kızlar ınsl kı normal dogum yaparsınızzz cantanıza bır adet havlu ve sampuan alın dogum sonrası o ka ıyı gelıyor kı dus almak esım aldrdı guselce yenı ıkıncı gecelgımı gıydım mısler gıbım yattımyatagıma hem sutumun gelmesınıde kolaylastırdı tavsıye ederım dogum un yorgunluug ucupp gıdıyorrr
doğurunca problemimiz olursa hatırlatıverirsin canım ben unuturumm vallakızlar mucizevi bir bilgi paylaşıyorum şuan
ece min gaz sorunu olduğundan devamlı ıkınma ve genleşme halindeydi eve geldiğinden beri, mama flnda verince çocuk alışamadı tabi
bu sıkıntılı halinden dolayıda en uzun uykusu 20 dk anca sürüyordu bi tek banyo yapınca 2 sa. fln aralıksız uyuyabiliyordu.
ama eşimin bi ark. çocuğuna kullandığı bi damla önerdi dün bize eşimde gitti eczaneden aldı dün. adı SAB SİMPLEX
allah bunu icat edenden razı olsunbinlerce kere damlayı ağızdan verdik kız bi rahatladı size anlatamam üstüne banyosunuda yaptırdık doyurduk fln dün öğlen 1 gibi bi uyudu yatış o yatış düşününki bu sabah 5 te uyandıaralarda hep altını değiştirip doyurdum fln üstelik emmiyor demiştim ya size, dün gece 3 gün aradan sonra ilk defa memeyi aldı 1 saat fln hafif mücadele ederek emzirdim
alttan üstten dart dart attırıyor valla durmadan
bide dün tam 20 günlük olmuştu akşam iftardan sonra sahile indik ilk defa kızımıda alıp annem babam kardeşim fln bi hava alalım hemde dedik o gürültüde gram istifini bozmadı hemdebende hast. geldiğimizden beri dışarı çıkmamıştım iyi geldi
oyyy allahım analı babalı büyütsün inşallahh13 temmuz cumartesi gece hastaneye gittik hafif sancım vardı sonra 4cm açılma artı suyum gelmeye başlamıştı yatışım oldu 14 temmuzda 13,40 da normal doğumlaoğluşumu kucağıma aldım Allah Tüm isteyenlere versin inş şimdi uyuyo bende yattım 3 dikişim var onlarsızlıyo size haber verelim dedik
13 temmuz cumartesi gece hastaneye gittik hafif sancım vardı sonra 4cm açılma artı suyum gelmeye başlamıştı yatışım oldu 14 temmuzda 13,40 da normal doğumlaoğluşumu kucağıma aldım Allah Tüm isteyenlere versin inş şimdi uyuyo bende yattım 3 dikişim var onlarsızlıyo size haber verelim dedik
günaydınlar.....doktor teyzemizin yanından geliyoruz.nst'de sancılar çıktı.bebişimin başı inmiş.açıklık artmış.cumaya kadar bekleyeceğiz.yine hergün nst'ye girecem.inşaallah sancılarım artar......
kızlar ınsl kı normal dogum yaparsınızzz cantanıza bır adet havlu ve sampuan alın dogum sonrası o ka ıyı gelıyor kı dus almak esım aldrdı guselce yenı ıkıncı gecelgımı gıydım mısler gıbım yattımyatagıma hem sutumun gelmesınıde kolaylastırdı tavsıye ederım dogum un yorgunluug ucupp gıdıyorrr
13 temmuz cumartesi gece hastaneye gittik hafif sancım vardı sonra 4cm açılma artı suyum gelmeye başlamıştı yatışım oldu 14 temmuzda 13,40 da normal doğumlaoğluşumu kucağıma aldım Allah Tüm isteyenlere versin inş şimdi uyuyo bende yattım 3 dikişim var onlarsızlıyo size haber verelim dedik
cnm gözünaydın bebişin çok bekletmeden geldi darısı bizlere inş.
cnm bu kadar olduysa devamı gelir Allahın izniyle.
bir iki güne doğurursun inş..
