hoşgeldiniizzz yakışıklı oğlumun yakışıklı arkadaşıylaaaTEYSELERI SIZI COKK M.ETTRMEK ISTEMEDIK İŞTEEE BENNNNN MİRZA
süsünü bandını elbisesini yesinleerrrray parıltımmm...
cennet bahçem...
Ayliz'im...
ömrümmmm...
maşallah diyin teyzelerimmm
Eki Görüntüle 755108
ya benim sıpa cuma günkü kontrolden beri inanılmaz hareketli neden öyle oldu anlamadım. karnımın şekli değişiyor. artık derim gerilmekten acıyorbi gelsin diktiği poposundan ısırıcam ben onu
süsünü bandını elbisesini yesinleerrrr
oğlum aşık oldu sanırsam bu gece gelir Ayliz için başkaları talip olmasın diyeeeee
çok çok sevimli maşallah canım
Allah nazarlardan saklasın
ay parıltımmm...
cennet bahçem...
Ayliz'im...
ömrümmmm...
Eki Görüntüle 755108
pek tatlı kızın ya maşallah maşallah ay inşallah hepimiz sağlıklıca alırız bebişlerimizi kucaklarımıza :)
TEYSELERI SIZI COKK M.ETTRMEK ISTEMEDIK İŞTEEE BENNNNN MİRZA
benimkide dikio totoyu karnim yamuk yumuk oluyo bide bazen dıdardayken yapıo sıpa aynı seyi
benim çapkın oğlum kandırır onugelsin ama yüz vermeyiz biz öyle herkese....
benimkide dikio totoyu karnim yamuk yumuk oluyo bide bazen dıdardayken yapıo sıpa aynı seyi
ay parıltımmm...
cennet bahçem...
Ayliz'im...
ömrümmmm...
Eki Görüntüle 755108
oyy maşallahh pek çirkinnay parıltımmm...
cennet bahçem...
Ayliz'im...
ömrümmmm...
Eki Görüntüle 755108
seni çirkin seniiiiiiiiiiii
maşallahhhh
oyy maşallahh pek çirkinn
bana diosun ama kaç defa yazdım facedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cvp alamadim , hıh git yüz sennnn
canım aslnda yasak degil bende suanda grmyorm artık ama gecen ay bool bl grdım havuzada gryorm bıızm sıtedekı ama kesdım smdılk dogm yaklasdı rahm acılma flan yapıyo sakata gelmeyelm dıye esnde senı dusnuyor ama ıkna et 20dkkad aolsa hevesnı al ıcınde kalmsın. cok kalma ama bana kalrsa bu saatten sonra gırmeben denize gidemiyorumçok bilmiş prof dr kocam yüzmeme izin vermiyor çok tartıştık bu konuyu hayır diyor başka bişey demiyor. doktoruma sordum sağlık ocağındaki ebeye sordum yüzebilirsin diyor benim koca hayır diyor of offf
ohh hamarat annecıkhadi git sende gez bakalım. ben bugün evdeyim. dün çok yoruldum bütün evi temizledik annemle akşamda hep birlikte parka yürüdük. sahurdan sonrada uyuyamadım mide bulantısından dolayı çok fenaydı
ilaç bile fayda atmedi bu gece mide yanmalarına. ne yapıcam bilmiyorum artık
haftasonu babacıklar evde sanırım onlarla vakit geçiriyordur annişler :) bizim babacık pazartesileri evde oluyor :) bizim hafta tatilimiz pazartesibende bilmiyorum nasıl yapılacak ne zaman yapılacak bu tuzlama işleri tek başıma olacağım nasıl yaparım bakalım
benim kiloda sıkıntı yok 13 kilo aldım hamilelik öncesi zaten şişko olduğum için takmıyorum fazla
Canlar merhaba 07/07/2013 sabah 09:47 de miniğim YAĞIZ ı kucağıma aldım bugün tam 1 hafta oldu rabbim arzulayan herkese tattırsın evlat kadar muhteşem bir duygu yokmuş doğuranlara hayırlı uzun ömür diğerlerinide rabbim kurtasın inş detayları konuşuruz doğum falan .. Sevgilerle
TEYSELERI SIZI COKK M.ETTRMEK ISTEMEDIK İŞTEEE BENNNNN MİRZA
kız cımcıme nezamn dogdunda gıydın elbıselerı senn:)suslu aylızz masallah:)ay parıltımmm...
cennet bahçem...
Ayliz'im...
ömrümmmm...
Eki Görüntüle 755108
yuzmedım bıkerem et yedım geldm:)
gordum hep bende cvp yazdım busferde sen yokdun hıhhh:)
kızlar sıranızı bekleyin yavraginda önce ben doğurcam lütfen ama 1 gün aramızda bak
az kaldı kızlar dayanın bizde doğurcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?