2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bende temizlik işine girişecem belki faydası olur

daha 1 haftan var :)) son dakka olabilir

kızlar biz geldik gece 4 de yattık sabah 7 de kalktik babamizla ,

sonra saglik ocagina gittim ebem arayıp duruyodu tanışayım dedim :))
sonra çarşıya alısverişe yarın yegnimin d.gunu ona bişiler aldim ,

birazdanda pazara gidicemm bişiler alcam sonra uyucam kısmet olursa

Merhabaaaaaa
biz geldik kontrolden
nst de bi kere sancı cıktı
eahim ağzında yumuşama ve 2 cm açıklık..,
yarın saat 10 da yatışım yapılıyo
2. dogum olduğu için lavman yapıldığı an gelir bebek , yarına kadar değil yürüyüş cok fazla hareket bile etme dedi..
valla ben bi şey anlamadım ama yarın doguruyomuşum
kucagımda 2 bebekle ne zaman donerim buralara bbilemem ama görüşmek üzereeee
saglıcajla kalın anneler...
Bi de AHu ma ismen dua edin...

Son düzenleme:

hadi hayırlısı canim , kolayca kurtulursun insallah , dualarimiz sizinle.

gözünaydın senacım hayırlı olsuuunnnnn
tebrikleerrrr:81::81:

daha 1 haftan var :)) son dakka olabilir
Yüreğime su serptin zaten pzt ye kadar snr suni çk durmasını istemyrm bi arkn bebişi dışkısını yutmuş hastanede yatıyorlar hem salıya kadar doğarsa maddi manevi çok faydası olacak cimcimenin, yüzdk yüzdk kuyruğuna geldik naapacaaan sabredeceeeen :)

hadi gözün aydın canım ahu geliyor,dualarımız senınle sende bize dua et

bak yaa bir bir dökülüyorlar iyi miii
canım ne oldu da sancı çıktı ne yaptınnn sen farkediyormusun sancıları peki?
:)

ay canım sorma bebnim bebiş de gününde doğdu ama 2185 gr doğdu o yüzden mama da yiyo günde 240 ml yemesi gerek ama ben 100 veriyorum benim sıpa da unutcak kaşık kaşık da olmuyo

canim benim kız 2730 dogdu prima 1 nolu 2~5 kilo icin olan buyuk geldi ama canbebe 2 nolu 3~6 kilo icin olani tam oluyor nedense kaliplari farkli dicem
yani elbise ayakkabi gibim heralde marka degisince bedeni de degisiyor
çokk ilginçç
ben gidip bir pakette 1 numara prima alayım en iyisi
hımm büyük gelicek demekki o ben bide hastane çantasınada ondan koydum hastanede zorluk çekeriz dimi onla ben 1 numara alayım en iyisi

Kızlar hepinizi çok özledim.burda muhabbet ettiğimiz günleri.

Sizlere haber vermiştim doğuma gireceğim gün.
Ramazan'ın ilk günü ilk iftar saatinde doğdu oğluşum.
Spinal anestezi ile Sezeryan oldu.
Günler yoğun geçiyor telefonum bile günlerdir kapalıydı.annemden eşimden ulaştılar hep.
Süt problemimiz var.
Bebek uyudu uyandı besleyyim derken akşam oluyor.gece uykusuzluğu derken toparlanamadık sizlere de haber veremedik teyzeler.
Öpüyoruz hepinizi oğluşla birlikte.
Fırsat buldukça yazarız artık.

canım ihtiyaç halinde sana bu ilacı sorucam

ohh beklemeye karar verdiniz yani ii olmuş hayırlısından gelir bebiş inş..
dur kız senin 28 gözüküo daha sıran gelmemiş ne bu acele
ohh maşallahhh doğurmayacam derken yollarda doğuracan
senin adına sevindim canım. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallllllahh

bir bebiş daha allahım analı babalı büyütsün canımm

hehehe bende varım bende doguramadım sanırım bende becerıksızım hehehee:))))

Bende bende doğuramadım üstelik hiçte doğuracak gibi hissetmiyorum.kocamı işe gönderirken dedim ki dua et seni arayayım 'aşkım sancım tuttu aşkım suyum geldi'falan diye.
bende aynı moddayım
gözünüzaydın tatlım. haberini bekliyorduk heyecanla
minik prensin nasıl acaba bir foto bir hikaye bekliyoruz bulabildiğin ilk fırsatta

canım ihtiyaç halinde sana bu ilacı sorucam

Parados, yazdiklarini okudum benim 17 aylik bi kizim ve 20 gunluk bir kizim daha var ilki 32 haftada dogdu cok sorunluydu uykusu hala oyle dis cikardigi icin bu kizimda cok gazli, emmiyorsa mutlaka gazi vardir o ilaci bende kullandim bu kizimada basladim surekli gazman gibi :) kivraniyor uyuyamiyor, mama alan cocuklarda gaz sorunu ve kabizlik daha cok oluyor ben baktim yapmiyor mamasina hakiki yarim cay kasigi koyuyorum rahatliyor oyle cubukla falan rahatsiz oluyo cocuk, sut olayina gelince benim sezeryan oldu ve gogus uclarim cokuk sorunlu olmasina ragmen sutum ertesi gun geldi ama uc olmadigi icin ememedi makina sicak havlu masajla elle sagdik bosalttik ates yapicakti yumusadi ama sut gitti azaldi, sutum yok diye bisey yok benimde doyurmuyor ek aliyor ama emdikce geliyor cok sik emziriyorum ve sonrasinda sagiyorup tam bosaltmak icin 50-60 anca cikiyor gunde ama humana cay malt icecegi ve lactomil milupanin kullaniyorum etkisi oluyor yok diyip olumsuz sinyal gondermeyin pes etmesseniz olur daha cok yeni emdikce dolacaktir, nacizane tecrubem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…