2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

sorun yoksa beklenmesi mantıklı diğer arkadaşlar bekleyecek sanırım ama bnm bebiş 1 hafta geriden geldiği için doktor riske atmayalım beklemeyelim 40+0 da başlatalım demişti, eğer gelişimi tam haftasıyla gitseydi kesin beklerdim ben de... en iyisi bebeğin kendisinin gelmesi suni sancı müdahele sonuçta

bızde su bezlerden bahsetsekmı artk yaaa.))))))))
ohh acenu hanım kac gundr ulasmyrm sana gezmeler gezmeler:))))

Ben hiç doğuracak gibi değilim ya :s acayip enerjiğim eşimle evi temizledik misafir ağırladım hala dipcik gibiyim kızımda bi o kadar enerjik yerinde durmuyor hiç

Ben hiç doğuracak gibi değilim ya :s acayip enerjiğim eşimle evi temizledik misafir ağırladım hala dipcik gibiyim kızımda bi o kadar enerjik yerinde durmuyor hiç

avasude de ole dıyodu son zamnnlar bı enerjı patlaması var duramıyorm yerımde dıye 2gune kalmaz dogrudu hadı daırıs basına canım:)))))

süpersin canım bilgiler şaanee
can bebeyi aklıma kazıdım.
ben bir paket prima aldım sadece 80li premium care alcaktım vazgeçtim neden daha pahalı olduğunu çözemedim markette o yüzden diğerini aldım. can bebeyi bende denerim.

benim doktorda sen gibi galiba 41 i de bekleriz dedi bana hala gelmediyse suni sancıyla başlatırız dedi.şimdi sürekli bebişin hareketlerini takipteyim. en önemli şey şuan için oymuş. başka türlü suyunun azaldığını biz anlayamayız çünkü. öyle dedi dr.

haftasonu babacıklar evde sanırım onlarla vakit geçiriyordur annişler :) bizim babacık pazartesileri evde oluyor :) bizim hafta tatilimiz pazartesi bende bilmiyorum nasıl yapılacak ne zaman yapılacak bu tuzlama işleri tek başıma olacağım nasıl yaparım bakalım

benim kiloda sıkıntı yok 13 kilo aldım hamilelik öncesi zaten şişko olduğum için takmıyorum fazla

ohhh kımsecıkler yok pazar dıyee bende annemlerle denıze gdcem ohh olsun:))))))
hadi git sende gez bakalım. ben bugün evdeyim. dün çok yoruldum bütün evi temizledik annemle akşamda hep birlikte parka yürüdük. sahurdan sonrada uyuyamadım mide bulantısından dolayı çok fenaydı
ilaç bile fayda atmedi bu gece mide yanmalarına. ne yapıcam bilmiyorum artık

dün bende sen gibiydim bugün tükenmiş bir haldeyim yerimden kalkamıyorum
hava çok güzel neyseki serinn çok güzel bir esinti var

bizim babamızda işte. haftalık izni salıydı ama bu hafta perşembe kullancakmış.
halbuki ben plan yapmıştım salı gecesi doğum yapıcaktım sonra eşim 3 gün babalık izni alıcaktı 2 günde kafa izni 1 hafta yanımızda kalcaktı. şimdi bütün planlar karıştı

ben 1 paket huggies aldım 1 pakette 2 numara prima hediye geldi artık kızımın motor çalışma sistemine göre diğerlerindende deneriz

ohhh kımsecıkler yok pazar dıyee bende annemlerle denıze gdcem ohh olsun:))))))

ben denize gidemiyorum çok bilmiş prof dr kocam yüzmeme izin vermiyor çok tartıştık bu konuyu hayır diyor başka bişey demiyor. doktoruma sordum sağlık ocağındaki ebeye sordum yüzebilirsin diyor benim koca hayır diyor of offf

ben kullanabilirmiyim canım

tabiki canım kullanın diye yazdım

hadi kızlar birbirimizi takip edelim bakalım hangi sırayla gidicez doğuma
bu hafta gelecekler inş. öyle enerji yollayalım bedenimize

baba bütün planları alt üst etmiş salı gecesi için anlaşma yaptınız bebişle sanırım

Benim de başlarda öyle olmuştu, çocuk çırpınıp duruyodu emzirmek istediğimde öyle bi ağlıyodu ki, ağlamaktan sesi değişiyo, ben de o kadar üzüldüm ki. heralde hiç emmeyecek bu çocuk diye düşündüm. Sonra sağlık ocağına gitmiştik ordaki ebe baktı böyle bi bebek hiç görmedim hiç almak istemiyo dedi. Artık napalım sağıp sağıp verirsin dedi. Sağıp vermekte kabus gibi, iki saat uğraşıyosun azıcık bişey oluyo. Sonra çok şükür ablam geldi olayı halletti tecrübe gerekiyomuş, kendi bebeği olunca aynı dertleri yaşamış olunca sorunun ne olduğunu anladı. Bebeğe güzelce tutturamıyomuşuz, biizm bebek önce ağzı bol sütle dolsun istiyo, sonra kendim devam ediyo, onun için önce sütü çıkarıyoruz, sonra bebeğin kafasını göğsüme yapıştırıyoruz, ağzı süt dolunca devam ediyo emmeye, bu arada benim de göğüs ucum filan çok küçük ama bebek çekerek uzattı şimdi. o filan problem olmuyo.. Tutmasını bilmekmiş önemli olan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…