2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
slm Kızlar bizde geldik keyfim hiç yok buğün. Sancım var ama gelip geçiyor adet sancısı gibi doğum sancısı mı acaba bu sancı? Yarın kontrolümüz var. Hayırlısıyla bir doğursaydık:)

kızlarr tecrübeli temmuz annişleri sordum ama görülmedi ben primanın 3-6 kg için olan bezini aldım büyük mü gelir bebişeeee :44::44::44::44:

numarası paketin üstünde yazmıyomu cnm, bende prima premium care 1 numarasını aldım,zaten yenidoğan diye geçiyo
seninkinde ne yazıyoki???

şimdi üşenmeden kalktım baktım 3-6 kg 2 numaraymış,
bn stok yaptm da biraz 1-2-3-4 numaraya kadar hepsinden almışım ama en çok 3 numara almışım :)

slm Kızlar bizde geldik keyfim hiç yok buğün. Sancım var ama gelip geçiyor adet sancısı gibi doğum sancısı mı acaba bu sancı? Yarın kontrolümüz var. Hayırlısıyla bir doğursaydık:)

sorma walla,hayırlısıyla bi gelse sıpalar;
düşünmiyim çok takmıyım kafama diyorum,hamileliğimi unutuyorum...
kuzenim var bitane yaşı ufak 8-9yaşlarında;annesine diyomuşki Pinu ablam doğurmayı bilmiyo galibaaa
çok güldm yaa,herkes tetikte bekliyo ama bnm oğlan misler gbi içerde yatıyo walla:)

numarası paketin üstünde yazmıyomu cnm, bende prima premium care 1 numarasını aldım,zaten yenidoğan diye geçiyo
seninkinde ne yazıyoki???
yenidoğan yazıyor da sanki 2 numara yazıyordu bir bakmam lazım sadece kg ı hatırlıyorum

şimdi üşenmeden kalktım baktım 3-6 kg 2 numaraymış,
bn stok yaptm da biraz 1-2-3-4 numaraya kadar hepsinden almışım ama en çok 3 numara almışım :)

o zaman benimki kesin 2 numara acaba büyük mü gelir o bebeğe yaaa :26:

işte az oncekı halımız gaz molasından sonraa

Eki Görüntüle 755224
bende istiom yaaa
adet sancısı bendede oluo ya belimde ağrıo ama geçio

o zaman benimki kesin 2 numara acaba büyük mü gelir o bebeğe yaaa :26:
seninki dura dura tosun olacak iice büyükgelmez sanki gelirsede hemen gider alırsınız küçükünden no panic

canım ben primanın 3-6 kg olanından aldım büyük mü gelir o? kaç kg doğmuştu senin bebiş?

canim benim kız 2730 dogdu prima 1 nolu 2~5 kilo icin olan buyuk geldi ama canbebe 2 nolu 3~6 kilo icin olani tam oluyor nedense kaliplari farkli dicem

kızlarr tecrübeli temmuz annişleri sordum ama görülmedi ben primanın 3-6 kg için olan bezini aldım büyük mü gelir bebişeeee :44::44::44::44:

Canımcım benim oğlum 3 kg doğdu 3-4 gün prematüre bez kullandım (0 numara) şimdi 3600 gibi kilosu hala prima premium care 1 numara kullanıyorum (2-5 kg). Daha da 1 hafta falan bunu kullanırız gibi geliyo.yine de senin oğlunun kilosuna bağlı canım ama büyük gelir gibi.çünkü çoğu bebiş de doğduktan sonra birazcık kilo veriyor

hamileliğin başlarında arada sırada ziyaret ettiğim bir siteydi burası, sonra sorularımın cevaplarını aradığım bir yer oldu, şimdi ise hiç tanımadığım insanların doğumlarına sevinip doğum yapacaklara dualar ettiğim bir yer... :) umarım hepiciğimizin gönlüne göre olur her bir şey... :) iyi ki varsınız... bu arada birazdan doktora gideceğim, oğluşum ne hallerdeymiş bakalım teyzeleri :)

