu, ağzını kapatmadan bas bas bağırıyor yaaa 1 saat emsin diye mücadele ettim savaştım resmen ama yok yaa
dünden beri olanı sağıp biberonla veriyorum ama çok üzgünüm, sütümde sabahtan akşama kadar 60ml doluyor anca
yiyorum içiyorum, şu humananın steel tea çayını aldım oda fena halde ishal yaptı
dünden beride gaz sorunu oldu kakasını yapamadı ben sabah kulak çöpü zeytinyağı operasyonuyla yaptırdım ama uyumuyorda,
sancısı var heralde akşama kadar ağladı iki saat sakinleşti sabaha kadar ağladı, şu gaz damlasını aldı eşim, onu vercez bakalım faydası olucakmı?
bende haberler böle sizler iyisinizdir inş.

Günaydın canlar bugun bnmde kontrolum var eer sancı falan cıkmazsa veya herhangı bı dogum belrtım olmazsa yarın sunı sancı deneyecekler dualarınızı beklıorm allah hepımızın yardımcısı olsun

canım doğumdan sonra yarın kendini iyi hissedersen mutlaka yaz tecrübelerini olur mu? çünkü senle aynı kaderi paylaşan kişiler olaraktan merak içinde beklemedeyiz

ehc inş. sağlıkla alırsın yavrunu kucağına..
bana benim kızım aşağı inmicek sancı gelmicek gibi gelmeye başladı

ben de aynı durumdayım, her akşam yürüyorum devamlı hurma yiyorum ama bebek hala kasıklarıma inmedi ve ağrı sızı yokk

herkese günaydın...benim sancı da gelemeyecek gibi.36-37 haftalarda sancı vardı.erken doğumdan korkuyordum.şimsi sancının s'si yok :)))40+2 yim.....bekliyorum.doğurmak istiyorum hayırlısıyla....

ben de doğurmak istiyorum ama sanırım sonum suni sancı olacak :18:

tünaydin kızlarr ,

biz yeni uyandik oglusumla, bişiler yedik kendimize gelebilirsek alışverişe çıkıcazz,

dogum bekleyenlere Allah koolaylıklar versinn , ama kafanıza takmayin , şimdiki doktorlar beklemeyi sevmiyor hemen suni sanci yada sezeryan , ben biraz eski kafalilik yapiyorum bu konuda tamamne günü doldugunda sagligi acisindanda b i sorun yoksa beklemekte fayda ver ,

insallah hayirlisi i,le kucagimiza aliriz bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…