kızlarr tecrübeli temmuz annişleri sordum ama görülmedi ben primanın 3-6 kg için olan bezini aldım büyük mü gelir bebişeeee :44::44::44::44:
slm Kızlar bizde geldik keyfim hiç yok buğün. Sancım var ama gelip geçiyor adet sancısı gibi doğum sancısı mı acaba bu sancı? Yarın kontrolümüz var. Hayırlısıyla bir doğursaydık:)
yenidoğan yazıyor da sanki 2 numara yazıyordu bir bakmam lazım sadece kg ı hatırlıyorumnumarası paketin üstünde yazmıyomu cnm, bende prima premium care 1 numarasını aldım,zaten yenidoğan diye geçiyo
seninkinde ne yazıyoki???
o zaman benimki kesin 2 numara acaba büyük mü gelir o bebeğe yaaa :26:şimdi üşenmeden kalktım baktım 3-6 kg 2 numaraymış,
bn stok yaptm da biraz1-2-3-4 numaraya kadar hepsinden almışım ama en çok 3 numara almışım :)
işte az oncekı halımız gaz molasından sonraa
Eki Görüntüle 755224
adet sancısı bendede oluo ya belimde ağrıo ama geçioslm Kızlar bizde geldik keyfim hiç yok buğün. Sancım var ama gelip geçiyor adet sancısı gibi doğum sancısı mı acaba bu sancı? Yarın kontrolümüz var. Hayırlısıyla bir doğursaydık:)
sorma walla,hayırlısıyla bi gelse sıpalar;
düşünmiyim çok takmıyım kafama diyorum,hamileliğimi unutuyorum...
kuzenim var bitane yaşı ufak 8-9yaşlarında;annesine diyomuşki Pinu ablam doğurmayı bilmiyo galibaaa
çok güldm yaa,herkes tetikte bekliyo ama bnm oğlan misler gbi içerde yatıyo walla:)
seninki dura dura tosun olacak iice büyükgelmez sanki gelirsede hemen gider alırsınız küçükünden no panico zaman benimki kesin 2 numara acaba büyük mü gelir o bebeğe yaaa :26:
canım ben primanın 3-6 kg olanından aldım büyük mü gelir o? kaç kg doğmuştu senin bebiş?
kızlarr tecrübeli temmuz annişleri sordum ama görülmedi ben primanın 3-6 kg için olan bezini aldım büyük mü gelir bebişeeee :44::44::44::44:
Bugün ayın 15 i
agustos anneleri doğurmaya başlamıştır. Biz kaç kişi kaldık dogurmayan acaba
şekercim benimki 3650 doğdu şimdi 4 olmuştur 3 haftayı doldurduk bugün çok şükür. bende 3-6 kg diye 2 no aldım ama büyük geldi o yüzden 1 no canbebe ideal hast. onu verdik hep yoğunbakıma. eve gelincede göbek oyuntulu molfiks aldık en küçüğünden göbeğindeki dikişlere çatmasın diye. ama her ne kadar 3 kg doğsalarda 3-6 kg bebek bezi büyük geliyor sen 1 no al yinedecanım ben primanın 3-6 kg olanından aldım büyük mü gelir o? kaç kg doğmuştu senin bebiş?
15 gündür hergeceyi şu anlattığın şekilde geçiriyorum, 2 sa. ya uyuyorum ya uyumuyorum zombi gibiyim. sütümde azaldı o yüsden annemler yanımda olsada bende hep kızım uyurken bi tedirginlik oluyor o uyuyunca bile uykuya dalamıyorum nedense, psikolojik heralde. bi tek dün gece rahat ettim diyebilirim. nedeninide anlatıyorum bakaman yarabbi hoşaf gibiyim bugün...
dün gece Ayliz nerdeyse yarım paket bez ttüketti... dk başı altını temizledik karnını doyurduk... bi damla uyku uyumadık... tam uyudu dedik 6 da bi daha zıpladı :18::18::18:
bu saat oldu yeni uyutabildik şükür
babamızın da işleri vardı çıktı, inşallah erkenden bitirip dönebilir, yoksa ben naparım tek başıma... inşallah üstesinden gelebilirim...
