çok mantıklu
hehehe eveett tombik tombik göbüşleri tokuştururlarsen aldirma canim kıskaniolarrr
bizim sipalar kanka olcak
bebişin yeri yumuşacık olsun diye aldık kendimize o kiloları şekerimMiraycım, benim kuzunun da kilosu öyle.koskoca karnımdan çıka çıka 3 kg bebiş çıktıhamileliğimde beni görenler şimdi bebeğe şaşkınlıkla bakıyorlar 20 kiloyu da kendime almışım
oldu o zamannn zili çalalım gelsin bizim sıpalarbide o var değilmi kardeşimde kpssye girdi çıktı artık yeğenim doğabilir diyor
Bizim babamizda sahur vakti olabilir ama iftar vakti gelme diyoor :)) hem oruç oruç zor oluus hem hastaneye yetisemezmis trafik kalabalık olurmus
Bizim babamizda sahur vakti olabilir ama iftar vakti gelme diyoor :)) hem oruç oruç zor oluus hem hastaneye yetisemezmis trafik kalabalık olurmus
senin daha gününe var canım 41 i de beklerse benim ki gibi ağustos annesi olma ihtimalin var.
birde tecrübeli temmuz annişleri der ki 2 numara 3-6 kg olan prima bebişlere büyük geliyormuş. bende bugün gittim 1 numaradan aldım çantadakini de değiştirdim. birde yanında yenidoğan ıslak mendil hediyeydi çok iyi olduevde epeeyy bir ıslak mendil stoğum var
ama napalim daha günümüz var bizim , hele benim 10 gün varaytrica her gittigimde usg de tahmini dogum tarihi değişiyo bu sefer 01.08.2013 oldu ha gayret ediorum yakinda bayram die die bayrami görücez 08.08.2013
Dadlım benim 15 gunum var ama bana yarın geleyim mi dese koş gel derim :) benim kız anası gibi minyon 2 hafta geriden geliyo o yuzden usgde 13 agustos gorunuyo :) yok gali
Hee bi de dun merhaba bebek programinda gulsah saracoglu vardi 46 haftalik dogurmus, o ne yau ?
benim sıpacik bekleyebilir ,
bende 44 haftaligim canim
o kadar güzel uzun kollu badiler aldım giydiremezsem içimde kalır benim. keser yine giydiririm
Dadlım benim 15 gunum var ama bana yarın geleyim mi dese koş gel derim :) benim kız anası gibi minyon 2 hafta geriden geliyo o yuzden usgde 13 agustos gorunuyo :) yok gali
Hee bi de dun merhaba bebek programinda gulsah saracoglu vardi 46 haftalik dogurmus, o ne yau ?
Masallah, o zaman birlikte dogururuz, beklesen ya ben yapayalniz kalmiyim burda
hamileyken düzenli olarak adet gören varmışböyle olan oldumu aranızda
eşimin yengesi aynen dediğin gibi olmusss
Sancı başladı yeni yenisancın var mı canım hadi gözün aydın :))
Sancı başladı yeni yeni
saatte 2 kez gşriyo:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?