2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hadi bu hafta toplu doğumlar olsuunnn

Amiiiiiin :) benim de sata gore 23 ultrasona gore 20 si ama belirti falan yok. Sancilarim oluyo gerci ama sonra tik yok. Benim doktor da pek bekleme taraftari diil sanirim. 23 une kadar dogdu dogdu yoksa suni baslatiriz ama suniyle baslayanlarin yarisi da sezeryan oluyo diyo en son cuma gittim kontrole alttan muayne etti acilma var mi diye, masallah betin gibi dedi :) cok strese girdim ya normal doguramazsam diye. Allah hepimiz icin en hayirli en saglikli olani nasip etsin bizlere insallah.

ben normal doğum istiyortum dediğim için doktor hiç sezeryandan bahsetmedi. çatı muayenesinden sonrada normal doğurabilirsin bir sıkıntı yok dedi. bakalım nasıl olucak :18::18:

canım sendeki sabır azıcıkta bende olsa :97::97::97::97::97::97::97::97::97:

ben normal doğum istiyortum dediğim için doktor hiç sezeryandan bahsetmedi. çatı muayenesinden sonrada normal doğurabilirsin bir sıkıntı yok dedi. bakalım nasıl olucak :18::18:

Insallah her sey guzel olur :) ben de cok normal istiyorum doktor da hep normalden bahsediyodu ama cuma gunu korkuttu beni ya. Aslinda daha zamanimiz da var ama ne bilim acilma falan olmayinca biraz kotumser gibi konustu sanki ya da bana oyle geldi ne bilim :))) hadi bakalim dua edelim de hayirlisyla bu hafta ici dokulelim teker teker :)

canım bende kaç gündür enerjik haldeydim ama bugun acısı fena cıktı kendini çok yorma nacizane fikrim
kesinlikleee sana katılıyorum dün bende çok enerjiktim bugün tükenmiş haldeyim. oğlum gelse doğuramam öyle yani

benimde hiiç açılmam yok canım. doktor bol bol yürü dedi.
inşallah hepimiz hafta içi kendi sancımızla doğuma gideriz

kızlar bişi soracam lohusa iken namaz kılınıp Kuran okunmaz mı ilk defa duyuyorum bunuda
canım şöyle bir yazı buldum lohusa dönemiyle ilgili

Değerli kardeşimiz;
Kadınlarda doğumdan sonra cinsel organlarından gelen ve kanla ortaya çıkan, en çok kırk gün devam eden özel bir durum. Kadınların bu haline lohusalık (nifas)hali, bu kana da lohusalık kanı denir.

Lohusalık müddeti kadından kadına değişir. Bazı kadınlarda bu süre, bir gün dahi olabilir. Lohusalık süresi, kanın kesilmesiyle son bulur.Lohusalığın asgarî süresi yoktur;azamî süre ise kırk gündür.Doğumdan sonra kırk gün geçtiği halde kan devam ediyorsa, artık bu kan nifas kanı değil, özür kanıdır (bk. İstihâze).

Lohusa olan kadınlar bu süre içinde; namaz kılamaz, oruç tutamaz, Kur'an okuyamaz, Kur'an'ı eline alamaz, Kâbe'yi tavaf edemez, mescidlere giremez ve kocası ile cinsî temasta bulunamazlar.

Lohusalık müddetinde namaz kılmaktan dolayı keffaret yoktur. Ancak cinsel ilişkiden dolayı kefaret gerekir.

avasude de ole dıyodu son zamnnlar bı enerjı patlaması var duramıyorm yerımde dıye 2gune kalmaz dogrudu hadı daırıs basına canım:)))))

Valla mı 2 güne kadar doğurmam lazım nddd yle sözleştik

dün bende sen gibiydim bugün tükenmiş bir haldeyim yerimden kalkamıyorum
hava çok güzel neyseki serinn çok güzel bir esinti var

Hadi ya yarın da misafir var tüh bugün enerjimi harcamasaydım keşke

canım bende kaç gündür enerjik haldeydim ama bugun acısı fena cıktı kendini çok yorma nacizane fikrim

Artık yarın eşim hizmet eder misafirlere hahahaha

kızlar az önce malum bölgem bir ağrıdı.sandım ki bebek çıkacak :)))))bi kaç kere oldu.inşaallah açıklık artmıştır.kuzucuğumun kafası inmiştir.acaba 1-2 güne doğurur muyum ki?

bende de aşağı aşırı bir ağırlık varrr
önce bennnn önce bennnnnnnnnnnn

sağol canım bilmiyordum bole bişiyi hazıran annelerinin topiğinde gördüm cok ilginç geldi

evet cnm benimkide öle dedi , hatta ben bazen hareket hissedemedigimde arnıamvuruyorum uyuyo oluyo inat oglum kılını kıpırdatmıyo vuruncada durmuyo hoppidi hopp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…