Sancı başladı yeni yeni
saatte 2 kez gşriyo:18:
bende duyöuştum. biri 5. ayda farkına varmış hamile olduğunuhamileyken düzenli olarak adet gören varmışböyle olan oldumu aranızda
oyy hadi sağlıcakla al bebişini kucuunaSancı başladı yeni yeni
ohh ne güzel bize yoh muslm kızlar nasılsınız benin berbat bir baş ağrım var kulak iltihabı yüzünden ilaçta kullanamıyorum şu son on günüm zor geçecek belli olduhee bu arada ikiziz arkadaşımızı hastanede ziyaret ettim kendisinin de bebişinin de maşşallahı vardı mevlam sağlıkla büyütmak nasip etsin bebişi çok sevimliydi darısı başımıza bebişin çikolatasından da yedim ohh yarasın bana:))
Dadlım benim 15 gunum var ama bana yarın geleyim mi dese koş gel derim :) benim kız anası gibi minyon 2 hafta geriden geliyo o yuzden usgde 13 agustos gorunuyo :) yok gali
Hee bi de dun merhaba bebek programinda gulsah saracoglu vardi 46 haftalik dogurmus, o ne yau ?
slm kızlar nasılsınız benin berbat bir baş ağrım var kulak iltihabı yüzünden ilaçta kullanamıyorum şu son on günüm zor geçecek belli olduhee bu arada ikiziz arkadaşımızı hastanede ziyaret ettim kendisinin de bebişinin de maşşallahı vardı mevlam sağlıkla büyütmak nasip etsin bebişi çok sevimliydi darısı başımıza bebişin çikolatasından da yedim ohh yarasın bana:))
Doğum yapan annişler nerdsiniz ayol hadi artık toparlanın da gelin buralara :) doğuramayanlar da doğurun gari :)) ya sezeryan olanlara bişi sorcam kızlar kanamanız ne kadar sürdü yada hala sürüyomu
Benim kizim kis cocuguydu rahatti bu kizim yaz cocugu zor, dr bana sen ne giyiyorsan senden bir kat fazla olucak dedi ama sicakliyor oylede ter icinde kaliyor cok biraz cikarincada hapsiriyor pespese hemen dengeyi bulamadik daha o yuzden sordumIstanbulda yasiyanlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz kisa kollumu uzun kollumu?
canım şu kısmı anlamadım mamasına zeytinyağımı koyuyosun?Parados, yazdiklarini okudum benim 17 aylik bi kizim ve 20 gunluk bir kizim daha var ilki 32 haftada dogdu cok sorunluydu uykusu hala oyle dis cikardigi icin bu kizimda cok gazli, emmiyorsa mutlaka gazi vardir o ilaci bende kullandim bu kizimada basladim surekli gazman gibi :) kivraniyor uyuyamiyor, mama alan cocuklarda gaz sorunu ve kabizlik daha cok oluyor ben baktim yapmiyor mamasina hakiki yarim cay kasigi koyuyorum rahatliyor oyle cubukla falan rahatsiz oluyo cocuk, sut olayina gelince benim sezeryan oldu ve gogus uclarim cokuk sorunlu olmasina ragmen sutum ertesi gun geldi ama uc olmadigi icin ememedi makina sicak havlu masajla elle sagdik bosalttik ates yapicakti yumusadi ama sut gitti azaldi, sutum yok diye bisey yok benimde doyurmuyor ek aliyor ama emdikce geliyor cok sik emziriyorum ve sonrasinda sagiyorup tam bosaltmak icin 50-60 anca cikiyor gunde ama humana cay malt icecegi ve lactomil milupanin kullaniyorum etkisi oluyor yok diyip olumsuz sinyal gondermeyin pes etmesseniz olur daha cok yeni emdikce dolacaktir, nacizane tecrubem.
