2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ya benim sıpa cuma günkü kontrolden beri inanılmaz hareketli neden öyle oldu anlamadım. karnımın şekli değişiyor. artık derim gerilmekten acıyor bi gelsin diktiği poposundan ısırıcam ben onu

benimkide dikio totoyu karnim yamuk yumuk oluyo bide bazen dıdardayken yapıo sıpa aynı seyi

süsünü bandını elbisesini yesinleerrrr
oğlum aşık oldu sanırsam bu gece gelir Ayliz için başkaları talip olmasın diyeeeee
çok çok sevimli maşallah canım
Allah nazarlardan saklasın

gelsin ama yüz vermeyiz biz öyle herkese....

canım aslnda yasak degil bende suanda grmyorm artık ama gecen ay bool bl grdım havuzada gryorm bıızm sıtedekı ama kesdım smdılk dogm yaklasdı rahm acılma flan yapıyo sakata gelmeyelm dıye esnde senı dusnuyor ama ıkna et 20dkkad aolsa hevesnı al ıcınde kalmsın. cok kalma ama bana kalrsa bu saatten sonra gırme

ohh hamarat annecık
rennıe dıye bısı varya surup bana cok ıyı geldı denednmı canım hıc
o mıde yanması cok fena bısı

bızımde babamız cumaa bızımde ozamn tatılmız:)
ben tek basıma yapmam herhalde cnm annaneler fılan gelır dıye dusnuyorm sende yokmu buyuk bırı

kızlar gttım geldım pıknık yaptık denıze grmedım cnku halk plajı cok kalablık artı son haftalar sıkntı cıkmasını ıstemyorm...
ama annemle babam arasnda benm bı konum yuzunden buyuk kavga cıkdı annem agladı burnumdan geldı yanı durcakdm daha ama esım geldı ıse gecmeden benıde aldı eve geldım moral dustu bıkre karnıma sancılar grdı.. benmle bı alaksı yokdu onlar bı anda kendne cekdı hıc olmadk lfdan esklr acıldı bırbırlerne grdıler. dolmusluk var sanıırm annem aglaynca ztaen ıyıce moral gttı bende agladm hıc dayanamyorm anneme..
nese gecmıse ben bı bakymm:)

hayrlı olsun canım darısı basımza fazla merakda bırakma bızı

TEYSELERI SIZI COKK M.ETTRMEK ISTEMEDIK İŞTEEE BENNNNN MİRZA

yakısklı oglumun yakısklı arkadası ısde yaa masallah suna tuttutuu tosuncuk ya bu annesı:)

ay parıltımmm...
cennet bahçem...
Ayliz'im...
ömrümmmm...

maşallah diyin teyzelerimmm
Eki Görüntüle 755108
kız cımcıme nezamn dogdunda gıydın elbıselerı senn:)suslu aylızz masallah:)

kızlar sıranızı bekleyin yav raginda önce ben doğurcam lütfen ama 1 gün aramızda bak

az kaldı kızlar dayanın bizde doğurcazz

evet kızlar sırayla lütfennn ben cumaya talibim hadi bakalımm

neslihan oğluşunnn çok tatlı maşaallahhh

aylizimiz ne hanım hanımcıkmışş Alllahım elbiselerde giyermiş şimiden süslüüüü
maşaallah kızına canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…