2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
slm kızlar nasılsınız bir kaç gün gelemedim yanınıza misafir ağırladım bu arada doğum yapanlar olmuş yine allah bağışlasın minikleri

yaaa kızlar sizinde karnınız sert mi hiç gevşemedş dünden beri taş gibi çok canım yanıyor doğum kasılması bu değil bildiğim kadarıyla bu kadar sertleşmesi normal mi acaba

üzme kendini canım. olmadık şeylerden tartışabiliyoruz.bebikde üzülür annesii

yaaa kızlar sizinde karnınız sert mi hiç gevşemedş dünden beri taş gibi çok canım yanıyor doğum kasılması bu değil bildiğim kadarıyla bu kadar sertleşmesi normal mi acaba

beimde hep sert ayrıca sol tarafımda tek bir nokta çok acıyor bir süredir neden böyle sert olduğunu hiç de bilmiyorum ama yatıp kalkarken acıyor bazen

beimde hep sert ayrıca sol tarafımda tek bir nokta çok acıyor bir süredir neden böyle sert olduğunu hiç de bilmiyorum ama yatıp kalkarken acıyor bazen

evet yaa özellikle yatıp kalkmak büyük mesele bu kadar sert olduğunda oğllumda doğru düzgünhareket etmiyor o da endişelendiriyor beni

ben lohusalığı daha farklıdır diye düşünmüştüm hiçte arastırmamıstım teşekkürler kızlar

benimkide dikio totoyu karnim yamuk yumuk oluyo bide bazen dıdardayken yapıo sıpa aynı seyi

eskiden derdim bu hamilelerde iyiki hamile olmuşlar elleri karnından çekilmiyo diye şimdi bende poposunu dıkınce ayağını cıkarınca nerde olduğumu unutup oksayıveriyorum

kızlar bişi soracam lohusa iken namaz kılınıp Kuran okunmaz mı ilk defa duyuyorum bunuda

lohusalık döneminde namaz kılınmaz, oruç tutulmaz, kuran okunmaz, eş ile ilişki de yasaktır. bunu Allah'ın bayanlara verdiği bir tatil ya da dinlenme süresi olarak düşünün... :) tıpkı regl dönemlerimizdeki gibi:)

canım ben bildiğim herseyi unuttum herşeyi doğum sancısı gibi algılayıp algılayıp koca karnımla totomun üstüne oturuyorum

canım ben bildiğim herseyi unuttum herşeyi doğum sancısı gibi algılayıp algılayıp koca karnımla totomun üstüne oturuyorum

ahhh canım b enim sende ben gibi hemen gelsin artık istiyorsun herhalde

aralıklı oluyor diye biliyorum doğum belirtisi olan kasılmanın bu öyle değil ki ya

rennie yi yemeklerden sonra tatlı niyetine alıyorum düşün o derece gece kaç defa ağzıma acı su gelerek uyandım yarın dr a sorucam bu kadar mide yanması normal mi diye. ilacın hiç etkisi yok nerdeyse

ahhh canım b enim sende ben gibi hemen gelsin artık istiyorsun herhalde

aralıklı oluyor diye biliyorum doğum belirtisi olan kasılmanın bu öyle değil ki ya

evet bende istiyorum hayırlısı ile gelsin diye nerdeyse düzensiz kasılmalarımı düzene sokacam beni erkenden doğum iznine ayırdıklarında o gercek doğum kasılmalarından vardı 100 cıkıyordu sancım berbat bırseydı nefes aldırmıyordu

niye üzdüler seni böyle hamiş hamiş inşallah çok uzun sürmez kırgınlıkları
eskiden derdim bu hamilelerde iyiki hamile olmuşlar elleri karnından çekilmiyo diye şimdi bende poposunu dıkınce ayağını cıkarınca nerde olduğumu unutup oksayıveriyorum
eşimin kardeşi tam karnın üstünde cep olan hamiş kıyafeti tasarlıcakmış gördüğü bütün hamişlerin eli karnında. elinizi cebinize koymuş gibi yaparsınız diyoo

rennie yi yemeklerden sonra tatlı niyetine alıyorum düşün o derece gece kaç defa ağzıma acı su gelerek uyandım yarın dr a sorucam bu kadar mide yanması normal mi diye. ilacın hiç etkisi yok nerdeyse

cnm bende senin gibiydim dr bebek mıde ve barsaklara baskı yaptıgı ıcın oluyor demıstı burdan bı arkadas solemıstı sekerlı soguk sutu yudum yudum ıcmek ıyı gelıyor dıye bana kısa surelı olsada fayda edıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…