Bi<im sezeryan olalı bi hafta oldu geliyo hala, 40 gün gelmez mi ya da 40 güne yakın olmaz mı kanama..
hhiiç kızmasın tatlım eşin çünkü bunlar daha bişey değil. artık beze çalışçak kocişlerohh uydum gelıdm 1.5 saat bıle ınsana nasıl ıyı gelıyo
bu ne anacımmm su gun olsun bu gun olsun kafaları karıstı yavrucakların
ozel bı gunum yok hergun gelebılr
sızden gozum korktubenımkınıde bulur benc e41..
bende laym degstrym barı esım kızcak ama olsun
canım şu kısmı anlamadım mamasına zeytinyağımı koyuyosun?
aynen benimde sağınca anca 60 ml oluyor ilk zamanlar dahaçoktu ama azaldı iyice malt içiyorum suyu çok içiyorum humananın çayıda ishal yaptı içemedimlactamil sütü arttırıyormu yoksa sadece kalitesinimi iyileştiriyor?
gosun aydın cnm benım allah bagıslasın ınsll13 temmuz cumartesi gece hastaneye gittik hafif sancım vardı sonra 4cm açılma artı suyum gelmeye başlamıştı yatışım oldu 14 temmuzda 13,40 da normal doğumlaoğluşumu kucağıma aldım Allah Tüm isteyenlere versin inş şimdi uyuyo bende yattım 3 dikişim var onlarsızlıyo size haber verelim dedik
evet canım ebe kendını ıyı hısstıgıınde olur dedı bende dıkıs ıcın anestesı almıstımya onun etkısı gecınce esım dus aldırdı mısler gııb oldum kıı dıkıslar ıcın sorun degıl cunku gunluk wc gıtımde yanı her gıtmeemde kaynımıs sogumus su ıle taharetlenıpp kuruluyor sonrasındada patıkonluyorum zatennndoğum yaptıktan hemen sonra mı aldın canım odaya gelince
haydı ınsll kendı sancın tutar ve normalınden gelırrgünaydınlar.....doktor teyzemizin yanından geliyoruz.nst'de sancılar çıktı.bebişimin başı inmiş.açıklık artmış.cumaya kadar bekleyeceğiz.yine hergün nst'ye girecem.inşaallah sancılarım artar......
evet cnm alınıyor yukarda yazdımmdoğumdan hemen sonra dikişlerin dururken mi aldın canım? alınabiliyormu hemen öyle zararı yok muymuş su değdirmeyin felan diyolar ya..
şükür sonunda doğurduneveeett artık sıra bizde müsaadenle şaka bir yana çok sevindim hayırlı olsun inşallah bizimkiler de gününü geçirmez... şöyle çarşamba gecesi bi sancı felan tutsa ne güzel olur ya
ınsl dua ıle cnm senn dr buyuk mus hehe nısan ve sancı ALLAH KOLAYLIK VERISIN INSLLL BENIM EBE ILK MUAYENE EETTIGINDE GELDI NISANIMMM VE SONRASINDA SERUMLA BIR COSTUKKKMerhabaaaaaa
biz geldik kontrolden
nst de bi kere sancı cıktı
eahim ağzında yumuşama ve 2 cm açıklık..,
yarın saat 10 da yatışım yapılıyo
2. dogum olduğu için lavman yapıldığı an gelir bebek , yarına kadar değil yürüyüş cok fazla hareket bile etme dedi..
valla ben bi şey anlamadım ama yarın doguruyomuşum
kucagımda 2 bebekle ne zaman donerim buralara bbilemem ama görüşmek üzereeee
saglıcajla kalın anneler...
Bi de AHu ma ismen dua edin...
ALLAH BAGISLASIN karabıberımm cnm benımmmKızlar hepinizi çok özledim.burda muhabbet ettiğimiz günleri.
Sizlere haber vermiştim doğuma gireceğim gün.
Ramazan'ın ilk günü ilk iftar saatinde doğdu oğluşum.
Spinal anestezi ile Sezeryan oldu.
Günler yoğun geçiyor telefonum bile günlerdir kapalıydı.annemden eşimden ulaştılar hep.
Süt problemimiz var.
Bebek uyudu uyandı besleyyim derken akşam oluyor.gece uykusuzluğu derken toparlanamadık sizlere de haber veremedik teyzeler.
