hadi bu hafta toplu doğumlar olsuunnn
ben normal doğum istiyortum dediğim için doktor hiç sezeryandan bahsetmedi. çatı muayenesinden sonrada normal doğurabilirsin bir sıkıntı yok dedi. bakalım nasıl olucak :18::18:Amiiiiiin :) benim de sata gore 23 ultrasona gore 20 si ama belirti falan yok. Sancilarim oluyo gerci ama sonra tik yok. Benim doktor da pek bekleme taraftari diil sanirim. 23 une kadar dogdu dogdu yoksa suni baslatiriz ama suniyle baslayanlarin yarisi da sezeryan oluyo diyoen son cuma gittim kontrole alttan muayne etti acilma var mi diye, masallah betin gibi dedi :) cok strese girdim ya normal doguramazsam diye. Allah hepimiz icin en hayirli en saglikli olani nasip etsin bizlere insallah.
tünaydin kızlarr ,
biz yeni uyandik oglusumla, bişiler yedik kendimize gelebilirsek alışverişe çıkıcazz,
dogum bekleyenlere Allah koolaylıklar versinn , ama kafanıza takmayin , şimdiki doktorlar beklemeyi sevmiyor hemen suni sanci yada sezeryan , ben biraz eski kafalilik yapiyorum bu konuda tamamne günü doldugunda sagligi acisindanda b i sorun yoksa beklemekte fayda ver ,
insallah hayirlisi i,le kucagimiza aliriz bebişleri
Ben hiç doğuracak gibi değilim ya :s acayip enerjiğim eşimle evi temizledik misafir ağırladım hala dipcik gibiyim kızımda bi o kadar enerjik yerinde durmuyor hiç
ben normal doğum istiyortum dediğim için doktor hiç sezeryandan bahsetmedi. çatı muayenesinden sonrada normal doğurabilirsin bir sıkıntı yok dedi. bakalım nasıl olucak :18::18:
hadi kızlar birbirimizi takip edelim bakalım hangi sırayla gidicez doğuma
bu hafta gelecekler inş. öyle enerji yollayalım bedenimize
kesinlikleee sana katılıyorum dün bende çok enerjiktim bugün tükenmiş haldeyim. oğlum gelse doğuramam öyle yanicanım bende kaç gündür enerjik haldeydim ama bugun acısı fena cıktıkendini çok yorma nacizane fikrim
benimde hiiç açılmam yok canım. doktor bol bol yürü dedi.Insallah her sey guzel olur :) ben de cok normal istiyorum doktor da hep normalden bahsediyodu ama cuma gunu korkuttu beni ya. Aslinda daha zamanimiz da var ama ne bilim acilma falan olmayinca biraz kotumser gibi konustu sanki ya da bana oyle geldi ne bilim :))) hadi bakalim dua edelim de hayirlisyla bu hafta ici dokulelim teker teker :)
canım şöyle bir yazı buldum lohusa dönemiyle ilgilikızlar bişi soracam lohusa iken namaz kılınıp Kuran okunmaz mı ilk defa duyuyorum bunuda
avasude de ole dıyodu son zamnnlar bı enerjı patlaması var duramıyorm yerımde dıye 2gune kalmaz dogrudu hadı daırıs basına canım:)))))
dün bende sen gibiydim bugün tükenmiş bir haldeyim yerimden kalkamıyorum
hava çok güzel neyseki serinn çok güzel bir esinti var
canım bende kaç gündür enerjik haldeydim ama bugun acısı fena cıktıkendini çok yorma nacizane fikrim
eşinin hizmet etmesi güzel bir çözümmValla mı 2 güne kadar doğurmam lazım nddd yle sözleştik
Hadi ya yarın da misafir var tüh bugün enerjimi harcamasaydım keşke
Artık yarın eşim hizmet eder misafirlere hahahaha
canım şöyle bir yazı buldum lohusa dönemiyle ilgili
Değerli kardeşimiz;
Kadınlarda doğumdan sonra cinsel organlarından gelen ve kanla ortaya çıkan, en çok kırk gün devam eden özel bir durum. Kadınların bu haline lohusalık (nifas)hali, bu kana da lohusalık kanı denir.
Lohusalık müddeti kadından kadına değişir. Bazı kadınlarda bu süre, bir gün dahi olabilir. Lohusalık süresi, kanın kesilmesiyle son bulur.Lohusalığın asgarî süresi yoktur;azamî süre ise kırk gündür.Doğumdan sonra kırk gün geçtiği halde kan devam ediyorsa, artık bu kan nifas kanı değil, özür kanıdır (bk. İstihâze).
Lohusa olan kadınlar bu süre içinde; namaz kılamaz, oruç tutamaz, Kur'an okuyamaz, Kur'an'ı eline alamaz, Kâbe'yi tavaf edemez, mescidlere giremez ve kocası ile cinsî temasta bulunamazlar.
Lohusalık müddetinde namaz kılmaktan dolayı keffaret yoktur. Ancak cinsel ilişkiden dolayı kefaret gerekir.
bende de aşağı aşırı bir ağırlık varrr
önce bennnn önce bennnnnnnnnnnn
hayıy önce benn önce benn)))
bızde su bezlerden bahsetsekmı artk yaaa.))))))))
ohh acenu hanım kac gundr ulasmyrm sana gezmeler gezmeler:))))
benim doktorda sen gibi galiba 41 i de bekleriz dedi banahala gelmediyse suni sancıyla başlatırız dedi.şimdi sürekli bebişin hareketlerini takipteyim. en önemli şey şuan için oymuş. başka türlü suyunun azaldığını biz anlayamayız çünkü. öyle dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?