üzme kendini canım. olmadık şeylerden tartışabiliyoruz.bebikde üzülür annesiikızlar gttım geldım pıknık yaptık denıze grmedım cnku halk plajı cok kalablık artı son haftalar sıkntı cıkmasını ıstemyorm...
ama annemle babam arasnda benm bı konum yuzunden buyuk kavga cıkdı annem agladı burnumdan geldı yanı durcakdm daha ama esım geldı ıse gecmeden benıde aldı eve geldım moral dustu bıkre karnıma sancılar grdı.. benmle bı alaksı yokdu onlar bı anda kendne cekdı hıc olmadk lfdan esklr acıldı bırbırlerne grdıler. dolmusluk var sanıırm annem aglaynca ztaen ıyıce moral gttı bende agladm hıc dayanamyorm anneme..
nese gecmıse ben bı bakymm:)
yaaa kızlar sizinde karnınız sert mi hiç gevşemedş dünden beri taş gibi çok canım yanıyor doğum kasılması bu değil bildiğim kadarıyla bu kadar sertleşmesi normal mi acaba
beimde hep sert ayrıca sol tarafımda tek bir nokta çok acıyor bir süredir neden böyle sert olduğunu hiç de bilmiyorum ama yatıp kalkarken acıyor bazen
anca keyif yapma zamanim geldi izne cikali 10 gun oldu malum , ondan sanirim azıcık daha dogmasin derdindeyimmm
canım adet dönemi gibi işte, adetliyken okuyamıyosun kılamıyosun ya loğusayken de kanaman olduğu için yani vucüuttan pis bir sıvı çıktığı için gusül olmuyor dolayısıyla namaz kuran vs yok...
TEYSELERI SIZI COKK M.ETTRMEK ISTEMEDIK İŞTEEE BENNNNN MİRZA
ay parıltımmm...
cennet bahçem...
Ayliz'im...
ömrümmmm...
maşallah diyin teyzelerimmm
Eki Görüntüle 755108
benimkide dikio totoyu karnim yamuk yumuk oluyo bide bazen dıdardayken yapıo sıpa aynı seyi
kızlar bişi soracam lohusa iken namaz kılınıp Kuran okunmaz mı ilk defa duyuyorum bunuda
ay parıltımmm...
cennet bahçem...
Ayliz'im...
ömrümmmm...
Eki Görüntüle 755108
yaaa kızlar sizinde karnınız sert mi hiç gevşemedş dünden beri taş gibi çok canım yanıyor doğum kasılması bu değil bildiğim kadarıyla bu kadar sertleşmesi normal mi acaba
canım ben bildiğim herseyi unuttum herşeyi doğum sancısı gibi algılayıp algılayıp koca karnımla totomun üstüne oturuyorum
TEYSELERI SIZI COKK M.ETTRMEK ISTEMEDIK İŞTEEE BENNNNN MİRZA
ay parıltımmm...
cennet bahçem...
Ayliz'im...
ömrümmmm...
Eki Görüntüle 755108
rennie yi yemeklerden sonra tatlı niyetine alıyorum düşün o derececanım aslnda yasak degil bende suanda grmyorm artık ama gecen ay bool bl grdım havuzada gryorm bıızm sıtedekı ama kesdım smdılk dogm yaklasdı rahm acılma flan yapıyo sakata gelmeyelm dıye esnde senı dusnuyor ama ıkna et 20dkkad aolsa hevesnı al ıcınde kalmsın. cok kalma ama bana kalrsa bu saatten sonra gırme
ohh hamarat annecık
rennıe dıye bısı varya surup bana cok ıyı geldı denednmı canım hıc
o mıde yanması cok fena bısı
bızımde babamız cumaa bızımde ozamn tatılmız:)
ben tek basıma yapmam herhalde cnm annaneler fılan gelır dıye dusnuyorm sende yokmu buyuk bırı
ahhh canım b enim sende ben gibi hemen gelsin artık istiyorsun herhalde
aralıklı oluyor diye biliyorum doğum belirtisi olan kasılmanın bu öyle değil ki ya
niye üzdüler seni böyle hamiş hamişkızlar gttım geldım pıknık yaptık denıze grmedım cnku halk plajı cok kalablık artı son haftalar sıkntı cıkmasını ıstemyorm...
ama annemle babam arasnda benm bı konum yuzunden buyuk kavga cıkdı annem agladı burnumdan geldı yanı durcakdm daha ama esım geldı ıse gecmeden benıde aldı eve geldım moral dustu bıkre karnıma sancılar grdı.. benmle bı alaksı yokdu onlar bı anda kendne cekdı hıc olmadk lfdan esklr acıldı bırbırlerne grdıler. dolmusluk var sanıırm annem aglaynca ztaen ıyıce moral gttı bende agladm hıc dayanamyorm anneme..
nese gecmıse ben bı bakymm:)
eşimin kardeşi tam karnın üstünde cep olan hamiş kıyafeti tasarlıcakmış gördüğü bütün hamişlerin eli karnında. elinizi cebinize koymuş gibi yaparsınız diyooeskiden derdim bu hamilelerde iyiki hamile olmuşlar elleri karnından çekilmiyo diye şimdi bende poposunu dıkınce ayağını cıkarınca nerde olduğumu unutup oksayıveriyorum
rennie yi yemeklerden sonra tatlı niyetine alıyorum düşün o derecegece kaç defa ağzıma acı su gelerek uyandım yarın dr a sorucam bu kadar mide yanması normal mi diye. ilacın hiç etkisi yok nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?