bekleyen bekleyene walla sabırsız anneler olduk iyice :)
benimde sıpanın kafası tüm gece kasıklarımda gezdi,
karnımda taş gibiydi ha gayret dedim bakalım ne olur,bide sabah afedersiniz karın ağrısı ve ishalle uyandım
dedim geliyo heralde; ee nemi oldu şimdi sanki hiçbişeyim yok gibi
yani ben yine yavaş yavaş evi toplıyım bi süpüriyim bakiyim bi faydası olurmu :)))
Ee bnde boy da yok açılma yok sancı yok ağrı yok :) boylu evasude 38 de doğurdu durusunu, dün karşıyaka çarşıda+ avmlerde + bostanlıda gezdim eşim yoruldu bn ne yoruldm ne aşağı inme hissettim yok işte yok doğcağı yok daha, hurma bel masajı meme ucu masajı sıcak duş peeeeeeh banamısınn demiyorr, bgn 40 haftaya giriyrz amaaa onların geleceği vakit belli :/[/
bence de kuzum dahA büyümek istiyo belli ki
Ee bnde boy da yok açılma yok sancı yok ağrı yok :) boylu evasude 38 de doğurdu durusunu, dün karşıyaka çarşıda+ avmlerde + bostanlıda gezdim eşim yoruldu bn ne yoruldm ne aşağı inme hissettim yok işte yok doğcağı yok daha, hurma bel masajı meme ucu masajı sıcak duş peeeeeeh banamısınn demiyorr, bgn 40 haftaya giriyrz amaaa onların geleceği vakit belli :/
Cnm çok sevindim valla inşallah normal normal gelir bebişin ama başıda indiyse doğurursun bence sen bi kaç güne.
Ee bnde boy da yok açılma yok sancı yok ağrı yok :) boylu evasude 38 de doğurdu durusunu, dün karşıyaka çarşıda+ avmlerde + bostanlıda gezdim eşim yoruldu bn ne yoruldm ne aşağı inme hissettim yok işte yok doğcağı yok daha, hurma bel masajı meme ucu masajı sıcak duş peeeeeeh banamısınn demiyorr, bgn 40 haftaya giriyrz amaaa onların geleceği vakit belli :/[/
bence de kuzum dahA büyümek istiyo belli ki
Ayy doğsun artık teyzesi suni sancı yemek istemiyorumbiz onları dışarda da byütürüzzz dert ettikleri şeye bak
Merhabaaaaaa
biz geldik kontrolden
nst de bi kere sancı cıktı
eahim ağzında yumuşama ve 2 cm açıklık..,
yarın saat 10 da yatışım yapılıyo
2. dogum olduğu için lavman yapıldığı an gelir bebek , yarına kadar değil yürüyüş cok fazla hareket bile etme dedi..
valla ben bi şey anlamadım ama yarın doguruyomuşum
kucagımda 2 bebekle ne zaman donerim buralara bbilemem ama görüşmek üzereeee
saglıcajla kalın anneler...
Bi de AHu ma ismen dua edin...
13 temmuz cumartesi gece hastaneye gittik hafif sancım vardı sonra 4cm açılma artı suyum gelmeye başlamıştı yatışım oldu 14 temmuzda 13,40 da normal doğumlaoğluşumu kucağıma aldım Allah Tüm isteyenlere versin inş şimdi uyuyo bende yattım 3 dikişim var onlarsızlıyo size haber verelim dedik
Yüreğime su serptindaha 1 haftan var :)) son dakka olabilir
Merhabaaaaaa
biz geldik kontrolden
2. dogum olduğu için lavman yapıldığı an gelir bebek , yarına kadar değil yürüyüş cok fazla hareket bile etme dedi..
Merhabaaaaaa
biz geldik kontrolden
kızlaaarrrrrrrr :14.
off yaaa
kızım beni emmiyooorrr
biberona alıştı yoğun bakımda hep biberonla beslediler, baştan emiyodu şimdi sütümde azaldı, mamayı biraz daha vermek zorunda kaldım ama arada yine alıyodu memeyi, şimdi iki gündür hiç emmiyor, aç bıraktım fln ama nafile boğazına kadar sokuyorum memenin ucunu, ağzını kapatmadan bas bas bağırıyor yaaa1 saat emsin diye mücadele ettim savaştım resmen ama yok yaa
dünden beri olanı sağıp biberonla veriyorum ama çok üzgünüm, sütümde sabahtan akşama kadar 60ml doluyor anca
yiyorum içiyorum, şu humananın steel tea çayını aldım oda fena halde ishal yaptı
dünden beride gaz sorunu oldu kakasını yapamadı ben sabah kulak çöpü zeytinyağı operasyonuyla yaptırdım ama uyumuyorda,
sancısı var heralde akşama kadar ağladı iki saat sakinleşti sabaha kadar ağladı, şu gaz damlasını aldı eşim, onu vercez bakalım faydası olucakmı?
bende haberler böle sizler iyisinizdir inş.