tünaydınnn... doğum yapmış anneler size bi sorum olucak doğum sancılarınz başlamadan önce hafif hafif sancılarınız oluyor muydu? birkaç gün öncesinde yani. benim hiç bi ağrım yok doğuramıcam mı ben yaaa
tünaydınnn... doğum yapmış anneler size bi sorum olucak doğum sancılarınz başlamadan önce hafif hafif sancılarınız oluyor muydu? birkaç gün öncesinde yani. benim hiç bi ağrım yok doğuramıcam mı ben yaaa
bu soruyu çok sordum genelde doğumun olacağı gün sancı tutuyormuş, öncesinde olanlar yalancıymış benim de yok hiç sancım takmıyom artık
sağol cnm cvbın için valla kafayı yicem artık. doktor dediki sancıyı tetikleyen şey basınçmış boyum uzun olduğu , bebeğin daha yeri olduğu için basınç olmuyormuş. napsak bilmiyorumm beklemekten sıkıldım bebeğimi kucağımda istiyorum artık..
canım genelde aynı durumdayız hep.. ben de dün baya bi ağladım doğuramıcam diye canım çok sıkıldı tahammülüm sabrım kalmadı ama şunun şurasında 3-5 günümüz kaldı içerde kalacak değil ya eninde sonunda çıkacak napalım az bişey kaldı sabredelim zaten sabretmesek nolcakki elimizde olan bişey yok doğmayınca doğmuyor işte
artık dua ediyorum Allahım takdir ettiği doğum zamanına kadar bize sabır versin
günaydınlar.....doktor teyzemizin yanından geliyoruz.nst'de sancılar çıktı.bebişimin başı inmiş.açıklık artmış.cumaya kadar bekleyeceğiz.yine hergün nst'ye girecem.inşaallah sancılarım artar......
kızlarr tecrübeli temmuz annişleri sordum ama görülmedi ben primanın 3-6 kg için olan bezini aldım büyük mü gelir bebişeeee :44::44::44::44:
şimdi üşenmeden kalktım baktım 3-6 kg 2 numaraymış,
bn stok yaptm da biraz1-2-3-4 numaraya kadar hepsinden almışım ama en çok 3 numara almışım :)
Benim de başlarda öyle olmuştu, çocuk çırpınıp duruyodu emzirmek istediğimde öyle bi ağlıyodu ki, ağlamaktan sesi değişiyo, ben de o kadar üzüldüm ki. heralde hiç emmeyecek bu çocuk diye düşündüm. Sonra sağlık ocağına gitmiştik ordaki ebe baktı böyle bi bebek hiç görmedim hiç almak istemiyo dedi. Artık napalım sağıp sağıp verirsin dedi. Sağıp vermekte kabus gibi, iki saat uğraşıyosun azıcık bişey oluyo. Sonra çok şükür ablam geldi olayı hallettitecrübe gerekiyomuş, kendi bebeği olunca aynı dertleri yaşamış olunca sorunun ne olduğunu anladı. Bebeğe güzelce tutturamıyomuşuz, biizm bebek önce ağzı bol sütle dolsun istiyo, sonra kendim devam ediyo, onun için önce sütü çıkarıyoruz, sonra bebeğin kafasını göğsüme yapıştırıyoruz, ağzı süt dolunca devam ediyo emmeye, bu arada benim de göğüs ucum filan çok küçük ama bebek çekerek uzattı şimdi. o filan problem olmuyo.. Tutmasını bilmekmiş önemli olan...
ben denize gidemiyorumçok bilmiş prof dr kocam yüzmeme izin vermiyor çok tartıştık bu konuyu hayır diyor başka bişey demiyor. doktoruma sordum sağlık ocağındaki ebeye sordum yüzebilirsin diyor benim koca hayır diyor of offf
sağol cnm cvbın için valla kafayı yicem artık. doktor dediki sancıyı tetikleyen şey basınçmış boyum uzun olduğu , bebeğin daha yeri olduğu için basınç olmuyormuş. napsak bilmiyorumm beklemekten sıkıldım bebeğimi kucağımda istiyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?