2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
slm kızlar nasılsınız benin berbat bir baş ağrım var kulak iltihabı yüzünden ilaçta kullanamıyorum şu son on günüm zor geçecek belli oldu hee bu arada ikiziz arkadaşımızı hastanede ziyaret ettim kendisinin de bebişinin de maşşallahı vardı mevlam sağlıkla büyütmak nasip etsin bebişi çok sevimliydi darısı başımıza bebişin çikolatasından da yedim ohh yarasın bana:))

hamileyken düzenli olarak adet gören varmış böyle olan oldumu aranızda
bende duyöuştum. biri 5. ayda farkına varmış hamile olduğunu
Sancı başladı yeni yeni
saatte 2 kez gşriyo:18:
oyy hadi sağlıcakla al bebişini kucuuna

deniziminde nişanı gelmiş heyecan dorukta:18::18::18:
ohh ne güzel bize yoh mu

ay yok artıkk ole seymı olur ben catalrım orta yerımden

gecmıs olsun canım ınsallah hemen gecer.
amin daırısı basımıza hayırlı olsun

Doğum yapan annişler nerdsiniz ayol hadi artık toparlanın da gelin buralara :) doğuramayanlar da doğurun gari :)) ya sezeryan olanlara bişi sorcam kızlar kanamanız ne kadar sürdü yada hala sürüyomu

Bi<im sezeryan olalı bi hafta oldu geliyo hala, 40 gün gelmez mi ya da 40 güne yakın olmaz mı kanama..

Istanbulda yasiyanlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz kisa kollumu uzun kollumu?
Benim kizim kis cocuguydu rahatti bu kizim yaz cocugu zor, dr bana sen ne giyiyorsan senden bir kat fazla olucak dedi ama sicakliyor oylede ter icinde kaliyor cok biraz cikarincada hapsiriyor pespese hemen dengeyi bulamadik daha o yuzden sordum

canım şu kısmı anlamadım mamasına zeytinyağımı koyuyosun?
aynen benimde sağınca anca 60 ml oluyor ilk zamanlar dahaçoktu ama azaldı iyice malt içiyorum suyu çok içiyorum humananın çayıda ishal yaptı içemedim lactamil sütü arttırıyormu yoksa sadece kalitesinimi iyileştiriyor?

Selam hanımlar,
Ara ara girip bakınıyorum sayfaya ama okuyamadım geçmişi.
Doğum yapan arkadaşlar olmuş. Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Bebişlerini bekleyen annelere de Rabbim sabır versin.
Bol bol dinlenin zira doğumdan sonra zorlu bi maraton sizi bekliyor olacak :)
Bizim fıstık bugün itibariyle 10günlük oldu.
Maşallah sarılık dışında bi sorunumuz yok. Onu da bol bol emzirerek düşürmeye çalışıyoruz.
Kızım da çok azimli memeden ayrılmak bilmiyor :)
1 saat emzirdiğim oluyor. Gaz sorunumuz yok.
Ama idrar tahlili veremedik hala, verdikleri torbayı yapıştırıyoruz ama kakası da giriyor içine nasıl bişiyse.
İdrar tahlili için nasıl örnek verdiniz beni de aydınlatın lütfeeen.

Bu da fıstığımın ehli keyif hali
:

Maşallah barekallah

Bi<im sezeryan olalı bi hafta oldu geliyo hala, 40 gün gelmez mi ya da 40 güne yakın olmaz mı kanama..

Benim bu ikinci sezeryanim, 40 gun olmaz nedeni normal dogumda yogun olur 40 gunde ara ara gelir sezeryanda bebekten sonra aspiratorle ve sezeryan aninda buyuk bir kismi temizleniyor kalanda 10 gun falan ozellikle ilk 4 gun yogun oluyor sonra kesiliyor benim ikisindede 7-8 gun surdu durdu suan 20 gun oldu kanamam sifir sezeryandada bu guzelligi var malum bu sicaklarda 40 gun cekmek zor

hhiiç kızmasın tatlım eşin çünkü bunlar daha bişey değil. artık beze çalışçak kocişler

