2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
daha 1 haftan var :)) son dakka olabilir
Yüreğime su serptin zaten pzt ye kadar snr suni çk durmasını istemyrm bi arkn bebişi dışkısını yutmuş hastanede yatıyorlar hem salıya kadar doğarsa maddi manevi çok faydası olacak cimcimenin, yüzdk yüzdk kuyruğuna geldik naapacaaan sabredeceeeen :)

bak görüyonuzmu daha dün gece depresyondaydık senle, yarına doğuruyomuşun haa vay ben nerelere gideyimmmm başımı alıp ölmemm miii güzel haberlerle gelmişin inş bize de nasip olur bunları duymak

salıya kadar derken bu salı mı haftaya mı

ben de çarşamba doğuruyum ya nolur Allahım ya nolursun bugün de inanılmaz keyifliyim, halbuki yine bunalımda olmam lazımdı çok dengesizleştim ama doğuranlara çok seviniyom ya ne güzell ondan keyiflendim :))

dünkü benden bugün eser yok aynen... bir doğurasım var doğuracağıma olan inancım geri geldi falannn

nişanım geldi.sancıların artmasını bekliyorum.sancılarım bi ara düzenliydi şimdi düzensiz.hatta hafif sancılar şiddetlenmesini bekliyorum

nişanım geldi.sancıların artmasını bekliyorum.sancılarım bi ara düzenliydi şimdi düzensiz.hatta hafif sancılar şiddetlenmesini bekliyorum
hadi bakalım sıra sende demek ki Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.

Bu arada kızlar bugün ikiziz doğum yapıcaktı sezeryan oda almıştır bebişini kucağına

Son düzenleme:
Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize. Ne guzel birer ikiser dogum haberleri aliyoruz. Bende daha hiiiic bisi yok, her tuvalete gittigimde acaba nişan gelmiş mi diye heyecanlanıyorum. Hava cok sicak ya da bana dayanilmaz geliyo bilemiyorum ama evin icinde gobegime herhangibir seyin dokunmasina bile dayanamiyorum yarim atletlerle geziyorum. Bi gucsuzluk var ustumde is de yapamiyorun oyle anca yatsam, gel artik Beste geel geel geeel gel

sıcaklardan hiçbişey yapmak gelmiyor içimizden. bende çok bunaldım. bugün biraz serin çıkıp dolaşmak istiyorum ama bir yanım otur boşver diyor

Off bende de halsizlik diz boyu,kalktim bi makine camasir yikadim astim,biraz ortaligi toparladim,supurmeye takatim kalmadi resmen azcik uzanayim dedim belki dinlenir kalkarim yine

gözün aydn canim allah bagislasin ,

bak bekleyenler tek tek doguruyoo , benim c.tesi sancim cıkmıstı , 2-3 gundur ara ara yine var sancim ama gunum var die sesim çıkmıo rahatımmm

Ne güzel doğum haberleri nişan haberleri alıyoruz.bende bu hafta içinde doğurucam kararlıyım valla.evrene pozitif enerji yolluyorum bu hafta bu kız gelecek hayırlısıyla

Bide kızlar bu yalancı sancılar varya ara ara gelip giden,o arada bebek ne durumda oluyor hareketimi?
Benim genelde akşamları ağrım sızım oluyo ve bebeğim çok hareket ediyor baskı yapıyo aşağı doğru ağrı sancı ozaman oluyor.

selam kızlar ayın 11 gibi çatı muayenesi iyi geçti normal doğum olabilir dedi ddr muayene hiç acımadı yalnız bu son haftalar gazım oldu
gaz çıkarcam diye çok korktum utandım ama bişi olmadı.

doğum yapanlar var Allah hayırlı uğurlu etsin analı babalı büyütsün inşallah.
çok sabırsızım doğum olsun istiyorum herşeyimiz tam tek eksiğimiz bebişimin arabası anakucağı ve kızım.
bu arada 2 gündür akşamları yatarken göğüslerime pamukla zeytinyağı sürüyorum.ve yatarken rahmime pamukla zeytinyağı sürüyorum ki yumuşama olayı olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…