sıcaklardan hiçbişey yapmak gelmiyor içimizden. bende çok bunaldım. bugün biraz serin çıkıp dolaşmak istiyorum ama bir yanım otur boşver diyor
valla canım ben de anlamadım nst de bi kez uyduruk bi sancı çıktı. Kadın herhalde 2. Gebelik olduğu için dogum sürecinin çabuk olacağını düşünüuo ben suni sancı mı vereceksiniz dedim yoooo sen yarına dayan başka bi şey istemem dedi.. Ben bi şey anlamadım ki. Bak geldim eve tık yok bi şey yok.. Allah allaaaahhh
bak yaa bir bir dökülüyorlar iyi miii
canım ne oldu da sancı çıktı ne yaptınnn sen farkediyormusun sancıları peki?
:)
bak görüyonuzmu daha dün gece depresyondaydık senle, yarına doğuruyomuşun haa vay ben nerelere gideyimmmm başımı alıpölmemm miii güzel haberlerle gelmişin inş bize de nasip olur bunları duymak
Istanbulda yasiyanlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz kisa kollumu uzun kollumu?
slm kızçelerim ve tosbikleri
ben gun gectıkce daha ıyı oluyorum
dıkıs acısı sezeryanlı gıbı yatırdı benı valla agır agrıkesıcı ıcerek rahat ettım
sutum hala az gelıyor her sagımda 60 ml ek mamada verıyorum
sıcakta emzırmekte zor oluyor sıpır sıpır ter
cocukla bırbırımıze yapısıyoruz resmen,kv burda sureklı mıkser gıbı kadın vallahı yardımı kadar bunlatmasıda baska bır dert 2 kere destur vermek zorunda kaldım kusura bakmasın artık
kızlar e vıtamına kapsulu gogus ucları ıcın cok ıyı oluyor mumkunse fort olanı alın yaraların ılerlemesını o sekılde engelledım her memeye bır kapsul
gogus altlarınada bebek pudrası
bebek bezı prıma premıum care dan memnunum ben kuzenım yesıl paketınıde vermıstı o da aynı tavsıye ederım
bol bol sıvı tuketmek cok onemlı gunde 4 ıle 6 lt arası
ılk gunler ıcın gıyılebılen yetıskın hasta bezı onerırım
ve mumkun oldukca altınızı acık bırakın her wc den sonra batıcon surun
buyudumde deneyımlı anne oldum
yarimcim en son kontrolde 3700 dü nasıl doğurcam diye bir endişe aldı benikızlar şaka gibisiniz hee...
koca dana ettiniz sıpaları içinizde... sona kaldınız bak olmuyo böyle...
eheheheheevayyyy vayy bi girmedim bizim hatunlar teker teker doğurmaya başlamış süpersiniz hadi sıradan başladık bakalım bana ne zaman gelecek sıra bn artık bu hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece doğurmak istiyorum bakalım siparişle gelecek mi bizim oğlan
tatlım hem yemekten önce hem sonra alıyorum gece uyanıp bir daha alıyorum bağışıklık kazandım sanki rennie ye. ne yesem boğazımda duruyor midemde ki asitte hemen boğazıma geliyor.
allah allah anlamadm ben bu ııs bıdaha doktora sor baklm ama ınsallah grek kalmdn dogurrsun canım
13 temmuz cumartesi gece hastaneye gittik hafif sancım vardı sonra 4cm açılma artı suyum gelmeye başlamıştı yatışım oldu 14 temmuzda 13,40 da normal doğumlaoğluşumu kucağıma aldım Allah Tüm isteyenlere versin inş şimdi uyuyo bende yattım 3 dikişim var onlarsızlıyo size haber verelim dedik
ayy cok sevndm canım 3 dıksıde ıyı cok fazla degıl. allah bagıslasın fotonu ve dogum hıkayenı beklyoruzz
günaydınlar.....doktor teyzemizin yanından geliyoruz.nst'de sancılar çıktı.bebişimin başı inmiş.açıklık artmış.cumaya kadar bekleyeceğiz.yine hergün nst'ye girecem.inşaallah sancılarım artar......
