2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
sıcaklardan hiçbişey yapmak gelmiyor içimizden. bende çok bunaldım. bugün biraz serin çıkıp dolaşmak istiyorum ama bir yanım otur boşver diyor

Hamileligini hep yatarak gecirenler ne kadar çile çekiyorlar demek ki.. Bi de ben hic yerimde durmam normalde yat yat icim bayılıyor. Bi kızımın odasını süslicem ona bile kapiyi susluyorum tamam diyorum gerisi ogleden sonra nevresim takiyorum gerisi yarın, ay cok komigim yaaa şukur simdi yagmur yagmaya basladi da biraz rahtladim

Ya ben hala enerjiğim hemde öyle böyle değil sanki son 1 ayın acısını çıkarıyorum ama doğuracağım da yok ne ki bu acep :/

kızlar şaka gibisiniz hee...
koca dana ettiniz sıpaları içinizde... sona kaldınız bak olmuyo böyle...

Ben de bu konuda acenu'ya hayranım oyle sakin sakin bekliyor gelsin diye ne bi telas ne bi ısrar, süper ( sanki biz yapiyoruz da noluyo iste) :)

bak yaa bir bir dökülüyorlar iyi miii
canım ne oldu da sancı çıktı ne yaptınnn sen farkediyormusun sancıları peki?
:)
valla canım ben de anlamadım nst de bi kez uyduruk bi sancı çıktı. Kadın herhalde 2. Gebelik olduğu için dogum sürecinin çabuk olacağını düşünüuo ben suni sancı mı vereceksiniz dedim yoooo sen yarına dayan başka bi şey istemem dedi.. Ben bi şey anlamadım ki. Bak geldim eve tık yok bi şey yok.. Allah allaaaahhh

bak görüyonuzmu daha dün gece depresyondaydık senle, yarına doğuruyomuşun haa vay ben nerelere gideyimmmm başımı alıp ölmemm miii güzel haberlerle gelmişin inş bize de nasip olur bunları duymak

canım daha güzel haberlerle seni okuyalım burada inşallah ...

AY canım mamayı nasıl veriyorsun doktorum bana da günde 4 kere 60lık ver dedi benimki pek minik doğdu da o yüzden ama ben kaşıkla beceremiyorum beni unutacak :2: ben de günde üç dört kere 30 ya da 45lik veriyorum

vayyyy vayy bi girmedim bizim hatunlar teker teker doğurmaya başlamış süpersiniz hadi sıradan başladık bakalım bana ne zaman gelecek sıra bn artık bu hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece doğurmak istiyorum bakalım siparişle gelecek mi bizim oğlan

kızlar şaka gibisiniz hee...
koca dana ettiniz sıpaları içinizde... sona kaldınız bak olmuyo böyle...
yarimcim en son kontrolde 3700 dü nasıl doğurcam diye bir endişe aldı beni
bu gidişle ağustos annesi olucam yahuuu

ehehehehee bende salıyı çarşambaya bağlayan gece doğurmayı planlıyorum
ama cuma mübarek gün o daha iyi olur
dur bir daha anlaşma yapayım benim sıpayla

mrb kızlar babmız 2 gundur uytmuyo pıt 11de evde bende alsdm 1lre kadr uymya suanda gozumden uyku akıyor. ev alısevrısı yaptk kv gttık sarmasını yedık geldık
kocayıda yolladım ama smdı uyumak ıstyorumm:))))))

ben kesım agustos annesı olucam(((((

merhaba kizlar

bende bugün doktordan geliyorum. tahmini dogum tarihi 16 temmuz yani yarin sali. hala bir cit yok benim bebisimden. rahimde aciolma henüz yok nst testi yapti oda iyi, sagligi kilosu gayet yerinde. tekrar persembeye randevu Verdi.

doktorum persembe gününe kadar dogmassa, cumartesi suni sanciyla dogum yapacagimi söyledi. bana epidural anastesi önerdi.

bebegime ALLAHIN izniyle bu hafta kavusacagim icin, cok mutluyum, ama birazda korkum var. ya suni sanci basarisiz gecerse diye sezeryana insallah gerek kalmaz tek korkum bu. birde iste, dogumda basima neler gelecek bilmiyorum bu biraz beni korkutuyor ama tek bildigim bütün bunlarin sonunda güzel bir sey olacagi. hepinize simdiden kolay dogumlar diliyorum rabbim bizi yavrularimiza sag saglim kavustursur insallah. dogumdan sonra tekrar yazarim.

Vallaha büyük doktormuş benim hatun.. Geleceği görüyorgörüyor
nişan geldi..
Boşuma yarın doğurmadan burda ol dedi

senin daha gününe var canım 41 i de beklerse benim ki gibi ağustos annesi olma ihtimalin var.
birde tecrübeli temmuz annişleri der ki 2 numara 3-6 kg olan prima bebişlere büyük geliyormuş. bende bugün gittim 1 numaradan aldım çantadakini de değiştirdim. birde yanında yenidoğan ıslak mendil hediyeydi çok iyi oldu evde epeeyy bir ıslak mendil stoğum var

3700 mü
neyle besliyosunuz arkadaş bu çocukları
bugün hastaneye gittik aylzin sarılığına baktırmak için... bi bebe vardı kan alıcaklarmış ondan da... eşime dedim kesin 1 aylıktır şuna bak koca adam... ama annesinin karnını gör hamile gibi... ben hamileyken o kadar karnım yoktu yani... merakımdan sordum kadına ne kadarlık diye... bana 1 haftalık demezmi... dibim düştü... herif 4 kilo doğmuş... anasının kucağnda zor duruyodu... abla biraz ezdi tabi bizi sizinki de pek bi minik diye ama altta kalırmıyım... çıtı pıtı narindir benim kızım dedim ama bende isterdim öyle tosun giibi doğurmayı valla... maşallah dedim

ehehehehee bende salıyı çarşambaya bağlayan gece doğurmayı planlıyorum
ama cuma mübarek gün o daha iyi olur
dur bir daha anlaşma yapayım benim sıpayla

Tabi canim bizimkiler mubarek ayda mübarek gunde doğan mübarek cocuk olsunlar ins.:)) sen anlaşmayı bi yenile bakalim seninkiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…