şimdi gidip bişiler atıştırıp, ortalığı toparlıyım, bizim hanım uyanmazsa yatarım artık biraz napalım...
doğum hikayen çok güzel suzancım inşallah biz de öyle kolayca doğururuz.. bu akşam depresyona girdim sanırım hiç doğuramayacakmışım gibime geliyor
sakın tatalım kendını o sekılde sartlama vaktını beklıyor lutfen bende ole oldu arayana arayana dekren kasınma vırusu geldııı daha yenı yenı gecıyorrrhiçbişey yok iyice umudumu kaybettim bu akşam çok mutsuzum
öle demeyın kıslar pozıtıf olun vaktını doldursunkı kolayca kendını dısarı ata bılsın gelısımını tamamlasın lutfennnnBen De içimde bi bebek olduguna inanmıyorum artık yaw
hareket etmese ben de aynenbi karamsarlık çöktü üstüme yaa bunaldım acayip
ben molfıx 3-6(2 numr.) aldım buyuk geldı onu sakladım 1 numr..2-5 kg aldm o tam geldıı ama sımdı paşam sureklı cır cır modunda oldugu ıcınkızlarr tecrübeli temmuz annişleri sordum ama görülmedi ben primanın 3-6 kg için olan bezini aldım büyük mü gelir bebişeeee :44::44::44::44:
ınsll vaktnde gelsın bole pozlar cekının sızdeebende istiom yaaa
adet sancısı bendede oluo ya belimde ağrıo ama geçio
seninki dura dura tosun olacak iice büyükgelmez sanki gelirsede hemen gider alırsınız küçükünden no panic
cok sevındım fazıletcım sen adınaaaakızlar mucizevi bir bilgi paylaşıyorum şuan
ece min gaz sorunu olduğundan devamlı ıkınma ve genleşme halindeydi eve geldiğinden beri, mama flnda verince çocuk alışamadı tabi
bu sıkıntılı halinden dolayıda en uzun uykusu 20 dk anca sürüyordu bi tek banyo yapınca 2 sa. fln aralıksız uyuyabiliyordu.
ama eşimin bi ark. çocuğuna kullandığı bi damla önerdi dün bize eşimde gitti eczaneden aldı dün. adı SAB SİMPLEX
allah bunu icat edenden razı olsunbinlerce kere damlayı ağızdan verdik kız bi rahatladı size anlatamam üstüne banyosunuda yaptırdık doyurduk fln dün öğlen 1 gibi bi uyudu yatış o yatış düşününki bu sabah 5 te uyandıaralarda hep altını değiştirip doyurdum fln üstelik emmiyor demiştim ya size, dün gece 3 gün aradan sonra ilk defa memeyi aldı 1 saat fln hafif mücadele ederek emzirdim
alttan üstten dart dart attırıyor valla durmadan
bide dün tam 20 günlük olmuştu akşam iftardan sonra sahile indik ilk defa kızımıda alıp annem babam kardeşim fln bi hava alalım hemde dedik o gürültüde gram istifini bozmadı hemdebende hast. geldiğimizden beri dışarı çıkmamıştım iyi geldi
hayırlısı ıle ınslllBende bende doğuramadım üstelik hiçte doğuracak gibi hissetmiyorum.kocamı işe gönderirken dedim ki dua et seni arayayım 'aşkım sancım tuttu aşkım suyum geldi'falan diye.
ahh canım sorma bende 33 . haftada bırakmak zorunda kaldım gerçi iyi oldu doktorun tavsiyesi ile bıraktım suyu azalmıştı dinlenmem gerekirmiş baktım olmuyor riske atmadım bıraktım ondan sonra düzeldi şükür ama evde beklemek insanı sıkıyor
o sancıların gerçek doğum sancısı şeklinde olsun da kendi sancınla normal doğum yap inş. canım[/QUOTE
amin inşalllah kendi sancılarımızla hepimiz normal normal doğururuz bol bol sütümüz olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?