Vallaha büyük doktormuş benim hatun.. Geleceği görüyorgörüyor
nişan geldi..
Boşuma yarın doğurmadan burda ol dedi
bak bekleyenler tek tek doguruyoo , benim c.tesi sancim cıkmıstı , 2-3 gundur ara ara yine var sancim ama gunum var die sesim çıkmıo rahatımmm
Bide kızlar bu yalancı sancılar varya ara ara gelip giden,o arada bebek ne durumda oluyor hareketimi?
Benim genelde akşamları ağrım sızım oluyo ve bebeğim çok hareket ediyor baskı yapıyo aşağı doğru ağrı sancı ozaman oluyor.
gündüz kolsuz çtçıtlı... gece de kısa kollu çıtçıtlı ve patikli alt giydiriyorum... tabi gece gündüz ayaklar hep çoraplı...
Vallaha büyük doktormuş benim hatun.. Geleceği görüyorgörüyor
nişan geldi..
Boşuma yarın doğurmadan burda ol dedi
erkek bebişler biraz daha büyük olurmuş genel olarak kızlara göre tatlım ondandır yani3700 mü
neyle besliyosunuz arkadaş bu çocukları
bugün hastaneye gittik aylzin sarılığına baktırmak için... bi bebe vardı kan alıcaklarmış ondan da... eşime dedim kesin 1 aylıktır şuna bak koca adam... ama annesinin karnını gör hamile gibi... ben hamileyken o kadar karnım yoktu yani... merakımdan sordum kadına ne kadarlık diye... bana 1 haftalık demezmi... dibim düştü... herif 4 kilo doğmuş... anasının kucağnda zor duruyodu... abla biraz ezdi tabi bizi sizinki de pek bi minik diye ama altta kalırmıyım... çıtı pıtı narindir benim kızım dedim ama bende isterdim öyle tosun giibi doğurmayı valla... maşallah dedim
yarim acaba o uzun kollular hiç kullanılmayacak mı kı ben birsürü aldım kısa ve kolsuzda aldım ama pijama takımları felan uzun kollu onlar bosa mı gıdecekkı acaba hiç mi giymiyorlar:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
kızlar şaka gibisiniz hee...
koca dana ettiniz sıpaları içinizde... sona kaldınız bak olmuyo böyle...
Ben de bu konuda acenu'ya hayranım oyle sakin sakin bekliyor gelsin diye ne bi telas ne bi ısrar, süper ( sanki biz yapiyoruz da noluyo iste) :)
Aminnn inşallah öyle olsun kuzucuklarımızTabi canim bizimkiler mubarek ayda mübarek gunde doğan mübarek cocuk olsunlar ins.:)) sen anlaşmayı bi yenile bakalim seninkiyle
ay o toplanıp can yakma huyu benim sıpada da var derim yanmış gibi acıyor yahuubenim ağrım olunca bebek hareket etmiyor karnım kasılı taş gibi oluyo hatta bugun az hareketlı resmen hareket saydım bı tarafa toplanıyor duruyor orda cok canımı yaktı kerata
en kötü ihtimalle kollarını keser giydirirsin tatlımyarim acaba o uzun kollular hiç kullanılmayacak mı kı ben birsürü aldım kısa ve kolsuzda aldım ama pijama takımları felan uzun kollu onlar bosa mı gıdecekkı acaba hiç mi giymiyorlar:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
Vayy be doktorun supermis :))) en kolayindan saglikli doğum nasip etsin Rabbim ins. Bu arada su nişanı ne cok merak ediyorum bende görebilecek miyim acaba :)
erkek bebişler biraz daha büyük olurmuş genel olarak kızlara göre tatlım ondandır yani
zaten eşimde 4700 doğmuş birazda babaya çekmiş benim sıpa
benim usg de son iki kontrolde gözüken tarihler 22 temmuz sonrada 20 temmuzama napalim daha günümüz var bizim , hele benim 10 gün varaytrica her gittigimde usg de tahmini dogum tarihi değişiyo bu sefer 01.08.2013 oldu ha gayret ediorum yakinda bayram die die bayrami görücez 08.08.2013
3700 mü
neyle besliyosunuz arkadaş bu çocukları
bugün hastaneye gittik aylzin sarılığına baktırmak için... bi bebe vardı kan alıcaklarmış ondan da... eşime dedim kesin 1 aylıktır şuna bak koca adam... ama annesinin karnını gör hamile gibi... ben hamileyken o kadar karnım yoktu yani... merakımdan sordum kadına ne kadarlık diye... bana 1 haftalık demezmi... dibim düştü... herif 4 kilo doğmuş... anasının kucağnda zor duruyodu... abla biraz ezdi tabi bizi sizinki de pek bi minik diye ama altta kalırmıyım... çıtı pıtı narindir benim kızım dedim ama bende isterdim öyle tosun giibi doğurmayı valla... maşallah dedim
çoook zor çıkmışş. hemde evdeeeepeeeehhhhhhh
4700 nasıl çıkmış :18::18::18::18::18:
dırstımmmm :18::18::18:
acenucum bence sen sırayı bozup doğuracan içimeole doğuyor canım
Aminnn inşallah öyle olsun kuzucuklarımız
ay o toplanıp can yakma huyu benim sıpada da var derim yanmış gibi acıyor yahuu
en kötü ihtimalle kollarını keser giydirirsin tatlım
hahahaah seninde mi öyle gün verenin var etrafındavalla canim bilmiyorum ,
az once ananesi dior 9 gun kaldi tam ramazan ortası
dayisi dior bu haftasonu dokmasin cok onemli bi iftar programim var cocucgumda sasirdi istiyolarmi istemiyolarmi gelsem mi gelmesem mi
valla canim bilmiyorum ,
az once ananesi dior 9 gun kaldi tam ramazan ortası
dayisi dior bu haftasonu dokmasin cok onemli bi iftar programim var cocucgumda sasirdi istiyolarmi istemiyolarmi gelsem mi gelmesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?