Öpüyoruz hepinizi oğluşla birlikte.
Fırsat buldukça yazarız artık.
haydı allah kolaylık versınnn ınsl dua ılee kavus melegıne sendeeeeeeeeenişanım geldi.sancıların artmasını bekliyorum.sancılarım bi ara düzenliydi şimdi düzensiz.hatta hafif sancılar şiddetlenmesini bekliyorum
tebrıklerrVallaha büyük doktormuş benim hatun.. Geleceği görüyorgörüyor
nişan geldi..
Boşuma yarın doğurmadan burda ol dedi
haydı kısa kısa sabah karsı sahurdan sonra kosarak gıdın hastaneye ınslllSancı başladı yeni yeni
abow yerım ben senı kızzz alah bagıslasın ınsl cnm benımmm dua ıleeSelam hanımlar,
Ara ara girip bakınıyorum sayfaya ama okuyamadım geçmişi.
Doğum yapan arkadaşlar olmuş. Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Bebişlerini bekleyen annelere de Rabbim sabır versin.
Bol bol dinlenin zira doğumdan sonra zorlu bi maraton sizi bekliyor olacak :)
Bizim fıstık bugün itibariyle 10günlük oldu.
Maşallah sarılık dışında bi sorunumuz yok. Onu da bol bol emzirerek düşürmeye çalışıyoruz.
Kızım da çok azimli memeden ayrılmak bilmiyor :)
1 saat emzirdiğim oluyor. Gaz sorunumuz yok.
Ama idrar tahlili veremedik hala, verdikleri torbayı yapıştırıyoruz ama kakası da giriyor içine nasıl bişiyse.
İdrar tahlili için nasıl örnek verdiniz beni de aydınlatın lütfeeen.
Bu da fıstığımın ehli keyif hali:
Eki Görüntüle 756178
Maşallah barekallah
hhiiç kızmasın tatlım eşin çünkü bunlar daha bişey değil. artık beze çalışçak kocişler
masallah cnaım melekler gıbı..Selam hanımlar,
Maşallah sarılık dışında bi sorunumuz yok. Onu da bol bol emzirerek düşürmeye çalışıyoruz.
Ama idrar tahlili veremedik hala, verdikleri torbayı yapıştırıyoruz ama kakası da giriyor içine nasıl bişiyse.
Eki Görüntüle 756178
Maşallah barekallah
maşallah yaa pek çirkinnSelam hanımlar,
Eki Görüntüle 756178
Maşallah barekallah
Selam hanımlar,
Eki Görüntüle 756178
Maşallah barekallah
bende duyöuştum. biri 5. ayda farkına varmış hamile olduğunu
oyy hadi sağlıcakla al bebişini kucuuna
deniziminde nişanı gelmiş heyecan dorukta:18::18::18:
ohh ne güzel bize yoh mu
yarın gelir senin bebiş hayırlısıyla inşallahSancı başladı yeni yeni
aa ne güzel çok sevindim. bi foto çekip getireydiinnslm kızlar nasılsınız benin berbat bir baş ağrım var kulak iltihabı yüzünden ilaçta kullanamıyorum şu son on günüm zor geçecek belli olduhee bu arada ikiziz arkadaşımızı hastanede ziyaret ettim kendisinin de bebişinin de maşşallahı vardı mevlam sağlıkla büyütmak nasip etsin bebişi çok sevimliydi darısı başımıza bebişin çikolatasından da yedim ohh yarasın bana:))
maşallah köfte dudaklarını yesinler onun.Selam hanımlar,
Eki Görüntüle 756178
Maşallah barekallah
valla canım ben de anlamadım nst de bi kez uyduruk bi sancı çıktı. Kadın herhalde 2. Gebelik olduğu için dogum sürecinin çabuk olacağını düşünüuo ben suni sancı mı vereceksiniz dedim yoooo sen yarına dayan başka bi şey istemem dedi.. Ben bi şey anlamadım ki. Bak geldim eve tık yok bi şey yok.. Allah allaaaahhh
canım daha güzel haberlerle seni okuyalım burada inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?