birde onu deniyim. bende gece kalktım soguk yogurt yedim birazcık fayda etti öyle uyuyabildim. bu gecede yatmadan süt içeyim bakalımcnm bende senin gibiydim dr bebek mıde ve barsaklara baskı yaptıgı ıcın oluyor demıstı burdan bı arkadas solemıstı sekerlı soguk sutu yudum yudum ıcmek ıyı gelıyor dıye bana kısa surelı olsada fayda edıyordu
birde onu deniyim. bende gece kalktım soguk yogurt yedim birazcık fayda etti öyle uyuyabildim. bu gecede yatmadan süt içeyim bakalım
senin oğluşun nasıl canım
kızlar evy baby bez sakın almayın... çok dandik... hemen sızdırıyo... fikrimi sorarsanız prima premium care de almayın çünkü çok pahalı ve nerdeyse saat başı bez değişiyoruz, yazık paranız çöpe gitmesin... sizlere naçizhane önerim canbebe almanız olucaktır... ucuz bezlerin içinde en korumalısı... biz çok memnun kaldık... öncelerde de yazmıştım biliyosunuz... ucuz olan 4 farklı bez almıştım 1 numara ama 2 numara itibariyle prima premium care stokladık... emiş gücü en yüksek bez diye... demem o ki; ucuzlarda canbebeyi tek geçerim.... genel olarak bez kalitesi derseniz de prima premium care öneririm...
bızde vardır canım tuzlama ballama fılan yaparız herhalde once dogsunda su velet
ben de ballama hic duymamisim o nasil oluyoo
olsun canım belki onuda atlatırsınız zamanlahamd olsun cnm sadece anne sutu ıle tam olarak beslıyemıyorum onun dısında no problem
canım ben primanın 3-6 kg olanından aldım büyük mü gelir o? kaç kg doğmuştu senin bebiş?aynen ben de canbebeyi test ettim onayladımprima almistik biz canbebe hediye gelmisti primanin bir numarasi totoya buyuk geldi canbebenin iki nolu olani tam oluyor popise :))
canım aslnda yasak degil bende suanda grmyorm artık ama gecen ay bool bl grdım havuzada gryorm bıızm sıtedekı ama kesdım smdılk dogm yaklasdı rahm acılma flan yapıyo sakata gelmeyelm dıye esnde senı dusnuyor ama ıkna et 20dkkad aolsa hevesnı al ıcınde kalmsın. cok kalma ama bana kalrsa bu saatten sonra gırme
ohh hamarat annecık
rennıe dıye bısı varya surup bana cok ıyı geldı denednmı canım hıc
o mıde yanması cok fena bısı
bızımde babamız cumaa bızımde ozamn tatılmız:)
ben tek basıma yapmam herhalde cnm annaneler fılan gelır dıye dusnuyorm sende yokmu buyuk bırı
bızde vardır canım tuzlama ballama fılan yaparız herhalde once dogsunda su velet
ben de ballama hic duymamisim o nasil oluyoo
tuzlamadan sonrada balla ykanıyo tekrrdan canım ole farklı bısı degıl
ama tuzlamanın cıddı anlamda faydasına ınanyorm 10 gun dus alsam kokmam herhalde(denemedım de hıc):)))
niye üzdüler seni böyle hamiş hamişinşallah çok uzun sürmez kırgınlıkları
eşimin kardeşi tam karnın üstünde cep olan hamiş kıyafeti tasarlıcakmış gördüğü bütün hamişlerin eli karnında. elinizi cebinize koymuş gibi yaparsınız diyoo
bazen ınsanın kendı ailesi işde en buyuk zarrı verblyor benmle ılglı bısı degıldı ama konu benden cıkdı onlar kavga ettı uzuldum yanıı
bende hep dusnurdum neden hep ellerı karnnda sankı cocuk kaccak dıye ama ole olmymus
yeemkden once denesen canım bıde ac karna dıye bılyorm ben ama yanlısmıkırennie yi yemeklerden sonra tatlı niyetine alıyorum düşün o derecegece kaç defa ağzıma acı su gelerek uyandım yarın dr a sorucam bu kadar mide yanması normal mi diye. ilacın hiç etkisi yok nerdeyse
üzme kendini canım. olmadık şeylerden tartışabiliyoruz.bebikde üzülür annesii
annem aglaynca cok uzuldum ama smdı ıyyım konusdum ıyymıs canım saol
yaaa kızlar sizinde karnınız sert mi hiç gevşemedş dünden beri taş gibi çok canım yanıyor doğum kasılması bu değil bildiğim kadarıyla bu kadar sertleşmesi normal mi acaba
benmde karnım sert karnımı svemek ıcın dokunan herkez bı an gerı cekıyo snra tekrr yumuluyo sert ya ellerıne byerlerı geldı sanıyolar bebgın
eskiden derdim bu hamilelerde iyiki hamile olmuşlar elleri karnından çekilmiyo diye şimdi bende poposunu dıkınce ayağını cıkarınca nerde olduğumu unutup oksayıveriyorum
aynennnn bende ole derdım heepsmdı cekmıyorm elımı karnmdan
bende aynsndan aldm buyukmu gelcek acabacanım ben primanın 3-6 kg olanından aldım büyük mü gelir o? kaç kg doğmuştu senin bebiş?
