2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
40. Haftanın içinde diyo bu çizelge banaaaaaaaa
Allah ıınnize doğuramıyorum yaaaa
Yok ki tık yyok
Yarın kontrol var pufffffff

Kızlar yüzme müzme bahaneeeeee
ömrümde hiç bu kadar cok yüzmemiş ve gezmemiştim... Ama dogmicagı varsa bekliyo bakın
oğlum 38. Hafta doğmuştu yani...

emzik önerisi avent çift taraflı damaklı.. Yani bi diş hekimi olarak ancak onu verebilirim ben cocuğuma ... Gerçi bu bebekte emzik kullanmayı düşünmüyorum ... Ağlamalara karşı daha soğuk Kanlıyım artık , almadım yani...
yenidogan bezi bence huggies ... Tek geçerim .. 2. Numaraya geçtiğim zaman prima premium care tabiki.. Oğlumda hala onu kullanıyorum..
başka ne söylesem unuttum vallaaaaa

yarim---
kızına kocaman öpücük vende

aynen evasudecımmm emısmekk ole guselkı uyansın dıye bakıp bakıp duruyorummmgercı sonrasında bana pek kalmıyor kv k.babıs amcası yengesı ve babasıııııııııııııııııııııııııı

bez de ben molfıx yenı dogan l
aldım ama baktım cırt cırt 1 st bır yazık dedımm pedo marka aldıkk sımdı oda ıyı paşam pısık fılan olmadı ve gobısımız dunıtıbarı ıle dustugun ıcın altını kaka sonrası yıkıyorum ılık su ıle ohh mıs sonrada saf zeytın yagı suruyorum cok sukur pısık sorunumuz fılan yokkk
bagırsaklarımız dusene gırsın o zaman da cıs oranımıza gore bır bez sececegız ınsllahhh cunku emmes ıle cırtlatması bır bır de altını dıgertırıkene 3 vukatımız var sımdıden ılkı bana ve yatagıma oldu her yere kaka yaptıdunde gorumcem degırtıyorduu bır ses geldı baktımkı ustu bas hep kaka aaa ve sonrasında koltukk yastık heheheh paşamm costuruyor annesı kurban yaradanaaaaaaaaaaaa yapsın o ben temızlerımmm kurban OLDUGUM BAGISLAMISS ben her dk yıkar paklarım onuu DARISI TUM DILEYENLEE INSLLLLLL
BEN SIMDILIKK 77 DUSTUM 84,5 LA DOGUM AGITMISTIMM

keyfım bılır durumlar nedır sende canım sunı sancı dan bahsetmıstı ya dr gecmıse bakamadımdaaa

bende sen gibiyim canım bugün kalkamadım hiç. 1 de kalktım 3te bi daha yattım 5te kalktım 8 e kadar oturdum tv izledim sonra iftar şimdiye kadarda oturdum yine. bu kadarda tembelleşilmez ki yahuuu

Bugün ayın 15 i
agustos anneleri doğurmaya başlamıştır. Biz kaç kişi kaldık dogurmayan acaba

aynen canım kiloları dert etmeye gerek yok ama sen 8 kilo aldın ben nerdeyse 20
eşim seni görünce inanamadı
Duru yada hayran kaldı
tecrübelerini paylaş canım her bilgiye açığız biz

neharımm yavrum tecrübelerden faydalanmaya mı geldinnn yakaladım senii

ivet günde 3 öğün buraya uğruyorum Tecrübeler süpeeeerr Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasib etsinBen de görürüm inşallaaaahhhh 40 larıııı

ivet günde 3 öğün buraya uğruyorum Tecrübeler süpeeeerr Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasib etsinBen de görürüm inşallaaaahhhh 40 larıııı
40 lar geliyor da doğum anı bir türlü gelmiyor
inşalllah sende vaktinde hayırlısıyla alırsın bebişine kucağına

40 lar geliyor da doğum anı bir türlü gelmiyor
inşalllah sende vaktinde hayırlısıyla alırsın bebişine kucağına

yavrucanlarınız sevdi orayı demekki Sağlıklı olsunlar da 3-5 güne gelirler

Ben meşgul etmeyeyim topiğinizi siz güzel güzel doğurun

kızlarr tecrübeli temmuz annişleri sordum ama görülmedi ben primanın 3-6 kg için olan bezini aldım büyük mü gelir bebişeeee :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…