tünaydin kızlarr ,
biz yeni uyandik oglusumla, bişiler yedik kendimize gelebilirsek alışverişe çıkıcazz,
dogum bekleyenlere Allah koolaylıklar versinn , ama kafanıza takmayin , şimdiki doktorlar beklemeyi sevmiyor hemen suni sanci yada sezeryan , ben biraz eski kafalilik yapiyorum bu konuda tamamne günü doldugunda sagligi acisindanda b i sorun yoksa beklemekte fayda ver ,
insallah hayirlisi i,le kucagimiza aliriz bebişleri
Evet canım haklısın biz de farklı olsun diye evy baby almıştık. yavrucuğumun altları pişik oldu. primadan da memnun kaldık ama en son huggies almış babası, onu deniyoruz 3 gündür çok memnunuz. huggies göstergeli olanı. canbebeyi hiç denememiştim bakayım bi. benim de önerim huggies olacak. sanırım bebelere göre değişiyor.
ohh acenu hanım kac gundr ulasmyrm sana gezmeler gezmeler:))))tünaydin kızlarr ,
biz yeni uyandik oglusumla, bişiler yedik kendimize gelebilirsek alışverişe çıkıcazz,
dogum bekleyenlere Allah koolaylıklar versinn , ama kafanıza takmayin , şimdiki doktorlar beklemeyi sevmiyor hemen suni sanci yada sezeryan , ben biraz eski kafalilik yapiyorum bu konuda tamamne günü doldugunda sagligi acisindanda b i sorun yoksa beklemekte fayda ver ,
Ben hiç doğuracak gibi değilim ya :s acayip enerjiğim eşimle evi temizledik misafir ağırladım hala dipcik gibiyim kızımda bi o kadar enerjik yerinde durmuyor hiç
süpersin canım bilgiler şaaneekızlar evy baby bez sakın almayın... çok dandik... hemen sızdırıyo... fikrimi sorarsanız prima premium care de almayın çünkü çok pahalı ve nerdeyse saat başı bez değişiyoruz, yazık paranız çöpe gitmesin... sizlere naçizhane önerim canbebe almanız olucaktır... ucuz bezlerin içinde en korumalısı... biz çok memnun kaldık... öncelerde de yazmıştım biliyosunuz... ucuz olan 4 farklı bez almıştım 1 numara ama 2 numara itibariyle prima premium care stokladık... emiş gücü en yüksek bez diye... demem o ki; ucuzlarda canbebeyi tek geçerim.... genel olarak bez kalitesi derseniz de prima premium care öneririm...
benim doktorda sen gibi galiba 41 i de bekleriz dedi banatünaydin kızlarr ,
slm kızlar dunde bombosdu bugunde nerelerdesınız yahuu:)
bızde vardır canım tuzlama ballama fılan yaparız herhalde once dogsunda su velet:)
ben 100e vurdum ne dyosun:) acaip kafaya takıyorum kendme aynada bıle bakamyorm ınsallah bıran once kavusurz cnaım formumuza
hadi git sende gez bakalım. ben bugün evdeyim. dün çok yoruldum bütün evi temizledik annemle akşamda hep birlikte parka yürüdük. sahurdan sonrada uyuyamadım mide bulantısından dolayı çok fenaydıohhh kımsecıkler yok pazar dıyee bende annemlerle denıze gdcem ohh olsun:))))))
dün bende sen gibiydim bugün tükenmiş bir haldeyim yerimden kalkamıyorumBen hiç doğuracak gibi değilim ya :s acayip enerjiğim eşimle evi temizledik misafir ağırladım hala dipcik gibiyim kızımda bi o kadar enerjik yerinde durmuyor hiç
bizim babamızda işte. haftalık izni salıydı ama bu hafta perşembe kullancakmış.haftasonu babacıklar evde sanırım onlarla vakit geçiriyordur annişler :) bizim babacık pazartesileri evde oluyor :) bizim hafta tatilimiz pazartesibende bilmiyorum nasıl yapılacak ne zaman yapılacak bu tuzlama işleri tek başıma olacağım nasıl yaparım bakalım
benim kiloda sıkıntı yok 13 kilo aldım hamilelik öncesi zaten şişko olduğum için takmıyorum fazla
kızlar evy baby bez sakın almayın... çok dandik... hemen sızdırıyo... fikrimi sorarsanız prima premium care de almayın çünkü çok pahalı ve nerdeyse saat başı bez değişiyoruz, yazık paranız çöpe gitmesin... sizlere naçizhane önerim canbebe almanız olucaktır... ucuz bezlerin içinde en korumalısı... biz çok memnun kaldık... öncelerde de yazmıştım biliyosunuz... ucuz olan 4 farklı bez almıştım 1 numara ama 2 numara itibariyle prima premium care stokladık... emiş gücü en yüksek bez diye... demem o ki; ucuzlarda canbebeyi tek geçerim.... genel olarak bez kalitesi derseniz de prima premium care öneririm...
ohhh kımsecıkler yok pazar dıyee bende annemlerle denıze gdcem ohh olsun:))))))
Ben hiç doğuracak gibi değilim ya :s acayip enerjiğim eşimle evi temizledik misafir ağırladım hala dipcik gibiyim kızımda bi o kadar enerjik yerinde durmuyor hiç
ben kullanabilirmiyim canım
Tamam canım haber veririm.Yarın sabah arıcam doktoru bakalım kaçta gel diyecek.Anladıgım kadarıyla cok bekletme taraftarı degıl.Bebegı sıkıntıya sokmayalım dıyor.Bende korkuyorum gunu geçerde kakasını yapar dıye.Bakalım yarın bellı olacak sanırım.
Benımlede aynı :):):)
canım doğumdan sonra yarın kendini iyi hissedersen mutlaka yaz tecrübelerini olur mu? çünkü senle aynı kaderi paylaşan kişiler olaraktan merak içinde beklemedeyiz
ben de aynı durumdayım, her akşam yürüyorum devamlı hurma yiyorum ama bebek hala kasıklarıma inmedi ve ağrı sızı yokk
ben de doğurmak istiyorum ama sanırım sonum suni sancı olacak :18:
bizim babamızda işte. haftalık izni salıydı ama bu hafta perşembe kullancakmış.
halbuki ben plan yapmıştım salı gecesi doğum yapıcaktım sonra eşim 3 gün babalık izni alıcaktı 2 günde kafa izni1 hafta yanımızda kalcaktı. şimdi bütün planlar karıştı
hadi bu hafta toplu doğumlar olsuunnn
tabiki canım kullanın diye yazdım
hadi kızlar birbirimizi takip edelim bakalım hangi sırayla gidicez doğuma
bu hafta gelecekler inş. öyle enerji yollayalım bedenimize
evet anlaşma yapmıştık oğlumla ama babası bütün planları bozdubaba bütün planları alt üst etmişsalı gecesi için anlaşma yaptınız bebişle sanırım
tabiki canım kullanın diye yazdım
hadi kızlar birbirimizi takip edelim bakalım hangi sırayla gidicez doğuma
bu hafta gelecekler inş. öyle enerji yollayalım bedenimize
Mrb kizlar dun yaZmistim spinal sezeryan oldum oglum iyi ama benim cok sancim agrim oldu yurumwde bile zorlandim bas agrum olmadi henuz ama sutum yok meme uclarim yok gibi hemsireler ceke ceke canimi yaktilar dayanamiyom mama veriyoruz cok canim sikiliyo ama ne yapabilirim baska. Benim gibi olan varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?