2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
birde onu deniyim. bende gece kalktım soguk yogurt yedim birazcık fayda etti öyle uyuyabildim. bu gecede yatmadan süt içeyim bakalım
senin oğluşun nasıl canım

slm kızçelerim ve tosbikleri
ben gun gectıkce daha ıyı oluyorum
dıkıs acısı sezeryanlı gıbı yatırdı benı valla agır agrıkesıcı ıcerek rahat ettım
sutum hala az gelıyor her sagımda 60 ml ek mamada verıyorum
sıcakta emzırmekte zor oluyor sıpır sıpır ter
cocukla bırbırımıze yapısıyoruz resmen,kv burda sureklı mıkser gıbı kadın vallahı yardımı kadar bunlatmasıda baska bır dert 2 kere destur vermek zorunda kaldım kusura bakmasın artık
kızlar e vıtamına kapsulu gogus ucları ıcın cok ıyı oluyor mumkunse fort olanı alın yaraların ılerlemesını o sekılde engelledım her memeye bır kapsul
gogus altlarınada bebek pudrası
bebek bezı prıma premıum care dan memnunum ben kuzenım yesıl paketınıde vermıstı o da aynı tavsıye ederım
bol bol sıvı tuketmek cok onemlı gunde 4 ıle 6 lt arası
ılk gunler ıcın gıyılebılen yetıskın hasta bezı onerırım
ve mumkun oldukca altınızı acık bırakın her wc den sonra batıcon surun
buyudumde deneyımlı anne oldum

birde onu deniyim. bende gece kalktım soguk yogurt yedim birazcık fayda etti öyle uyuyabildim. bu gecede yatmadan süt içeyim bakalım
senin oğluşun nasıl canım

hamd olsun cnm sadece anne sutu ıle tam olarak beslıyemıyorum onun dısında no problem

aynen ben de canbebeyi test ettim onayladım prima almistik biz canbebe hediye gelmisti primanin bir numarasi totoya buyuk geldi canbebenin iki nolu olani tam oluyor popise :))

aynen ben de canbebeyi test ettim onayladım prima almistik biz canbebe hediye gelmisti primanin bir numarasi totoya buyuk geldi canbebenin iki nolu olani tam oluyor popise :))
canım ben primanın 3-6 kg olanından aldım büyük mü gelir o? kaç kg doğmuştu senin bebiş?

denize bu yaz hiç giremedim müsaade etmedi ama zaten dediğin gibi bu saatten sonra girmemde artık seneye minik kızımla beraber gideriz :)

doğumdan 1 gün sonra kv gelicek çalıştığı için 5 gün durabilecek kendi ailemde bayramdan sonra gelecek tuzlama işleri ne zaman yapılıyor bilmiyorum artık sora sora öğrenip yapıcam doğum vaktinde tek destekcim eşim olacak :)

kızlar resmen yorgunum yaaa;hele bide halsizlikk
bugün öğlen 12de kalktım 2de tekrar yattım akşam 5te kalktım ,sonra iftara gittik geldik ayy hala baygınları oynuyorum;
doğuma yakın enerji basar diyorlar,hani benim doğumum yakın değilmi yaaa
ben niye enerji dolmuyorumm

Kızçeler kızçelerrrr biz geldikkkkk kızçem uyuyor mışıl mışıl
Yaklaşık 20 dakika sonra tam 15 günlük olacak DURU'm
Ve sağlık ocağından verilen D vitaminini damlatmaya başlayacağız...
Yarın doktor amcamızla kontrolümüz var inşallah kilo almışızdır....
Bu arada kilolarınızı dert etmeyin derim ben bu gidişle eskisinden de
zayıf olacağım NEFİDEM(ndd)beni faceden gördüyse ne dediğimi anlayacaktır
Kızçemle mişirken bir bütün haline geliyoruz yapış yapış
Bugün yine banyo yaptırdık ve çok usluydu kızçem hiç ağlamadı
videoya çektim aşık oldum yine yeni yeniden
Sadece elini tutmam yeterli oluyor benim elimi tuttuğunda güven duyuyor aşkım benim
Bazen gereksiz yere ağlamaya başladığında başını öpüp onunla konuşuyorum
ve hemen susuyor böyle deneyin pişman olmayacaksınız..Bir de ne yapıyorsanız
ona da anlatın mesela kızçem altını alıyorum,emiyorsun,seni yatırıyorum
İnanın algıları çok açık oluyor ve herşeyi anlıyorlar.....

Emzik olayına gelince philips aventin anne memesine benzeyen
emizk var onu hemen aldı kızçem şimdi çok daha rahat uyuyor
Biberonunu da almıştım annem bir kere süt vermek zorunda kalmıştı onu da emmişti
Bir de muhakkak dereotu yiyin bol bol su için ben 4 ltye yakın su içiyorum
her emzirmede su içiyorum deli gibi

Çok fazla akıl vermek olarak algılamayın ama siz zorluk çekmeyin isterimmmm
ben sizin yerinize çekerimmmm
Bez konusunda ben de premium careden memnunum şimdilik
2 saatte bir emzirmekte çok zevkli onun uyanmasını iple çekiyorum

Geç.mişi okudum doğuran bebeklerine kavuşan arkadaşlarıma gözün aydın diyorummmmm
sizleri seviyorummmmm kocaman öpüyorummmmmmm
ALLAH'a emanet olunnnn

Ark 5 gunluk bebegim var emmiyo beni ama lansinoh rlektirikli aldik buraz sagiyorum ama emmicek sanki normal dogumundan 2 hafta once dogdu ne yapmaliyim sizin hemen emdimi gosumun biri cikti ama digeri cikmadi pek acikinca hemn agliyo sutu zor isitip yetistiriyom

ahh canım sorma bende 33 . haftada bırakmak zorunda kaldım gerçi iyi oldu doktorun tavsiyesi ile bıraktım suyu azalmıştı dinlenmem gerekirmiş baktım olmuyor riske atmadım bıraktım ondan sonra düzeldi şükür ama evde beklemek insanı sıkıyor

o sancıların gerçek doğum sancısı şeklinde olsun da kendi sancınla normal doğum yap inş. canım

ay cnm sorma bende ole bı mısknımkı kendmden kendme bay geldı

kızlar gene slüyorum kuru sogan süper bırseyyy sancı anında srunve sonrasında benımsuan sol gosum paşam ucunu aldııg ıcın acıyordu az once srudu m sukur gectı agrısı ve sutm cok sukur yerınde doyuyor askım benımm

lyre tebrıkler cnm benımm

gecmıse daha bakamadım doguranlar tebrıkler alah bagıslasın ınsllllll hepısınıde cumlemıseee cok farklı duygular bunlarrrrrrrrrrrr sancı mancı vız gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…