aman yarabbi hoşaf gibiyim bugün...
dün gece Ayliz nerdeyse yarım paket bez ttüketti... dk başı altını temizledik karnını doyurduk... bi damla uyku uyumadık... tam uyudu dedik 6 da bi daha zıpladı :18::18::18:
bu saat oldu yeni uyutabildik şükür
babamızın da işleri vardı çıktı, inşallah erkenden bitirip dönebilir, yoksa ben naparım tek başıma... inşallah üstesinden gelebilirim...
şimdi gidip bişiler atıştırıp, ortalığı toparlıyım, bizim hanım uyanmazsa yatarım artık biraz napalım...

Bugün ayın 15 i
agustos anneleri doğurmaya başlamıştır. Biz kaç kişi kaldık dogurmayan acaba

bizim dedikodumuz geçmiş hemen cevaplim.. topiğimizde 4 annemiz doğum yaptı.. biri haziran annesi oldu erken geldiği için diğer 3 ü geçtiğimiz hafta doğurdu.. tabi bizim bildiğimiz 4 :) kayıplar var onlarında hayırlı haberlerini bekliyoruz siz doğursanızda artık sıra bana da gelse

aylize mirzaya alperene maşallah barekallahhh

canım ben primanın 3-6 kg olanından aldım büyük mü gelir o? kaç kg doğmuştu senin bebiş?
şekercim benimki 3650 doğdu şimdi 4 olmuştur 3 haftayı doldurduk bugün çok şükür. bende 3-6 kg diye 2 no aldım ama büyük geldi o yüzden 1 no canbebe ideal hast. onu verdik hep yoğunbakıma. eve gelincede göbek oyuntulu molfiks aldık en küçüğünden göbeğindeki dikişlere çatmasın diye. ama her ne kadar 3 kg doğsalarda 3-6 kg bebek bezi büyük geliyor sen 1 no al yinede

15 gündür hergeceyi şu anlattığın şekilde geçiriyorum, 2 sa. ya uyuyorum ya uyumuyorum zombi gibiyim. sütümde azaldı o yüsden annemler yanımda olsada bende hep kızım uyurken bi tedirginlik oluyor o uyuyunca bile uykuya dalamıyorum nedense, psikolojik heralde. bi tek dün gece rahat ettim diyebilirim. nedeninide anlatıyorum bak

kızlar mucizevi bir bilgi paylaşıyorum şuan
ece min gaz sorunu olduğundan devamlı ıkınma ve genleşme halindeydi eve geldiğinden beri, mama flnda verince çocuk alışamadı tabi
bu sıkıntılı halinden dolayıda en uzun uykusu 20 dk anca sürüyordu bi tek banyo yapınca 2 sa. fln aralıksız uyuyabiliyordu.
ama eşimin bi ark. çocuğuna kullandığı bi damla önerdi dün bize eşimde gitti eczaneden aldı dün. adı SAB SİMPLEX
allah bunu icat edenden razı olsunbinlerce kere damlayı ağızdan verdik kız bi rahatladı size anlatamam üstüne banyosunuda yaptırdık doyurduk fln dün öğlen 1 gibi bi uyudu yatış o yatış düşününki bu sabah 5 te uyandı aralarda hep altını değiştirip doyurdum fln üstelik emmiyor demiştim ya size, dün gece 3 gün aradan sonra ilk defa memeyi aldı 1 saat fln hafif mücadele ederek emzirdim
alttan üstten dart dart attırıyor valla durmadan
bide dün tam 20 günlük olmuştu akşam iftardan sonra sahile indik ilk defa kızımıda alıp annem babam kardeşim fln bi hava alalım hemde dedik o gürültüde gram istifini bozmadı hemde bende hast. geldiğimizden beri dışarı çıkmamıştım iyi geldi

Bende bende doğuramadım üstelik hiçte doğuracak gibi hissetmiyorum.kocamı işe gönderirken dedim ki dua et seni arayayım 'aşkım sancım tuttu aşkım suyum geldi'falan diye.