Evet zeytinyagi koyuyorum yarim cay kasigi ilk kizimda cocuk dr muz demisti diger turlu cocugu turtup duruyoruz rahatsiz oluyolar faydasi oluyor ama rahatsiz verici, zeytinyagi islenmemis hakiki olmasi cok iyi, mesela konak varsa yikamadan once bir saat gibi once suruyosun kafasina nerde varsa sonra chicconun konak taragi var onunla hafif tara kabuk kabuk atiyor sonra yika bir kac gun tekrarla geciyor zeytinyagi herseye iyi yani, lactamil sut arttirmiyor bebekte bizdeki bazi degerleri sutle aldigi icin gida takviyesi yani dedigin gibi kalite arttirici icinde folik asit vitamin ve d vitaminleri vs birsuru sey var annenin ihtiyaci olan, olsun 60 cc olsun zaten sutu az olanin makinayla saginca cok fazla gelmiyor cocugun sutu indirmesi daha etkili cogalmasinda, sagmayi ben bosaltmak yerine yeni sut daha fazla sut uret mesaji icin yapiyorum arada sagdigimi veriyorum azda olsa anne sutu alsinlar o bile onlara yeter

yasasınn bır haftalık oduk ve ben totomun ustune oturabılıyorummm
dıkıs kontrolu ıcın carsamba dr gıdıcez artık k.dogma gıtmek ıstemıyommm usandı m sanırım heheh

ogumu ıkındının sıcgaında yıkadık mısler gıbım oldukı sormayın tam banıpp banıpp yenmelıkk
gosun aydın cnm benım allah bagıslasın ınsll

doğum yaptıktan hemen sonra mı aldın canım odaya gelince
evet canım ebe kendını ıyı hısstıgıınde olur dedı bende dıkıs ıcın anestesı almıstımya onun etkısı gecınce esım dus aldırdı mısler gııb oldum kıı dıkıslar ıcın sorun degıl cunku gunluk wc gıtımde yanı her gıtmeemde kaynımıs sogumus su ıle taharetlenıpp kuruluyor sonrasındada patıkonluyorum zatennn
yan ıslaklık soz konusu olmuyor gunlukde dus alıyorum aynı sekılde ve kurulayp baıkonluyorum wc de o yusden uzun kalmak sorun oluyor hhe sıze tavsıyem hazır wc yerıne normal wc oturunn normal dogum sonrasıkı dıkıslar normale alısın ben ılk zaman az oturdumm sonrasında az az derken sımdı eskısı gıbı oturuyorumm totomda hazır alısmamıs oluyorr

haydı ınsll kendı sancın tutar ve normalınden gelırr
evet cnm alınıyor yukarda yazdımm
ınsl dua ıle cnm senn dr buyuk mus hehe nısan ve sancı ALLAH KOLAYLIK VERISIN INSLLL BENIM EBE ILK MUAYENE EETTIGINDE GELDI NISANIMMM VE SONRASINDA SERUMLA BIR COSTUKKK

ALLAH BAGISLASIN karabıberımm cnm benımmm

nişanım geldi.sancıların artmasını bekliyorum.sancılarım bi ara düzenliydi şimdi düzensiz.hatta hafif sancılar şiddetlenmesini bekliyorum
haydı allah kolaylık versınnn ınsl dua ılee kavus melegıne sendeeeeeeeee
Vallaha büyük doktormuş benim hatun.. Geleceği görüyorgörüyor
nişan geldi..
Boşuma yarın doğurmadan burda ol dedi
tebrıklerr

Sancı başladı yeni yeni
haydı kısa kısa sabah karsı sahurdan sonra kosarak gıdın hastaneye ınslll
abow yerım ben senı kızzz alah bagıslasın ınsl cnm benımmm dua ılee

hhiiç kızmasın tatlım eşin çünkü bunlar daha bişey değil. artık beze çalışçak kocişler

ole canım ısde adam bıkdı masraflardan ohh be bıttı derken yenı bısı duycak dıye odu kopuyoo sorunsuz eksıksız gtmek ıstyor ama ole olmuyor neyazıkkı

masallah cnaım melekler gıbı..

maşallah yaa pek çirkinn

maşşallah kızına çok da güzel ömrü güzel olsun inşallah

bende duyöuştum. biri 5. ayda farkına varmış hamile olduğunu

oyy hadi sağlıcakla al bebişini kucuuna

deniziminde nişanı gelmiş heyecan dorukta:18::18::18:

ohh ne güzel bize yoh mu

olmaz mı olur herhalde ama sanırsan izmite gelmeniz lazim kız ben sizin yerinizede yedim :)

Sancı başladı yeni yeni
yarın gelir senin bebiş hayırlısıyla inşallah
aa ne güzel çok sevindim. bi foto çekip getireydiinn
maşallah köfte dudaklarını yesinler onun.

valla doktoruna hayran kaldım

ay inşallah ay:))

Sancılar başladımı canım ? Benim az az sancım var yarın doğuruyor muyuz bu arada keşke sözünü dinleseydin tüm enerjim bitti çok fenayım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…