2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
13 temmuz cumartesi gece hastaneye gittik hafif sancım vardı sonra 4cm açılma artı suyum gelmeye başlamıştı yatışım oldu 14 temmuzda 13,40 da normal doğumla oğluşumu kucağıma aldım Allah Tüm isteyenlere versin inş şimdi uyuyo bende yattım 3 dikişim var onlarsızlıyo size haber verelim dedik

doğum yaptıktan hemen sonra mı aldın canım odaya gelince

doğurunca problemimiz olursa hatırlatıverirsin canım ben unuturumm valla
oyyy allahım analı babalı büyütsün inşallahhbende normal istiomm

günaydınlar.....doktor teyzemizin yanından geliyoruz.nst'de sancılar çıktı.bebişimin başı inmiş.açıklık artmış.cumaya kadar bekleyeceğiz.yine hergün nst'ye girecem.inşaallah sancılarım artar......

cnm gözünaydın bebişin çok bekletmeden geldi darısı bizlere inş.

cnm bu kadar olduysa devamı gelir Allahın izniyle.
bir iki güne doğurursun inş..

tünaydınnn... doğum yapmış anneler size bi sorum olucak doğum sancılarınz başlamadan önce hafif hafif sancılarınız oluyor muydu? birkaç gün öncesinde yani. benim hiç bi ağrım yok doğuramıcam mı ben yaaa

doğumdan hemen sonra dikişlerin dururken mi aldın canım? alınabiliyormu hemen öyle zararı yok muymuş su değdirmeyin felan diyolar ya..

şükür sonunda doğurdun eveeett artık sıra bizde müsaadenle şaka bir yana çok sevindim hayırlı olsun inşallah bizimkiler de gününü geçirmez... şöyle çarşamba gecesi bi sancı felan tutsa ne güzel olur ya

ahaaaa :))) dogmayacak dogmayacak dediklerimiz dökülüyor tek tek :)) gözün aydin canim Allah bağişlasinn

bu soruyu çok sordum genelde doğumun olacağı gün sancı tutuyormuş, öncesinde olanlar yalancıymış benim de yok hiç sancım takmıyom artık

Bende aynıyım canım bakalım sabırla beklicez tesellim bebek içerde gayet rahat büyüyor sağlıkla kilosu artıyor herşeyim bir zamanı var elbet o zaman bizim içinde hayırlısıyla gelecek inşallah

bu soruyu çok sordum genelde doğumun olacağı gün sancı tutuyormuş, öncesinde olanlar yalancıymış benim de yok hiç sancım takmıyom artık

sağol cnm cvbın için valla kafayı yicem artık. doktor dediki sancıyı tetikleyen şey basınçmış boyum uzun olduğu , bebeğin daha yeri olduğu için basınç olmuyormuş. napsak bilmiyorumm beklemekten sıkıldım bebeğimi kucağımda istiyorum artık..

canım genelde aynı durumdayız hep.. ben de dün baya bi ağladım doğuramıcam diye canım çok sıkıldı tahammülüm sabrım kalmadı ama şunun şurasında 3-5 günümüz kaldı içerde kalacak değil ya eninde sonunda çıkacak napalım az bişey kaldı sabredelim zaten sabretmesek nolcakki elimizde olan bişey yok doğmayınca doğmuyor işte

artık dua ediyorum Allahım takdir ettiği doğum zamanına kadar bize sabır versin

amin canım tek gereken sabı dediğin gibi. insanların sürekli "daha doğurmadın mı? " diye sorup durması canımı fena sıkıyor. sanki benim elimde..

bekleyen bekleyene walla sabırsız anneler olduk iyice :)
benimde sıpanın kafası tüm gece kasıklarımda gezdi,
karnımda taş gibiydi ha gayret dedim bakalım ne olur,bide sabah afedersiniz karın ağrısı ve ishalle uyandım
dedim geliyo heralde; ee nemi oldu şimdi sanki hiçbişeyim yok gibi
yani ben yine yavaş yavaş evi toplıyım bi süpüriyim bakiyim bi faydası olurmu :))
)

Cnm çok sevindim valla inşallah normal normal gelir bebişin ama başıda indiyse doğurursun bence sen bi kaç güne.

artık bende kendimi işe verdim. buzluğa kışlık hazırlyorum. bebiş ek gıdaya başlıcak malum kışın. dünde domates aldım 6 kilo buzluğa koyacağım rende yapıp bugünde öyle geçer.. gün dolduruyoruz mecburrrrrrrrrrrr...

gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşllh

kızlarr tecrübeli temmuz annişleri sordum ama görülmedi ben primanın 3-6 kg için olan bezini aldım büyük mü gelir bebişeeee :44::44::44::44:

yenidoğan için 1 numara prima en güzeli, ama çok fazla paket stoklamayın, çünkü hem bazı bebeklerin bazı bezlere alerjisi olabiliyor hem de çabuk büyüyolar ve 1 numara çok uzun süre kullanılmıyor. bu arada hatırladığım kadarıyla 1 numara 2-5 kg. biz premium care değil de klasik yeşil gibi mavi gibi paketten kullanmıştık. hala da ondan devam ediyoruz. premium olan krem renk paketti galiba. daha pahalıydı.

şimdi üşenmeden kalktım baktım 3-6 kg 2 numaraymış,
bn stok yaptm da biraz 1-2-3-4 numaraya kadar hepsinden almışım ama en çok 3 numara almışım :)

Bence çok stok yapmamakta fayda var dediğim gbi bazen bi marka beze alerjileri olabiliyormuş. nasıl olsa heryerde var bezler.

Süpersin, ablan da süpermiş

Ah o prof. kocadan bi tane de bende var, bay çokbilmişler :) bazen araştırmacı gazeteci ruhları çok işe yarıyor ama bazen de böyle ukalalıktan öteye geçemiyorlar işte :) ama sevimli de oluyo keratalar :)

https://www.facebook.com/RnaTasarim

Ee bnde boy da yok açılma yok sancı yok ağrı yok :) boylu evasude 38 de doğurdu durusunu, dün karşıyaka çarşıda+ avmlerde + bostanlıda gezdim eşim yoruldu bn ne yoruldm ne aşağı inme hissettim yok işte yok doğcağı yok daha, hurma bel masajı meme ucu masajı sıcak duş peeeeeeh banamısınn demiyorr, bgn 40 haftaya giriyrz amaaa onların geleceği vakit belli :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…