buugn ıtıbarı ıle bır haftalık oluyoruz paşamla
darısı sız bekleyenlere ınsallah kolayından nomrlaındenn
paşam 8 de kalktı karnını doyurdum cıs yapt temızledımm ga cıkarttık derkenn sımdı cok sukur mısıll mısıl uyuyor besıgınde
doguran hanımlar benım paşa ev cok sıcak oldugu ıcın ısıık oldu sımdı ıseodanın penceresını bır karıs moduna ayladım onden arkadan destekledım yatıyor ustundede bır ıc atlet uzun kollu zıbın ve donusu var kundaga sarıyormbırde kolları dısarda karnını koruma amacalı o kaa
ve gecer gıbımolmus yassasınnnnnnn
bugun ılk banyomuzu yapıcaz yanı hast.gelınce yıkadıkdaa gobısını koruyarakdann bgn ıse gobıs dustukden 48 st sonra yıkama mesasımımız var buyurun beklerızzz
oglen gunesı evıme dolsun oturma odasında yıkıcam 40 cıkmadıgı ıcn banyoya gırmemıs uygun degılmısss:44:

ohh paşam uyumuskene evmı mısler gıbı m yaptım kım demıs bbeklı kıs dagınık olar dıye evım mıslerr gıbımm hehehe havamıda atayımmm
dıkıslerım bugn daha ıyı totomun ustune tam olmasada oturabılıyorummm

doğum hikayen çok güzel suzancım inşallah biz de öyle kolayca doğururuz.. bu akşam depresyona girdim sanırım hiç doğuramayacakmışım gibime geliyor

hiçbişey yok iyice umudumu kaybettim bu akşam çok mutsuzum
sakın tatalım kendını o sekılde sartlama vaktını beklıyor lutfen bende ole oldu arayana arayana dekren kasınma vırusu geldııı daha yenı yenı gecıyorrrkulagını tıka ve rabb ıme sıgın o gonderecegı vaktı bılıyorrr
bu ardaa dogum anında sureklı sumes sebıla yesserah ayetını tekrar ett cok faydası varr (dogum anında dogumu kolaylastırdı ve hayırlı kıldı manasına gelıyor)
ben unuttugmde esım ve eltım hatırlattı sureklı hata o gece eltım sabaha kdr uykusunda sayıkmıss

Ben De içimde bi bebek olduguna inanmıyorum artık yaw
öle demeyın kıslar pozıtıf olun vaktını doldursunkı kolayca kendını dısarı ata bılsın gelısımını tamamlasın lutfennnn

hareket etmese ben de aynen bi karamsarlık çöktü üstüme yaa bunaldım acayip
öle demem lutfenn
ben molfıx 3-6(2 numr.) aldım buyuk geldı onu sakladım 1 numr..2-5 kg aldm o tam geldıı ama sımdı paşam sureklı cır cır modunda oldugu ıcınpedo marka aldım en fasla 3 st duruyor totosunda csonra kaldır att ılk ay onu kullanıcam oda 3-6 kg bıraz buyuk yanııı

bende istiom yaaa

adet sancısı bendede oluo ya belimde ağrıo ama geçio

seninki dura dura tosun olacak iice büyükgelmez sanki gelirsede hemen gider alırsınız küçükünden no panic
ınsll vaktnde gelsın bole pozlar cekının sızdee
cok sevındım fazıletcım sen adınaaaa
Bende bende doğuramadım üstelik hiçte doğuracak gibi hissetmiyorum.kocamı işe gönderirken dedim ki dua et seni arayayım 'aşkım sancım tuttu aşkım suyum geldi'falan diye.
hayırlısı ıle ınslll

kızlar ınsl kı normal dogum yaparsınızzz cantanıza bır adet havlu ve sampuan alın dogum sonrası o ka ıyı gelıyor kı dus almak esım aldrdı guselce yenı ıkıncı gecelgımı gıydım mısler gıbım yattımyatagıma hem sutumun gelmesınıde kolaylastırdı tavsıye ederım dogum un yorgunluug ucupp gıdıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…