2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsuunnn...
babamız az önce gidip anneannemiz ve dedemizi yolcu etti... kaldık mı bir başımıza...
Ayliz annesi ve babasıyla başbaşa bundan sonra... Allah'ım utandırmasın... sağlık sıhhatle kolaylıkla hayırlı evlat yetiştirmemizi nasip eylesin inşallah...

inş. cnm Allahın yardımıyla hallolmucak birşey yok.
misler gibi büyütürsünüz kızınızı karı kocaa
herkes yapmıyor mu korkacak birşey yok
bir sürü tecrübe anı olacak size de

Canlar merhaba 07/07/2013 sabah 09:47 de miniğim YAĞIZ ı kucağıma aldım bugün tam 1 hafta oldu rabbim arzulayan herkese tattırsın evlat kadar muhteşem bir duygu yokmuş doğuranlara hayırlı uzun ömür diğerlerinide rabbim kurtasın inş detayları konuşuruz doğum falan .. Sevgilerle

kızlar bişi soracam lohusa iken namaz kılınıp Kuran okunmaz mı ilk defa duyuyorum bunuda

sağol canım bilmiyordum bole bişiyi hazıran annelerinin topiğinde gördüm cok ilginç geldi

canım adet dönemi gibi işte, adetliyken okuyamıyosun kılamıyosun ya loğusayken de kanaman olduğu için yani vucüuttan pis bir sıvı çıktığı için gusül olmuyor dolayısıyla namaz kuran vs yok...

TEYSELERI SIZI COKK M.ETTRMEK ISTEMEDIK İŞTEEE BENNNNN MİRZA

Eklentiler

• $oğlusum.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
kızlar az önce malum bölgem bir ağrıdı.sandım ki bebek çıkacak :)))))bi kaç kere oldu.inşaallah açıklık artmıştır.kuzucuğumun kafası inmiştir.acaba 1-2 güne doğurur muyum ki?
bende de aşağı aşırı bir ağırlık varrr
önce bennnn önce bennnnnnnnnnnn

az kaldı kızlar dayanın bizde doğurcazz

sen gayet güzel bakarsın kuzum kızına

evet cnm benimkide öle dedi , hatta ben bazen hareket hissedemedigimde arnıamvuruyorum uyuyo oluyo inat oglum kılını kıpırdatmıyo vuruncada durmuyo hoppidi hopp
ya benim sıpa cuma günkü kontrolden beri inanılmaz hareketli neden öyle oldu anlamadım. karnımın şekli değişiyor. artık derim gerilmekten acıyor bi gelsin diktiği poposundan ısırıcam ben onu

Dimiii bence de valla :))) ama gelecek olanlar eşimin tarafından akrabaları şimdi ben kendimi göstermek adına yiğitlik yaparım yarın
yiğitlik yaparken bebiş geliverirmiş hem son günlerde ne misafiri bu yahuu. ben kimseyi çağırmıyorum kimseyede gitmiyorum. bitek annem kv ve kardeşler geliyor eve o kadar. son haftam zaten gidemem kimselere misafirde ağırlayamam. dün annemlerle temizlik yaptımda bugün totomu kaldıramadım yerden misafir ağırlasam halim ne olur bilemiyorum. sende dikkat et bence çokta yiğitlik yapma o enerjiler doğumda lazım olucakk

Ohh maşallah canım ne kaadr güzel hikayeni ve Yağız fotosunu bekliyoruz

bebeklerde ara ara geçiş dönemleri olurmuş acaba öle bişimi. arkadaşın bebişde almamıştı ama sonradan tekrar emmeye başladı
allah kavbuştursun canım..
allahım analı babalı büyütsün
TEYSELERI SIZI COKK M.ETTRMEK ISTEMEDIK İŞTEEE BENNNNN MİRZA
oyy maşallah paşayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…