2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Bizim babamizda sahur vakti olabilir ama iftar vakti gelme diyoor :)) hem oruç oruç zor oluus hem hastaneye yetisemezmis trafik kalabalık olurmus

Miraycım, benim kuzunun da kilosu öyle.koskoca karnımdan çıka çıka 3 kg bebiş çıktı hamileliğimde beni görenler şimdi bebeğe şaşkınlıkla bakıyorlar 20 kiloyu da kendime almışım
bebişin yeri yumuşacık olsun diye aldık kendimize o kiloları şekerim soranlara öyle deriz bizdee

Bizim babamizda sahur vakti olabilir ama iftar vakti gelme diyoor :)) hem oruç oruç zor oluus hem hastaneye yetisemezmis trafik kalabalık olurmus

bizim bebişler öyle bir zamanda gelicek ki bu söylenenler yüzünden herkesin eli ayağına dolancak bence

herkese hayırlı iftarlar kızlar. bende gideyim artık iftar hazırlıklarına başlıyım. bitek kardeşim var oruçlu onun için hazırlıklar
sahurda görüşmek üzereeee

seninkinin babasi iyiymiş benimki dioki oglum sali gunu dogmus olsa 3 gun babalik izni carm pers cuma , sonra hafatsnu tatil 5 gun ohh dio

artııı 15 gun yıllık iznii onuda hemen kullanicakmiş , yarı 40 cıakrcak bizlee

ohh uydum gelıdm 1.5 saat bıle ınsana nasıl ıyı gelıyo
bu ne anacımmm su gun olsun bu gun olsun kafaları karıstı yavrucakların
ozel bı gunum yok hergun gelebılr

sızden gozum korktu benımkınıde bulur benc e41..
bende laym degstrym barı esım kızcak ama olsun

ama napalim daha günümüz var bizim , hele benim 10 gün var aytrica her gittigimde usg de tahmini dogum tarihi değişiyo bu sefer 01.08.2013 oldu ha gayret ediorum yakinda bayram die die bayrami görücez 08.08.2013

Dadlım benim 15 gunum var ama bana yarın geleyim mi dese koş gel derim :) benim kız anası gibi minyon 2 hafta geriden geliyo o yuzden usgde 13 agustos gorunuyo :) yok gali
Hee bi de dun merhaba bebek programinda gulsah saracoglu vardi 46 haftalik dogurmus, o ne yau ?

benim sıpacik bekleyebilir ,

bende 44 haftaligim canim

o kadar güzel uzun kollu badiler aldım giydiremezsem içimde kalır benim. keser yine giydiririm

geçen hello babyde yeni doğmus bebekleriyle bi cift vardı bır mılyarlık kıyafet ıvır zıvır aldılar gtiitler zannedersem herseylerini doğumdan sonraya bırakmıslar mantıklı yapmıslar sankı :)))) ben kıyıp kesebilir miyim bilmiyorum ama denerim bende kesin

46 mı yanlış hesaplamıştır onun annesi öle sey olur mu heç pehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…