hayırlı zamanda cnm inş.
ama ben olsam iyi olur sankii yaa =))
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsuunnn...
babamız az önce gidip anneannemiz ve dedemizi yolcu etti... kaldık mı bir başımıza...
Ayliz annesi ve babasıyla başbaşa bundan sonra... Allah'ım utandırmasın... sağlık sıhhatle kolaylıkla hayırlı evlat yetiştirmemizi nasip eylesin inşallah...
canım sendeki sabırazıcıkta bende olsa :97::97::97::97::97::97::97::97::97:
eşinin hizmet etmesi güzel bir çözümm
kızlar bişi soracam lohusa iken namaz kılınıp Kuran okunmaz mı ilk defa duyuyorum bunuda
sağol canım bilmiyordum bole bişiyi hazıran annelerinin topiğinde gördüm cok ilginç geldi
kızlar az önce malum bölgem bir ağrıdı.sandım ki bebek çıkacak :)))))bi kaç kere oldu.inşaallah açıklık artmıştır.kuzucuğumun kafası inmiştir.acaba 1-2 güne doğurur muyum ki?
bende de aşağı aşırı bir ağırlık varrr
önce bennnn önce bennnnnnnnnnnn
annemde demişti bana canım ama bir netten de bakayım dedim adet dönemindekiyle aynı yanisağol canım bilmiyordum bole bişiyi hazıran annelerinin topiğinde gördüm cok ilginç geldi
TEYSELERI SIZI COKK M.ETTRMEK ISTEMEDIK İŞTEEE BENNNNN MİRZA
sen gayet güzel bakarsın kuzum kızınahadi bakalım vatana millete hayırlı olsuunnn...
babamız az önce gidip anneannemiz ve dedemizi yolcu etti... kaldık mı bir başımıza...
Ayliz annesi ve babasıyla başbaşa bundan sonra... Allah'ım utandırmasın... sağlık sıhhatle kolaylıkla hayırlı evlat yetiştirmemizi nasip eylesin inşallah...
ya benim sıpa cuma günkü kontrolden beri inanılmaz hareketli neden öyle oldu anlamadım. karnımın şekli değişiyor. artık derim gerilmekten acıyorevet cnm benimkide öle dedi , hatta ben bazen hareket hissedemedigimde arnıamvuruyorum uyuyo oluyo inat oglum kılını kıpırdatmıyo vuruncada durmuyo hoppidi hopp
az kaldı kızlar dayanın bizde doğurcazz
yiğitlik yaparken bebiş geliverirmişDimiii bence de valla :))) ama gelecek olanlar eşimin tarafından akrabalarışimdi ben kendimi göstermek adına yiğitlik yaparım yarın
Ohh maşallah canım ne kaadr güzel hikayeni ve Yağız fotosunu bekliyoruzCanlar merhaba 07/07/2013 sabah 09:47 de miniğim YAĞIZ ı kucağıma aldım bugün tam 1 hafta oldu rabbim arzulayan herkese tattırsın evlat kadar muhteşem bir duygu yokmuş doğuranlara hayırlı uzun ömür diğerlerinide rabbim kurtasın inş detayları konuşuruz doğum falan .. Sevgilerle
bebeklerde ara ara geçiş dönemleri olurmuş acaba öle bişimi. arkadaşın bebişde almamıştı ama sonradan tekrar emmeye başladıkızlaaarrrrrrrr :14.
off yaaa
kızım beni emmiyooorrr
biberona alıştı yoğun bakımda hep biberonla beslediler, baştan emiyodu şimdi sütümde azaldı, mamayı biraz daha vermek zorunda kaldım ama arada yine alıyodu memeyi, şimdi iki gündür hiç emmiyor, aç bıraktım fln ama nafile boğazına kadar sokuyorum memenin ucunu, ağzını kapatmadan bas bas bağırıyor yaaa1 saat emsin diye mücadele ettim savaştım resmen ama yok yaa
dünden beri olanı sağıp biberonla veriyorum ama çok üzgünüm, sütümde sabahtan akşama kadar 60ml doluyor anca
yiyorum içiyorum, şu humananın steel tea çayını aldım oda fena halde ishal yaptı
dünden beride gaz sorunu oldu kakasını yapamadı ben sabah kulak çöpü zeytinyağı operasyonuyla yaptırdım ama uyumuyorda,
sancısı var heralde akşama kadar ağladı iki saat sakinleşti sabaha kadar ağladı, şu gaz damlasını aldı eşim, onu vercez bakalım faydası olucakmı?
bende haberler böle sizler iyisinizdir inş.
allah kavbuştursun canım..hadi bakalım vatana millete hayırlı olsuunnn...
allahım analı babalı büyütsünCanlar merhaba 07/07/2013 sabah 09:47 de miniğim YAĞIZ ı kucağıma aldım bugün tam 1 hafta oldu rabbim arzulayan herkese tattırsın evlat kadar muhteşem bir duygu yokmuş doğuranlara hayırlı uzun ömür diğerlerinide rabbim kurtasın inş detayları konuşuruz doğum falan .. Sevgilerle
oyy maşallah paşayaaTEYSELERI SIZI COKK M.ETTRMEK ISTEMEDIK İŞTEEE BENNNNN MİRZA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?