denize bu yaz hiç giremedim müsaade etmediama zaten dediğin gibi bu saatten sonra girmemde artık seneye minik kızımla beraber gideriz :)
doğumdan 1 gün sonra kv gelicek çalıştığı için 5 gün durabilecek kendi ailemde bayramdan sonra gelecek tuzlama işleri ne zaman yapılıyor bilmiyorum artık sora sora öğrenip yapıcamdoğum vaktinde tek destekcim eşim olacak :)
aynı bıkınılerdende alırsınız annesı anne kız kıyafetlerı varya hep hayalımdı
bende bılmıyorm ne zman yapıldıgını bana yaprz dıolar tamam dıyorm ama sormadm zamnı
evet bende istiyorum hayırlısı ile gelsin diye nerdeyse düzensiz kasılmalarımı düzene sokacambeni erkenden doğum iznine ayırdıklarında o gercek doğum kasılmalarından vardı 100 cıkıyordu sancım berbat bırseydı nefes aldırmıyordu
tuzlamadan sonrada balla ykanıyo tekrrdan canım ole farklı bısı degıl
ama tuzlamanın cıddı anlamda faydasına ınanyorm 10 gun dus alsam kokmam herhalde(denemedım de hıc):)))
bazen ınsanın kendı ailesi işde en buyuk zarrı verblyor benmle ılglı bısı degıldı ama konu benden cıkdı onlar kavga ettı uzuldum yanıı
bende hep dusnurdum neden hep ellerı karnnda sankı cocuk kaccak dıye ama ole olmymus
yeemkden once denesen canım bıde ac karna dıye bılyorm ben ama yanlısmıkı
annem aglaynca cok uzuldum ama smdı ıyyım konusdum ıyymıs canım saol
benmde karnım sert karnımı svemek ıcın dokunan herkez bı an gerı cekıyo snra tekrr yumuluyo sert ya ellerıne byerlerı geldı sanıyolar bebgın
aynennnn bende ole derdım heepsmdı cekmıyorm elımı karnmdan
bende aynsndan aldm buyukmu gelcek acaba
aynı bıkınılerdende alırsınız annesı anne kız kıyafetlerı varya hep hayalımdı
bende bılmıyorm ne zman yapıldıgını bana yaprz dıolar tamam dıyorm ama sormadm zamnı
aynen bende düşünürdüm sanki sadece onların bebeği olacak tutuyorlar sürekli derdim meğersem reflexmiş :) bakalım aynılarını bulabilirsek analı kızlı takım giyiniriz artık zaten ailecek kıyafet takımı alıcaz babamızla sözleştik
bi doğsunda minik kızım öğrenirim zamanını :) internetten araştırırım artık bulurum yolunu :)
kızlar resmen yorgunum yaaa;hele bide halsizlikk
bugün öğlen 12de kalktım 2de tekrar yattım akşam 5te kalktım ,sonra iftara gittik geldik ayy hala baygınları oynuyorum;
doğuma yakın enerji basar diyorlar,hani benim doğumum yakın değilmi yaaa
ben niye enerji dolmuyorumm
aynen bende düşünürdüm sanki sadece onların bebeği olacak tutuyorlar sürekli derdim meğersem reflexmiş :) bakalım aynılarını bulabilirsek analı kızlı takım giyiniriz artık zaten ailecek kıyafet takımı alıcaz babamızla sözleştik
bi doğsunda minik kızım öğrenirim zamanını :) internetten araştırırım artık bulurum yolunu :)
ınsallah cnm allah o gunlerıde gosterır. ben sana solerm cnm yaptgmzda ne zman nasıl dıye
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/617976-2013-temmuz-annelerinin-dogum-hikayeleri-25.html#post31169922
biraz uzun sımdıden kusura bakmayın ama her anımı yazmak ıstedım ınsl darısı dıger kızlaraa sımdı ıse paşam uyanana kadar sızlerleyımmm gecmıze dalayım bırrr
ay cnm sorma bende ole bı mısknımkı kendmden kendme bay geldı
ınsallah cnm allah o gunlerıde gosterır. ben sana solerm cnm yaptgmzda ne zman nasıl dıye
:) tamam canım çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?