e hadı baklm ınsallah
Ee bnde boy da yok açılma yok sancı yok ağrı yok :) boylu evasude 38 de doğurdu durusunu, dün karşıyaka çarşıda+ avmlerde + bostanlıda gezdim eşim yoruldu bn ne yoruldm ne aşağı inme hissettim yok işte yok doğcağı yok daha, hurma bel masajı meme ucu masajı sıcak duş peeeeeeh banamısınn demiyorr, bgn 40 haftaya giriyrz amaaa onların geleceği vakit belli :/
yok canım onlarn gunu bellı o yzuden ben bu tarz ıslere grsmıyorm yatyorm gezyorm ev temzliyorm yıne yatyorm flan o moddayım
Merhabaaaaaa
biz geldik kontrolden
nst de bi kere sancı cıktı
eahim ağzında yumuşama ve 2 cm açıklık..,
yarın saat 10 da yatışım yapılıyo
2. dogum olduğu için lavman yapıldığı an gelir bebek , yarına kadar değil yürüyüş cok fazla hareket bile etme dedi..
valla ben bi şey anlamadım ama yarın doguruyomuşum
kucagımda 2 bebekle ne zaman donerim buralara bbilemem ama görüşmek üzereeee
saglıcajla kalın anneler...
Bi de AHu ma ismen dua edin...
hayırlısıyla ıkıncı bebısnıde al ınsallah gel canım
çokk ilginçç
ben gidip bir pakette 1 numara prima alayım en iyisi
hımm büyük gelicek demekki o ben bide hastane çantasınada ondan koydumhastanede zorluk çekeriz dimi onla ben 1 numara alayım en iyisi
ay bende cantaya prıma 3 6 kg koydum 2 no oluyo galıba canta arabaya ındı bıleeyenısnı alp degstrym barıı
Kızlar hepinizi çok özledim.burda muhabbet ettiğimiz günleri.
Sizlere haber vermiştim doğuma gireceğim gün.
Ramazan'ın ilk günü ilk iftar saatinde doğdu oğluşum.
Spinal anestezi ile Sezeryan oldu.
Günler yoğun geçiyor telefonum bile günlerdir kapalıydı.annemden eşimden ulaştılar hep.
Süt problemimiz var.
Bebek uyudu uyandı besleyyim derken akşam oluyor.gece uykusuzluğu derken toparlanamadık sizlere de haber veremedik teyzeler.
Öpüyoruz hepinizi oğluşla birlikte.
Fırsat buldukça yazarız artık.
oyy bu bebıs dogsa bende kaptcam herseyımıhayırlı olsun canım kavusdun bebgıne sukurne guzel
aaa hadı gozun aydın canım ınsallah guzel haberlernı beklyorznişanım geldi.sancıların artmasını bekliyorum.sancılarım bi ara düzenliydi şimdi düzensiz.hatta hafif sancılar şiddetlenmesini bekliyorum
yarimcim en son kontrolde 3700 dü nasıl doğurcam diye bir endişe aldı beni
bu gidişle ağustos annesi olucam yahuuu
senin daha gününe var canım 41 i de beklerse benim ki gibi ağustos annesi olma ihtimalin var.mrb kızlar babmız 2 gundur uytmuyo pıt 11de evde bende alsdm 1lre kadr uymya suanda gozumden uyku akıyor. ev alısevrısı yaptk kv gttık sarmasını yedık geldık
kocayıda yolladım ama smdı uyumak ıstyorumm:))))))
ben kesım agustos annesı olucam(((((
oyyy hadi gözünaydın tatlım darısı başımızaaaaVallaha büyük doktormuş benim hatun.. Geleceği görüyorgörüyor
nişan geldi..
Boşuma yarın doğurmadan burda ol dedi
yarimcim en son kontrolde 3700 dü nasıl doğurcam diye bir endişe aldı beni
bu gidişle ağustos annesi olucam yahuuu
eheheheheebende salıyı çarşambaya bağlayan gece doğurmayı planlıyorum
ama cuma mübarek gün o daha iyi olur
dur bir daha anlaşma yapayım benim sıpayla
Vallaha büyük doktormuş hatun.. Geleceği görüyorgörüyor
nişan geldi..
Boşuma yarın doğurmadan burda ol dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?