canim benim kız 2730 dogdu prima 1 nolu 2~5 kilo icin olan buyuk geldi ama canbebe 2 nolu 3~6 kilo icin olani tam oluyor nedense kaliplari farkli dicem
çokk ilginççyani elbise ayakkabi gibim heralde marka degisince bedeni de degisiyor
ben gidip bir pakette 1 numara prima alayım en iyisiCanımcım benim oğlum 3 kg doğdu 3-4 gün prematüre bez kullandım (0 numara) şimdi 3600 gibi kilosu hala prima premium care 1 numara kullanıyorum (2-5 kg). Daha da 1 hafta falan bunu kullanırız gibi geliyo.yine de senin oğlunun kilosuna bağlı canım ama büyük gelir gibi.çünkü çoğu bebiş de doğduktan sonra birazcık kilo veriyor
hımm büyük gelicek demekki o ben bide hastane çantasınada ondan koydumaylize mirzaya alperene maşallah barekallahhh
şekercim benimki 3650 doğdu şimdi 4 olmuştur 3 haftayı doldurduk bugün çok şükür. bende 3-6 kg diye 2 no aldım ama büyük geldi o yüzden 1 no canbebe ideal hast. onu verdik hep yoğunbakıma. eve gelincede göbek oyuntulu molfiks aldık en küçüğünden göbeğindeki dikişlere çatmasın diye. ama her ne kadar 3 kg doğsalarda 3-6 kg bebek bezi büyük geliyor sen 1 no al yinede
canım ihtiyaç halinde sana bu ilacı sorucamkızlar mucizevi bir bilgi paylaşıyorum şuan
ece min gaz sorunu olduğundan devamlı ıkınma ve genleşme halindeydi eve geldiğinden beri, mama flnda verince çocuk alışamadı tabi
bu sıkıntılı halinden dolayıda en uzun uykusu 20 dk anca sürüyordu bi tek banyo yapınca 2 sa. fln aralıksız uyuyabiliyordu.
ama eşimin bi ark. çocuğuna kullandığı bi damla önerdi dün bize eşimde gitti eczaneden aldı dün. adı SAB SİMPLEX
allah bunu icat edenden razı olsunbinlerce kere damlayı ağızdan verdik kız bi rahatladı size anlatamam üstüne banyosunuda yaptırdık doyurduk fln dün öğlen 1 gibi bi uyudu yatış o yatış düşününki bu sabah 5 te uyandıaralarda hep altını değiştirip doyurdum fln üstelik emmiyor demiştim ya size, dün gece 3 gün aradan sonra ilk defa memeyi aldı 1 saat fln hafif mücadele ederek emzirdim
alttan üstten dart dart attırıyor valla durmadan
bide dün tam 20 günlük olmuştu akşam iftardan sonra sahile indik ilk defa kızımıda alıp annem babam kardeşim fln bi hava alalım hemde dedik o gürültüde gram istifini bozmadı hemdebende hast. geldiğimizden beri dışarı çıkmamıştım iyi geldi
ohh beklemeye karar verdiniz yani ii olmuş hayırlısından gelir bebiş inş..günaydınlar.....doktor teyzemizin yanından geliyoruz.nst'de sancılar çıktı.bebişimin başı inmiş.açıklık artmış.cumaya kadar bekleyeceğiz.yine hergün nst'ye girecem.inşaallah sancılarım artar......
dur kız senin 28 gözüküo daha sıran gelmemiş ne bu acelebekleyen bekleyene walla sabırsız anneler olduk iyice :)
benimde sıpanın kafası tüm gece kasıklarımda gezdi,
karnımda taş gibiydi ha gayret dedim bakalım ne olur,bide sabah afedersiniz karın ağrısı ve ishalle uyandım
dedim geliyo heralde; ee nemi oldu şimdi sanki hiçbişeyim yok gibi
yani ben yine yavaş yavaş evi toplıyım bi süpüriyim bakiyim bi faydası olurmu :)))
ohh maşallahhh doğurmayacam derken yollarda doğuracankızlar biz geldik gece 4 de yattık sabah 7 de kalktik babamizla ,
sonra saglik ocagina gittim ebem arayıp duruyodu tanışayım dedim :))
sonra çarşıya alısverişe yarın yegnimin d.gunu ona bişiler aldim ,
birazdanda pazara gidicemm bişiler alcam sonra uyucam kısmet olursa
senin adına sevindim canım. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallllllahhMerhabaaaaaa
biz geldik kontrolden
bir bebiş daha allahım analı babalı büyütsün canımmKızlar hepinizi çok özledim.burda muhabbet ettiğimiz günleri.
Sizlere haber vermiştim doğuma gireceğim gün.
Ramazan'ın ilk günü ilk iftar saatinde doğdu oğluşum.
Spinal anestezi ile Sezeryan oldu.
Günler yoğun geçiyor telefonum bile günlerdir kapalıydı.annemden eşimden ulaştılar hep.
Süt problemimiz var.
Bebek uyudu uyandı besleyyim derken akşam oluyor.gece uykusuzluğu derken toparlanamadık sizlere de haber veremedik teyzeler.
Öpüyoruz hepinizi oğluşla birlikte.
Fırsat buldukça yazarız artık.
hehehe bende varım bende doguramadım sanırım bende becerıksızım hehehee:))))
bende aynı moddayımBende bende doğuramadım üstelik hiçte doğuracak gibi hissetmiyorum.kocamı işe gönderirken dedim ki dua et seni arayayım 'aşkım sancım tuttu aşkım suyum geldi'falan diye.
gözünüzaydın tatlım. haberini bekliyorduk heyecanla13 temmuz cumartesi gece hastaneye gittik hafif sancım vardı sonra 4cm açılma artı suyum gelmeye başlamıştı yatışım oldu 14 temmuzda 13,40 da normal doğumlaoğluşumu kucağıma aldım Allah Tüm isteyenlere versin inş şimdi uyuyo bende yattım 3 dikişim var onlarsızlıyo size haber verelim dedik
canım ihtiyaç halinde sana bu ilacı sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?